82686

• Rudee
    Nekem nincs config és nb1 a könyvtár.
  • Tigerson
    hello!

Vki tudna nekem adni egy olyan linket, ahonnan ingyen le lehet tölteni?

Előre is köszi!
  • taylorp
    viszont ahogy nézem, minden országnál van egy config file. ide nem kell? nb1, vagy nemzeti bajnokság 1 legyen a könyvtár? lehet ez sem mindegy
  • Rudee
    Nekem is így van és megy. Patch még nincs. Néha nekem is megáll.
  • taylorp
    Ez mind meg is van. Valami mégsem jó. A játékosok viszont jók lettek. Patch nincs a game-hez? Olyat csinál, hogy megáll a meccs, nem megy tovább.
  • Rudee
    Aha. Azon belülre meg nb1 és nb1b könyvtár kell.
  • taylorp
    Kell egy hun könyvtárat létrehozni? Úgy ahogy ott van a soanyolo, olasz stb?
  • Rudee
    Biztos rossz helyre másoltad be, nálam működnek.
  • nick név
    nekem sem
  • taylorp
    Nem segít rajtunk a kutya sem. Azóta rájöttél esetleg vmire?
  • Terminátor14
    aha
  • R9
    stankovic a deporba?
  • Terminátor14
    hhhhhhhúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúú basszameg------> most kurvára ideges vagyok!!!!!
    3. bl meccs Mu ellen, jó játék, de nincs szerencsém 2-1 oda, semmi gond. Köv ismét a Mu 2-0 oda,oké. Aztán jön a Depor...Ha megverem őket, akkor az utolsó mecccs lényegtelen és továbbmentem a csoportkörből. Meccs első féideje sima 2-0 ide, örülük mint majom a ....-nak. Erre kapok egy fejesgólt (ez még ok), 2-1...aztán következik? Depor kírúgás, amit Soma csak hátra tud fejelni, mert nincs elől senki, tehát odafejeli Tőzsérnek, aki 65 méterre van a mi kapunktól és mit csinál? Hazaadja..Rabóczki kijön 16-20 méterre, elrúgja, Stankovic megszerzi és belövi az üres kapuba.
    2-2, ez lett a meccs vége is :-(
    AMúgy nem írtok a 3543-ra...nem érdekes, vagy csak nem látjátok, hogy kicsákó Bayern játékosa? :) (nagyobb képért klikk)
  • Terminátor14
    ehhh...az már kissé ''furcsa'' :)
    bár ez is:
  • 9csöves9
    egy juve-milan 18-0 és egy roma-juve 2-12:)
    lehet hogy nem igaziak de attól még szép:)
  • Terminátor14
    mi volt :) ?
  • Hentes Bill #3540
    léci kicsinyítsd le a képeket, és ilyen jellegű eredményekről inkább nem szólok semmit
  • Rudee
    Folytattam a Fradis mentésemet és meglepő igazolásokat is találtam
    [/IMG]
    Lisztes kezdő a Barcelona-ban
  • Clement
    Nekem is ez a problémám!Pls valaki help!!!!
  • Maxi
    Aki ma este szívesen jönne játszani Fm-t az jöjjön Mircre extra.hu csati/ #fm 2005.
  • taylorp
    Letöltöttem a címereket, meg a játékos képeket a FMhu-ról. A játékosok jók is, de a címerek nem jelentek meg a magyar bajnokságban. Please help.
  • BlackHawks
    GRATULA
  • codric
    Az a gondom, hogy a beállításoknál meg lehet adni, hogy assist man. végezze az edzéseket, azonban azt nem tudom beállítani, hogy melyik legyen az. azt hogy kell? csak a tartalékot és az ifiket tudom állítani.
  • donpedro
    László Csaba nudli hozzád képest. Ő csak az UEFA Kupát akarja, te viszont már a BL-re hajtasz. ;)
  • robotnyk
    w00t!
  • Terminátor14
    És igeeeeen!!! Újabb nagy trófea a Bl-ben :) Éger belőtte a büntetőt, sőt utána még mi támadtunk :)

• Terminátor14
    Heh, de jó....köv meccs, inter...
    47. perc és 1-0 ide, óriási fölényben játszom. Erre a 65. percben kap az inter egy kamu tizenegyest!! Mért kamu? Azért, mert Balog kívül rógta fel Adrianot, bár Balog belül volt...de Adriano nem! Nah mind1, gondoltam. Erre 85 percben 11est kapok :) Most lövöm...
  • Magic Boy
    Na akkor nem reális,mert a Fradi komolyan vette a meccs-et ami az életben nemszokásuk!
  • Terminátor14
    a vége csak 8 lett :-/
    DE a csapatban lett 1 7-es (Rabóczki, semmi dóga nem volt), 1 8-as (Soma), 7 9-es, és 2 10-es...Szóval jó kis meccs volt :)
  • Magic Boy
    Az igen rakj be képet a végeredményröl is!
  • Terminátor14
    FTC-Pápa egy félidő után :)
  • szoltan
    nálam Gautieri:) 35 éves de jól nyomja a papa
  • Grusi
    Shaun Wrigh-Philips :D
  • szoltan
    balszélen játszatom, középen ott van Marcolini és/vagy Tszartasz
    Kia jobbszélsöd?
  • Grusi
    Ja, és egy jótanács: Montolivot a balszélen játszasd, valamint ne add el bagóért, nálam 45 millióért vitte el az Inter, te se add ez alá :)
  • szoltan
    szerintem nem nagy durranás:3 meccsre bevetettem tavalyi évbe, de nem alkotott maradandot
  • Grusi
    Peraltaval a lehető legjobban jártál, nagyon nagy zsugás, csak iszonyatosan rinyagép, állandóan csak gond van vele. Folyton kihagyja az edzéseket, ha meg megbünteted, nem érzi jogosnak (!!!) és rögtön el akar menni. Ugyanez van, ha egyszer véletlen kihagyod a kezdőcsapatból. Idegesito :)
  • Grusi
    Amúgy meg Elis Kraja nem olyan rossz... :)
  • szoltan
    oksi,szerintem jól jártam Peraltával, nem?
    Saudatinak magánéleti gondjai voltak, attam neki valami 1 hónapos szabad eltávozást v mit, tudtommal ilyen nem volt a cmbe. Na erre visszajött, nagyobb gondja már az volt, hogy utál engem!Na erre varj gombot!
  • Grusi
    Peralta csatárként nem nagy eresztés, nálam playmakert játszik. Jeremie Aliadiere-t és Florent Sinama-Pongolle-t javaslom, ők egy idő után ingyen igazolhatóak.