Rajzolás,Festészet,Digital art...stb.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gyûjts még hozzá, egy Wacomra.
(U.I.: Ennél a márkánál még a Trust és a Genius is jobb... 😄)
Jön még kutyára IFA... \"Nem elég, ha szép a kert, feltétlenül hinni kell, hogy tündérek lakják a mélyét?\"
Jön még kutyára IFA... \"Nem elég, ha szép a kert, feltétlenül hinni kell, hogy tündérek lakják a mélyét?\"
igenis kellenek azok is, finom részleteket az alapozást, és a lágy tómusokat csak azzokkal lehet megcsinálni.
www.czekoart.hu
egyébként eléggé viszolygok a maszatolástól, sztem megöli a rajz hangulatát. egy rajz legyen rajz, ne fénykép..
Zuhogó hó Eltűnik a tengerben. Micsoda csend!
Talán azért világosabb, mert a kép is ilyen világos, amirõl másolok.
A szem és a száj valahogy tényleg nem illik a képbe, de nem csinálom még rég óta.
Van 4B ceruza, 4B grafitrúd, F ceruza.Szerezzek be akkor 8B -s dolgokat?
JackMeadow: milyen a szigód?😊
\"A kritikát nem bírálhatjuk felül, a kritika értünk van\" (H. T. Loutrec) \"Nem tetszik a közeg? akkor ott a lovad, nyergeld fel, és takarodj\" (V. R. S. Démon)
Köszönöm!Igen kicsit tényleg kapkodósra vettem a rajzot, én is így látom.
😊
Bens:
HB, 2 1/2 HB, 2B (70%-ban), 4B (csak kevés helyen).

a gyújtástér, meg csak parázslik 😄
http://lsl925.deviantart.com/gallery/ AMD A10-5800K, Gigabyte GA-F2A85X-UP4, GEIL Value Plus CL9 2*4096/1600 DDR3, Asus HD7770, 2,5TB HDD
két dolgot hiányolok csupán
az egyik a fókusz, néhol lehtne mégjobban kidolgozni
a másik a tûz nem ég a gyújtástérben
www.czekoart.hu

http://lsl925.deviantart.com/gallery/ AMD A10-5800K, Gigabyte GA-F2A85X-UP4, GEIL Value Plus CL9 2*4096/1600 DDR3, Asus HD7770, 2,5TB HDD
Végre kezdek hozzá szokni a wacom bamboohoz 😊 Igen volt referencia (kazán), és nem nem csak össze firkáltam azt.
Móri Ildikó
rajzokvilaga
Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/
\"A kritikát nem bírálhatjuk felül, a kritika értünk van\" (H. T. Loutrec) \"Nem tetszik a közeg? akkor ott a lovad, nyergeld fel, és takarodj\" (V. R. S. Démon)

Tényleg nagy
õ béla, azért sirt mer átmnet egy kamio a kedvenc békáján
azér h jól lássad 😊
A koponya orrnyerge túl nagy.
Ki az? Miért sírta ki a szemét? Elkenõdött a sminkje.
A tanfolyam olyan módszert tanít, NÉGY NAP alatt, amit - sok gyakorlással persze - olyan szintre fejleszthetsz magadban, amivel képes leszel akár teljesen fotorealisztikus rajzokat csinálni. Rajztanár keze alatt, mire idáig eljutsz, az jó esetben PÁR ÉV. Hát ha ez nem éri meg azt a 30-35ezer Forintot, akkor nemtommi. 😊
Rendkívül látványos a fejlõdés az átlag alatti rajkézséggel "megáldott" embereknél, de az évek óta rajzoló grafikus is szerezhet új tapasztalatot, amivel még tovább fejlesztheti képességeit, vagy stílusán finomíthat, esetleg letisztázódhat benne, vagy tudatossá válhat az, amit addig csak ösztönbõl csinált.
Nálunk volt egy rajzos lány, aki alapból nagyon ügyes volt, hiszen évekig tanulta, neki pl. a 4. nap végére tökéletesen ment a fotorealisztikus rajz, amin õ is elcsodálkozott rendesen.
Ui.: nem vagyok reklámember, csak megcsináltam a tanfolyamot, és kurvára tetszett, az eredmény meg még annál is jobban.
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
www.czekoart.hu
pl ha már írtam a hajat, szobrász tanár szakmájából kiindulva😊 ugy magyarázta el, hogy fogjam fel úgy mint egy tömböt,mintha faragnék, a hajszálazás a legvégéra maradjon.
www.czekoart.hu
Stigmata: Ne foglalkozz Jack-el... Photosop munkákból szabadult át. Mind2 helyen megmutatta, hogy az arca nagyobb mint a tudása 😄
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
mindíg jó új dolgokat tanulni még akkor is ha esetleg alapból úgy csinálod, jó ha tudatosan teszed azt esetleg csak egy apróságnak tûnõ dolgot tanulsz csak, ami sokat jelenthet késõbb.
Pl pár alkalommal a szobrászmester helyettesített rajzórán és neki köszönhetem hogy tudok hajat rajzolni. Eddig nyolc ember tanított rajzolni festeni és mindegyiktõl rengeteg más új dolgot tanultam
www.czekoart.hu
Attól még hogy megcsinálja valaki, vagy elolvassa a könyvet, nem lesz profi, és nem fog fotorealisztikus képet csinálni.. csupán kap egy kezdõ lökést és ha folytatja meg gyakorol még a végén meg is tanul úgy rajzolni. 😊
Is it dark or is it bright? What\'s the latest on the screen? Please tell me my name! I haven\'t checked it today...
Nem értem mért kell leszólni azt aki nem profi rajzoló... igenis van aki nulla tehetséggel, hobbiból csinálja, de te biztos jobban tudod ^^
Is it dark or is it bright? What\'s the latest on the screen? Please tell me my name! I haven\'t checked it today...
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
de ha valaki alapjában jól tud rajzolni szerintem kapásból a jobb agyféltekéjét használja
pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék
Everyone seems normal until you get to know them.. ..nasty :3
www.czekoart.hu