82686
-
#3395 nálam is szokott a game olyat csinálni, hogy egyszerüen vagy 5 meccsen keresztül kikapok. Akkor a jó, ha a játékosok elkapják a fonalat, morál remek, sorba nyerik a meccseket! Nálam Atalantába volt egy 15 meccses veretlenségi sorozat(2 döntetlen, többi győzelem). Aztán kikaptam Inter gec.itől, majd Laziotol, meg juvétól, egész csapat morálja padlon, remélem majd megint beindul a szekér!(most 4.-ek vagyunk) -
#3394 [nagy csapattal van, szal csak linkkel] -
#3393 kicsit elpaholtuk a klubvb-n ezeket:DDDDDDD
-
Rudee #3392 Tegnap elkezdtem egy játékot a Kölnnel. Vezetőség célja a feljutás. A keret nem volt túl bő, de szerencsére találtam pár átadólistán lévő játékost. Az első a mainz-i da Silva, akit 2,7M €-s értéke ellenére 400e €-ért megszereztem. Körül néztem a magyar csapatok háza táján is, és meglepve láttam hogy a Fradi átadó listára rakta Bajevskit. Őt 475e €-s értéke helyett 50e-ért adták oda.
Aztán jöttem a felkészülési meccsek. Az elsőn Tököli duplájának is köszönhetően 3-1re nyertem. Aztán volt még 2 győzelem + 2 vereség (skót első osztályú csapatoktól sikerült kikapni). A Celtic is csak a 87. percben szerezte a győztes gólt.
Első két bajnokin 4-1 és 1-0. Remélem sikerül feljutni, bár nem ártana igazolni még pár jobb játékost.
Majd még írok. -
darazs24 #3391 Wilson Lizarazo-t(col v/vkö jk) használja vki nb1 ben? Ha igen akkor érdemes leigazolni? -
Grusi #3390 Oh, nem is gáz az, végül meglett a zh csont nélkül, csak úgy éreztem, hogy elbasztam :)
Na off vége. -
AMDFan #3389 ajjó :)
De az 'anál' előadás azért fontosabb kell, hogy legyen mint az FM :D -
Grusi #3388 Ja, égetem, pucolom, másodállásban a Bosnyákot söprögetem narancssárga dzsekiben. :)
Amúgy Műszaki Főiskola :) -
#3387 :D -
R9 #3386 téglát pucolni -
AMDFan #3385 OFF: hova jársz? :) -
Grusi #3384 Najó, le kene lonom a jatekot, mar igy se mentem be elso eloadasra :D -
Grusi #3383 Ő meg nálam az Inter középpályása :D -
#3382 pedig tényleg, 03-04ben ha nem vettem meg ilyen villareal-tottenham szintű csapatok vették meg mindig -
Grusi #3381 Igen? Sose hallottam meg eddig rola :) -
#3380 jo kis jatekos mar cm0304 ben is kibasz jo volt mindig vele kezdtem az igazolast -
Grusi #3379
Srác nem semmi, igaz, hogy kicsit öreg, de debütáló meccsén (olasz szuperkupa Inter ellen) akkora dugót vágott Toldo kapujába 30ról, hogy csak néztem :) Amúgy ingyen jött. -
#3378 ilyet se lattam meg!!!!
szabadrugas ronaldinho leteszi elkezd vele setalni megy vagy 10 metert senki sem lep oda aztan cselezget egy kicsit es fole lovi.....mi ndezt ugy hogy ugye le kene passzolni a szabadrugast:DDDDDDDD -
Grusi #3377 Nem akartam én mondani, hogy mennyire izé... :D -
#3376 u bazze -
Takezó #3375 Szép!!! :) -
Bocs,de ezt muszaj volt megosztanom veletek.
Hozzatennem,hogy mindezt vedekezo kozeppalyas posztrol erte el ez a kis luzer :) -
skristof #3373 ott a pont, sry -
#3372 Kira az oldal olyan mint a gazdaja:DDDDDDDDDDDDD -
#3371 degec :D -
Takezó #3370 hú, ez aztán az oldal :P -
R9 #3369 http://fmhun.atw.hu -
R9 #3368 [url=http://fmhun.atw.hu][/url] -
#3367 huhh, na szóval. 2006os VB előtt felkértek az angol válogatott szövetségi kapitányának, el is fogadtam. a csoportkör elég nehéz volt, elég gyér volt a helyzetkihasználás. egyik meccsen 28 lövésemből 1 gólt rúgtam, azt is a 90dik percben. aztán eljutottam a döntőig, ahol a németek voltak az ellenfelek. (csoportkörben 1-1 volt)
ez a döntő CM-FMes pályafutásom egyik legjobb meccse volt.
-
Rudee #3366 Folytattam a Fradis mentést. Második szezon telén Tőzsér elmegy a Deporba. Szűcs, Vukmir, Huszti és Rósa is elment már. Hoztam pár fiatalt. Van egy szerintem jó kis kapusom, akit dél-amerikából igazoltam. Remélem brazil válogatott lesz -
#3365 msn:[email protected] -
Grusi #3364 Látod, azt nem tudom. Keress rá a windows keresővel a fájlnévre, és ha megvan valahol, másold be a játék főkönyvtárába, nekem ugyanis ott van. Ha pedig nem találod meg, adj emailt, elkuldom, 340 kb. :) -
#3363 köszi a címet.de a másik problémával mit kezdjek? -
Grusi #3362 Van már rengeteg.
http://fmhun.uw.hu/ címet javaslom. :) -
#3361 feltelepítettem hozzá egy superpackot és most nem indul el a játék!azt írja ki hogy az mvscr71.dll fájl nem található.Mi tévő legyek emberek? -
#3360 magyar face pack-ot még nem csinált senki?Ha tudtok légyszi adjátok már közre a címet. -
#3359 ehhhhhhhhh 50 millio fontert leigazoltam torrest:DDDDD De eladtam robinhot 35-ert. -
Takezó #3358 szíjvesen máskor is -
#3357 köszi!van benne vmi amit mondtál. -
Takezó #3356 én beírnám a googlebe, hogy FM2005 + skin + download, de azért: nesze