Football Manager 2005
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
Ja és nézétek meg ezt is mert itt mindent le tudtok tölteni amire szükségetek van! www.mp3000.mlap.hu
http://www.onlinevallalkozas.hu/52699
szeretnem megkerni, aki itt van, hogy kuldje mar el nekem privatban, hogy honnan tudok 7.0.1 patch cracket leszedni
elore is koszonom a valszokat
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
a mehet alatt átlósan van egy kép gomb na arra katt s oda szúrd be!
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Az a problémám, hogy nem tölti be az elmentett játékom.
Meglehet menteni valahogy?
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
irj egy privátot toresznek
Honnan lehet leszedni magyarositst ami mukodik is mert ami a figa hungary-n fent volt az nem mukodik.Be masoltam a langue mappában de semmi.Elore is kosszi
MainDuck
<#conf>#conf>
MainDuck
MainDuck
A Cm4-el játszottam eddig és abba mégm nem volt ilyen!
Elõre is köszi!
,,elképzelem ahogy a gumiszoba ződszarostul loálustul kiszakad a természetbe :C\" - Shadow_THH
Nagy Grat!😊
Az életben sem lenne rossz egy ilyen erdméyn.😊)
\"Never say never!\" W Churchill
GanXstaZolee#2709
na ez a meleg
egyebkent megfigyelhetõ volt a VBn hogy szépen kúsztak fel a playák árai Szabics már 3,2 milliárdot ér 😊 Kiváncsi leszek Király ára mennyire megy fel. Egyébként botrányosan szarul rúg ki egyebkent jól védett végig. De az az 8as rúgás...
GanXstaZolee#2709
11esben nagyon jók vagyunk 😊 jo meccs volt! 😊
azé ennél többet vártam volna egy vb bronznál...
GanXstaZolee#2709
aki tud segíteni a fordításban, legyen kedves jelentkezni Christian-nál <[email protected]>
thx
http://www.fmhungary.com