82686
-
#2394 arsenal-leverkusen.enmeg bajnoksagot 1 ponttal :) -
#2393 Milán-Middlesbrought -
AMDFan #2392 Nálatok ki nyerte a BL-t UEFA-t 2005ben? -
#2391 ah igen,igyvan.regebben sokat.mostmar inkabb nyugis fm2005 ;P -
Takezó #2390 OFF
Már kérdeztem, és mondta, hogy nem, csak régen :)
ON -
#2389 OFF
M.A.G.U.S-ozol?
ON -
#2388 ah latom mar.szóri -
#2387 jó ez a Pack csak az a baj,hogy én conference divisionos csaoapattak játszom így szrt se érek vele! -
Drizzthsz #2386 Nana, nem neked írtam. De sebaj... -
Drizzthsz #2385 De azt a leírt eredményeknél nem is használtam. S azt is írtam, hogy a játékon belül(azaz a belső scoutokkal) keresek olyan játékosokat, akiknek mags a pca, s a 3 legfontosabb tulajdonság. -
#2384 Üdvözlünk a klubban! -
#2383 De azt természetesen használjuk,de a scout programot az itteni ffórumozók többsége csalásnak tartja! -
#2382 nah vege a melonak huzok haza jaccani.iden bekell jutni a bl-be,mert tavaly a szemet levski sofia(leigazolhatatlan,toltelek,generalt noname jatekosokkal-rengeteg 18-as,20as ertekkel)szanaszet vert.nb1 rula -
#2381 Telitalálat tényleg az első manager játékom a véleményem az hogy isteni játék! Abbahagyhatatlan és szerintem kimondottan király a 2d-s meccs nézet. -
#2380 nameg egyebkent is nehez egy kalap alatt emliteni egy Sowunmit es egy u21-es brazil valogatottat ;) -
#2379 figy, ott van az üzenet alján a válasz AMDFan üzenetére...;-) -
#2378 tobbek kozt azert kedves drizzthsz mert az ftc 180e euroval indul,ami ugye kb durvan egyotode annak az arnak amiert egy valogatott szintu magyar labdarugot kivasarolhatsz a szerzodesebol.ezert van szukseg vedtelen,vagy lejart szerzodesuek alkalmazasara...legalabbis az en esetemben.ha egyaltalan erre reagaltal :> -
Drizzthsz #2377 Miért? Ezeket az embereket csak a belső alap-scoutokkal kutatom fel, úgyhogy kurvára nem értem mi a gondotok... Ti talán a beépített scoutokat se használjátok???
Amúgy idényvégi igazolásaim: Sowunmi, Vincze G., Vincze O., Károlyi, Csillag.
Ja, Feczesin a második szezonban már 700M forintot ér... -
#2376 jah enis fradival kezdtem.qrva realis ha szabad iet mondanom.szinte 0 penz,igazolni max a free-rol vagy olcso,lejart szerzodesu magyarokat.igaz most adtam el szucslala-t a brondby-nek 1.7m euroert.es megvettem EDERSON-t!!!! veeeeeeegre.na ez igazi wonderkid.playmaker pozicioban 8meccsen 9 folotti atlag,gol es assist hegyek.mindenkepp probaljatok ki ha lehet :) -
Csesza #2375 a tcm ben lelehet? én úgyemlékeztem hogy ott is karikák vannak????
de abbba aszem sajna nincs fradi!!!!! ebbe + van ahogy itt olvasgattam azt vettem észre!!!!?
Megszerzem és kipróbálom mind a 2őt!!!! -
AMDFan #2374 Szerintem jobb mint a 3D. Komolyan. -
AMDFan #2373 a TCM-ben rendes 3d van, itt 2D karikák. Nem játszhatod le a meccset.
Ha le akarod akkor a TCM2004 a te játékod. -
#2372 football manager 1 nem is volt,ez a gama a championship manager saga folytatasa.es igen,itt csupan manager vagy,csapatosszeallitas,taktika,edzok alkalmazasa,jatekosigazolasok,edzotaborok stb vannak,ergo a meccset csupan 2d-ben rohangalo karikak jelentik.de hidd el,ettol fuggetlenul(vagy epp ezert?),meglehetosen nagy elmeny tud lenni :) -
Csesza #2371 Lenne 1 elég láma kérdésem hozzátok!!!
Nem láttam még Football Manager 1et sem! Itt lehet játszani meccseket (mármint ugyhogy teirányítod) vagy csak ilyen kis focipályát látsz karikával amik mozognak (úgy mint a TCMben)
Tom hogy elég szar kérdés volt de azér kössz a segítséget mármint ha lesz!!!!! -
AMDFan #2370 Nemgáz. Bele kell jönni. Ebben a játékban a képernyő mindent szegletét figyeld mert nagyon el vannak bújtatva a dolgok. Tényleg figyelmesnek kell lenni. -
R9 #2369 gondolom ez az első manager játékod! -
#2368 Tényleg nem /én hülye :)/ -
AMDFan #2367 Komolyan nem vetted észre, hogy ottvan az az opció?
-
R9 #2366 hú de kurva idegesítő,hogy minden nap ez a hír jön!!!
most töltöm a realoaded verziót!
-
Takezó #2365 Örülök neki, hogy segíthettem -
#2364 Megathx. Takezó az isten -
Takezó #2363 A piros kijelölést én raktam bele ;)
-
#2362 -
#2361 Az pofátlanság lenne ha én kérnék Tőled egy ilyen képet ahol látható ez az opció? -
Takezó #2360 Mindjárt benyomok én egy képet. -
#2359 Melóhelyen vagyok a game meg otthon de legközelebb ha nemjövök rá hozom -
#2358 Énse ezt igy "bonyi" leírni majcsak rájövök de azé köszi -
Takezó #2357 print screeneld le, mentsd el paintben, kicsinyítsd le, töltsd fel a http://iaro.srv.hu oldalra, és szúrd be ide -
Takezó #2356 nemértem :S -
#2355 Biztos megalol. de leírom tehát: a panelen kiirja meccs nap ma ellenfél neve stb. felül szerepel a kiirt mérkőzés az ellenfél nevével de a továbblépéshez semmilyen opció nincs max a már lejátszott meccseket tudom megnézni. Ehhez kapcsolódoan kérdezném esetleg az időt lehet-e állitani, ez a meccs kezdési idejére vonatkozna pl.meccs ma 15.00 de a játék idő ilyenkor változatlan lehet hogy ezé nincs ilyen opcióm.....