82686

• Takezó
    für Zaki
  • Hentes Bill #2473
    jó ez a skin, linket
  • Takezó
    azzal én is csak próübálkozom...
  • Takezó
    azé mondtam, hogy kicsinyítse 90%-ra, az már eléág, akkora lesz, mint a #2464
  • Csacsi
    Azért nem árt még, ha lekicsíníti 800*600-ra, mert különben szétbarmolja a topicot a nagy képpel.
  • Maxi
    Köszi ! Csak én vagyok hülye mert rosszul fogalmaztam, én a játékba a játékosokhoz szeretnék képet berakni :DDD
  • Takezó
    megnyomod a Print Screent, lerakod a tálcára az FM-et, megnyitod a Paintet, nyomsz egy Ctrl-V-t (egyszerre a kettőt :)), rámész felülre, hogy Kép, ott Nyújtás/Döntés, ott beírod a vízszintes és a függőleges nyújtsához, hogy 90%, aztán elmented JPG-ben (ez fontos). Megnyitod ezt a honlapot, itt Upload, feltöltöd, és ide (ebbe a fórumba) beírod az [img]-s részt
  • Takezó
    az druva...
  • Maxi
    Nah nekem egy ilyen kérésem lenne hogy valaki privibe leírná, hogy, hogy kell képet berakni ? (mert Honvéd játékosokról tudnék én meg Honvéddal vagyok :D)
  • Grusi
    Én pedig 6 darab 7-0-ra (mindegyiken ez volt az eredmény :D) megnyert idegenbeli barátságos meccs után (többek közt Celta Vigo, Celtic, Deportivo Alavés) a Roma az első 20 percben ötöt rúgott nekem :(
  • Takezó
    lol (nem én voltam a fradival :))
  • Takezó
    ne is mondd, most kezdtem egyet vasassal... első két forduló: idegenben a debrecen és a fradi ellen :) (0:2, 0:1) úgy, hogy végigtámadtuk az utolsó 15 percet, a fradi ellen még tizenegyest is hibáztunk, a debrecen meg a 90.-ben lőtte be a 2.-at
  • Joke
    Elkezdtem a Real-al. Az első meccs előtt nem volt három kapus a csapatban, erre felhozott egy csatárt az ifikből és átírta a posztját kapusra. Aztán amikor a tartalékok közül felhoztam egy kapust, akkor visszarakta a srácot az ifikhez, és mostmár mint középpályást. Jó lenne ha eldöntené a gép hogy milyen poszton játszon már szegény gyerek. Szerintem ez elég nagy bug.

Aztán rájöttem a Real-al nem kihívás, váltottam a Vasasra, itt csak az a bibi, hogy 10k € -m van és nem ismerem a magyar bajnokságot és a játékosokat. Két bari meccsen egy vereség otthon, majd egy győzelem idegenben. Ha találok igazolható játékosokat, meg meglesz a taktika, majd csak jobban megy.
  • Grusi
    Én nem tudok róla, hogy lenne kész edzésterv bárhol. Próbálj olyan edzést összepakolni, ahol mind a négy csík minél magasabban van, ennyi :)
  • raziel.
    edzésterv nincs valahol? vagy hogy állitsam be hogy fejlődjenek is a játékosok?
  • Grusi
    Igen, igaz, saját tapasztalat, de minden játékosnak van egy potential ability nevű rejtett tulajdonsága, amely megmondja, mekkora játékos lehet az illetőből. Magyarán szólva senki sem fejlődik a végtelenségig, nagyon sokan megragadnak egy szinten :(
  • Grusi
    Hála a jó égnek sehol :D Ez nagyon gáz :D
  • Takezó
    hú de cúna :D
  • Csacsi

Ilyen nézetet hol lehet beállítani? Vagy ilyet nem lehet? Ez csak tervbe volt véve, de aztán elvetették?
  • raziel.
    valaki tudna nekem jo edzésterveket mondani hogy fejlődjenek a játékosok?
    meg irta valaki pár napja hogy minél több pályaedzőt veszek annál jobban fejlődnek a játékosok hogy ez is igaz vagy mi?
  • Magic Boy
    Én is emlékszem rá!
    Nemvolt semmi az biztos! :)
  • Takezó
    aszittem, h csak én emlékezem arra az öngólra :D
  • zizzzzencs
    Üdv!
    Srácok ki lehetne rakni a magyarításnak egy másik linkjét, mert a régi már nem elérhető.
    http://fmbase.co.uk/
    ez egy nagyon jó weboldal sok minden van és lesz rajta, érdemes csekkolni.
    Én a Tatabányával nyomom. Röviden fél év sztoria:
    A játékban van egy érdekes szabály, nevezetesen ugye az ifijátékosok létszámát illetően. Ehhez igazodva kellett játékosokat szereznem a nyáron. Kész légió jött össze kölcsönjátékosokból (Nógrádi, Tőzsér, Csepregi a Fradiból, Terjék Zsolt és Vaskó az UTE-ból) rajtuk kívül csak szabadon igazolhatók érkeztek (Gubán a kapuba, Telek Andris -játékos/edző-, Vasas Zoli, Kollega Krisztián és vér Mihály). És persze a klubnál van Almir - bombaöngólateremtornán - Filipovic.
    Ő a csapat lelke. Túl fél szezonon a helyzet a következő. 3 pontos előnnyel vezetek a Haladás előtt a táblázaton, a kupában 8 között vagyok, kicsaptam a Lökit, meg a mocskosLombardot. Most pont Szombathelyre megyek kupanegyeddöntőre. Filpó a házi gólkirály, 16 meccsen 15 gól. Tőzsér meg a piroslapkirály, az ősszel 4-szer állították ki, kiakaszt a csávó A téli szünetben leigazoltam Vincze Gábort az ETO-ból, és Tisza Tibort a Löki tarcsiból, Sowunmi pedig a nyártól írt alá már most.
    Nemzetközi porondon nem rosszak a magyarok, a lilák is bejutottak az UEFA csoportkörébe igaz, ott 3 ponttal ki is estek, a Fradi viszont továbbjutott onnan is, és az Athletic Bilbao-val ütközik a 16 közé kerülésért. A válogatott szoppantott a horvátoknál (0-4) és a svédeknél (1-2), Izlandot és Máltát viszont elkalapálta a nemzeti 11.
    No hát nálam ez a helyzet.
  • BlackHawks
    pént=pénzt
  • BlackHawks
    Ja ,és a mínuszos pént, úgy értem el, hogy nem igazoltam senkit, csak a Horváth Ferit free-ről, és 1 játékost sikerült eladnom 14000-ért, átlagnézőszámom:3800 fő :(
  • BlackHawks
    Na én tegnap este fejeztem be az NBI-et, 2. lettem a Vidivel 1 ponttal lemaradva a Debrecen mögött. 3 meccsel a vége előtt még vezettem 1 pontal a Debrecen 3-al az Újpest és 4-el az MTK előtt. Az utolsó előtti mecsen mentem az utolsó előtti Diógyőrhöz, esélyem sem volt, simán kikaptam a szezon legnagyobb arányú (4-0) különbségével, eközben a Debrecen nagy nehezen legyűrte 1-0-ra a 9!! emberrel játszó Pápát. Ekkor jött az utolsó forduló, mi itthon nyomtunk a Pápával, a Debrecen utazott a Honvédhoz, félidő mindenkinél 0-0, majd a 75. ill. 88. percben Csordás 2 góljával hozzuk a meccset, erre mit látok 90. percben 11-es góllall nyer a DebrecenSzal szoros volt, pénz -450.000 Euro, hülye Magasföldit nem tudom rásózni a Zaragozára 750.000.-ért, kevesli az ajánlott fizuját, így kíváncsi leszek, milyen lesz a köv. szezon az Uefa-ban. Amint látjátok, nékem nagyon bejön
  • raziel.
    Viszaolvastam régebb oldalakra itt az fm topicba és egy srác irta ezt az oldalt:
    http://users.atw.hu/pamermatyas/fmhun.zip
    magyarositás 3 file ...ugye ezekt kellett bemásolni

szal van magyar kommentárom is

az lehet a baj?

de ugy csinálja hogy pl 2-3 mecsig jo utána meg megáll valamelyik percben szal nemtom mitől van
  • Csacsi
    Na megnéztem én is a játékot, viszont vhogy nem fogott meg, hiányzik belőle vmi, de nem tudom, hogy mi. Talán túlságosan ragaszkodok a cm-hezz!?

Mindegy majd a cm5-nél kiderül, ha az sem jön be, akkor marad tovább a 03/04.
  • szanics
    Ja, 7. vagyok
  • szanics
    Naggyyyon yooooo ez a játék!
    West Brommal nyomom, hát Grusi, azért a Gerzson nem olyan rossz...
    Amit a Gera - Kanu, Earnshaw páros művel, az nem gyenge. Kanu mindent berúg, Earnshaw 25-ről kiba nagy gólokat lő, Gerzson meg 13 meccsen 12 gólpassznál és 4 gólnál tart.
    A Liverpoolt megcsaptam 3-2-re, leikszeltem a Chelsea-vel, és egyetlen meccsem volt eddig, ahol az ellenfél játszott fölényben (kapuralövéseket tekintve). Nem rossz, nem rossz, én mondom.
  • Terminátor14
    raziel.: Figy, Te ugye használsz kommentátor magyarítást? Nekem az kavart be, mióta leszedtem, semmi gond nincs a játékkal.
  • donpedro
    Hmm, nem tudom, nekem nincsenek ilyen gondjaim, óriási fölénnyel vezetjük az NB1/B-t 11 meccsen 11 győzelemmel (legutóbb a 2. helyezett Dunaújvárost ütöttük ki 4-0-ra, és ez még rájuk nézve hízelgő), ráadásul a kupában is száguldunk, idegenben 2-0-ra vertük a Videotont, viszont sajnos a 4. körben a Fradi-t kaptuk.

Idén még csak 1 vereségünk van, az is a szezon elején, egy barátságos találkozón kaptunk ki egy szlovák csapattól.

Ugyanakkor nekem is van gondom, az edzések nem túl hatékonyak, a játékosaim nem nagyon fejlődnek, bár eddig nem is foglalkoztam vele túl sokat.
  • AMDFan
    Nos nálam a Bayern nyerte a BL-t elég meggyőző teljesítménnyel(elődöntőben MU, Real, Bayern, Liverpool). Juve pedig az Uefa-t. Érdekes volt mert az elődöntőben négy olasz volt (Parma, Udinese, Juventus, Lazio)
    Egyébként a Milan, Arsenal, Werder, Monaco lazán nyerték a bajnokságot.
    Én meg remélem megnyerem az NB1/B-t.
    Mennyi esélyem van egy külföldi szerződésre ha megnyerem? :)
  • PetruZ
    Nem tudom, nekem sem csinál ilyen leállásokat, rendesen megy a játék (bár még csak kb. fél szezonig jutottam). Ami kiborít, az a régi CM-ek rákfenéje is: ha beledöglesz is, a gép akkor is szivatni fog, ha ő arra a fordulóra kitalálta, hogy szivatni fog. :) Nyházával vagyok és az MK 2. fordulóban összekerültem vmi kiscsapattal. Simán, több góllal győznöm kellett volna, de nem. Első nekifutásra hamar gólt kaptam, amit a 89. percben kiegyenlítettem, majd a hosszabítás 2. percében újra gólt kaptam. Az ellenfél kapusa szétvédte az agyát, én ilyet még nem láttam. :) Sebaj, pont előtte volt egy mentésem, reload. Második nekifutásra kettő és fél perc elteltével kiállították az egyik (jobbik) középhátvédemet, ennek ellenére vezetést szereztem, de a vége előtt nem sokkal négy perc alatt megfordították a meccset... Az asztalon ugrált minden, akkorákat csaptam rá ököllel. :) Mindegy, hagytam, inkább kiestem a kupából, de nem ezen a játékon akarok szívrohamot kapni.
    Egyébként a bajnokságban is elég csehül kezdtem, az első négy meccs sima zakó (rúgott gól nélkül, és három kapott alatt nem úsztam meg), de aztán összekapták magukat a fiúk és kiharcoltak két 1-1-es döntetlent, így most elkerültem a kiesőzónából. ;)
  • donpedro
    Illetve nekem más gondom van, de az nem a játék hibája. (20-30 perc után lefagy, de nem csak ez, hanem szinte minden játék, szóval valszeg hardware-gondom van...)
  • donpedro
    Nem neked írtam, mivel nekem nincs olyan gondom, mint neked.

AMDFan: szívesen.
  • raziel.
    kiprobálom, thx
  • Takezó
    Nah, akkor a jó taktika, ha pánikbaestek :D Nyomogassatok sok pauset, aztán playt, aztán rakjátok át a meccs nézetét Key-ről mondjuk Semmilyenre, és újra :) Ez nálam bejött...
  • Takezó
    mondom, hogy nyomj egy pauset, aztán vissza, aztán állítsd át, hogy nem mutasson semmit, pause, play, aztán key, aztán pause, play :)
  • raziel.
    pedig nálam is bejött hogy csak 3 cserét vittem és jo lett, de csak egy meccs erejéig::DDD utána már megint megált az 59 eprcben de hogy mitől:(((( nemtok igy jtászani sem