82686
-
AMDFan #2434 Nálam sem... -
AMDFan #2433 A Válasznál az volt, hogy nekem írta. Olvass vissza már egy kicsit...
Egyébként köszi donpedro! -
Grusi #2432 Nekem eddig 4 szezon alatt még egyszer sem volt ilyen :( Nem vágom, mitől lehet. -
#2431 najo most már azt mondom hogy ez egy okádék....
elvittem egy kapust meg két nyomorékot cserének erre mivan? 2-2
és odafagy az 59. percben szal nem értem mostmár hogy mitől van....
:((((((((( -
#2430 Sziasztok!tudom hogy láma kérdés lesz de melyik file-t kell letölteni ahhoz hogy a german.ltf-t be tudjam másolni a magyarosításhoz!köszi a segítséget -
#2429 Csak azért szólok,hogy nehogy meglepődj!
Nem csak a cserék számátol függ! -
#2428 betettem három cserét és jo lett, kösz a tippet -
#2427 ezt nekem akartad irni nem?:D
mind1 azért én is kiprobálom:)) -
donpedro #2426 Erre van megoldás, játszass kevesebb cserét, mint amennyi megengedett (4-5 csere 7 helyett) és akkor továbbenged. (Megjegyzem ez tényleg bug) -
donpedro #2425 Nekem is 3-ast szokott ilyenkor adni, a 6-os ahhoz képest tényleg jó, de ahhoz képest, ahogy játszott a srác, nos, úgy már elég röhejes. -
#2424 lol trágya második meccsem gera golt vágott és 70. percbe áll az egész éasdjféasjdf most akkor minden mecs közbe menjek szabadságra vagy mi a csecs.... -
#2423 -
#2422 vagy reset -
#2421 ha nem megy, akkor hagyd a manager ass.-ra :) -
#2420 köszi, így jo lett alig idegesitő bug ez is....
amugy valami edzésterv nics valahol mert azt nemtom hogy állitsam be.. -
#2419 az, hogy a meccs áll, nem jelenti azt, hogy nem tud elmenni szabnira :) -
Rudee #2418 Nekem is volt ilyen, és működött a fölső menü. -
#2417 hogyan, mikor ott ragadt a meccs közben -
Rudee #2416 Mennyé szabadságra 1 napra. -
#2415 ez igen...
mondom játszok vele egy picit...kezdtem is a west brom-mal, majd beállitottam mindent de midnent játékosokat edzést stb igazolásokat de ugye nem mentettem mert még mecs se volt...tolom a meccset 94. perc 0-3 ide jvoan örülök aztán nézem 94. perc nem megy tovább a játék szabályosan áll...cak a játék és a szünet köözött tudok kattingatni nem megy tovább ez kurva lol... -
Drizzthsz #2414 Fogod, a beállításoknál, jobb oldalt felül, majd prefernces: show unique ids-t kikapcsolni. -
R9 #2413 jaja -
R9 #2412 volt róla szó? -
Drizzthsz #2411 Hogy érted? Ahol a csapata nevét, korát, posztját kéne írni? -
R9 #2410 Na lessz online!Olasz Bajnokság!Aki akar jönni,jelezze,eddig foglalt Milan és Inter -
#2409 olvass vissza :) -
R9 #2408 ez kurva jó,felraktam a realoaded verziót,és a játékosoknál még mindig szám van! -
#2407 Tönkrement 7 órányi munká(próbajátékosokat válogatok!)! -
Takezó #2406 nekem konkrétan volt ilyen problémám :) abbahagytam a játékot a BKV előrével (el lehet viszont menni nyaralni :)) -
Takezó #2405 huhh, lehet vennem kell még egy 512-est? -
AMDFan #2404 Egyébként az jutott eszembe, hogy mivan akkor ha én nem tudok a kezdőbe jelölni 9 U21-es játékost (Nb1B-ben kötelező). Már volt rá példa, hogy 3 sérült és 2 eltiltott miatt fel kellett hoznom U21-est a Reserveből (2db volt összesen). Ilyenkor vége lenne a játéknak vagy mi? -
#2403 Én még nemtartok ott!
Megértelek benneteket nekem is elfogyott a memória és erre kilépett! -
#2402 bár ezt szerintem Te is tudod, de azért leírtam :) Nemsokára befejezem a 2. szezont az FTC-vel, majd írok valami kiss szösszenetet :) -
#2401 ez nem bug :)
A lényeg, hogy ha a játékost nem a saját posztján játszatod, akkor ilyen rossz osztályzatokat fogsz kapni :) a 6 pedig nagyon jó, nálam ilyenko 3-ast szoktak kapni a spílerek :) -
Drizzthsz #2400 Hát, nálam a rossz értékelés az: 4,3. Nekem simán szokott ilyeneket is adni, ha pl.: egy MC-t DC-ként játszatok... -
donpedro #2399 Mintha olvastam volna, hogy az értékelésnél adott alacsony pontokat a más pozícióban játszatott játékosoknál orvosolni fogják. Jól értettem, ez egy bug? Csak azért kérdem, mert nálam a kötelező 9 U21-es játékos miatt Gillich Ákos (csatár) kénytélen szélsőhátvédet játszani, és meccsről-meccsre remekel, de mindig gyenge pontokat kap szegény.
A mostani meccsen például 2 100%-os ziccert akadályozott meg azzal, hogy utolérte az ellenfél egyedül kilépő csatárát, plusz adott egy gólpasszt szögletből, és a végén a 94. percben (egész pontosan 93:57-nél, 4 perc jelzett hosszabbítás mellett...) kiharcolt egy 11-est, amivel végül nyertünk 3-2-re. Ezt értékelte 6-ra a program... -
Drizzthsz #2398 Nálam meg a másik gépen van az FM, majd megnézem mindjárt. -
Rudee #2397 Én még csak januárban járok, majd megírom ki nyert. -
AMDFan #2396 Még nem tartok ott :) -
Drizzthsz #2395 Miért, nálad?