82686

• AMDFan
    Egész évben ott voltam. 3. lettem a bajnokságban.
    Salgótarjántól még nem szóltak, hogy kellek-e :))
    Valahova csak felvesznek :)
  • AMDFan
    Szabadságra mentem inkább 30 napra :)
    Addig lazán vacsizok egyet...
  • dartonita
    kulfoldi melora neis acsingozz,hacsak nem ertel el nemzetkozi szinten,vagy valogatott edzojekent kiugro eredmenyt.ha LOCAL szinten jo vagy,van eselyed egy nb1-es szerzodesre.anelkul aligha.jaes sztem felev dunaujvarosban keves ehhez :)
  • Hentes Bill #2631
    mondtam nem kellett volna lelpéned, csak ha felkérnek máshova :(
  • Magic Boy
    Jelentkezz minden megüresedett helyre hátha felvesznek valahova!
  • AMDFan
    Élvezem a munkanélküliséget. Bazz... :(
  • Hentes Bill #2628
  • Hentes Bill #2627
    szívesen

szvsz jobb, de nehezebb is
  • Takezó
    én is :)
  • dartonita
    imho sokkal :)
  • gkeeper
    Nagyon köszönöm a segítségeteket.Remélem néhány perc múlva már én is az FM 2005 rajongói közé tartozhatok.Amúgy jobb mint az eddigi Manager játékok?A CM 03/04-hez vagy a 4-hez képest?
  • Hentes Bill #2623
    úgyis lehet. én így szoktam :)
  • AMDFan
    Érdekes megoldás :)
    Egyszerűbb képfájlként felírni.
  • Hentes Bill #2621
    töltsd le innen a deamon tools progit. evvel meg tudod nyitni a fájlt. ez a progi egy virtuális meghajtó. ha ki akarod írni a fájlt cd-re, akkor úgy csináld, mintha cd-ről cd-re írnál. pl nekem az f knyvtár a progi, és akkor az f-ről írok cd-t a d-re, vagy amelyik meghajtód a cdíró, ennyi
  • dartonita
    beqrna :P
  • AMDFan
    Kihalt a fórum. Mindenki NFSU2-zik? :)
  • raziel.
    semmi baj, googleval tölts le daemon tools nevü programot és azzal imitáld be, majd ez létrehoz egy virtuális meghajtot és win comanderba vagy akárhol eltudod érniés felinstallod
  • gkeeper
    Légyszíves segítsen már valaki mert csak most köttetük be az internetet és letöltöttem az FM 2005-t az Azureus programmal és lett egy 742 MB-s bin formátumú fájl.Mit csináljak vele?ez lenne a kérdésem.Ne haragudjatok meg a tudatlanságomért.Ezer köszi előre is.Remélem akik ide írnak normálisak mint a FIFA-s fórumon, mert ott egyből lehülyéztek.
  • dartonita
    nemtom ebben a gamaban mien.eddig minden cm-ben veryhot prospectnek szamitott.szoval szarul aligha jarsz vele
  • DONGUBA
    Szerintetek leigazoljam cassanot a milanba???Erdemes ???Nem vedett a szerzodese
  • dartonita
    jaja megertelek.enmeg a nemzetkozi porondon nyujtott jo produkciot hianyolom,hiaba verem tonkre a magyar mezonyt,uefa-bl az iszonyatosan nehez.mint irl.amugy az elnoksegtol csak stadion es edzeslehetosegek javitasat szoktam kerni,altalaban meg is adjak ha van 1-2m pluszod ev vegen
  • AMDFan
    Közben a Salgótarján megpróbált szerződtetni.
    Hát inkább a munkanélküliség mint ők :))
  • AMDFan
    Hát végülis ultimátumot adtam, hogy ha nem adnak pénzt akkor megyek. Kirúgtak. De egyből fel is ajánlották a munkát szóval ez olyan figyelmeztető jellegű dolog volt. Persze el szeretnék menni innen mert egyszerűen nem lehet fejleszteni a csapatot.
  • dartonita
    aszittem nemlesz munkalehetoseged ha valahol felmondasz.plane nem ugyanannal a csapatnal.az ember feltetelezne,hogy ott mar egyszer eljatszottad a bizalmat :)
  • Takezó
    persze, hogy engedi
  • AMDFan
    De az gagyi ha évközben lépek le :))
    Egyébként még mindig tudok jelentkezni a Dunaújvároshoz. Lehet, hogy visszamegyek :)
    Egyébként évközben engedi, hogy lelépjek szó nélkül egy csapattól?
  • Hentes Bill #2608
    egyszerűbb lett volna, ha maracc, és a magüresedett padokra jelentkezel, és addig is tudsz játszani, megmarad a munkád
  • AMDFan
    Miért?
  • dartonita
    valami aztsugja h uj jatekot fox kezdeni ;)
  • AMDFan
    Bazze :) Kirúgtak. Aztán meg szerződést ajánlottak. Nem fogadtam el. Remélem el tudok menni valahova...
  • Rossi1
    Remélem nem lesz igazad!:))

Két olyan meccset játszottam: Az elsőn otthon a ManUTD ellen. Bajnokok Ligája első meccs otthon és első félidőt eltaktikáztam, Ruud lőtt is egy pazar emelős gólt. Majd második félidő 78.percéig semmi(persze változtattam a taktikán) és akkor Kaká betalált, onnantól 3:1 lett ide, Sheva is gólt lőtt, Csoda volt. Aztán Roma ellen bajnoki az Olimpico-ban félidő 1:0 oda. Kiegyenlített meccs volt, de montella villant egyet.:( Aztán a második félidőben szintén taktikázás és a vége 1:4. Az utolsó 7 percben 3-at vágtunk a Roma-nak!:))) Táncoltam a gép körül!:)))))) FORZA MILAN!!
  • dartonita
    hjah,neha mukodik.van kb 2-3% eselyed :)
  • AMDFan
    Ultimátumot adtam a vezetőségnek. Ha nem adnak pénzt akkor viszlát...
  • AMDFan
    Bazz. Nem sikerült a feljutás a Dunaújvárossal.
    Egyszerűen kipukkadtam a szezon végére.
    26 meccsből 14-et megnyertem (legtöbbet én nyertem). Sajnos ehhez 2 X és 10 vereség párosult. Az utolsó 3 meccsen kikaptam...
    Egyszerűen hihetetlen. El is megyek innen. Akárhova...
  • dartonita
    en miota leszedtem(egy hete kb) mindennap par orat nyomok vele.2-3 nap alatt vegzek ki egy bajnoksagot kb.de a gepem ramaty,szal only magyar bajnoksag
  • AMDFan
    23 játékóra után május 28.-án járok. Pedig elég sokat tököltem statisztikák nézegetésével meg ilyesmik. Ha sietsz akkor 1 nap (24óra) alatt le lehet játszani egy szezont.
  • dartonita
    altalanos instrukciokat adhatok csak,amiket ilyenkor meglehet lepni:valtoztass taktikat.probalj ki tobbfelet.3,vagy 4 vedoset,lesreallitast,kontratamadast...valtogasd az egyeni beallitasokat....tobb felfutas,kiugratasok a kozeppalyan...free role,iesmik.
    ha pedig nagyon elakadtal,kezdj egyet az Arsenal-al :)
  • donpedro
    Az én gépem majdnem pont ilyen (kicsit lassabb a ramom), és én 17 óra után január végén tartok. Igaz, nekem több liga fut. (Asszem 12)
  • donpedro
    Jut eszembe, azért vannak érdekes eredmények. (Megjegyzem Babos 8-ast kapott, csapata legjobbja volt.)

• norbi8
    Hello!
    Egy kérdésem lenne.
    Kinek mennyi idő egy szezon?
    MU-val 9 órája játszom a játék státusz szerint, és most van dec 17.
    Szerintem ez kiszit sok, pedig csak angol premier liga, 1. osztály, spanyol első osztály meg olasz elsőosztály van kiválasztva normál adatbázissal. Szerintem a gépem sem lassú: AMD 2000+, 512DDR 333-as RAM.
    Vélemények?