82686

• M.A.D.
    B+!:))) Szemüvegben??? Tuti műszaki egyetemista. És ez az arc?
    Mégis csak letöltöm. :))) Besz@rás.

• robotnyk
    és?
  • Takezó
    kuss :) faszért kell berongyolni valahova és beszólni???
  • M.A.D.
    Na, ez az amiért nem fogom lehúzni ezt. Meg mást sem. :)
    Abszolút irreális. ...de, ha nektek ez kell!

• DONGUBA
    kicsit fociztak a fiuk:)))))

• donpedro
    Nem játszhatatlan, csak nehezebb, de én egy huszárvágással megoldottam a problémát, és az első évben feljutottam, így nem kell izgulnom az U21-es szabály miatt. :)
  • DONGUBA
    Nem most a barcaval vagyok.Majd nyomom a milanos mentesemet is.
  • Neville04
    és te voltál a milannal? :P
  • Neville04
    Az nb1b gondot nem javítja.... kár mert így játszhatatlan...
  • donpedro
    Na ugye, mondtam hogy bug. :)
  • DONGUBA
    Tetszik ez a skin hat nektek???

na a meccs se volt kutya azert:)))))))

• Grusi
    :DDDDDDDDDDDDD
    Igen, ezen én is röhögtem, hogy mekkora faszfejek küldték be a pofájukat :D Televan ilyen 12-13 éves szemüveges 14 kilós kölykökkel a pics konyvtar :D
  • robotnyk
    fix list
    ezeket javítja majd a patch, heteken belül (nem szúrom be, mert több oldal)

de pl:

- Attempt to cut down on unusually high scoring games involving human managers
    - Fixed match rating bug for out of position players
  • Hentes Bill #3262
    mind=mint :P
  • Hentes Bill #3261
    váááááááá, ráadásul pont akkor született, mind én :DDDDDDDDDDDD
  • Hentes Bill #3260
    úgy értem a letöltések között nem találtam :D

viszont bazze, ezt a fejet nézzétek, na ez mindne, csak nem focistafej, majdnem beszartam, mikor megláttam :DDDDD

kocka
  • Neville04
    így írdd be: www.fmfaq.com :)
  • Neville04
    án megvettem és lővi szépen a gólokat.
  • Hentes Bill #3257
    na, megtaláltam, igaz nem a letöltések, hanem a graphics között
  • Hentes Bill #3256
    jóemberek, cmfaq.com-on hol vannak az fm2005-ös letöltések? múltkor onnan szedtem le egy csomó érdekes cuccot, most viszont nem találom a helyet
  • Grusi
    Mert az is ;(
    Dehat enis hozzafolyamodtam a minap, hogy megnezzem, mennyi Peralta ability-je :)
  • dartonita
    fmscout,cmscout nevu kis util-al.bar sokak szerint csitnek szamit a hasznalata :)
  • robotnyk
    fmscouttal lehet csak megnézni
  • Grusi
    Túlio? :D
  • Clement
    Inkább azt találom érdekesnek hogy nem találsz használható játékost,szerintem próbálj meg alkalmazni egy ass. managert és állitsd be a játékoskeresésnél hogy szűrje ki az alkalmatlanokat.Rengeteg haszálható embert találtam/brazil,argentin,stb.../akiknek nagy részét ingyen a klubhoz tudtam csábítani.Év vége felé pedig érdemes a magyar srácok között is nézelődni, hiszen soknak lejár a szerződése, s köztük is nagyon sok használható ill. tehetséges fiatal található.Igaz hogy babra munka, de megéri.....én pl. szerződtettem egy brazil csatárt/ingyen/ aki szinte minden meccsen lő gólt,s magasan a a magyar mezőny fölé nő,pedig 34! éves.Úgyhogy jó keresgélést..!!
  • Rossi1
    hogyan lehet megnézni valakinek az ability-jét vagy potential-ját, mert alapból ezek nem látszanak, vagy csak én vagyok szerencsétlen már megint???
  • BlackHawks
    Érdekes a játék ez = Érdekes egy játék ez
    Bocsi
  • BlackHawks
    Érdekes a játék ez. Tavaly nagy nehezen bajnok lettem a Vidivel, BL selejtező, Young Boys ellen, esélyem sincs 6-1 összesítéssel kiestem. Nem baj a bajnokságban az első 4 meccset simán hozom 3-4 rúgott és max. 1 kapott góllal meccsenként. Gondolom megijedt a gép, hogy megint bajnok lehetek, zsinórban 8 vereség jött ezután, ahol 6!!!! meccsen gólt sem lőttem. A meccs statisztikák kb. 14 kapuralövés nálam, kapura 4, ellen 4 kapuralövés 2-3 kapura 1-2-3 gólos vereségek. Na ez már kicsit sok, ez már nem hullámvöly, hanem hullámsír:( Pedíg a köv. csatáraim vannak: Bajevski, Thomas S., Csordás, Hercegfalvi,Koplárovics(tavaly gólkirály). Így a bajnokág elúszott, mert az 1. és a 7. között 3!! pont a különbség, én 8. vagyok 9 ponttal lemaradva a 7.-től.
    Ifim a 3 év alatt 3db volt, mind fos, nem tudok igazolni senkit,csak magyarokat, azokkal meg nemzetközi porondom esélyem sincs. Tudom, így reális, de a CM 03/04-ben, legalább külföldieket tudtam igazolni, és 5-6év után beindult a csapat. Itt erre esélyem sincs, egyre jobban várom a CM5-öt. A játékoskeresők, vannak 5-en, kiküldés után, összesen 14 embert képesek találni (persze csak kutyaütőket) 6 hónap keresgélésnél.
    Na mind1, küzdök tovább.
  • skristof
    lol :P
  • Grusi
    :DDDDDDD
    (Nalam 22 évesen a Milanban :))
  • Takezó
    Nálam egyébként a legnagyobb pályafutást Tőzsér Dani futotta be, 22 éves korára már a Makóban játszik :)
  • Grusi
    Ez nevetséges, komolyan mondom...
    A játék újabban tényleg AKKOR ÉS CSAK AKKOR fagy le, ha valamelyik kulcsofontosságú idegenbeli meccsemen egy brutálisan nagy csapat (Milan, Juve, Inter, Arsenal stb.) ellen vezetést szerzek. Akkor viszont MINDIG, és természetesen újrajátszásnál kapok 2348923749837 gólt, akkor persze zokszó nélkül ellavírozhatok akár több szezont is egyfolytában.
    Most vagy simán az élet basz ki velem ennyire (mint ahogy az élet többi területén is :D), vagy pedig... Nincs vagy pedig. :)
  • robotnyk
    de!
  • Grusi
    Tudtam, éreztem. :D
  • Hentes Bill #3241
    no cmscout
  • Grusi
    Ja, előbb felnyomott CMScout szerint ő a legmagasabb ability-jű játékos a mentésemben 198-al :) (nem potential, jelenlegi)
  • Hentes Bill #3239
    nekem meg olyan 15 milka a Rómával. aztán eladtam év végén a sztárjaimat, mert nem akarták meghosszíbitani a jövőre lejáró szerzőssüket, mingyá lett 250 milkám :P (márka)
  • Hentes Bill #3238
    egész jó
  • Grusi
    Első szezonomban 500 ezer euró volt az átigazolási keret :) Mázlim volt, "termelődtek" a tehetséges ifik, akiket aztán több 10 millióért vittek a Milanhoz hasonló csapatok.
  • Takezó
    nekem nem is lenne miből :)