Rajzolás,Festészet,Digital art...stb.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék
pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék
the world is mine
\"A kritikát nem bírálhatjuk felül, a kritika értünk van\" (H. T. Loutrec) \"Nem tetszik a közeg? akkor ott a lovad, nyergeld fel, és takarodj\" (V. R. S. Démon)
Jön még kutyára IFA... \"Nem elég, ha szép a kert, feltétlenül hinni kell, hogy tündérek lakják a mélyét?\"
Viszont, ha tudnék szerezni, valószínû, hogy magamnak is rendelnék egyet, kíváncsiságból is, hogy milyen anyagból is van.
Steam: ktomi22 | LoL EUW: ktomi22 | Xbox Live: ktomi22x
Jön még kutyára IFA... \"Nem elég, ha szép a kert, feltétlenül hinni kell, hogy tündérek lakják a mélyét?\"
Én is vennék ilyen ujjtyût, bár a 15$ nem olcsó. <#ticking>#ticking>
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
Ne füccsé....Be. Szeretem ha hűvös a lakás egy picit!
A papír nem rosz megoldás csak rohadt kényelmetlen helyezgetni, mert mindíg forgatom a rajzot és az is keni a grafitot
amúgy ez a kesztyû nem lehet rossz, ha látnék valahol biztos vennék, bár gondolom ez is felveszi a cerkát és mosni kell folyamatosan
www.czekoart.hu
Bocsi ha nagy a képp
<#mf1>#mf1>Ne füccsé....Be. Szeretem ha hűvös a lakás egy picit!
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
Nekem nincs ekkora igényem.
\"A kritikát nem bírálhatjuk felül, a kritika értünk van\" (H. T. Loutrec) \"Nem tetszik a közeg? akkor ott a lovad, nyergeld fel, és takarodj\" (V. R. S. Démon)
Külföldi oldalakon már találtam, de inkább belföldön vásárolnék.
Ötlet valakinek?
Már ott is mondták, hogy van hozzá köze (csak annyit tudtam az Akatsukiról, hogy narutoban van, feka cucc piros gazokkal rajta) Színtiszta véletlen, hogy hasonlít rá. Feketére akartam mert az tetszik és a piros megy hozzá (szerintem) a lejobban szal azért lett olyan
ui: a honlap még csak 1 hónapos és folyamatosan változni fog 😊
rajzokvilaga
A csodálatostól azért még messze állnak azok a rajzok. kb 10%on van a kidolgozás
Egyedül Seregi János képei amik értékelhetõek, kivéve a portréi mert az nála is gyerekcipõben jár egyelõre. A tájképei viszont igéretesek
www.czekoart.hu
Én még nem is hallottam róla, de megnézem!
www.czekoart.hu
Móri Ildikó
rajzokvilaga
Überbrutál..vagyis nekem nagyon bejön, minden a helyén nem amtõr
HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n