82686
-
#3596 Könnyű a játék? Nemmondanám. Én most nyomom a Diósgyőrrel a 3. szezonom, igaz, van 2 bajnoki címem, de mindkétszer szerencsém is volt, hogy nyertem! Ja, és visszatöltés nélkül. Viszont a rohadt BL-ben nem boldogulok. Tavaly simán kiestem a 2. selejtező körben, most már lesz uefa kupa, mert a túl vagyok a 2. körön, de milyen az én szerencsém?? Megkapom ellenfélnek a Manchester Unitedet! Basszus!
Egy kínom van még, nem tudok ide képet feltölteni. Kis help, pls! Ez a www.free.srv.hu nekem nemakar működni, mindig kis piros x van. kissé unom. -
#3595 Vedd meg Sicignanot és akkor legközelebb mégjobb lessz! -
#3594 Nem csaélas csak egy kis jo szereples meg cseppnyi mazli:D -
BlackHawks #3593 Csaláááááááááásssssssssss -
#3592 Ez sem szar azert mi????
-
#3591 Azért Hámori-ra és keresztúrira ránézhetnél!
Külföldiek hozzám nemakarnak jönni! -
BlackHawks #3590 Sajna, az első játékomban, én is csak magyarokat igazoltam, szoptam is mikor kijutottam a nemzetközi porondra. Most újra kezdtem, jönnek a brazil és a fekete csodagyerekek, meglátjuk mire megyek velük. Azt jó 6 szezon múlva jöhet a magyarítás a csapatnak :)) -
#3589 Én a Leigh RMI-vel és a Békéscsabai Előre FC-vel nyomom! -
#3588 Kapus:Hámori István(ő mondjuk már 37 éves,de szuper kapus!),Rédei Ádám(ő 24 éves)!
Mezőnyjátékos:Kőrösi Tamás(23 V K),Grúz Tamás(18 V J),Kellner Zsolt(24 V J,K),Szollár Krisztián(24 V/VKP B),Vasas Zoltán(26 V/VKP B),Mészáros Norbert(21 VKP B),Horváth Barnabás(23 V/VKP J,B,K),Kocsis Miklos(27 V/VKP B.K),Terény Gyula(24 V/VKP B,K),Keresztúri András(36 V/TKP/T B,K),Somogyi József(36 TKP B.J,K),Jáger Sándor(22 Cs K),Sütöri Péter(25 Cs K),Mitro János(20 T K),Szabo Tamás(22 T K).
Én őket ajállanám! -
#3587 Kezdett vki kis csapattal?
Dag&Red 1 szezonomat nyomom. 3.vagyok majdnem az alapcsapattal. Sajna pár kulcsjátékosomra mindig mondja, hogy pihenni kellene nekik.
Az elvárás a középmezőny lenne.
-
#3586 UTE-vel vagyok.Mit tudsz mondani a 3583-ra mondani?
-
BlackHawks #3585 Todorov, hasonló mint Supat ill. Pórarinn, kicsi csalás a játékban, én nem is igazoltam le őket. Attól függ, kivel kezded Mo-n, mert én a Vidivel kezdtem, van sok ingyen igazolható, de mikor megadom nekik a plafont 1500 euro/hét, csak kiröhögnek :( Szal csak pénz kérdése, kipróbáltam ,csak próbaképp felraktam a zsét, 2800-3500 eu/hét fizuért, már jelentős erősítést lehet végrehajtani -
#3584 Ja és tudtok vki fiatal játékost aki a játék elején ingyen igazolható vagy hozzám vágják bagóért?Rosszul esett hogy Anatoli Todorov nem akar Mo-ra igazolni.Egyik kedvencem a Manager játékokban.
-
#3583 ha jól szereplek a magyar baknokságban, fognak bombázni ajánlatokkal nagyobb klubbok hogy legyek a menedzserük?Vki futott már be nagy karriert úgy hogy kis csapatnál kezdett?Én a West Brom-ba akarok eljutni de most csak egy magyar csapat menedzsere vagyok. -
#3582 én semmit -
#3581 Mit tudtok a patch-rol és az adatbázisfrisítésröl? -
#3580 Vagy kezdje a Magyar NB1 leggyengébb csapatával(Orosháza)és nyerjen BL-t és akkor mondja,hogy könnyü a játék! -
Grenzjager #3579 patch tudja vki mikor lesz??? -
#3578 Adj el pár botlábut és máris lessz rájuk pénzed! -
Grenzjager #3577 kezd az izlandi II. osztályban és nyerjél BL-t -
Grenzjager #3576 sokaknak aki fagyással küszködnek, én semmit sem magyarítottam, és eddig soha nem volt fagyás... -
Grusi #3575 Az kellemes :) Ronaldinho nálam már 30 éves :( -
#3574 lo megneztem a juves mentesemben a transfer listat hatha talalok valami ertelmes jatekost aki ki van rakva es hogy kezdodik a nevsor???
Ronaldinho
Ballack
Etoo
Ayala
:DDDDDDDDDDD
Csak nincs rajuk penzem:((( -
#3573 Szerinted a támadoknák fontos a védés és a védekezés?Kétlem! -
#3572 Persze,hogy igen,de akkor a többi pocsék! -
#3571 jo jo..ez csak 1-2meccsen volt....de az már nyomaszt h 1gólnál többet jóformán sosem kapok...ti össze tudtátok hozni h pl a támodók edzésénél a támadás és a fizikális felkészülés is toppon legyen? -
#3570 pár hét, és visszavesznek a lőtt gólokból -
#3569 De lehet h én vagyok ennyire jo:P -
#3568 Jol van...azt gondoltam...h kisebb klubbal nem olyan egyszerű...de az most reális h 5:1re verem az Arsenalt...meg Djurgardent 12:0ra...szóval...a CM-ben jóval nehezebb volt a MUval...peccs az mikor jöhet ki? -
#3567 kezdj egyet a Fradival, vagy kisebb klubbal..;-) -
#3566 Nem tudom h hogy vagytok vele?De szerintem egy kicsit könnyűre sikerült a játék...mondjuk a MU-val játszok,de akkor is...hónapok óta veretlek vok...1gólnál soha sem kapom többet,egyszer kaptam 2-t...hát a CM ennyire nem volt könnyű,MU-val sem,ti hogy gondoljátok? -
#3565 itt -
taylorp #3564 hol a normális? -
#3563 a normális meg az angol egy és ugyanaz,nem? -
#3562 cseréld ki a normálisra, vagy játsz angolul... -
#3561 Hali!
Nálam is megáll néha meccs közben,v épp meccs után..sűrűn fagy a játék...és ez mind a magyar kommentár miatt lenne?!És mit lehet tenni vele? -
#3560 amiatt van -
#3559 szvsz a kommentátor magyarítás miatt van, nem a játék miatt... -
taylorp #3558 Basz.atom, nekem nem megy, és már megint megállt a gólnál. Ennyit erről a játékról, várom a pecsenyét hozzá. -
Rudee #3557 Működő torrent biztos van még.