82686
-
#2715 Asszem jó kis világkupa-döntőn vagyok túl:)
pedig nem is egy acélos csapat -
#2714 A CM-el is ezt csináltam!
Összegyüjtöttem pár taktikát majd megcsináltam a sajátom! -
Grusi #2713 Fejezd mar be ;D -
#2712 Elküldöd a taktikád? -
zizzzzencs #2711 Na, túl vagyok az első szezonon. Ott hagytam abba pár napja, hogy MK negyeddöntő, nos a Haladást 5-1-re leléptem idegenben. Az elődöntőben Tatabányán 2-0-ra nyertem az UTE ellen, és jött a döntő:
A bajnokság végén is a csapatom állhatott fel a dobogó legfelső fokára a másodosztályban:
Így igen kemény kihívásnak kell helytállnom a köv szezonban, hiszen UEFA Kupa indulást ért a kupagyőzelem. Az első fordulóban Jerevánba látogattunk:
Ezt követően majdnem leestem a székről a sorsolásnál, hiszen sikerült megkapni a Legia-t Varsóból. Ráadásul a frissen igazolt elefántcsontparti középpályásom megsérült. Ehhez képest álommeccs lett belőle telt ház előtt hazai pályán:
A bajnokságot a Loki nyerte nálam, a BL-ben a harmadik selejtezőben azonban kifogta az Intert és erősen kiesésre áll :) A Fradi az UEFA kupában tavaly kikapott az Athletic-től, így nem jutott a 16-ba (0-3, 1-0), idén az izlandi IN (asszem) ellen 3-2-re nyert a hazai meccsen.
Végezetül íme a játékoskeretem, semmi kamu:
Elnézést attól akit zavar a sok kép. -
#2710 nb1-ben szinten elofordult hogy fogta magat a prg es meccs kozben lefagyott,se elore se hatra.valszeg bug.nemet bajnoksagot nemprobaltam.ments gyakran :) -
#2709 Csááááááá!!!!
Másnak is behal a mérközés közben a játék ha a Bayernel játszik???A Nacional elleni ba rátságos meccs 68-adik percében megáll és nem megay megy tovább!!!!
Hajrá!!!! -
#2708 na megpróbálom harmadjára is hátha vki tudja a megoldást :D:D
"hello!
leszedtem a cmfaq-ról a Juve facepakkot be is raktam úgy ahogy irta. nincs olyan mappa amibe tenni kell de csináltam beraktam és nem megy. Miért?
másik a kits mappában mér csak az MLS cspatainak a mezei vannak?
és végül a Juvénak mér nincs bent se címere se minimeze?" -
#2707 Bazze talalj mar ki magadnak egy sajat taktikat, -
#2706 Nembaj küld csak el! -
Grusi #2705 Ja, és főleg fontos, hogy ehhez a taktikahoz kell két nagyon jó szélső (Huszti, Wright-Phillips), egy világklasszis DMC (Julio Baptista vagy Damiano Zenoni), egy szintén klasszis irányítő (ex-Barcás Gerard vagy Tőzsér) és két nagyon gólérzékeny csatár, akik szinte mindent belőnek. Szóval úgy gondolom, nem ez fog kihúzni a szarból :) -
#2704 Az nem baj!
A CM 03/04-ben is gyűjtöttem a taktikákat,mert azok alapján álítottam össze és finomítottam az enyémet! -
Grusi #2703 Elküldeném, de nem jársz jól vele :)
Ez csak egy kupameccs volt, igazán nem reflektál semmit, bajnokságban bukdácsolok. -
#2702 Elküldöd a taktikád? -
Grusi #2701 Bazzeg, ez nagyon fura :)
Ugye mondtam korábban, hogy megvásároltam Wright-Phillips-et, aki a kedvenc játékosom angliában. Namost az a fura eset áll fent, hogy amikor játszatom őt, a meccsnézetben "csíkot" húz maga után, amikor fut a labdával. :D Semelyik másik játékos esetében nincs meg ez, csak nála, lehet, hogy ennyire gyors? :D
Amúgy szomorkás vagyok, mert bár a Torinot megütöttük 6-0ra itthon, s az újonnan igazolt magyar csatárom (Halász Gábor, 19) góllal vette ki a részét a győzelemből, kiállították :(
-
#2700 Jó,de te is írj véleményt arrol amit én küldtem! -
donpedro #2699 Ollé, akkor én nyertem a sört! :) (Kár, hogy nem vagyok sörös, szóval inkább csak guríts le egyet az egészségemre. ;)) -
Grusi #2698 Hmpf :)
Nekem is kéne új ram, mert a fagyás idegesítő :)
Amúgy grats. -
#2697 Sziasztok! Köszönöm mindenkinek, aki segített megoldani a problémát. Valóban a RAM-mal volt a baj. Beraktam a jól bevált régit, és működik vele.
Csak azt sajnálom, hogy elszállt miatta egy WBA-s mentésem, amiben 6. voltam 15 forduló után, most meg nem megy annyira a csapatnak, pedig mindent ugyanúgy igyekszem csinálni. Hát igen, "a futball ilyen brutális játék" - Copyrigthed by László Csaba.
Még egyszer köszönöm, holnap meg visszaviszem a RAM-ot, hogy cseréljék ki!
Fel addig is az FM-mel! -
donpedro #2696 Majd írd meg, hogy neked bevált-e, amit küldtem. -
#2695 -
donpedro #2694 Megjött. :) -
#2693 Megkaptam és küldtem e-mailt 3(köztük a sajátommal!)taktikával! -
Grusi #2692 A problémádra sajnos nem tudok orvosságot (talán próbáld később), de hadd gratuláljak a "magyarítás" szó helyes alkalmazásáért. Hidd el, ritka az olyan, aki nem magyarosításnak írja :) -
donpedro #2691 Nálam azt jelzi, hogy elment. -
donpedro #2690 Arra a címre, ami itt az infodban van -
#2689 Nemtudtam letölteni a magyarítást 404-es -
#2688 R9- Sok sikert a honlaphoz! -
#2687 Hova küldted és mikor(még nemjött meg!)? -
donpedro #2686 Küldhetsz, bár nem hiszem, hogy használni fogom, a CM01-02 óta megvannak a saját taktikáim, ritkán használok mást. -
#2685 Semmi baj,ha kell én is küldök 2-őt! -
donpedro #2684 Ja, és bocs, csak most értem haza a melóból. -
donpedro #2683 megy a mail -
Grusi #2682 Ijj, ez a Julio Baptista brutálisan jól tolja... Ajánlom mindenkinek, csapjatok le rá bosmanon :) -
#2681 Nekem is az van! -
R9 #2680 igen :-)
még sokat kell rá feltölteni -
Grusi #2679 Nos, akkor tévedtem. -
#2678 Nagy tévedés. SP2-m van és még soha, egy játék sem szállt el vele. FM2005 egy teljes szezon alatt egyszer sem.
DB -
#2677 R9 Thx. Végre, nagyon karaj a weblap ez a game megérdemel egy tuti honlapot, Te üzemelteted? -
Grusi #2676 Ha mindig a mentésnél száll el, az nem memóriaprobléma. Én arra az elb*szott sp2-re gondolok, ami szinte mindent hazavág, ami él és mozog...