15585
Rajzolás,Festészet,Digital art...stb.
  • lightjack
    ismeritek Matt Bush: you can draw Star Wars könyvét? mert láttam, és olvastam h jó tippek vannak benne a rajzoláshoz...csak sehol nem találom. se bookline, se alexandra. sehol:S vki tudja hol lehetne venni magyarországon? mert külföldön sokkal drágább...olvastam fórumokat, ahol aszonták 2000 ftért vették meg 2008-ban, most meg külföldi oldalakon 4000ft ba kerül...:S szal vki vmi ötlet hol vehetném meg?
  • morcosqtya
    mint írtam:

"csak pár rajzhoz kellett, illetve ezzel egy barátomon segítettem, mivel anyagilag nem volt a topon."

főleg utóbbi.
    Nem mindenki szeret pénzt direktben elfogadni (méltóság, önérzet, fene tudja), viszont ha megveszed valami régi (számára) szükségtelen ketyeréjét (amit tudsz is használni) akkor más a képlet..

valószínűleg az összeg amit adtam neki több volt mint az öt éves használt HP valódi értéke..
  • Looooser
    közel 10 éves szkennerem van még működik, bár nem a legszebb képeket csinálja, de hát XXI. században élünk létezik photo shop is
  • theone91
    Az alsó kategóriás szkennerek sosem tartoztak a nem-éri-meg-kategóriába.
  • theone91
    Hát nem tudom, szerintem a probléma ott keresendő hogy minek veszel egy 5-6 éves használt szkennert? :D
  • morcosqtya
    5-6 éves használt HP volt, teljesen alap gép. Semmilyen gari nem volt rajta.
    Javítani nem lehetett (elvittem szervízbe).

Igazából nem volt rá olyan NAGY szükségem, csak pár rajzhoz kellett, illetve ezzel egy barátomon segítettem, mivel anyagilag nem volt a topon. :)
  • Kovács legény
    nekem canon van és 7éve hibátlanul műkszik
    amúgy egy hónap után miért nem vitted vissza garival a kuka helyett?
  • morcosqtya
    nekem volt, de 1 hónap alatt beszart. kuka.

Ha lesz róla kép tedd fel majd megnézem.
  • Hegi90
    Ezt másoltam le, scannerem még most sincs :D
  • PJack
    odabasz
  • morcosqtya
    thx
  • Aquir
    kira
  • morcosqtya
    Nem Anubis, de ez jutott eszembe h ilyet is csináltam anno.. (Giger remake) :-P

• morcosqtya
    Köszönöm.
    2006 óta a grafika visszaszorult. Inkább festek én már így "öregkoromban".. :))
  • Nodler
    Nem hinném hogy egy fél milkás programot csak úgy le lehet torrentel tölteni
  • Misi az ezredes
    Nem feltétlenül kell hogy ingyenes legyen egy program, hisz már mindent be tudsz szerezni torrent oldalakról. Én ezt a kettőt ajánlanám : 3D Studio Max, Maja
  • Malakai
    Ha ingyenes, akkor Blender.
  • Nodler
    Elszeretnék kezdeni tanulni egy ingyenes 3d-s progit, de nem igazán tudom melyikkel kezdjem. Megmondanátok, hogy melyiken legérdemesebb tanulni?
  • Kovács legény
    ha beltér akkor diszperziós szinezőpasztára van szükséged és pár ecsetre, fehér paszta nincs ott meg kell venni a vödrös diszpit de szerintem biztos találsz valakit akinek van maradéka és ad.
  • alph4
    Bemész egy festékboltba és megkérdezed.
  • Looooser
    az a lényeg hogy ne üssön át a motívumokon a lila szín (még mielőtt neki támadnátok annak hogy hogy jön össze a lila alap a japán motívumokkal , én sem tudom, ez az ő akarata)
  • Looooser
    HI!
    Kéne egy nagy adag segítség:
    Ismerős most lilára festi a falát, és azt szeretné ha festenék neki japán motívumokat, az a kérdés hogy milyen festékkel fogjak neki?
  • Hegi90
    Én rajzoltam egy anubisz fejet, majd ha nálam lesz a scanner, bemásolom. Azt mondják elég jó lett, pedig 1 évben 1x szoktam rajzolni :D
  • emixa
    ez nagyon jó. de 2003 óta csak a #11492?
  • nonicks
    érdekes lehetett a gyerekkorod..
    Stephen King nem rokonod?
  • morcosqtya
    ASD.
    :DD
  • Aquir
    lál
    nice
  • PJack
    eheh
  • morcosqtya
    Ezt ajánlanám.
    6H-s, nehezen kopik... :)

• Aquir
    nice:)
  • Tempest
    Egész könnyen lehet vele dolgozgatni,még én is elboldogulok vele.Pedig soha nem próbáltam még 3d s programokat.Itt az első próbálkozás :)

Sculp 1 es
  • Midas
    az volt de latom mar nem az :D
  • theone91
    Mondom ingyenes... :D
  • Aquir
    jóas:)
  • Subakka
    nah akkor így: bagoly :)
    és az arc :)
  • Midas
    mudbox
  • Subakka
    csak nekem nem jeleníti meg? O.o
  • Subakka
    bagoly :D ... olyan YA RLY! féle :)

... plussz egy hülye flash játékból kilestem egy arcot :)
  • theone91
    Apám! Nagyon köszi a linket! Már jópár hónapja keresek ingyenes alternatívát a ZBrushból...!
  • morcosqtya
    WoW!!! Új logó!!

kemény.