82686

• JackDaniels #3596
    Könnyű a játék? Nemmondanám. Én most nyomom a Diósgyőrrel a 3. szezonom, igaz, van 2 bajnoki címem, de mindkétszer szerencsém is volt, hogy nyertem! Ja, és visszatöltés nélkül. Viszont a rohadt BL-ben nem boldogulok. Tavaly simán kiestem a 2. selejtező körben, most már lesz uefa kupa, mert a túl vagyok a 2. körön, de milyen az én szerencsém?? Megkapom ellenfélnek a Manchester Unitedet! Basszus!

Egy kínom van még, nem tudok ide képet feltölteni. Kis help, pls! Ez a www.free.srv.hu nekem nemakar működni, mindig kis piros x van. kissé unom.
  • Magic Boy
    Vedd meg Sicignanot és akkor legközelebb mégjobb lessz!
  • DONGUBA
    Nem csaélas csak egy kis jo szereples meg cseppnyi mazli:D
  • BlackHawks
    Csaláááááááááásssssssssss
  • DONGUBA
    Ez sem szar azert mi????

• Magic Boy
    Azért Hámori-ra és keresztúrira ránézhetnél!
    Külföldiek hozzám nemakarnak jönni!
  • BlackHawks
    Sajna, az első játékomban, én is csak magyarokat igazoltam, szoptam is mikor kijutottam a nemzetközi porondra. Most újra kezdtem, jönnek a brazil és a fekete csodagyerekek, meglátjuk mire megyek velük. Azt jó 6 szezon múlva jöhet a magyarítás a csapatnak :))
  • Magic Boy
    Én a Leigh RMI-vel és a Békéscsabai Előre FC-vel nyomom!
  • Magic Boy
    Kapus:Hámori István(ő mondjuk már 37 éves,de szuper kapus!),Rédei Ádám(ő 24 éves)!
    Mezőnyjátékos:Kőrösi Tamás(23 V K),Grúz Tamás(18 V J),Kellner Zsolt(24 V J,K),Szollár Krisztián(24 V/VKP B),Vasas Zoltán(26 V/VKP B),Mészáros Norbert(21 VKP B),Horváth Barnabás(23 V/VKP J,B,K),Kocsis Miklos(27 V/VKP B.K),Terény Gyula(24 V/VKP B,K),Keresztúri András(36 V/TKP/T B,K),Somogyi József(36 TKP B.J,K),Jáger Sándor(22 Cs K),Sütöri Péter(25 Cs K),Mitro János(20 T K),Szabo Tamás(22 T K).
    Én őket ajállanám!
  • Tono34
    Kezdett vki kis csapattal?
    Dag&Red 1 szezonomat nyomom. 3.vagyok majdnem az alapcsapattal. Sajna pár kulcsjátékosomra mindig mondja, hogy pihenni kellene nekik.
    Az elvárás a középmezőny lenne.
  • gkeeper
    UTE-vel vagyok.Mit tudsz mondani a 3583-ra mondani?
  • BlackHawks
    Todorov, hasonló mint Supat ill. Pórarinn, kicsi csalás a játékban, én nem is igazoltam le őket. Attól függ, kivel kezded Mo-n, mert én a Vidivel kezdtem, van sok ingyen igazolható, de mikor megadom nekik a plafont 1500 euro/hét, csak kiröhögnek :( Szal csak pénz kérdése, kipróbáltam ,csak próbaképp felraktam a zsét, 2800-3500 eu/hét fizuért, már jelentős erősítést lehet végrehajtani
  • gkeeper
    Ja és tudtok vki fiatal játékost aki a játék elején ingyen igazolható vagy hozzám vágják bagóért?Rosszul esett hogy Anatoli Todorov nem akar Mo-ra igazolni.Egyik kedvencem a Manager játékokban.
  • gkeeper
    ha jól szereplek a magyar baknokságban, fognak bombázni ajánlatokkal nagyobb klubbok hogy legyek a menedzserük?Vki futott már be nagy karriert úgy hogy kis csapatnál kezdett?Én a West Brom-ba akarok eljutni de most csak egy magyar csapat menedzsere vagyok.
  • Hentes Bill #3582
    én semmit
  • Magic Boy
    Mit tudtok a patch-rol és az adatbázisfrisítésröl?
  • Magic Boy
    Vagy kezdje a Magyar NB1 leggyengébb csapatával(Orosháza)és nyerjen BL-t és akkor mondja,hogy könnyü a játék!
  • Grenzjager
    patch tudja vki mikor lesz???
  • Magic Boy
    Adj el pár botlábut és máris lessz rájuk pénzed!
  • Grenzjager
    kezd az izlandi II. osztályban és nyerjél BL-t
  • Grenzjager
    sokaknak aki fagyással küszködnek, én semmit sem magyarítottam, és eddig soha nem volt fagyás...
  • Grusi
    Az kellemes :) Ronaldinho nálam már 30 éves :(
  • DONGUBA
    lo megneztem a juves mentesemben a transfer listat hatha talalok valami ertelmes jatekost aki ki van rakva es hogy kezdodik a nevsor???

Ronaldinho
    Ballack
    Etoo
    Ayala

:DDDDDDDDDDD
    Csak nincs rajuk penzem:(((
  • benyo87
    Szerinted a támadoknák fontos a védés és a védekezés?Kétlem!
  • Magic Boy
    Persze,hogy igen,de akkor a többi pocsék!
  • benyo87
    jo jo..ez csak 1-2meccsen volt....de az már nyomaszt h 1gólnál többet jóformán sosem kapok...ti össze tudtátok hozni h pl a támodók edzésénél a támadás és a fizikális felkészülés is toppon legyen?
  • robotnyk
    pár hét, és visszavesznek a lőtt gólokból
  • benyo87
    De lehet h én vagyok ennyire jo:P
  • benyo87
    Jol van...azt gondoltam...h kisebb klubbal nem olyan egyszerű...de az most reális h 5:1re verem az Arsenalt...meg Djurgardent 12:0ra...szóval...a CM-ben jóval nehezebb volt a MUval...peccs az mikor jöhet ki?
  • Terminátor14
    kezdj egyet a Fradival, vagy kisebb klubbal..;-)
  • benyo87
    Nem tudom h hogy vagytok vele?De szerintem egy kicsit könnyűre sikerült a játék...mondjuk a MU-val játszok,de akkor is...hónapok óta veretlek vok...1gólnál soha sem kapom többet,egyszer kaptam 2-t...hát a CM ennyire nem volt könnyű,MU-val sem,ti hogy gondoljátok?
  • Terminátor14
    itt
  • taylorp
    hol a normális?
  • benyo87
    a normális meg az angol egy és ugyanaz,nem?
  • Terminátor14
    cseréld ki a normálisra, vagy játsz angolul...
  • benyo87
    Hali!
    Nálam is megáll néha meccs közben,v épp meccs után..sűrűn fagy a játék...és ez mind a magyar kommentár miatt lenne?!És mit lehet tenni vele?
  • robotnyk
    amiatt van
  • Terminátor14
    szvsz a kommentátor magyarítás miatt van, nem a játék miatt...
  • taylorp
    Basz.atom, nekem nem megy, és már megint megállt a gólnál. Ennyit erről a játékról, várom a pecsenyét hozzá.
  • Rudee
    Működő torrent biztos van még.