Rajzolás,Festészet,Digital art...stb.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"A kritikát nem bírálhatjuk felül, a kritika értünk van\" (H. T. Loutrec) \"Nem tetszik a közeg? akkor ott a lovad, nyergeld fel, és takarodj\" (V. R. S. Démon)
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Jön még kutyára IFA... \"Nem elég, ha szép a kert, feltétlenül hinni kell, hogy tündérek lakják a mélyét?\"
\"A kritikát nem bírálhatjuk felül, a kritika értünk van\" (H. T. Loutrec) \"Nem tetszik a közeg? akkor ott a lovad, nyergeld fel, és takarodj\" (V. R. S. Démon)
Jön még kutyára IFA... \"Nem elég, ha szép a kert, feltétlenül hinni kell, hogy tündérek lakják a mélyét?\"
majd ha kész lesz rakok képet(kiváncsi vagyok mi sül ki belõle)
HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014
5H-tól 9B-ig vannak számozva, mindegyikbõl vegyél
www.czekoart.hu
http://lsl925.deviantart.com/gallery/ AMD A10-5800K, Gigabyte GA-F2A85X-UP4, GEIL Value Plus CL9 2*4096/1600 DDR3, Asus HD7770, 2,5TB HDD
Zuhogó hó Eltűnik a tengerben. Micsoda csend!
A kép fejbõl ment, a haját tudom hogy több színnel kellett volna.. majd legközelebb 😊
Kép.. a scanner eléggé megölte a színeket sajnos...
Is it dark or is it bright? What\'s the latest on the screen? Please tell me my name! I haven\'t checked it today...
Próbálok a hibáimból tanulni, remélem minden újabb rajzom jobban sikerül majd.
Ti mennyi idõ után értétek el a mostani rajz tudásotokat?
Hetente mennyit rajzoltok?
Okaokas: Tetszik, ahogy a szénnel bánsz.Sajnos számomra még ismeretlen az eszköz, de venni fogok egyet.
JackMeadow: Én sem vagyok grafikus, ez alatt inkább a grafittal készített rajzolásra céloztam, a kritikából viszont csak tanulhatok.
Sajnos nem vagyok profi grafikus (3 hónapja kezdtem el az arcportrékat), de igyekszem, hogy tökéletesebbek legyenek a rajzaim.
Mivel nem használok semmilyen segédeszközt, csupán a szememre hagyatkozom, én így is megvagyok elégedve a rajzzal.
Tisztában vagyok a saját hibáimmal és sajnos nem tanított meg eddig senki, hogy milyen fogásokkal lehet egy képbõl a maximumot kihozni, ezért csak a gyakorlásokra hagyatkozva érzem a fejõdésem útját.
Igen, eredetiben valóban élethûbb, sajnos nem adja ugyan azt a hatást a feltöltött kép.
A kép amirõl másoltam, ott sem láttam sok tónust az arcán, ezért nem is mertem többet rávinni, egyébként én is úgy érzem, hogy több is mehetett volna rá.Meg kell barátkoznom az erõsebb vonásokkal.
Okaokas: köszi
Tudom, hogy a scannelés sokat ront az öszképen, de arcára mehetne még több tónus.
http://lsl925.deviantart.com/gallery/ AMD A10-5800K, Gigabyte GA-F2A85X-UP4, GEIL Value Plus CL9 2*4096/1600 DDR3, Asus HD7770, 2,5TB HDD
Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/
Kristen Stewart
Eszközök:
HB, 6B, 8B
5 óra 10 perc, monopol radír, fültisztító.

Milyen grafittal nyomod?
De aki komolyan gondolja, az csak Wacom. Még a belépõ vagy régebbi modelljeik is magasan felette állnak az összes konkurensnek. Összehasonlítva a Graphire4 a Trusttal, ég és föld.
Egyébként nem tudom, ki mennyire követi a Gimp mint PS alternatíva fejlesztését, de már ott is megjelentek a dinamikus ecsetkezelési beállítások. Ki ugyan még nem tudtam próbálni a funkciót, mert mostanában nem jutott idõ rajzolgatásra, de ígéretes. Ha lesz tapasztalat megosztom majd veletek.