82686

• R9
    http://fmhun.atw.hu
  • DonnieBrasco
    Szia, ha még itt vagy: 99,99% hogy szar a RAM-od. Az előző gépemben én is benyeltem egy ilyen, Windows felment, játékok felmentek, de mindenből kidobált, pontosan ugyanilyen hibával. Egy hétig keresgéltem a hibát, majd egy elemzőprogival megtaláltam, hogy a RAM hibázott. Visszavittem, lecsekkolták, sz*r, kicserélték szó nélkül. Utána nem volt gond.

DB
  • 9csöves9
    hello!
    leszedtem a cmfaq-ról a Juve facepakkot be is raktam úgy ahogy irta. nincs olyan mappa amibe tenni kell de csináltam beraktam és nem megy. Miért?
    másik a kits mappában mér csak az MLS cspatainak a mezei vannak?
    és végül a Juvénak mér nincs bent se címere se minimeze?
  • dartonita
    ha edzestervet valtoztatsz,esetleg uj edzoket alkalmazol akkor a training menupont alatt elvegzed a szukseges valtoztatasokat,utana a bal oldalon fogsz talalni egy olyan ikont hogy "confirm",nah ha arra rakatt,akkor lepnek ervenybe a beallitasaid.addig nem.
  • Magic Boy
    Elküldöd a taktikádat?
  • Taylorz
    Sziasztok, én új vagyok itt. A Cm03-04 volt az első managerjáték, amivel játszottam, és most az FM2005. Hiányosságaim mindig is voltak, most egyet(?) szeretnék megkérdezni tőletek. Az Nb1-ben nyomom, és a téli szünet kb. 2 hónap. Én szeretném pihentetni (Rest) a játékosokat, vagy legalább a "nincs meccs" (No match) heti edzésmenetet kiválasztani, ám nem engedi elmenti az esetleges változásokat. Mit nem jelöltem be/ki, mit felejtettem el???
    Egy másik kérdés: Elfáradt a játékosom, a csapatorvos pihenést írt elő neki. Mi a legjobb megoldás? A Cm03-04-ben volt a felület, ahol ki X-eltem a fáradt játékost az edzést végzők közül. Az Fm 2005-ben nem találok ilyet. Elég lenne csupán 1-2 meccsről kihagynom?
    Előre is köszönöm a segítségeteket.
    U.i.: Utólag megköszönöm a számos értékes infót és tippet, amivel le tudtam tölteni a múlt héten a még friss játékot.

Naaa, valaki?
  • Hentes Bill #2669
    miért lehetetlen? pár éve a mun utd 5, vagy 6-1-re verte az Arsenalt
  • dartonita
    nah szepnapot forumozo managerek.tehat amivel en szembesultem a gama soran,hogy ha nem inditasz el megfelelo mennyisegu bajnoksagot,akkor a gep szepen fogja es teleb¢aszkodja a kulfoldi csapatokat olyan faszikkal,akikkel akkor sem tudnam felvenni a versenyt ha 11 huszti szabolcsom lenne(ftcvel nyomom).ez mondjuk igencsak durva mert kb minden europai kupaindulast remegve varsz,hogy barcsak nagycsapatot kapj,mert ott rendben vannak a nevek,es legalabb 5% eselyed van h nem utnek ki,de ha bekapsz egy bolgar,vagy mondjuk ruszki noname csapatot,nagy valoszinuseggel golokkal jobblesz nalad.a fiatalokban bizom,most is van kb 4-5 u21es valogatottam,ha ezek beernek,talan sikeresebb leszek.az meg kb 3-4 ev.
    eromuvet pedig cm/fm miatt nemfogok epiteni csak azert h indithassak 15bajnoksagot..sorry a tulhosszu hozzaszolasert :)
  • AMDFan
    Én meg megyek ZH-zni :)
  • AMDFan
    Hát nem lehetetlen. Sajna egyszer a Chelsea-től is szívtunk 5-öt :)
    Egyébként rossz a taktikád. MU-val mindenkit meg lehet verni.
    Én azt mondom, hogy ebben a gameben ha túl sok gólt kapok az az én hibám.
  • donpedro
    Na mindegy, megyek vissza melózni, addig is jó meccselést! ;)
  • donpedro
    Ez inkább azért is problémás, mert néha CPU-CPU meccsen is kijön ilyen hülye eredmény. (Lentebb beraktam egy Feyenoord meccset, az is idevág.)
  • Etelkozi Vata
    Én a demóban most kaptam 5-öt az Arsenáltól, mint MU.
    Ez egy lehetetlen eredmény.
  • donpedro
    Hááát, azért a REAC sem annyira jó (bár IRL is vezetik az NB1/B-t), hogy a Haladást és a Tatabányát 4-5 góllal verje rendszeresen, márpedig nálam ez volt a jellemző. Az mondjuk tény, hogy bajnoki meccsen csak 1 nagyon sokgólos meccsünk volt, egy 8-3, már nem tudom ki ellen. A másik két hasonló eredmény közül a 13-0 a tartalékok ellen jött össze, a 10-1 pedig a kupa elején a Karcag ellen. De az 5-0, 5-1, és társai rendszeresen előfordult bajnoki meccseken is.
  • AMDFan
    De én nem is arra gondolok amikor egy Fradi játszik valami megye2-es csapattal. Ott oké, hogy 8-10-15 gól születik. De teszem azt egy Fradi - Békéscsaba meccsen hiába harmatos a Csaba akkor sem kapnak ki 12-0ra. 3-4 évente előfordul, hogy beleszalad egy kiscsapat egy nagy zakóba (7-8 góllal nyer a nagycsapat) de nem ez a jellemző.
  • donpedro
    Hidd el, engem is meglep, de nálam tényleg rengegteg a gól, már írtam az elején is, hogy túlzásnak érzem. (Megjegyzem, ezzel a taktimámmal anno a CM03/04-ben is aláztam mindenkit.)

Még azt is hozzá kell tennem, hogy saját magamat játékosként beeditáltam a csapatba (27 évesen nem tudom elképzelni, hogy ne játékosedzőként nyomjam), és értelemszerűen nem egy botlábú balfék vagyok a játékban, ráadásul nem is lehetek hot prospect már ebben a korban (Azért igyekeztem nem túlzásokba esni, kb. válogatott-szintű focistát faragtam magamból, de nem világsztárt). Ez nyilván lendített a csapaton, viszont azt nem hiszem, hogy csak ezen múlik.

Ami szerintem a lényeg, hogy a jó takika mindennél fontosabb. Mivel van 2 csapatra való játékosom, így rendre összeeresztem őket, hogy egymás ellen meccseljenek. Az U21-es szabály miatt az ifiket rakom a nagycsapatba, a rutinosabb játékosokat meg rábízom a pályaedzőre, ők alkotják a tartalékcsapatot.

Első kísérletre mindent ráhagytam az ass. manager-re, csinálja ő a tartalékcsapat taktikáját, állítsa össze a csapatot, stb. 13-0-ra nyertünk... Másodszorra beállítottam nekik is az általam megálmodott taktikát. 3-1 lett, egy kiegyenlített meccsen.

Megjegyzem, az élvonalbeli csapatok ellen azért ennyire már nem ment jól, 2 meccsen 1 győzelem, 1 vereség, 4-3-as gólarány.
  • Etelkozi Vata
    Ez így már jobban hangzik.
  • AMDFan
    Nálam eléggé ritka a nagy gólkülönbség.
    Én valamiért nem tudok hinni az ilyen 15-0 ereményeknek...
    Ha jól emlékszem egy szezon alatt 1x rúgtam 5-öt. 4-et se sokszor. 3-at elég sűrűn.
  • Etelkozi Vata
    Szerintetek nem túl sok a gól a játékban.
    Azért ezek 7-0, meg hasonló eredmények, bajnoki meccseken.
    A sztár csapatok sem mindíg ütik a kicsiket ilyen sok góllal.
    Valaki bevághatna egy shotot a fixtureséről.

Meg szeretném venni a játékot, de ha ilyen gagyi eredmények vannak, akkor inkább 03/04-ezek tovább.
  • AMDFan
    Figy. Írd le pontosan, hogy milyen márka/típus az alaplap, milyen a proci, milyen a táp (hány W), miket telepítettél (driverek) a winre (nehogy azt írd, hogy csak az FM-et) stb... MINDENT
    Mert így csak találgatni lehet, amit te magad is meg tudsz tenni.
    Ez olyan mintha azt mondanám, hogy nem indul a kocsim mondjátok meg miért.
  • szanics
    Alaplap tuti jó, proci is, mert eddig hibátlanul ment.
    Szerintem a RAM lehet a gyenge pont, az az egyetlen új dolog a gépben. Mindjárt visszarakom a régit. (Ha rossz, szétkapom az egész üzletet)
  • AMDFan
    És a többi?
    Egyébként én SP1-et ajánlanám...
  • szanics
    SP2
  • szanics
    A másik kettőt kiszedtem, úgyhogy az nem lehet gáz, a boltban meg azt mondták, menni fog ezzel az alaplappal, de mivel nagyon kérdezősködtek, lehet, hogy igazad lesz.
    Megnézem...
  • AMDFan
    Alaplap? Proci? RAM? TÁP?

Előfordulhat, hogy megint rossz ramot vettél, lehet, hogy az alaplap szar, lehet, hogy a tápod szar, lehet, hogy le van sarkazva a procid.
    Hirtelen ennyi jutott eszembe erről a hibajelenségről.
    SP1 vagy SP2 van fenn?
  • donpedro
    Bár a sört nem szeretem, de tippem van: az új memóriád vagy hibás, vagy nem kompatibilis a meglévő modulokkal, vagy az alaplappal. Próbáld ki nélküle, ha úgy megy, akkor meg is van a megoldás.
  • szanics
    EZT NEM HISZEM EL!!!
    Csak az FM kedvéért letakarítottam az egész gépemet, újraraktam az XP-t, vettem memóriát.
    Felrakom erre mentésnél kiírja, hogy "a program szabálytalan műveletet hajtott végre, ezért leáll", stb.
    Na jó, mondom, hátha rosszul ment fel az FM, rárakom még egyszer. Ugyanaz.
    Na jó, mondom, hátha rosszul ment fel az XP, rárakom még egyszer.
    Ugyanaz.
    Kétségbe vagyok esve, már elszállt 3 mentésem is, és... tele a tököm!
    Nem tudom, mi lehet. Helyem van, gép elég hozzá bőven, a gép teljesen csupasz, csak az FM van fent.
    Aki megoldja a problémámat, vendégem egy sörre! PLEASE HELP!!!
  • Taylorz
    Sziasztok, én új vagyok itt. A Cm03-04 volt az első managerjáték, amivel játszottam, és most az FM2005. Hiányosságaim mindig is voltak, most egyet(?) szeretnék megkérdezni tőletek. Az Nb1-ben nyomom, és a téli szünet kb. 2 hónap. Én szeretném pihentetni (Rest) a játékosokat, vagy legalább a "nincs meccs" (No match) heti edzésmenetet kiválasztani, ám nem engedi elmenti az esetleges változásokat. Mit nem jelöltem be/ki, mit felejtettem el???
    Egy másik kérdés: Elfáradt a játékosom, a csapatorvos pihenést írt elő neki. Mi a legjobb megoldás? A Cm03-04-ben volt a felület, ahol ki X-eltem a fáradt játékost az edzést végzők közül. Az Fm 2005-ben nem találok ilyet. Elég lenne csupán 1-2 meccsről kihagynom?
    Előre is köszönöm a segítségeteket.
    U.i.: Utólag megköszönöm a számos értékes infót és tippet, amivel le tudtam tölteni a múlt héten a még friss játékot.
  • DONGUBA
    neha azt hiszem nagyon konnyu a jatek aztan jon egy kiscsapat azt siman elver.
  • Magic Boy
    Gratulálok!
  • donpedro
    Bár még 6 forduló hátra van, számunkra lényegében véget is ért a bajnokság. Ez elég sima menet volt. :)

• AMDFan
    Mind1. Lényeg, hogy nagyon szeretem a Leeds-et :)
  • Grusi
    Ja, kb. mint a Feyenoord :)
  • AMDFan
    Hát mihez képest tudod...
    Azért még most is hülyére vernék akármelyik magyar csapatot.
  • Grusi
    NFSU? Muhaha, mi az :) Amúgy én FlatOutozom :D
  • Hentes Bill #2639
    Leeds? az csak nagy csapat volt még 2-3 éve
  • AMDFan
    Hmm eldöntöttem.
    Kezdek egy újat.
    Én még nem próbáltam meg nagycsapattal úgyhogy most elindulok a Leeds-szel.
    Aztán ha megnyertem mindent elmegyek egy kiscsapathoz és felhozom őket. Akkor már úgyis tele lesz a game generált játékosokkal.
  • vensz1
    a bin file-ok mérete egyébként jóval nagyobb mint az iso-ké!!!!! Ami binben mondjuk 770 mega, az isoban 700!!
  • Muitaly
    A helyzetkihasználáson van mit még javítani...
  • dartonita
    van valahol egy menupont ahol megtudod nezni milyen a nemzetkozi,hazai besorolasod,abbol talan lehet kb tudni mire szamithatsz.
    es fura ujitas volt hogy lehet hirdetest is feladni ha epp edzot,managerasszisztenst,j.megfigyelot keresel.nemtul mukodokepes,de nagyon jo 5let :)