82686
-
#2755 Yessss!
Elkezdtem a Fradival egy játékot. Semmi cicó - mondtam magamnak -, mindent hajszálpontosan beállítok, aztán hadd menjen!
Úgy is lett, nem igazoltam sokat (120k-ból nem is nagyon lehetett volna), de sikerült a Somorjait elpasszolnom 600k-ért.
Helyette jött Waltner a ZTE-ből (óriási isten) és Éger Laci a Lokiból (mindkettő 150k körül, már nem emlékszem pontosan).
Remek volt a felkészülés, aztán jött a 2. BL-selejtező kör. Tiranával kerültem össze, idegenben nagy mákkal 4-1 ide, itthon B-csapattal 1-1, sima liba.
Aztán jött az első bajnoki, Vasas idegenben. Egervári lefikázott a meccs előtt (nem leszünk bajnokok, stb.), erre elkentem a szájukat 2-0-ra, és megmondtam neki, hogy ki fognak esni ha így folytatják. Hogy a játék reális, arra bizonyíték, hogy Lipcsei és Szűcs azóta istenít, milyen jó mentalitásom van. :))
No, mindegy. BL 3. selejtezőkör, Rangers. Ciki, de az UEFA meglesz - gondoltam.
Aztán láss csodát, Waltner Robi itthon bevert nekik egyet, 1-0, majd kint a 4. percben is beköszönt. Már "csak" nem kellett hármat kapni kint, és mivel Lajos 10-esre védett, 1-1 lett, és BL-BE JUTOTTAM!!!
A csoportkörben megkaptam az Ostravát, a Lyont és az Ajaxot, úgyhogy akár a továbbjutás sem elképzelhtetlen!!!
Közben a bajnokságban Békéscsaba itthon 4-0, Nyírség idegenben 2-0, úgyhogy hundertprozent, notconceded :)
A csapat és a taktika (4-1-3-2): Szűcs - Vukmir (Balog), Lipcsei, Botis, Éger (Kiss) - Kapic - Zavadszky, Rósa (Tőzsér), Huszti (Penksa) - Waltner, Bajevski (Sowunmi).
Ennek örömére megtanulok majd képet is beszúrni ide, hogy ne kelljen ennyit olvasnotok! -
Grusi #2754 Főleg ott volt a gond, hogy nem tudtam, hogy kellett hányados deriválni, de amint lejárt az idő, eszembe jutott, hogy nem 2f, hanem f négyzet a nevező :) Dehát így jártam. :)
Sorry az offért. -
#2753 imho hasznos linkek,thx -
#2752 Nemzavar csak kommentáltam! -
#2751 jó ez a skin -
Takezó #2750 mondom, valaki kereste ezt a bábus megoldást, szkin meg kevés van ;) de ha zavar, töröltesd a hozzászólásom 1 moderátorral :D -
#2749 Ebböl a WBA-facepack az ami ér valamit! -
Takezó #2748 Valaki nemrég kereste ezeket a hülye bábukat :)
Esetleg ha valakinek tetszik ez a fos-színű szkin :)
És ha kő' WBA-facepack (included Gera :)) -
AMDFan #2747 OFF:Nem ment a deriválás vagy a határérték? Ejnye bejnye :)
Majd a pótZH :) -
donpedro #2746 Kösz az infokat ;) -
#2745 Na miért mitörtént? -
Grusi #2744 Köszönöm, de mindezek ellenére emberesen elbasztam :DD Amúgy anal I. :(
Prem Manager pedig egy szörnyű játék sajnos :( -
#2743 Szorítok neked! -
#2742 Egy retek szar hulladek fos...kb ennyi az a jatek. -
#2741 most pont rád gondolok -
Rudee #2740 Én folytattam a Fradis mentésemet. Körülnéztem a válogatott körül, egyik U21-es védőt a Real akarja megvenni -
AMDFan #2739 OFF: hehe :) Én már túl vagyok rajta :) Anal I-II-II-IV? -
Rudee #2738 Én már lesezdtem, de kipróbálni még nem volt időm. FM lefoglal -
donpedro #2737 Ez is off valamelyest, de nem teljesen: a Premier Manager 2004-2005-ről van valami info-tok? -
donpedro #2736 Szombaton zh-t írsz? Az se jó. Én mondjuk melózok holnap is, de egy ilyen nap után a fene bánja. (Mondhatni megkerestem ma egy új gép árát...) -
Takezó #2735 ok, gondolunk rád :D -
#2734 gondolok rad. -
Grusi #2733 Tudom, hogy off, de könyörgöm, gondoljatok rám holnap 8:30-10ig, analízis zh-t írok és szétfosom az agyam :((( -
Piko888 #2732 Megkerestem.Play Pause Play Pause meccs nézet vissza.Majd kiprobálom.Remélem bejön,de ha nem akkor nagyon kiakadok. -
Takezó #2731 :) csak már leírtam háromszor, és unom :) -
Piko888 #2730 Nagyon közlékeny vagy!
Nekem különben a HUNCM-ről van a jó meccs magyarosítás és azzal is leáll. -
Takezó #2729 néhány oldalt olvass vissza, nem akarom leírni :) amúgy NEM BIZTOS a hatás :) -
Piko888 #2728 Nekem is megáll és nem megy tovább a meccs.
Mi segített a 03/04-ben? -
Grusi #2727 Nyehehe
A Bayern 3-0ról egyenlített ellenem, ráadásul mind 3 gólt 9 emberrel rúgták :DDD -
vensz1 #2726 Nem tudja hogyan lehet beállítani,, hogy amikor pl. betöltődik a játék akkor a csapatomat poszt szerint láthassam, ne név szerint! hiába mentem el posztonkénti nézetben, nem úgy tölti vissza! -
Takezó #2725 nem mondom el mégeccer :) lehet, hogy tévedek de cm0304-ben segített neekm -
#2724 Hát? -
Takezó #2723 nem feltétlenül kell szabadságra menni -
#2722 Menny szabadságra!
Amúgy ez a magyar kommentár miatt van,ha leszeded a javítottat akkor nemcsinálja többet!
-
Takezó #2721 olvass vissza
:) -
#2720 Hela!!!
Már másodszor csinálja azt hogy megáll meccs közban x percnél,nem lefagy,csak nem megy tovább a meccs.....lehet bármit csinálni de bukta...valakinek ötlete???? -
#2719 hát ez lol -
#2718 Király,engem spec nem zavar a sok kép!(pedig isdnem van)
Hétfőre meg lesz az fm, aztán szerintem fel se kelek a gép elöl! -
Takezó #2717 Ql, több ilyen beszámolót :) -
Grusi #2716 Csak nem a "nagy" Spitzmüller Attila jött el közénk? :DD