Rajzolás,Festészet,Digital art...stb.

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Looooser
de egy golyós tollnak máshatása van mint egy ceruza rajznak, más benyomásokat lehet kellteni, meg persze teljesen más rajzolási technika és ábrázolási mód kell hozzá

pumpált πna... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

Looooser
én ezt fáslival oldom meg 😄

pumpált πna... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

theone91
Nehéz vele átmenetesen árnyékolni, és hézagos a kitöltés.

nem izadja ugy ossze

the world is mine

digitális táblához még oly felesleges sztem mint papírhoz

\"A kritikát nem bírálhatjuk felül, a kritika értünk van\" (H. T. Loutrec) \"Nem tetszik a közeg? akkor ott a lovad, nyergeld fel, és takarodj\" (V. R. S. Démon)

"Ne használj golyós tollat" ez érdekelne, miért?

SMGBAS
Nah az a részlet tényleg kimaradt, hogy ajándékba kell. Bocs (:

Jön még kutyára IFA... \"Nem elég, ha szép a kert, feltétlenül hinni kell, hogy tündérek lakják a mélyét?\"

Célnak megfelelne, de talén valami vékony kivitelben, viszont ajándékba mégsem adhatok egy össze moddingolt kesztyût adni egy ismerõs nõnek, aki legfõképpen digitális rajzpadhoz használná.
Viszont, ha tudnék szerezni, valószínû, hogy magamnak is rendelnék egyet, kíváncsiságból is, hogy milyen anyagból is van.
gumikesztyûû 😄

Steam: ktomi22 | LoL EUW: ktomi22 | Xbox Live: ktomi22x

SMGBAS
Lehet csak én vagyok a hülye, de egy mezei kesztyût hasznûnli esetleg? Vagy ha nem jó mert kicsúszik a ceruza a kezedbõl akkor levágod olyan mintára és hopp, már készi s. (ócsó, pláne ha van feles kesztyûd)

Jön még kutyára IFA... \"Nem elég, ha szép a kert, feltétlenül hinni kell, hogy tündérek lakják a mélyét?\"

na ez már nem egérrel van XD
skate00
Paint el elég komoly

Én se nagyon birok min.4-5 órát egyhelybe rajzolni!!! Csak akkor szoktam rajzolni ha elegendõ sör van hozzá amit ki is kell ereszteni(elég sûrûn) és ilyenkor mindig megmosom a kezem, mert én is izzadok............na meg a cigiszünetek XDXDXD
Kovács legény
wcre meg söré csak ki kell menni😊
15dolcsi az valóban sokkk

www.czekoart.hu

Loál János
Zsírtalanítás ok, de sajnos utálok felállni a lap mellõl, és elég izzadós a tenyerem. :-|
Én is vennék ilyen ujjtyût, bár a 15$ nem olcsó. <#ticking>

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

Kokler69
igen a körzõt mondták mások is csak az a baj hogy irodalomórán készült unalomból, szóval nincsen egyáltalán megtervezve:\

Ne füccsé....Be. Szeretem ha hűvös a lakás egy picit!

Kovács legény
én simán mosogatószerrel mosok kezet(hogy ne legyen zsíros) rajzolás elött és közben többször is pihik alatt és nem foltozok.
A papír nem rosz megoldás csak rohadt kényelmetlen helyezgetni, mert mindíg forgatom a rajzot és az is keni a grafitot
amúgy ez a kesztyû nem lehet rossz, ha látnék valahol biztos vennék, bár gondolom ez is felveszi a cerkát és mosni kell folyamatosan

www.czekoart.hu

theone91
Érdekes összetételû mondat lett, de még korán van... Nagyon. 😄

theone91
Ne használj golyós tollat, és gondolom még kezdõ vagy, ezért nyugodtan használhatsz körzõt is.

Kokler69
Legutóbb amikor ide bevágtam egy rajzom jól le lettem oltva bár ez már régen volt, de remélem azóta fejlõdtem kicsit.
Bocsi ha nagy a képp

<#mf1>

Ne füccsé....Be. Szeretem ha hűvös a lakás egy picit!

Én meg általában figyelek a kezemre hogy ne kenjem el...........
Loál János
A papír nálam pl. szart se ér, simán nyirkos lesz pár perc alatt, és úgy belekeni a grafitot a papírba, hogy leradírozni sem lehet. :-|

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

Igen, viszont ajándékba lenne.
Nekem nincs ekkora igényem.
odateszela akezed alá egy papirt aztán smudge guard és tök olcsó is

\"A kritikát nem bírálhatjuk felül, a kritika értünk van\" (H. T. Loutrec) \"Nem tetszik a közeg? akkor ott a lovad, nyergeld fel, és takarodj\" (V. R. S. Démon)

Az milyen? 😄
Smudge Guard kesztyût hol lehet vásárolni, rendelni?
Külföldi oldalakon már találtam, de inkább belföldön vásárolnék.
Ötlet valakinek?
SMGBAS
Na b+ xD
Már ott is mondták, hogy van hozzá köze (csak annyit tudtam az Akatsukiról, hogy narutoban van, feka cucc piros gazokkal rajta) Színtiszta véletlen, hogy hasonlít rá. Feketére akartam mert az tetszik és a piros megy hozzá (szerintem) a lejobban szal azért lett olyan

Speedstick
Mit keres a csávón Akatsukis köpeny?xD

http://www.youtube.com/watch?v=WRefko4Wn9s Hátha érdekel valakit.........a tigris születése
ildimano
mivel én nem tudok rajzolni csak amatõrként értékelem a rajzokat nekem mind szép senki felett nem ítélkezhetem, Seregi Jánosnak most készül egy tájképe hamarosan felkerül az oldalra
ui: a honlap még csak 1 hónapos és folyamatosan változni fog 😊

rajzokvilaga

Kovács legény
na megnéztem a rajzokat is, hogy érdemben tudjak hozzászólni.
A csodálatostól azért még messze állnak azok a rajzok. kb 10%on van a kidolgozás
Egyedül Seregi János képei amik értékelhetõek, kivéve a portréi mert az nála is gyerekcipõben jár egyelõre. A tájképei viszont igéretesek

www.czekoart.hu

ildimano
Dady rajzai szerintem csodálatosak kár hogy nem küldött többet

rajzokvilaga

Hát nekem egyedül Dady rajzai tetszettek ott, de azokat látam már itt is......
XD
Én még nem is hallottam róla, de megnézem!
ildimano
ez legalább õszinte válasz volt 😊

rajzokvilaga

Kovács legény
designt néztem csak, mivel az nagyon nem tetszett így a képeket már meg sem néztem.

www.czekoart.hu

ildimano
köszi kedves bókod 😊 ha te a dizájnt nézed és nem a rajzokat akkor igazad van😊

rajzokvilaga

Kovács legény
elég igénytelen az oldal

www.czekoart.hu

Kovács legény
jólesz<#eljen>

www.czekoart.hu

ildimano
Sziasztok keressük amatõr vagy profi rajzmûvészek jelentkezését, akik szívesen látnák saját vagy akár gyermekük rajzait a rajzokvilaga.hu honlapon. Megjelenés anonim vagy névvel elérhetõséggel.

Móri Ildikó

rajzokvilaga

SMGBAS

jaja!7-kor kezdtem a híradó után XD
samsung123
ezt ma csináltad?
Überbrutál..vagyis nekem nagyon bejön, minden a helyén nem amtõr

HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014

XD
SMGBAS

Aquir
szépes!

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

http://imagerz.com/QENHXUtvAwICVF4cFAVR Sokkal hamarabb kész lett mint gondoltam 😄 3 és fél óra volt! (SZén cerka,rotling,és pombermacis chipsbõl egy radír) XDXDXD
tolok rá vazelint

Aquir
és F-essel ez nem fáj a papírnak? <#buck>

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n