82686
-
Rudee #2795 Tőlem is el akar menni, igaz a Nice le is akarja igazolni. Udvarácz meg elég szerencsélen eddig, szerintem őt is eladom. -
Grenzjager #2794 azt mondjuk most sem értem hogy miért csak annak jár ki a "bajnoki cím" titulus aki pályán volt a Nyíregyháza ellen, amikor is eldőlt a bajnoki cim sorsa, és matemaikailag behozhatatlan előnyre tettem szert...... -
Grenzjager #2793 mindenki a Fradiban Husztitól és Leandrotól van elájulva, nálam mégis ZAVADSZKY Gábor lett a legjobb befutó, sima jobbközéppáláysként. (teljesség kedvéért a körülötte játszók: védekezőközépp:KAPIC, jobboldali védő: BALOG
Nem lehet senkinek sem panasza a teljesítményére:
-
Takezó #2792 lol :D amikor fradival voltam, nekem is £ment Szűcs... Makó nálam pont most esett ki a bajnokságból 9 ponttal :D -
Grenzjager #2791 ...mondjuk még mindig a Fradival vagyok és nem a Real Madriddal. Igaz Raboczki oda is nemet mondana az anyját neki....
de a szemét Szűcs...hogy miért nem hosszabít???? kivánom a Makóban folytassa a karrierjét, mert ha még is marad én kettétöröm..... -
Takezó #2790 egyébként Fülöp Mártonra kétszer is? :) -
#2789 Fogalmam sincs,de szerintem Angliában! -
Grenzjager #2788 vasas-t tűröd? -
#2787 Mellesleg király pofátlanul gyorsan fejlődik!
Babos meg messze a legjobb magyar kapus a játékban! -
Grenzjager #2786 na legalább neki meg van!! és ő hol adózik?? -
#2785 Leírtam neki a használhatóbb magyaroka neki jobb kellett hát írtam egyet! -
Takezó #2784 ezzel biztos sokat segítettél... de bakker, most nekem is kapust kell keresnem, kötsög Posza elmegy :( -
#2783 Tim Howard(ha letudod igazolni akkor gratula)Amerikai/Magyar állampolgár! -
Takezó #2782 No, először is rámész arra, hogy Manager -> Klubnév -> Baloldalt Search (alulról a 2.) -> Players v. Staff. Ha fel szeretnél adni hirdetést, akkor -> Manager -> Jobs -> Place Advert -
Grenzjager #2781 hirdetés feladás????? merre melyik menüben??
mert a world->transfer menü alatt nem igazán
-
Grenzjager #2780 tudjátok kit sajnálok a legjobban ?
Supat Rungratsamee-t -
Takezó #2779 feladhatsz hirdetést is, de amúgy Transfernél megtalálod -
Grenzjager #2778 egy olyan kérdésem is lenne hogy "staff" kereső hun van....
mehogy nem lelem...
pedig el kéne egy jó kapus edző, meg olyan edző is aki üti-vágja őket ha gyíkok -
Takezó #2777 :D -
Grenzjager #2776 Petry-hez tolókocsit is kell venni -
Grenzjager #2775 Végh: nem hagyja ott a ruszki csapatát
Rabóczkinál a klubbal nem jutok dülőre
a többinél nincs jobb???
vmi titkos azeri,örmény, vagy kazah-zimbabwei kettősállampolgárságú tehetség?? -
Grenzjager #2774 A mgayar nbIbe igazol egyáltalán külföldi, külföldről?
mert azt veszem észre csak akkor ha én veszem :(
a többiek mind belföldről erősitenek, illetve magyarokat vesznek külföldről.... ennél azért pergősebb átigazolási szezonokra számítottam.
Az meg elég hervasztó hogy jó magyar játkosok zömében oroszországba és csehországbaba mennek nálam (Saturn,Jihlava, Ceske Budejovice -noha ezek a ligák nincsenek is betültve. -mindegy
mindenesetre Halmosi szerződése a Palmeirasba némileg felvillanyozott -
Takezó #2773 nah de mé nézné? :D -
#2772 Ha a korát nézed akkor az! -
#2771 majd ez is belassul egy idő után
de majd jönnek megint a jó kis flamek :D -
Takezó #2770 Hú, talán ez a topic amúgy még a CM0304-nél is sikeresebb lesz :) Már 2769-nél tartunk, ott meg összesen volt 10770 :) -
Takezó #2769 Khm... a játékvezető kisegített :)
-
#2768 No. 1 :D -
#2767 Íme:
-
#2766 Petry benne van a játékba? Nem vonult még vissza? -
#2765 lol elvittek leandrot 2.5 m ert de husztit nem adtam ezert el -
#2764 eladjam husztit 2.5m fontert? -
#2763 Végh Zoltán,Fülöp Márton,Sáfár Szabolcs,Petry Zsolt,Raboczki Bálázs,Hajdu Attilla,Vlaszák Géza én Fülöp Márton-ra hajtanék rá! -
#2762 vki leirná hogy kell berakni az arcokat mert ugy sináltam ahogy irta a cmfaq de mégse jó... -
Grenzjager #2761 ajánljatok egy jó kapust!!
A Fradival türöm, van még egy jó pár liga betöltve.
Udvarácz,Baksa,Berki eladva
Szűcsnek meg az Isten pénze sem elég, szal nem hosszabít.
5 hónap múlva nem lesz kapusom.
jó, magyar kapusok közül a reálisan szóbajöhetőek közül Rabóczki persze hogy beintett, pontosabban a klubja. Kit ajánlotok? mert az NbI-ből senkitől sem vagyok elragadtatva, talán Posza...ííí -
Grenzjager #2760 gagyi -
Takezó #2759 oksa, az jó lesz, de kösz a beszámolót :) (/me xeresse az ilyet :))
sok sikertz a blben -
#2758 Sok sikert a BL-ben! -
Grusi #2757 Grats :) Én annó CM4-ben a ZTE-vel 6 év alatt csak egyszer jutottam BL-be :) -
#2756 Biztos akkor is az FM járt az eszedben a feladat helyett!