Rajzolás,Festészet,Digital art...stb.

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ildimano
B.Ú.É.K.

rajzokvilaga

Még mindig kicsit off, bocsi... Én most kezdtem az egyetemet, lassan vége az elsõ félévnek, lehet h kicsit elhamarkodott, de nekem nagyon nem jött be a mostani szakom. Mérnök informatikára járok, de nem h megszerettem vagy hasonló, inkább már-már utálom. :S Kedvem lenne elmenni vmi rajzos szakra és azt csinálni életem végéig mert azt szeretem, legyen rajz, fotózás, weblapszerkesztés, animáció, bármi csak legyen benne vmi rajz/fotó. Csak sajnos, amin nem tudok átlépni, a megélhetés. Ahogy mondták többen is, nagyon nagyon szerencsésnek kell lenni. Na meg nem mindenki lehet Da vinci h mindenhez ért, és netán meg is él belõle a mai világban. 😄

Subakka
hát 😄😄 most, hogy mindenki elment nyugodtan beszélhetünk a papírgombáról 😄

ಠ_ಠ

theone91
Begombáztál? 😄

Subakka
egy nagyon "izgalmas" elõadás ihlette 😊

ಠ_ಠ

SMGBAS
Nagyrésze kártyákról és haver újságjaiból van, de van amit neten találtam. Lerajzolom A4-es lapra azt lefényképezem és PS-ban átrajzolom (tablet hiány... -.-") utána ha tetszik úgy is akkor kiszínezem.

Jön még kutyára IFA... \"Nem elég, ha szép a kert, feltétlenül hinni kell, hogy tündérek lakják a mélyét?\"

theone91
Ezeket másolgatod valahonnan?

SMGBAS
Próbálkozgatok de elég béna karakterek szoktak létrejönni. Van pár ami tetszik is de azok sose jutnak el eddig a szintig, hogy színes is legyen és egyebek.

Jön még kutyára IFA... \"Nem elég, ha szép a kert, feltétlenül hinni kell, hogy tündérek lakják a mélyét?\"

theone91
Ezek tök jók, de valami egyedit is csinálhatnál, ugyanezen stílussal.

SMGBAS

theone91
Én is szeretnék grafikusi szakirányban tovább menni, tervezõgrafikus szakon például... Lassan el kell döntenem, konkrétan a sulikat is.

Ezt sajnálattal hallom... Én magam is nézelõdtem vmi Képi ábrázolás vagy grafikus szak után,de sajna a mai világban a megélhetés fontos. :S Pedig vmi rajzos-fotós szak keverve ínyemre lenne, vagy még az animáció, azzal elég szépen lehet keresni.

Tudja valaki, hogy honnan tudok beszerezni dörzsceruzát?
...ha jól tudom préselt papírból van, ami henger alakú.
Tobbre haladsz ha keresel egy ceget akik reklamokkal foglalkoznak.

the world is mine

Kovács legény
Hát sajnos igen ezért marad nekem is csak hobbi és mellékkereset ez.
De próbálkozom azért.
Itthon egyszerûen nem akarnak az emberek költeni egy kortárs nem annyira ismert ember képére.

www.czekoart.hu

theone91
Szerintem igen. De az internet korában (és persze idegen nyelvi ismeretekkel) könnyû külföldre dolgozni, de ugye az már jórészt digitális grafika... Azért ehhez kell egy csipetnyi szerencse is.

Kicsit off, de ez érdekelne. Éhezõ mûvész? Ennyire rosszul megy a mûvészek sorsa Magyarországon?

http://imagerz.com/QENCXUtvAwIDXl9FGAVR Ez tényleg csak egy gyors unalomûzõ volt...aztán egy kis PS csak azért mert muszáj volt.......5X10-es lett csak
ildimano
volna 😊

rajzokvilaga

hen-tes
Van itt valakinek mondanivalója? :o

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

Hát igen nem pont a háttérre gondoltam........hanem minden rajzodon elhanyagoltad a hajat.....kicsit több idõt fordítanál rá iszonyat szép rajzok lennének 😄
Kovács legény
nem a háttérre gondolt szerintem, ezeken a képeken nem is hiányzik a háttér

erre képre meg az eddigiek ugyan úgy igazak

www.czekoart.hu

köszönöm szépen😊
folyamatosan fejlõdök..de olyan mint pl.háttér nem nagyon érdekel..
mindig más az ami megfog..és mindig máshogy valósítom meg..[/img]
Kurva jól rajzolsz csak nem fejezed be...............
nonicks
egyenlõre a sorozat gyilkos fog darabolni mielõtt szét szórná a darabjaidat az erdõben 😄

Háború a béke megteremtése.Béke felkészülés a háborúra!

Köszönöm az észrevételt.Igen már sokan mondják, hogy nem használom eléggé a sötétebb színeket, hogy bátrabban kezeljem a tónusokat.
Maszatolással pedig óvatosabban fogok bánni, hogy ne legyen az a nyálas hatása, remélem összejön.
Legközelebbi rajzomnál bevetem ezeket a dolgokat, aztán majd kiderül milyen lesz.😊
Egyébként nekem is nagy favorit Charlize.... gyönyörû nõ.
Kovács legény
Nem egyenlõre hanem egyelõre de ez nem a képhez tartozik😊
amúgy sosem késõ, hogy éhezõ mûvész legyél😊
Ennél a képnél a testtel szemmel láthatóan semmit nem foglalkoztál amit sajnálok
a fej mögötti árnyéknak meg nem ilyennek kéne lennie
a jobb szemnél a simli alatti fény vastag, kicsit össze kéne dolgozni a másik két tónussal vagy az egész arcon igy elkülöníteni a tónusokat.
a szembogárba meg mehetne egy kis fény

www.czekoart.hu

ildimano
ez kép még jobb 😊

rajzokvilaga

ildimano
én csak szeretnék így rajzolni 😞

rajzokvilaga

szeretek rajzolni kiskorom ota..grafikus szeretem vna lenni de..egyenlõre nem jött õssze..
Kovács legény
szerintem ez volt az alap koncepció hogy nagyobb foltokból leegyszerûsítve rakja össze a képet ezért is mondtam Warholt
de majd a mûvész nyilatkozik mit is akart😄

www.czekoart.hu

Nagyon zsír csak a haját nagyon hanyagoltad..........
Kovács legény
jójaz elképzelés csak vidd végig
Andy Warhol képeit nézd át és rájössz mire gondolok

www.czekoart.hu

sziasztok
[/img]
theone91
Még kezdõ. Naná, hogy nem fog fotorealisztikus képeket futószalagon gyártani.

Van benne valami......
SMGBAS
Lehet, hogy neki nem tetszik a fotó szerû rajz. Ha mindenki "továbblépne" akkor nem lennének rajzfilmek.

Kovács legény
Charlize nagy szerelmem úgy hogy 10pontról indul az osztályzás
de több hiba is van a képen
-sötét-világos kontraszt hiányzik
-nagyon nyálasra lett maszatolva a bõr
-a rendezõi jobb szem mélyen ül és nem fordul
-a haj túl szálas
ezeke pár mozdulattal javíthatóak
Charlizet egybõl felismertem úgyhogy jója kép vagyis jó lesz😊
JA és a csattok helyét tüntesd el😉

www.czekoart.hu

Kovács legény
Állkapocs durván el lett túlozva
kicsit lehetne kontrasztosabb sötétet és fényeket még bele
amúgy jó!

www.czekoart.hu

Nemrossz csak mindenki ilyen mesefigurákat rajzol...........Próbálj meg valami fotórol rajzolni!!!!!
tenkenorman
bizony ez egy minõségi kép. csak ne ragadj le itt. mert sokan képesek évekig ugyanazt rajzolgatni.

http://www.tenke.hu

ildimano
nekem tetszik 😊

rajzokvilaga

Sziasztok, még új vagyok a témában nem is nagyon voltam még itt de szeretném bemutatni egyik rajzom... azért ezt rakom fel mert ezt érzem a legjobbnak de a mestereket megkérem mondják meg mi a rossz a munkámban illet mi jó.. elõre köszönöm 😉
tenkenorman
jah rakjad ki aláírásba az nem zavarja a kutyát sem. vagy a profilodba.

http://www.tenke.hu

ildimano
pedig igyekszem rontani😛

rajzokvilaga

theone91
Ne ronts a helyzeten! 😄

ildimano
2 havonta betévedek ide lényegtelen

rajzokvilaga

theone91
Tedd ki aláírásba, ha annyira promózni akarsz...

(...mint én. 😄)

ez reklam ki fognak tenni erte a forumrol raadasul nem is valami igenyes oldal.

the world is mine

ildimano
bocs hogy a saját honlapom nevét kiírom de ha téged ennyire zavar nem írom sorry

rajzokvilaga