Rajzolás,Festészet,Digital art...stb.

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

theone91
Ne vedd meg, véleményem szerint. Az ilyenek rontják az egyenest, gyorsan húzva sokszögesednek a ívek, pattog (értsd: EKG-szerû vonalak hébe-hóba)... Ugyan ezek a problémák nem fordulnak elõ olyan sûrûn, de az anyagminõség állandó probléma lehet: Könnyen törõ kábel és erõsen karcolódó felület stb...

Gyûjts még hozzá, egy Wacomra.

(U.I.: Ennél a márkánál még a Trust és a Genius is jobb... 😄)

SMGBAS
Csak a pangás miatt (nem mostani)

Jön még kutyára IFA... \"Nem elég, ha szép a kert, feltétlenül hinni kell, hogy tündérek lakják a mélyét?\"

SMGBAS

Jön még kutyára IFA... \"Nem elég, ha szép a kert, feltétlenül hinni kell, hogy tündérek lakják a mélyét?\"

Kinek milyen a stílusa......Nekem pl. jobban bejönnek a fényképszerû rajzok. "Mindenki másképp csinálja" 😄
Kovács legény
Héló ne mondja ilyen csúnya dolgokat a kemény cerkákról😊
igenis kellenek azok is, finom részleteket az alapozást, és a lágy tómusokat csak azzokkal lehet megcsinálni.

www.czekoart.hu

bens
nem az volt a cél hogy élethû legyen
egyébként eléggé viszolygok a maszatolástól, sztem megöli a rajz hangulatát. egy rajz legyen rajz, ne fénykép..

Zuhogó hó Eltűnik a tengerben. Micsoda csend!

Nagyon jó!!!!!!!!!!!!!!!!! csak én kicsit elmaszatolnám és nem csinálnék ilyen erõs kontúrt hanem sötétebb hátteret és tök élethû lenne!!!!!!!!!!Grat Én segg hülye vok a ceruzákhoz én csak szénnel szoktam rajzolni!Pedig mostmár illõ lenne megtanulnom hogy milyen típusu cerka milyen. ha valaki tudna ebben segíteni......😄
Rendben van.Az a baj, hogy tartok az erõs színtõl, pedig tudom, hogy úgy mutatna rendesen.
Talán azért világosabb, mert a kép is ilyen világos, amirõl másolok.
A szem és a száj valahogy tényleg nem illik a képbe, de nem csinálom még rég óta.
Van 4B ceruza, 4B grafitrúd, F ceruza.Szerezzek be akkor 8B -s dolgokat?
JackMeadow: milyen a szigód?😊
bens

bens
hb, b, 2b nem valók rajzolni. nagyon látszik a rajzaidon hogy túl kemény a grafit.

tökre hasonlit az alairasunk... 😛 kis gyerek rajzolásásnál ovastosan a száj meg a szemek megerõsítésével meg pillanatok alatt gyerek kurvát rajzolsz, nálad még nem olyan vészes de azért kicsit nekem furcsa

\"A kritikát nem bírálhatjuk felül, a kritika értünk van\" (H. T. Loutrec) \"Nem tetszik a közeg? akkor ott a lovad, nyergeld fel, és takarodj\" (V. R. S. Démon)

Kovács legény
akkor told fel egészen 8B-ig a palettát😊

www.czekoart.hu

Okaokas:
Köszönöm!Igen kicsit tényleg kapkodósra vettem a rajzot, én is így látom.
😊

Bens:
HB, 2 1/2 HB, 2B (70%-ban), 4B (csak kevés helyen).
bens
milyen ceruzával rajzolsz?

Jó lett csak a szeme túl sötét a többihez képest vagyis túl világos a többi 😄 meg kicsit elkapkottad a füle fölötti részt!(szerintem) De ezek egyszerûen javíthatók az arányok nagyon jók! Összességében nagyon tetszik csak még egy kicsit dolgozni kell rajta Grat!
Tegnapi alkotásom

LSL
igazából képregényhez készül és csak levettem a vonalakat. viszont most látom, hogy bent felejtettem a rácsos réteget.... ott repül a lépcsõ teteje mellett 😛
a gyújtástér, meg csak parázslik 😄

http://lsl925.deviantart.com/gallery/ AMD A10-5800K, Gigabyte GA-F2A85X-UP4, GEIL Value Plus CL9 2*4096/1600 DDR3, Asus HD7770, 2,5TB HDD

Kovács legény
fasza lesz ez
két dolgot hiányolok csupán
az egyik a fókusz, néhol lehtne mégjobban kidolgozni
a másik a tûz nem ég a gyújtástérben

www.czekoart.hu

LSL
ehh

http://lsl925.deviantart.com/gallery/ AMD A10-5800K, Gigabyte GA-F2A85X-UP4, GEIL Value Plus CL9 2*4096/1600 DDR3, Asus HD7770, 2,5TB HDD

LSL
IMG]http://i33.tinypic.com/8xpjrs.jpg[/img]
Végre kezdek hozzá szokni a wacom bamboohoz 😊 Igen volt referencia (kazán), és nem nem csak össze firkáltam azt.

ildimano
Sziasztok keressük amatõr vagy profi rajzmûvészek jelentkezését, akik szívesen látnák saját vagy akár gyermekük rajzait a rajzokvilaga honlapon. Megjelenés anonim vagy névvel elérhetõséggel.

Móri Ildikó

rajzokvilaga

hen-tes
Képt! :@

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

gyuh de kva nagy lett 😊 kicsitben szebb 😛

\"A kritikát nem bírálhatjuk felül, a kritika értünk van\" (H. T. Loutrec) \"Nem tetszik a közeg? akkor ott a lovad, nyergeld fel, és takarodj\" (V. R. S. Démon)

A muffok ezekszerint teccenek 😊

Szegényes az emberek fantáziája mért nbem növeszthetne hajat, kurva hideg vanaz ürben

Tényleg nagy

õ béla, azért sirt mer átmnet egy kamio a kedvenc békáján

azér h jól lássad 😊

theone91
Miért kell ilyen erõs kontúrral megjeleníteni az ajkat?

theone91
UFO-t még nem láttam hajjal ábrázolva.

A koponya orrnyerge túl nagy.

Ki az? Miért sírta ki a szemét? Elkenõdött a sminkje.

AKtuális kedvencek talan megérdemelnek teljes képet: suliban készültek😛

lõttem pár képet a mobilommal:

Értem 😊

Loál János
Ezek szerint elkerüli a figyelmedet a lényeg.
A tanfolyam olyan módszert tanít, NÉGY NAP alatt, amit - sok gyakorlással persze - olyan szintre fejleszthetsz magadban, amivel képes leszel akár teljesen fotorealisztikus rajzokat csinálni. Rajztanár keze alatt, mire idáig eljutsz, az jó esetben PÁR ÉV. Hát ha ez nem éri meg azt a 30-35ezer Forintot, akkor nemtommi. 😊
Rendkívül látványos a fejlõdés az átlag alatti rajkézséggel "megáldott" embereknél, de az évek óta rajzoló grafikus is szerezhet új tapasztalatot, amivel még tovább fejlesztheti képességeit, vagy stílusán finomíthat, esetleg letisztázódhat benne, vagy tudatossá válhat az, amit addig csak ösztönbõl csinált.
Nálunk volt egy rajzos lány, aki alapból nagyon ügyes volt, hiszen évekig tanulta, neki pl. a 4. nap végére tökéletesen ment a fotorealisztikus rajz, amin õ is elcsodálkozott rendesen.

Ui.: nem vagyok reklámember, csak megcsináltam a tanfolyamot, és kurvára tetszett, az eredmény meg még annál is jobban.

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

Kovács legény
mint írták alább, ez elsõsorba azoknak szól akik soha a büdös éetben nem tanultak rajzolni, nem is tudnak de szeretnének megtanulni. Ez a tanfolyam pár nap alatt ad egy erõs alapot. Ennyi, egyértelmû, hogy senkibõl nem lesz 3nap alatt profi.

www.czekoart.hu

dobok egykét rajzot amint meglesz a fényképezõm, nem szóltalak le csak sztem nem ér megy annyi pénzt, bár nem tudom mennyire udtal elõtte rajzolni. Talan egy maszek rajztanár is elhozott volna idáig. Én se vagyok különsöebben nagy spíler de sztemezeket meg tudnám rajzolni

Kovács legény
uhh elmesélni nem igen tudom
pl ha már írtam a hajat, szobrász tanár szakmájából kiindulva😊 ugy magyarázta el, hogy fogjam fel úgy mint egy tömböt,mintha faragnék, a hajszálazás a legvégéra maradjon.

www.czekoart.hu

LSL
Mesélhetnél ezek közül egykét technikát, már ha egyáltalán le lehet írni az ilyet, anélkül hogy tudsz mutatni rá példát 😊

Stigmata: Ne foglalkozz Jack-el... Photosop munkákból szabadult át. Mind2 helyen megmutatta, hogy az arca nagyobb mint a tudása 😄

Kovács legény
azé😄

www.czekoart.hu

Aquir
ok

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Kovács legény
ha lenne pénzem én is elmennék így marad majd a könyv, pedig nem vagyok nullaszinten.
mindíg jó új dolgokat tanulni még akkor is ha esetleg alapból úgy csinálod, jó ha tudatosan teszed azt esetleg csak egy apróságnak tûnõ dolgot tanulsz csak, ami sokat jelenthet késõbb.
Pl pár alkalommal a szobrászmester helyettesített rajzórán és neki köszönhetem hogy tudok hajat rajzolni. Eddig nyolc ember tanított rajzolni festeni és mindegyiktõl rengeteg más új dolgot tanultam

www.czekoart.hu

Stigmata
Ez így van egyébként. 😊 Az egész tanfolyam azokra épít akik soha nem tudtak vagy nem gondoltak rá hogy rajzoljanak. A tanfolyamon ahol én voltam például volt egy nõ aki soha életében pálcikafiguránál többet nem rajzolt. A tanfolyam végére egész ügyes arcképet csinált. 😊
Attól még hogy megcsinálja valaki, vagy elolvassa a könyvet, nem lesz profi, és nem fog fotorealisztikus képet csinálni.. csupán kap egy kezdõ lökést és ha folytatja meg gyakorol még a végén meg is tanul úgy rajzolni. 😊

Is it dark or is it bright? What\'s the latest on the screen? Please tell me my name! I haven\'t checked it today...

Stigmata
Köszönöm a kedves kommentet. 😊 Megmutathatod esetleg ^^

Nem értem mért kell leszólni azt aki nem profi rajzoló... igenis van aki nulla tehetséggel, hobbiból csinálja, de te biztos jobban tudod ^^

Is it dark or is it bright? What\'s the latest on the screen? Please tell me my name! I haven\'t checked it today...

Ma mesélte egyik ismerõsöm h õ isjár erre a tanfolyamra, döbbentem hallgattam. Alapból is jól tudott rajzolni, de szerinte ez jó mert így legalább gyakorol. Én ebbõl azt hozom le, sõt az egész jobb agyféltekés rajzolásból, hogy a gyakorlás ami leginkább fontos, az h jobb leszel-e tõle, ez olyan placebo dolog lehet. Kifizeted az xy összeget, és elhitetik veled h ez majd megtanít jól rajzolni, elhiszed, gyakorolsz napi 8 órát, és lám, ott az eredmény. Csak nem mindegy h mennyiért, inkább szenvedek tovább, mert nem tudok mondjuk gyakorolni, vagy járok másféle szakköre, de legalább utána tudom h megszenvedtem érte és tényleg tudok.Aztán lehet h hülyeségeket beszélek....

Aquir
gondolom azoknak jók vmire akik nem tudnak egyáltalán rajzolni

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Looooser
am nem toom,

de ha valaki alapjában jól tud rajzolni szerintem kapásból a jobb agyféltekéjét használja

pumpált πna... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

theone91
Minek fejlesztené tovább magát... Már nem tudná hová.

KicsiMonkey
Ha esetleg érdekel, itt a könyv 😊

Everyone seems normal until you get to know them.. ..nasty :3

ezt megodom a ballal is ezér kár pénz kiadni

Kovács legény
agyad vizuális részét használja ki, formákra és terekre bontod fel a képet vagy valami ilyesmi, ja meg leveti a berögzült gátlásokat. Googleba beírod kidob egy videot vmelyik mûsorban tv2/rtlklub ban volt egy 10perces cucc errõl ott elmagyarázzák pontosan, és tõccsed le a könyvet ott aztán meg minden levan írva

www.czekoart.hu

Mi az a jobbagyféltekés rajzolás?????????? Valaki elmagyarázná??