82686

• DONGUBA
    jo de nezd mar meg en pl kivel jatszok marmint kik vannak a csapatomban.,,....bar azt en se ertem az x-aktas interfos miert ilyen jo.
  • R9
    nemtom miért csinálták a gamet ilyen irreálisra.pl hogy megverek egy milant idegenbe 2:5-re meg pl gubánál is 5:0 a real ellen.sztem a patchbe javítják majd ezt!
  • Terminátor14
    lehet, de kell hozzá 8-10 év kb :)
  • DONGUBA
    nm
  • nick név
    ahan kössz
  • DONGUBA
    idegenbeli 3-3 utan remenykedtem de nem hittem ilyen konmnyu lesz.
  • DONGUBA
  • DONGUBA
    Nem mert kozben jott robinho tevez meg aprobb jatekosok.
  • nick név
    és nem sirtak a többiek? (akiket nem akartál eladni)
  • dartonita
    en 2009-10ben jarok a fradival es meg egyetlen nemzetkozi kupat sem nyertem.a legnagyobb siker a bl csoportkorbol valo tovabbjutas volt(qrvanagy mazlival).nagyjabol kivitelezhetetlen egy csapatot 2-3 evnel tovabb egyutt tartani,mert minden evben a 'sztarok' nagyobb kihivasra vagynak.siker az ha megfeleloen tudod oket potolni es minden evben hozod a bajnoksagot,es/vagy a kupat.es igen,azthiszem baromira realis...'sajnos' :)
  • BlackHawks
    Üdv a klubbam :)
    Én most kezdtem újra a Vidivel, mert az 5. szezonban sem voltam képes bejutni a BL-be, igaz csak 3x lettem bajnok. Sajna nálam 2000 euro/hét a fiz. plafon, tehát szinte senki sem jön el. Most megpróbálom az olcsó afrikai és dél-amerikai fiatalokat idecsábítani, kinevelni és meglássuk mi lesz :)
  • RemX
    bazzzeg nem hiszem el! a Debrecen az utolsó 8 meccsét 1-0-ra nyerte, ellenem meg minden meccsen parádézik az ellenfél kapusa és mindig 9-est kap.... NEVETSÉGES!
  • M.A.D.
    "éleményem szerint képtelenség egy magyar csapatot európában jegyzett egyletté tenni... :( Bármit csinálhattok.... még nem láttam olyan embert akinek ez sikerült volna...."

Na, akkro mégiscsak életszerű a game. Sajnos. Lehet kipróbálom. Ez a jó.
  • RemX
    Szasztok!
    Én most közeledek a Fradival az első szezon vége felé és egy-két észrevétel....
    Nagyon idegesít hogy a láki egyszerűen nem tud hibázni a bajnokságban... vezettem én is ellenük 88 percig, amikor a 92. percben egyenlítettek...
    A Cm-ben kialakított és jól bevált taktika szerint játszom itt is, de egyenlőre nem meggyőzőek a srácok... mondjuk kiemelkedik a Fradi meg a Loki a bajnokságból, de nekünk bajnoknak kéne lenni!
    Egy dolgot nagyon hiányolok a játékból ahogy nézem itt a hozzászólásokat! Az igazán nagy sikerélményre nincsen lehetőség, mert véleményem szerint képtelenség egy magyar csapatot európában jegyzett egyletté tenni... :( Bármit csinálhattok.... még nem láttam olyan embert akinek ez sikerült volna....

Na ahoj!
  • DONGUBA
    Eloszor transfer list es utana ajanlottam klubboknak de pl etora es decora azonnal kirakas nelkul ajanlatot kaptam.
  • nick név
    transfer listre tetted vagy klubboknak ajánlottad?
  • DONGUBA
    31 et ert akkor per pill es 50 ert jott el most meg leigazolom joaquint 40 ert de a jokat mar az elejen eladtam pl etoo deco belletti van broki sylvinho stb.
  • Hentes Bill #3418
  • Rudee
    Nálam is sok gól esik a hosszabbítás perceiben. Szerintem túl sok.
  • R9
    na most ujra folytattam a gamet,2005 márc. :D mu ellen idegenbe 8-ad döntő 4:4 és mikor egyenlítenek?persze hogy a 93.percben...
  • Neville04
    2 milka alatt ne add! :)
  • Terminátor14

hopsz.....:)
  • Terminátor14
    a tiszán látás érdekében: Manutd tavalyi bl győztes, Inter tavalyi uefa győztes, a Depor meg Depor :D
  • skristof
    kitartás... ;)
  • Rudee
    Egyik 33 éves emberemet meg akarja venni az Ahlen. Gondoltam nem kérek érte sok pénzt, inkább adjanak pár embert. Kiválasztottam 3 fiatalt + kérek 8e €-t. És elfogadták :D

Az ilyen is ritka, de ez most jól jött.
  • Terminátor14
    bakker, az kész :(
    1. szezonban a Fradival nem jutok be a bl-be (3. sel. JUvét kapom..)
    2. szezonban sem jutok be (3. sel. Intert kapom)
    3. szezonban végre bejutok, erre a csoportom: Roma, Ajax, PSG..utolsó helyen estem ki
    3. szezonban ismét bejutok, csoportom: Depor, ManUtd, Inter. A'szem megint nem fogok továbbjutni :(
  • Hentes Bill #3409
    lol :DDD
  • Hentes Bill #3408
    sok sikert
  • Taibi
    Milyen felállást használsz a Barcával?
    Amikor leigazoltad Torrest 50millióért, akkor mennyi volt az értéke?
    Szóval mennyit kellett ráfizetni?
  • Piko888
    Halihó!
    Elmondaná valaki hogy melyik posztnak melyik a legfontosabb tulajdonsága?
    Ja és honnan lehet edzés terveket leszedni?
    Thanx
  • Grusi
    Légi képességek.
    :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
    Ez a magyarítás kurvajó :DDDDD
  • szoltan
    Szerintem meg az Offredi gyerek egész jo
  • szoltan
    Chievo amugy is szar a bajnokságba, de milyen játékos lesz majd belöle!
  • Takezó
    Zanelli: 2szer volt csere, 3 gólt kapott Az ilyet lőni kéne :P
  • szoltan
    Két tehetséges kapus:

• szoltan
    amúgy azt észrevettétek már, hogy a milan ifijében rengeteg jó és tehetséges játékos van? Nyáron kb 10 ifi jön át hozzám. Meg van egy 15 éves kapus, kiba jó, majd rakok be képet róla
  • robotnyk
    későn cseréltem, olyan jól ment ;)
  • szoltan
    a cserék elég szarok voltak:)
  • robotnyk
    de azé' jó, nem? :P
  • Takezó
    ez bölcs :)