82686
-
#3435 jo de nezd mar meg en pl kivel jatszok marmint kik vannak a csapatomban.,,....bar azt en se ertem az x-aktas interfos miert ilyen jo. -
R9 #3434 nemtom miért csinálták a gamet ilyen irreálisra.pl hogy megverek egy milant idegenbe 2:5-re meg pl gubánál is 5:0 a real ellen.sztem a patchbe javítják majd ezt! -
#3433 lehet, de kell hozzá 8-10 év kb :) -
#3432 nm -
nick név #3431 ahan kössz -
#3430 idegenbeli 3-3 utan remenykedtem de nem hittem ilyen konmnyu lesz. -
#3429 -
#3428 Nem mert kozben jott robinho tevez meg aprobb jatekosok. -
nick név #3427 és nem sirtak a többiek? (akiket nem akartál eladni) -
#3426 en 2009-10ben jarok a fradival es meg egyetlen nemzetkozi kupat sem nyertem.a legnagyobb siker a bl csoportkorbol valo tovabbjutas volt(qrvanagy mazlival).nagyjabol kivitelezhetetlen egy csapatot 2-3 evnel tovabb egyutt tartani,mert minden evben a 'sztarok' nagyobb kihivasra vagynak.siker az ha megfeleloen tudod oket potolni es minden evben hozod a bajnoksagot,es/vagy a kupat.es igen,azthiszem baromira realis...'sajnos' :) -
BlackHawks #3425 Üdv a klubbam :)
Én most kezdtem újra a Vidivel, mert az 5. szezonban sem voltam képes bejutni a BL-be, igaz csak 3x lettem bajnok. Sajna nálam 2000 euro/hét a fiz. plafon, tehát szinte senki sem jön el. Most megpróbálom az olcsó afrikai és dél-amerikai fiatalokat idecsábítani, kinevelni és meglássuk mi lesz :) -
#3424 bazzzeg nem hiszem el! a Debrecen az utolsó 8 meccsét 1-0-ra nyerte, ellenem meg minden meccsen parádézik az ellenfél kapusa és mindig 9-est kap.... NEVETSÉGES! -
M.A.D. #3423 "éleményem szerint képtelenség egy magyar csapatot európában jegyzett egyletté tenni... :( Bármit csinálhattok.... még nem láttam olyan embert akinek ez sikerült volna...."
Na, akkro mégiscsak életszerű a game. Sajnos. Lehet kipróbálom. Ez a jó.
-
#3422 Szasztok!
Én most közeledek a Fradival az első szezon vége felé és egy-két észrevétel....
Nagyon idegesít hogy a láki egyszerűen nem tud hibázni a bajnokságban... vezettem én is ellenük 88 percig, amikor a 92. percben egyenlítettek...
A Cm-ben kialakított és jól bevált taktika szerint játszom itt is, de egyenlőre nem meggyőzőek a srácok... mondjuk kiemelkedik a Fradi meg a Loki a bajnokságból, de nekünk bajnoknak kéne lenni!
Egy dolgot nagyon hiányolok a játékból ahogy nézem itt a hozzászólásokat! Az igazán nagy sikerélményre nincsen lehetőség, mert véleményem szerint képtelenség egy magyar csapatot európában jegyzett egyletté tenni... :( Bármit csinálhattok.... még nem láttam olyan embert akinek ez sikerült volna....
Na ahoj! -
#3421 Eloszor transfer list es utana ajanlottam klubboknak de pl etora es decora azonnal kirakas nelkul ajanlatot kaptam. -
nick név #3420 transfer listre tetted vagy klubboknak ajánlottad? -
#3419 31 et ert akkor per pill es 50 ert jott el most meg leigazolom joaquint 40 ert de a jokat mar az elejen eladtam pl etoo deco belletti van broki sylvinho stb. -
#3418 -
Rudee #3417 Nálam is sok gól esik a hosszabbítás perceiben. Szerintem túl sok. -
R9 #3416 na most ujra folytattam a gamet,2005 márc. :D mu ellen idegenbe 8-ad döntő 4:4 és mikor egyenlítenek?persze hogy a 93.percben... -
#3415 2 milka alatt ne add! :) -
hopsz.....:) -
#3413 a tiszán látás érdekében: Manutd tavalyi bl győztes, Inter tavalyi uefa győztes, a Depor meg Depor :D -
skristof #3412 kitartás... ;) -
Rudee #3411 Egyik 33 éves emberemet meg akarja venni az Ahlen. Gondoltam nem kérek érte sok pénzt, inkább adjanak pár embert. Kiválasztottam 3 fiatalt + kérek 8e €-t. És elfogadták :D
Az ilyen is ritka, de ez most jól jött. -
#3410 bakker, az kész :(
1. szezonban a Fradival nem jutok be a bl-be (3. sel. JUvét kapom..)
2. szezonban sem jutok be (3. sel. Intert kapom)
3. szezonban végre bejutok, erre a csoportom: Roma, Ajax, PSG..utolsó helyen estem ki
3. szezonban ismét bejutok, csoportom: Depor, ManUtd, Inter. A'szem megint nem fogok továbbjutni :( -
#3409 lol :DDD -
#3408 sok sikert -
Taibi #3407 Milyen felállást használsz a Barcával?
Amikor leigazoltad Torrest 50millióért, akkor mennyi volt az értéke?
Szóval mennyit kellett ráfizetni? -
Piko888 #3406 Halihó!
Elmondaná valaki hogy melyik posztnak melyik a legfontosabb tulajdonsága?
Ja és honnan lehet edzés terveket leszedni?
Thanx -
Grusi #3405 Légi képességek.
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Ez a magyarítás kurvajó :DDDDD -
#3404 Szerintem meg az Offredi gyerek egész jo -
#3403 Chievo amugy is szar a bajnokságba, de milyen játékos lesz majd belöle! -
Takezó #3402 Zanelli: 2szer volt csere, 3 gólt kapott Az ilyet lőni kéne :P -
#3401 Két tehetséges kapus:
-
#3400 amúgy azt észrevettétek már, hogy a milan ifijében rengeteg jó és tehetséges játékos van? Nyáron kb 10 ifi jön át hozzám. Meg van egy 15 éves kapus, kiba jó, majd rakok be képet róla -
#3399 későn cseréltem, olyan jól ment ;) -
#3398 a cserék elég szarok voltak:) -
#3397 de azé' jó, nem? :P -
Takezó #3396 ez bölcs :)