15585
Rajzolás,Festészet,Digital art...stb.
  • Hayni
    Nem baj a kritika, azért tettem fel.
    Azért is fura mert nem a csaj arca is fura,mmint hogy nem én torzítottam a rajzon.
    (Épanyagóra-építőanyag óra...)
  • lightjack
    és télleg kimaradt 1 kérdés: mi az az épanyagóra?:O
  • lightjack
    bocs de nekem ez nem tetszik:( ne vedd sértésnek, csak egy kritika, csak az én kritikám... ajánlom pl a the portrait art nevezetű ember videóit youtube-n abból tudsz elég sokat tanulni...a haja az tényleg eléggé mű...olyan mintha átlátszó lenne, a szeme, maga az írisz abba sincs túl sok igényesség...bocsi a kemény kritikáért, de mi értelme lenne feltenni ide a rajzokat hogy ha mind1ikre csak azt mondanánk h jó és nem mondanánk meg az igazi véleményünket...gyakorlás,gyakorlás,gyakorlás...
  • Hayni
    Ezt csináltam , tudom a baloldali szemét eltoltam, a haja meg nem valami élethű.(Épanyagóra,padtárs)
  • PJack
    ne haragudj a kifejezésért, de ez... kurvajó!
  • lightjack
    jaja pontosan ahogyan aquir mondja:D
  • Aquir
    ez egy igényes izé! :)
  • chhaya #11470
    Hali.:)
  • Looooser
    ami hajnal 3 kor lett befejezve, rossz minőségű anyaggal és kb. 35 centim volt hozzá férni a falfelülethez, ^^ jah amúgy az Impresszionista és tradicionális művészet össze fűzése ezt hozta ki belőlem, persze nem is annak vettem
  • Kovács legény
    de amit te rajzoltál az egy kontúros kép
    és nem kötekedésnek lett szánva a kritika
  • Aquir
    az kit érdekel  
  • Looooser
    de ezt nem én csináltam
  • Aquir
    szépen kidolgozott grafit paca:)
  • Aquir
    szép vörös paca:)
  • Looooser
    jó hát egyéni izlések... közel 8 éve hogy utoljára festettem most is csak próbálkoztam :)
  • theone91
    Hmm. Nekem ez jobban tetszik, tök egyszerű és mágis látványos.
  • Looooser
    angyalom ez a koi, rajz stílusban japán, nem mindegy és szerintem ennél még mindig jobb ^^
  • Midas
    jo ez :)
  • Okaokas
    Tudom hogy nem lett valami jó csak unatkoztam.....
  • Okaokas
  • Kovács legény
    Sajnos nem tetszik:(
    a vonalvezetés elég gyatra, főleg, hogy kínai stílust akartál prezentálni.
  • lightjack
    tetszetős...főleg a kínai feeling:D
  • Looooser

13 voltam, amikor utoljára festettem, ez egy kb 90*70 centis mázolmány, nem a legjobb minőségű temperával stb, jah igen ez is falra készült
    és már tényleg csak a plafonomon van szabad hely ^^
  • SMGBAS
    Év végéig hetente két rajzot kell beadnom és úgy átenged (persze ha nem karó a rajz)
    Most a lejjebb lévőt viszem + egy T betűt ami minden nézetben T-nek néz ki.
    Kép:

Ez meg az előző szkennelve (nincs sok különbség)
  • lightjack
    hát ha olyannyira tudsz te rajzolni mint én a bal kézzel, az egyáltalán nem súlyos probléma...figyi ha nagyon akarnám 2-3 hónap alatt csakis a bal kezes rajzolással elérném a jobbbkezes tudományom három-negyedét...h hogyan?? hát soksok kockarajzolással...azokkal lehet a legjobba gyakorolni...vegyél 100 db papírt és mindegyikra rajzolj kockákat, amíg jók nem lesznek és el nem múlik a remegés...egyszerűen télleg nem tudom elképzelni hogy neked még az sem válik be, hogy hogyan nem tudod irányítani a mozgásodat...és akkor egyáltalán hogyan írsz??? ez elég furcsa...
  • Nodler
    Ez tényleg nagyon fontos lenne nekem, nekem tényleg ez az egyetlen életcélom, és tényleg minden szabadidőmet a rajzolásnak szentelem, de egy ilyen probléma mellett nem tudok továbbhaladni:( Képet sajnos nem tudok se beszkennelni, se lefotózni, de nem hinném, hogy azok segítségével többet tudnádok mondani.
  • Nodler
    Szóval, ha valaki tud olyan szakembert mondani, aki ért az általam leírt problémákhoz, az mindenképp szóljon. Tudom, ezt ti még mindig nem tartjátok olyan nagy problémának de max 1.5x olyan jól tudom korrigálni a jobb kezemet mint pl ti a balt.
  • Aquir
    Érted a logikát és az összefüggést, hogy nem helyettesíthet 1db rajz sok tanórát, főleg nem egy éves jegyet, így nem feltétlenül a rajzra adta :)
  • SMGBAS
    Képre jobb klikk és kép megjelenítése. Amit ott kiad linket azt szúrt be képként (:
    #11448 Elég sok helyen el van b*szva. Tanulni úgyse tanulunk semmit szal az a lényeg, hogy átmenjek (:
    A hármas valószínűleg azért van mert még elsőben mondtam neki, hogy ha lehet akkor ne úgy osztályozzon engem mint az átlag diákokat.
    (amúgy a ha tényleg nem nézné az átlag diákot akkor szerintem 3-mas se lett volna)

Estefele akkor teszem a sárkányosat szkennelve + ezt is (:
  • lightjack
    jórajz...és ez 3 as?? érdekes...én lennék a rajztanárod simán ráírnám az 5öst...nah mind1 ez nem így van:D daddy még annyit akartam kérdezni, csak az kimaradt az előző kommentemből, hogy milyen ceruzát használsz??grafit? szén?? ha szén akkor derwent v milyen márkájú?
  • SMGBAS
    ?
  • Aquir
    biztos mert csak 1 db rajz :p
  • SMGBAS
    Tehát átjön, hogy "idén van utoljára rajzórám és mivel mindig elkérem magam rajzról, hogy elérjem a buszt így nincs jegyem és nem akarok megbukni és ezért készült"
    Amúgy 3-mas lett xD
  • Aquir
    jah, amit ábrázolni akar, az szépen átjön :)
  • PJack
    intenzív, tetszik
  • SMGBAS
    Hónap gyün még egy sárkány (vagyis kettő) de már szkennelve. (az is rajzra készül szal nem kell csodákra számítani)
    bocsi a 3-ért
  • SMGBAS
    Jah + telefonnal van lekapva
  • SMGBAS
    Nem a legjobb, itthon vázlat, suliban befejezés (:
  • dady83
    Igen, a szemekkel foglalkozhattam volna többet is.
    Először egy alap vázlatot viszek fel a lapra, majd elkezdem a kontúrokat finomítani, igaz szét radírozom az agyam, mire a megfelelő arányokat betalálom.Rácsozni még nem rácsoztam, habár sokan ajánlották, mivel egyszerűbb létrehozni azt, ami a referenciaképen van.
    Sokáig bajban voltam az anatómiával, habár még sokszor most is.
    pl. a szem távolsága egymástól, az arányos legyen az orr szélességével, majd a száj vonalaival, de mikor már az arc elfordul, ugyan úgy változnak az arányok.Ezt volt nehéz eltalálnom, ezért is lenne jó a rácsozás.
    Lényeg, hogy mindent ránézésről másolok kisebb-nagyobb sikerekkel.
    Ennél a rajznál viszont többet kellett improvizálnom, mint másolnom, mivel nagyon homályos volt a referencia kép.
  • Kovács legény
    talán mert még mindíg nem raktál be képet arról, hogy mit csinálsz...
    Másold le mickey mouset és rakd be ide.
    Amúgy mint írtam a kockológiáva kell kezdeni a rajztanulást amíg ezen nem esel át ne sírj, hogy nem mennek az alapok.