82686

• donpedro
    Játszottunk egy edzőmeccset a tarcsi ellen, hogy lássam milyen formában maradtunk a tél során. Elég jól sikerült :))

• Grusi
    Én első idényben igazoltam a Milan u20-ból pár iszonyat brutálisnak tetsző fiatalt, csupa 19-20-as értékekkel, akik aztán hozták a 4,2-es szezonátlagot :/ Pedig poszton játszottak... Szóval csalóka sajnos.
  • Magic Boy
    Nem csak rengezteg gólt kapok és szinte alig van pontom!
    az érdekelne,hogy én vagyok ilyen béna vagy ennyire gyenge a keret!
  • dartonita
    miert miabaj ? megmindig a sok kolcsonplayer?
  • Magic Boy
    Ki válalná,hogy,ha elküldöm a mentésem akkor elmondja,hogy mi a baj és mit csinálok rosszul?
  • Magic Boy
    Ja!
  • Takezó
    nem a neveddel volt a gond :) ha leolvasod a szöveget...
  • Rossi1
    Csaó!

Nyomom a gémet már 3 napja, szinte szünet nélkül. A Milan-al vagyok és eddig Brocchi és Simic távozása után igazoltam, egy -két igéretes fiatalt, egyébként érdemes a Milan utánpótlásában körülnézni, mert óriási tehetségek vannak!!!!! Szóval állati jó a gém!! Az utóbbi 2 évben TCM-tem, de biztos, hogy idén nem ő lesz a befutó! Aztán lehet, hogy később előjönnek majd a hibák, eddig semmivel nem találkoztam.
    Kérdés::

Valaki játszik olasz ligában??? Arra lennék kíváncsi, hogy nektek sincs REserve bajnokság, mert nálam csak a U20-as csapatnak vannak meccsei. Ami azért elég gáz. A Reserve meg ott van parlagon egy csomó k..rva jó játékossal, most levittem őket U20-ba, de akkor meg rettenet sokan vannak. Még úgy is, hogy kirúgtam a tehetségteleneket. Mennyire lehet megbízni a Staff Riport-ban??? Előre is köszi Rossi
  • Hentes Bill #2586
    nincs mit
  • Grenzjager
    ok.
    kössz
  • Hentes Bill #2584
    perzse, mert kell egy kliens is, és akkr kezdődik a letöltés. töltsd le ezt, aztán nyomj rá a linkre, amit az előbb adtam. pár percig lassú lesz a letöltés, aztán begyorsul.
  • BlackHawks
    Üdv! Én is a Vidivel nyomom lásd lentebb az írásomat. Magasföldivel gyorsan próbálj meg szerződést hosszabítatni vele, ha nem akar kötni, akkor sűrgössen eladni jó pízért, én majdnem eladtam 750.000-ért, csak rajta múlott, oszt' elment az év végén a Vasashoz (ez ám a karrier) :)
  • Grenzjager
    a fájl megnyitva számomra elég kinai
  • Grenzjager
    mintha autom. egy doc. fájl jött volna, bár kiterjesztés nélküli...
  • Hentes Bill #2580
    és ez?
  • Grenzjager
    a linket leirnád még1Xer mert nem jó

köszi
  • Hentes Bill #2578
    hi!

wandoo.try.hu?

vagy ingyenes: dc, vagy torrent(én is innen szedtem, jó gyorsan jött le, 60k-val)
  • Magic Boy
    Mi a baj?
    Az angolok fordítva írják a nevet!
  • Grenzjager
    egyáltalán mennyi az origi?
  • Grenzjager
    próbáltam visszaolvasni de nem jártam sikerrel. honnan tudom megvenni a gammát -ocsóbban' mert most letöltésre esélyem se lesz.
    thx
  • DonnieBrasco
    Sziasztok!

Cm97/98 óta CM fan vagyok, és azt kell mondjam, szerintem a (fake) CM5 nem fogja utolérni a Sigames csávók legújabb gyöngyszemét :) király a játék, szerintem sokkal gyorsabb is mint a CM03/04...
    A Videotonnal nyomom, pénz egy fika forint se, de elvittem Tőzsért kölcsönbe a FTC-től, viszont nem fér be, mert Magasföldi folyamatosan parádézik. (Na ja, U21 válogatott ő is :)... ja és van 3 U19 válogatottam is :))

Nagy álmom, hogy a Szekszárd UFC edzője legyek, csakhát full detailen large adatbázissal együtt összesen 1 darab játékosuk van. Huge adatbázissal több lenne? Nem tudja valaki?

DB
  • R9
    tedd ujra az xp-t még1szer!
  • raziel.
    csa
    valakinek nincs fent valami ftpjén hogy msot suliboil letuidjam szedni?
  • szanics
    Van egy kis gáz.
    Újraraktam az XP-t, és a játék meghülyült. Újratelepítettem, eddig ok. Elkezdtem, betöltötte a ligát. Aztán mentettem, erre a "program szabálytalan műveletet hajtott végre és leáll".
    Valaki találkozott már ilyennel?
    Még mindig Help-Help!
  • Grusi
    December valahanyadikan jon, ha jol tudom.
  • Hentes Bill #2569
    cm5-ről nem tudsz vmi infót? cmfaq.com-on nov 19-t hirdetik, de kb egy két hete olvastam, hoyg lehet, hogy csúszik... :/
  • Hentes Bill #2568
    :(
  • Grusi
    Első meccsemen kikaptam, mint a szar :D
    5-4-re Udinesetől idegenben :(
    Baptista ofkorsz nem jatszott, mert meccs elotti napon hazament valogatotthoz bazzeg :DD
    Viszont Gerrard kettot, Wright-Phillips egyet pakolt, de nem volt eleg, hatha a gyengelkedo vedelemnek :(
  • Hentes Bill #2566
    nekem 400 ezer márka volt hetente :P

nem tom mennyi euró az, én mindig márkával játszom, már mexoktam :)
  • Grusi
    Jah.
    120 ezret tudok adni hetente, ilyen még egy CM-mentésemben se volt :D
  • Hentes Bill #2564
    euró?
  • Grusi
    Nagyon remélem, 22 milliómba került :) Mindjárt kezdődik a debütáló meccse, aztán huzok szunyalni.
    Amúgy a klub pénzügyi balance-a 60 millión áll, isteni :)
  • Hentes Bill #2562
    Baptista valami qrva jó játékos ebben a játékban... na nem minth aigaziból nem lenne az, de akkoris... :)
  • Grusi
    Gyerekek, ez nagyon bebasz :)
    Eladtam Montolivot és Charisteast, a szívem szakadt meg értük, DE!
    Kettejükért összesen 60 millió eurót (!!!!) kaptam, plusz Gerrard-ot, aki tavaly ment el tőlem, most boldog, hogy visszajött :) Kivásároltam a szerződéséből Wright-Phillips-et, Horácio Peraltát és Julio Baptistát, tehát most összeállt az álomcsapat. Nomeg immár Husztinak nincs vetélytársa a balszélen :)
  • szanics
    HELP PLS!!!!!!!!!!!!!!!
  • szanics
    Van egy kis gáz.
    Újraraktam az XP-t, és a játék meghülyült. Újratelepítettem, eddig ok. Elkezdtem, betöltötte a ligát. Aztán mentettem, erre a "program szabálytalan műveletet hajtott végre és leáll".
    Valaki találkozott már ilyennel?
  • Zolcsi01
    mi a neve a fájlnak?
  • Takezó
    benne van a graphics pictures mappában
  • Zolcsi01
    Van a játékban 2500 olyan játékos aki úgy jelentkezett a játékba.
    Ezeknek a neveknek a listája kellene nekem, valaki segítsen!
    Köszi!
  • Terminátor14
    köszi!