82686
-
#3515 Végül nem adtam el, mert nem fogadta el corvia a szerzödést, viszont bejutottam a blbe az ő 3 góljával
Ha a télen érkezik ilyen jellegü ajánlat akkor viszont el fogom adni.
A télen jön Horatio Peralta INGYÉÉÉ
Viszont az a gond hogy a sok tehetséges ifin kívül nincs igazán jó támadó az egyékes taktikámhoz, addig jó volt míg Budan nálam volt, mert 2 csatárral játszottam, de nem bírtam megvenni palermotol
Saudati szar,Commandini szerzödését felbontottam, Inacio Pia meg még szarabb, ennyit a csatáraimról, na majd ha jön Peralta -
#3514 thx
-
BlackHawks #3513 pl.
http://fmhun.atw.hu/
1asokközül -
Garrett10 #3512 nekem is az kellene -
#3511 honnan lehet magyarositást leszedni elöre is thx -
#3510 looooooooooooooooooooooooooooooooooool
fogtamagat a fm es egyszercsak kilepett windowsba -
#3509 Szerintem kell nekik a pihi meccs után, főleg ha Angliában nyomod,ahol ugye a 4 nap pihi már jó.
Viszont ha sok idő van a köv. meccsig, akkor nem szabad, mert eltunyulnak. Szerintem -
#3508 Ez az FMscout nagyon durva progi, igazság szerint túlságosan is, szerintem nem szabad használni.
Pedig milyen egyszerű lenne az élet, az ifjú tehetségek felkutatásának ideje egy "kicsit" lerövidülne.
Mert ugye a saját scoutjaid eléggé használhatatlan arcokat hoznak.
Mondjuk csináltam egy állást a Békéscsabával, egyszerűen siralmas a keret, itt meggondolandó a dolog... -
#3507 Szoktatok-e pihenőt adni a játékosoknak? Itt arra a beállításra gondolok amikor nincsen edzés. -
#3506 én eladtam a Lazionak. jól nyomja nálad? -
Grusi #3505 Loszart kibaszott jo, ezerszer jobb csatarok vannak nala. Csak a 03/04-ben volt jo, itt egy atlagos kepessegu csatar. 39 millio eurot BOVEN meger, en 17-ert adtam el, es hoztam a helyere minosegi potlast Hariszteasz és Jeremie Aliadiere személyében.
Amúgy pedig ÉLJEN GYEPES GÁBOR!!!! :DDDD
Kár, hogy kikapott a fradi amugy, meg mielott mast gondolnatok :( -
BlackHawks #3504 Most nem jövök azzal, hogy
ÉN MEGMONDTAM :)) -
codric #3503 Elmesélek egy történetet, ami tegnap esett meg velem. Egy részt okulásként, az olyan hülyéknek, mint én is voltam, másrészt, jó kis történet. Bocs a hosszáért.
Chelsea csapatával játszok. Elég sok játékos volt akit eladtam, mert nem kellett, vagy mert kihagyhatatlan ajánlatot kaptam. Pl. Duff-ért 36 millát adott a MU és ebből letudtam tölük igazolni a kis Ronaldot. Nekem ez jó üzlet volt. Szóval az eladott játékosokat azért pótoltam, viszont ezt az első igazolási időszak után követtem el. Ezzel elértem azt, hogy volt 5 játékosom, akik a BL-ben alapból nem játszhattak. És ez okozta a kálváriámat.
BL negyedöntőben az Ajaxot kaptam. Első meccs itthon. A 11 kezdőn kívül a cserepadon két kapus és két játékost ült, mert vagy nem jászthattak, vagy sérült volt, vagy sárga lapos eltiltása volt. Nehezen de győztem. Visszavágon a kis padon már csak két kapus és egy játékos maradt. ikszeltem még így is. Elődöntőben Realt fogtam ki. Első meccs ugyancsak itthon. A kispadon már csak két kapusom volt, de ez is úgy, hogy egy játékosom a meccs napján épült fel. Sajnos csak x sikerült. ÉS végezetül a csattanó, a visszavágon a kezdő 11-em 9 játékosból állt, ebből három kapus volt a pályán. Na ekkor dobtam egy hátast. Végülis felhoztam a tartalékokból akit fel lehetett, de égtelen gyenge játékosok voltak. És így két kapusom maradt cserének újra a kispadon. Mondanom sem kell, egy sima 2-0 -val búcsuztam a BL-től. -
#3502 mondtam -
#3501 corvia nem jött el hozzám, pazzini mégis marad:) -
#3500 pedig nálam nem lötte az öngólokat:) -
#3499 3453 :) -
#3498 Nézitek a fradi meccset?Gyepi megint öngólt lött:( -
#3497 elfogadtam, na meglátjuk corvia el jön-e hozzám
A szurkolok meg biztos leanyáznak hogy mért adtam el -
#3496 ja,igen:)
max 30000-et tudok neki adni -
#3495 de az csak azutan lenne ha mar eljonne a srac is hozzad nem?:DDD -
#3494 de ha lesz pénz talán több lesz a fizetési keret nem? -
#3493 mondjuk mind2nek 3500 €/hét a fizetése, szal amúgy jogosan reklamálnak -
#3492 ja nem rossz ez a fiu de ugyse fog akkor o se alairni hozzad valoszinu -
#3491 ha rinyál, annyi zséért, meg Corviáért megéri -
#3490 Ilyen:
-
#3489 de állandóan nyavajog + montolivo is hogy új szerzödés kéne, adok nekik, de nem fogadják el, mert 3szorosát kérik! A fizetési keret így is már nagyon nagy a vezetőség szerint -
#3488 attól függ corvia milyen -
#3487 mert kibasz jo azert -
#3486 miért? -
#3485 neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee -
#3484 Nem, pazzini 2-t, natali 1-et lött:)
Szerintetek eladjam pazzinit romának 39millio €-é meg daniel corviáért? -
#3483 megoldottam, át kell venni a tarcsi fölött az irányítást egy napra, aztán elmarad :) -
#3482 előjött a bug, ami..., sry
rohadt mód idegesítő... -
#3481 vazzzeee, nekem is előjött a bug a pamernek, már naponta kétszer jön a hír, hogy Pavon az első csapatban szeretne játszani, pedig már elvitte a Parma, f@szom... -
Grusi #3480 Amúgy itt nekem 2008-2009-es idényben a bajnoki cím az elvárás :) -
Grusi #3479 Gólok gondolom Natali, Pazzini és Montolivo :) -
#3478 Na befejeztem végre első szezonomat Atalantával. Nagy küzdelemben, 1 ponttal lemaradva a Milantol 4. lettem. Szerintem egész jó, mert a vezetőség a bennmaradást tartotta fő célként. Legnagyobb győzelmem kétségkívül a milan 3:1es elgázolása volt:) -
#3477 az cm03/04be jobb volt, de most sem rossz -
BlackHawks #3476 A válasz erre Fussball Manager 2005 (remélem jól írtam).
Magyarán : licenc díjak