82686
-
Rudee #2554 Utolsó/7 -
Takezó #2553 öcsém, ez a magyarság... -
#2552 kéne egy gyors help:
Hanyadik ''fül'' hanyadik menüje a preferences?
Valaki pls... -
#2551 Igazolni nincs pénzem!
A kezdőt lecseréltem(3*-osnál nincs gyengébb emberem!),de a gép szerint még így is gyenge vagyok! -
AMDFan #2550 Én azt tartom logikusnak, hogy 2-3. osztályból igazolnék Reserve játékost vagy kölcsönvennék olyanokat akik nem férnek be a kezdőbe.
Esetleg kiöregedett játékosokat.
Assszem a TCM2003-ban vagy FA2002-ben volt olyan bug, hogy akármennyit loanolhatott az ember. Skót harmadosztályból indultam és minden évben rakás embert vettem kölcsön (pl Denilsont is ha jól tévedek :)). Pár év múlva BL döntős voltam :) -
#2549 Bocs elfelejtettem! -
#2548 képet plz legközelebb kicsinyítsd le, thx -
#2547 lol, sok szerencsét :DDD -
AMDFan #2546 Ezt nem nekem akartad írni :)
Másnak van itt ezzel problémája -
#2545 Angol 5. osztályba nemtudsz ilyeneket? -
#2544 A kép is mutatja,hogy mennyire esélyesnek tartanak!
-
#2543 (Potenciálisan) jó játékosok, akik ingyen, vagy nagyon olcsón igazolhatók:
-Császár Krisztián, AM C, free transfer, keveset is kér, de 7-esnél rosszabb formája még nem volt; jó irányító és nagyon jó a passzolása, szervezése és kreatív is, viszont sérülékeny
-Ignácz vki, D/S C (!), nyíregyházi játékos, már a játék elején sorban állnak érte; tapasztalatom szerint védőként jobb, stabilabb formát nyújt, csapatkapitányként is kiváló, jól bírja a terhelést is
-
#2542 vki mondja meg hogy mért van az hogy a Juvenak nincs a játékban se címere meg a mez sincs úgy megcsinálva mint a többi? -
#2541 és én mér kellek oda? :P -
donpedro #2540 Túl vagyunk az első vereségünkön, tétmeccsen. A Fradival kerültünk össze a kupában a 8 közé jutásért, és bár 2-0-ra vezettünk a szünetben, végül 3-2 lett oda. Természetesen a 93. percben kaptuk a harmadikat...
Sebaj, azért a bajnokság kárpótol, ott továbbra is 100%-os teljesítménnyel állunk az élen. -
Drizzthsz #2539 Akkor meg mit rinyálsz??? :D -
Drizzthsz #2538 Ne úgy csináld. Így: assign new search, location: s itt állítsd be, hogy mit...
Utánna semmit ne állítsd, csak küldd el. -
#2537 Igen mind én hívtam! -
R9 #2536 Hentes Bill,gyere messengerre,lenne kérdésem az fm oldalla kapcsoltosan mert nemsokára késsz,már csak felkell tölteni! -
#2535 Hát ha beállítom a filterbe hogy natonality: olasz, akkor egy játékos nem jön fel. -
AMDFan #2534 Nem csak magyarok közt tudsz keresni. -
AMDFan #2533 Magic Boy: ezeket mind te hívtad próbajátékra? -
#2532 Sziasztok. A magyar bajnokságba tudtok jó free játékosokat?
Az miért van, hogy csak magyar játékosok között tudok keresni? -
#2531 :) -
#2530 irdatlan bugnak tunik :) -
#2529 ennyi kapus bazzeg az egész játékban nincs, mint amennyit Magic Boy összeszedett :D -
Grusi #2528 Nem mind kapus, nézd meg a scrollbart, mennyire kicsi, kb 80 oldalon keresztul lehetnek a tovabbi jatekosok :DDD Ez tiszta orult bazzeg :DDDDDD Azota ezen rohogok :D -
#2527 cmfaq.com pontosabban, de biztos ismeritek :D -
#2526 akit érdekelnek, vannak itt jó cuccok a gémhez. pl real, barcelona, inter, juve facepackok, angol superpack, meg egy-két apróság -
#2525 nem tudom, hogy kaptál-e választ a kérdésedre (még nem olvastam el), de szerintem a kommnetátor-magyarítás miatt áll le meccs közben a dolog :) (Ezt az indexen is megerősítették). Szóval, ha nagyon zavar, akkor inkább használdd az angol kommentátort, azzal nem fog megállni. -
Grusi #2524 Jézus :DDDDDDDDDDDDDDDDD Te megőrültél? :DDDDDD -
#2523 Ha csináltál neki akkor biztos van! -
#2522 Senkinél nincs alapból ugy kell berakni. Majd lehet csinálok egy Hovéd csomagot. -
#2521 coooooooooooooooooool -
#2520 nalam egyik magyarnak sincs :/ -
Drizzthsz #2519 Igazi szépfiú... :DDD -
#2518 Á hagyd jó az így! -
#2517 találátam egy jobb bannert, mingyá berakom -
#2516 Kukancsatok Vadóczra mintha lenne képe :DDD
-
#2515 najah, idegenben nem könnyű nyerni :)