82686

• Muitaly
    Asszem jó kis világkupa-döntőn vagyok túl:)

pedig nem is egy acélos csapat
  • Magic Boy
    A CM-el is ezt csináltam!
    Összegyüjtöttem pár taktikát majd megcsináltam a sajátom!
  • Grusi
    Fejezd mar be ;D
  • Magic Boy
    Elküldöd a taktikád?
  • zizzzzencs
    Na, túl vagyok az első szezonon. Ott hagytam abba pár napja, hogy MK negyeddöntő, nos a Haladást 5-1-re leléptem idegenben. Az elődöntőben Tatabányán 2-0-ra nyertem az UTE ellen, és jött a döntő:

A bajnokság végén is a csapatom állhatott fel a dobogó legfelső fokára a másodosztályban:

Így igen kemény kihívásnak kell helytállnom a köv szezonban, hiszen UEFA Kupa indulást ért a kupagyőzelem. Az első fordulóban Jerevánba látogattunk:

Ezt követően majdnem leestem a székről a sorsolásnál, hiszen sikerült megkapni a Legia-t Varsóból. Ráadásul a frissen igazolt elefántcsontparti középpályásom megsérült. Ehhez képest álommeccs lett belőle telt ház előtt hazai pályán:

A bajnokságot a Loki nyerte nálam, a BL-ben a harmadik selejtezőben azonban kifogta az Intert és erősen kiesésre áll :) A Fradi az UEFA kupában tavaly kikapott az Athletic-től, így nem jutott a 16-ba (0-3, 1-0), idén az izlandi IN (asszem) ellen 3-2-re nyert a hazai meccsen.
    Végezetül íme a játékoskeretem, semmi kamu:

Elnézést attól akit zavar a sok kép.
  • dartonita
    nb1-ben szinten elofordult hogy fogta magat a prg es meccs kozben lefagyott,se elore se hatra.valszeg bug.nemet bajnoksagot nemprobaltam.ments gyakran :)
  • ÚFC10
    Csááááááá!!!!
    Másnak is behal a mérközés közben a játék ha a Bayernel játszik???A Nacional elleni ba rátságos meccs 68-adik percében megáll és nem megay megy tovább!!!!
    Hajrá!!!!
  • 9csöves9
    na megpróbálom harmadjára is hátha vki tudja a megoldást :D:D

"hello!
    leszedtem a cmfaq-ról a Juve facepakkot be is raktam úgy ahogy irta. nincs olyan mappa amibe tenni kell de csináltam beraktam és nem megy. Miért?
    másik a kits mappában mér csak az MLS cspatainak a mezei vannak?
    és végül a Juvénak mér nincs bent se címere se minimeze?"
  • DONGUBA
    Bazze talalj mar ki magadnak egy sajat taktikat,
  • Magic Boy
    Nembaj küld csak el!
  • Grusi
    Ja, és főleg fontos, hogy ehhez a taktikahoz kell két nagyon jó szélső (Huszti, Wright-Phillips), egy világklasszis DMC (Julio Baptista vagy Damiano Zenoni), egy szintén klasszis irányítő (ex-Barcás Gerard vagy Tőzsér) és két nagyon gólérzékeny csatár, akik szinte mindent belőnek. Szóval úgy gondolom, nem ez fog kihúzni a szarból :)
  • Magic Boy
    Az nem baj!
    A CM 03/04-ben is gyűjtöttem a taktikákat,mert azok alapján álítottam össze és finomítottam az enyémet!
  • Grusi
    Elküldeném, de nem jársz jól vele :)
    Ez csak egy kupameccs volt, igazán nem reflektál semmit, bajnokságban bukdácsolok.
  • Magic Boy
    Elküldöd a taktikád?
  • Grusi
    Bazzeg, ez nagyon fura :)
    Ugye mondtam korábban, hogy megvásároltam Wright-Phillips-et, aki a kedvenc játékosom angliában. Namost az a fura eset áll fent, hogy amikor játszatom őt, a meccsnézetben "csíkot" húz maga után, amikor fut a labdával. :D Semelyik másik játékos esetében nincs meg ez, csak nála, lehet, hogy ennyire gyors? :D
    Amúgy szomorkás vagyok, mert bár a Torinot megütöttük 6-0ra itthon, s az újonnan igazolt magyar csatárom (Halász Gábor, 19) góllal vette ki a részét a győzelemből, kiállították :(
  • Magic Boy
    Jó,de te is írj véleményt arrol amit én küldtem!
  • donpedro
    Ollé, akkor én nyertem a sört! :) (Kár, hogy nem vagyok sörös, szóval inkább csak guríts le egyet az egészségemre. ;))
  • Grusi
    Hmpf :)
    Nekem is kéne új ram, mert a fagyás idegesítő :)
    Amúgy grats.
  • szanics
    Sziasztok! Köszönöm mindenkinek, aki segített megoldani a problémát. Valóban a RAM-mal volt a baj. Beraktam a jól bevált régit, és működik vele.
    Csak azt sajnálom, hogy elszállt miatta egy WBA-s mentésem, amiben 6. voltam 15 forduló után, most meg nem megy annyira a csapatnak, pedig mindent ugyanúgy igyekszem csinálni. Hát igen, "a futball ilyen brutális játék" - Copyrigthed by László Csaba.
    Még egyszer köszönöm, holnap meg visszaviszem a RAM-ot, hogy cseréljék ki!
    Fel addig is az FM-mel!
  • donpedro
    Majd írd meg, hogy neked bevált-e, amit küldtem.
  • Solid Snake
  • donpedro
    Megjött. :)
  • Magic Boy
    Megkaptam és küldtem e-mailt 3(köztük a sajátommal!)taktikával!
  • Grusi
    A problémádra sajnos nem tudok orvosságot (talán próbáld később), de hadd gratuláljak a "magyarítás" szó helyes alkalmazásáért. Hidd el, ritka az olyan, aki nem magyarosításnak írja :)
  • donpedro
    Nálam azt jelzi, hogy elment.
  • donpedro
    Arra a címre, ami itt az infodban van
  • Solid Snake
    Nemtudtam letölteni a magyarítást 404-es
  • Solid Snake
    R9- Sok sikert a honlaphoz!
  • Magic Boy
    Hova küldted és mikor(még nemjött meg!)?
  • donpedro
    Küldhetsz, bár nem hiszem, hogy használni fogom, a CM01-02 óta megvannak a saját taktikáim, ritkán használok mást.
  • Magic Boy
    Semmi baj,ha kell én is küldök 2-őt!
  • donpedro
    Ja, és bocs, csak most értem haza a melóból.
  • donpedro
    megy a mail
  • Grusi
    Ijj, ez a Julio Baptista brutálisan jól tolja... Ajánlom mindenkinek, csapjatok le rá bosmanon :)
  • Magic Boy
    Nekem is az van!
  • R9
    igen :-)
    még sokat kell rá feltölteni
  • Grusi
    Nos, akkor tévedtem.
  • DonnieBrasco
    Nagy tévedés. SP2-m van és még soha, egy játék sem szállt el vele. FM2005 egy teljes szezon alatt egyszer sem.

DB
  • Solid Snake
    R9 Thx. Végre, nagyon karaj a weblap ez a game megérdemel egy tuti honlapot, Te üzemelteted?
  • Grusi
    Ha mindig a mentésnél száll el, az nem memóriaprobléma. Én arra az elb*szott sp2-re gondolok, ami szinte mindent hazavág, ami él és mozog...