15585
Rajzolás,Festészet,Digital art...stb.
-
#11717 Hát elég sok kontraszt van rajta az eredeti fotóhoz képest... Ha ég többet nyotam volna rá, a papír már szürke lett volna :( -
#11716 aki külföldön megmutatná tehetségét -
#11715 Kontraszt! ...KONTRASZT!! Hunnvana kontraszt? :D -
#11714 -
#11713 Rajzoltam :) -
#11712 pedig igaza van, a motorháztető és a lámpa a távolabbi oldalon nem jol helyezkedik el, egyébként szép. -
#11711 Peres? Bocsi én nem értem majd korrigálok jelenleg nincs sok időm a fojtatásra -
#11710 a hátsó inkább peres mint ennyire pozitív. -
#11709 Ha elég sokáig dolgozol egy képen fel sem tűnnek a hibák. Tükrözd meg. -
#11708 #11706 - Nem volt mit javítani.
#11707 - A jármű farával párhuzamos a dőlése. Sok smilet nem értem. -
#11707 Hátsó kerék extrém pozitív kerékdőléssel van megáldva, vagy valami ott mellé ment :D Amúgy szép lesz xD
-
#11706 Alakul , de a #11685-ben lévő hibákat illett volna javítani :( -
#11705 Elfelejtettem a későbbi változatot is belinkelni.
-
#11704 jaja a felni tökéletes!!! -
#11703 Nah? ez a felni jó lesz az autóra? :/ Gumiból nem tudtam jobb mintát.
-
#11702 Ez marha jó! Kicsit mind map feelingje van, de abból is az egyedibb félére lehetne rámondani:) Nagyon tetszik, alkalmazni fogom benne ezt a "földgömbös" centert:) -
ktomi22 #11701 tableton soha nem tudok ilyen szepen rajzolni ... szal csak gratulalni tudok :) -
#11700 ^^ Igen és köszönöm hogy másnak hitted. -
#11699 Rossz helyen van a hüvelykujja, de amúgy jópofa:P -
ktomi22 #11698 csak kezzel van ?? .. foleg a lathato ajtonal kerdem..azt a szep egyenes ivet :P -
#11697 Hát most jobbra nem futotta De majd később biztosan jobbá alakul ha nem hát ott egy baki és annyi :P Nekiállok felnit is ki kell találnom h milyen márka, meg forma illene. Esetleg ötletek?
-
#11696 Jelenlegi állás. Még mai nap folyamán igyekszem a másik lámpát is befejezni.
-
#11695 -
#11694 Ilyen szarokat nem eszem. :> -
#11693 gomba vagy bélyeg?? -
#11692 Hehe jópofa -
#11691 Nesztek, feelgood rajz
-
#11690 Ó addig még rengeteg folyamat hátra van rengeteg időt felemészt egy ilyen :) és Jelenleg még van egy hátsó nézet is így dupla a kihívás :) -
#11689 Nm.
Kíváncsi leszek a véglegesre :o) -
#11688 Hibásak a vonalaid. Ugyanis pl a Lámpa az alul nem ott végződik ahol már takarja a motorháztető kidomborodása. A visszapillantó tükörnek nem ott van a vége ahova húzva van.
Mivel ez egy részleges kép. Így a te szemednek lehet nem passzolnak a dolgok de az enyémhez igen és majd a későbbiek folyamán meglátod hogy tévesen ítélted meg az arányokat mikor húztad a vonalaid. De köszönöm hogy megpróbáltál építő jellegű HSZ-t írni. -
Midas #11687 sztem mindenfele rajzot foltehetsz ha festettel vmit azt is. -
#11686 Olyat lehet szúrni, ami csak kicsit készült kézzel, és többnyire gimppel? :) -
#11685 Nem kötekedésképp, mert én ehhez mérhetőt sem tudnék rajzolni, csak kicsit sántít így.. Amúgy állat nagyon. :)
-
#11684 Jelenlegi helyzet az élek pontos kihangsúlyozás majd a legvégső helyzetben lesz. Vélemény?
-
#11683 Hát próbáltam a Sportosságát megőrizni és a megszokott kerek formákat. De próbáltam újat vinni a dologba hogy a hátulját kicsit megváltoztattam. A hátulját úgy sportosabbá tenni hogy megtörjön a formát hogy ne legyen lekerekítve kicsit agresszívabb legyen. A megszokott hátul elhejeszkedő motor elöl kapott helyet, ezért olyan nyújtott kicsit az eleje. Így jobban lehet szórakozni a hátsó kinézettel.. Meg persze a hosszú motorháztető több erőt mutat. Jobban hangsúlyozza első ránézésre mint egy Hátsó motor..
De igen belegondolva az egyenesség az hasonlít a korábbi Porsche kinézetére. De a szélei meg vannak törve a lekanyarítással így nem is értem miért hoztad fel. Maga a lámpa elhelyezkedések sem így vannak ahogy itt persze ez így nem kivehető egy Rajzból. -
#11682 ááá szerintem elég egyedi...amugy is nagyon nehéz "egyedit alkotni" mivel szinte minden forma megjelent már valamelyik autón...ráadásul nagyon is egyedi, meg amugy is egy ráncfelvarrot Bugatti lenne, remélem jol mondom. -
#11681 Jól néz ki nagyon! De közeli rokonsági mutatói vannak a régi 911 Porsche-val. Főleg a hátulja. Javaslatom vigyél bele több egyedi formát.
A rajzolni tudsz az biztos!! -
#11680 ez a hátsónézet COOL!!! -
#11679 Nem értek az autókhoz, azon belül a Bugattikhoz sem, de jó a terv. Jók a formák!
Várjuk a további fázisrajzokat! -
#11678 Hátulról így nézne ki. Legalább is elképzeléseim szerint. Gondoltam megtöröm a megszokott kerek hátsót és kicsit agresszívabb sportosabb külsőt adok neki egy enyhén tört hátsóval. Vélemény? Vagy maradjak a kerek formáknál?