82686

• Rudee
    Utolsó/7
  • Takezó
    öcsém, ez a magyarság...
  • Terminátor14
    kéne egy gyors help:
    Hanyadik ''fül'' hanyadik menüje a preferences?
    Valaki pls...
  • Magic Boy
    Igazolni nincs pénzem!
    A kezdőt lecseréltem(3*-osnál nincs gyengébb emberem!),de a gép szerint még így is gyenge vagyok!
  • AMDFan
    Én azt tartom logikusnak, hogy 2-3. osztályból igazolnék Reserve játékost vagy kölcsönvennék olyanokat akik nem férnek be a kezdőbe.
    Esetleg kiöregedett játékosokat.

Assszem a TCM2003-ban vagy FA2002-ben volt olyan bug, hogy akármennyit loanolhatott az ember. Skót harmadosztályból indultam és minden évben rakás embert vettem kölcsön (pl Denilsont is ha jól tévedek :)). Pár év múlva BL döntős voltam :)
  • Magic Boy
    Bocs elfelejtettem!
  • Hentes Bill #2548
    képet plz legközelebb kicsinyítsd le, thx
  • Hentes Bill #2547
    lol, sok szerencsét :DDD
  • AMDFan
    Ezt nem nekem akartad írni :)
    Másnak van itt ezzel problémája
  • Magic Boy
    Angol 5. osztályba nemtudsz ilyeneket?
  • Magic Boy
    A kép is mutatja,hogy mennyire esélyesnek tartanak!
  • PetruZ
    (Potenciálisan) jó játékosok, akik ingyen, vagy nagyon olcsón igazolhatók:
    -Császár Krisztián, AM C, free transfer, keveset is kér, de 7-esnél rosszabb formája még nem volt; jó irányító és nagyon jó a passzolása, szervezése és kreatív is, viszont sérülékeny
    -Ignácz vki, D/S C (!), nyíregyházi játékos, már a játék elején sorban állnak érte; tapasztalatom szerint védőként jobb, stabilabb formát nyújt, csapatkapitányként is kiváló, jól bírja a terhelést is
  • 9csöves9
    vki mondja meg hogy mért van az hogy a Juvenak nincs a játékban se címere meg a mez sincs úgy megcsinálva mint a többi?
  • Hentes Bill #2541
    és én mér kellek oda? :P
  • donpedro
    Túl vagyunk az első vereségünkön, tétmeccsen. A Fradival kerültünk össze a kupában a 8 közé jutásért, és bár 2-0-ra vezettünk a szünetben, végül 3-2 lett oda. Természetesen a 93. percben kaptuk a harmadikat...

Sebaj, azért a bajnokság kárpótol, ott továbbra is 100%-os teljesítménnyel állunk az élen.
  • Drizzthsz
    Akkor meg mit rinyálsz??? :D
  • Drizzthsz
    Ne úgy csináld. Így: assign new search, location: s itt állítsd be, hogy mit...
    Utánna semmit ne állítsd, csak küldd el.
  • Magic Boy
    Igen mind én hívtam!
  • R9
    Hentes Bill,gyere messengerre,lenne kérdésem az fm oldalla kapcsoltosan mert nemsokára késsz,már csak felkell tölteni!
  • Csacsi
    Hát ha beállítom a filterbe hogy natonality: olasz, akkor egy játékos nem jön fel.
  • AMDFan
    Nem csak magyarok közt tudsz keresni.
  • AMDFan
    Magic Boy: ezeket mind te hívtad próbajátékra?
  • Csacsi
    Sziasztok. A magyar bajnokságba tudtok jó free játékosokat?

Az miért van, hogy csak magyar játékosok között tudok keresni?
  • Magic Boy
    :)
  • dartonita
    irdatlan bugnak tunik :)
  • Hentes Bill #2529
    ennyi kapus bazzeg az egész játékban nincs, mint amennyit Magic Boy összeszedett :D
  • Grusi
    Nem mind kapus, nézd meg a scrollbart, mennyire kicsi, kb 80 oldalon keresztul lehetnek a tovabbi jatekosok :DDD Ez tiszta orult bazzeg :DDDDDD Azota ezen rohogok :D
  • Hentes Bill #2527
    cmfaq.com pontosabban, de biztos ismeritek :D
  • Hentes Bill #2526
    akit érdekelnek, vannak itt jó cuccok a gémhez. pl real, barcelona, inter, juve facepackok, angol superpack, meg egy-két apróság
  • Terminátor14
    nem tudom, hogy kaptál-e választ a kérdésedre (még nem olvastam el), de szerintem a kommnetátor-magyarítás miatt áll le meccs közben a dolog :) (Ezt az indexen is megerősítették). Szóval, ha nagyon zavar, akkor inkább használdd az angol kommentátort, azzal nem fog megállni.
  • Grusi
    Jézus :DDDDDDDDDDDDDDDDD Te megőrültél? :DDDDDD
  • Magic Boy
    Ha csináltál neki akkor biztos van!
  • Maxi
    Senkinél nincs alapból ugy kell berakni. Majd lehet csinálok egy Hovéd csomagot.
  • DONGUBA
    coooooooooooooooooool
  • dartonita
    nalam egyik magyarnak sincs :/
  • Drizzthsz
    Igazi szépfiú... :DDD
  • Magic Boy
    Á hagyd jó az így!
  • Hentes Bill #2517
    találátam egy jobb bannert, mingyá berakom
  • Maxi
    Kukancsatok Vadóczra mintha lenne képe :DDD