82686
-
#3195 nem akartalak megbántani vele, én bocsika :) -
donpedro #3194 Elmagyarázom. A szögletrúgó legurítja a labdát a társnak, aki azt megállítja (ez az a bizonyos első érintés, ami után már lehet les - a labda pedig egyáltalán nem mozog). Ha ebben a pillanatban nem áll védő a gólvonalon, akkor a szögletrúgó lesen van!! -
donpedro #3193 Ha nem áll védő a gólvonalon, akkor lehet les. A Fradi-Feyenoord meccsen is volt rá példa. A szögletrúgó volt lesen. -
#3192 Szögletnél hogy a tökömbe lehetne les? A labda visszafelé jön mindenképpen, úgyhogy eleve NEM LEHET LES!!!
De hogy megnyugodj: megkérdeztem egy játékvezetőt, szögletnél AZ ELSŐ ÉRINTÉS UTÁN (KISSZÖGLET, CSÚSZTATÁS, STB.) VAN CSAK LES!!!!
-
#3191 PEDIG VAN LES SZÖGLETNÉL HIDD EL!! PL HA NEM ÁLL SENKI (A VÉDEKEZŐ CSAPATBÓL) A GÓLVONALON. A ZTE SE NYERT VOLNA A MU ELLEN HA NINCS ÍGY! VAN NISTELROOY VÁGOTT 1-ET BECHKHAM SZÖGLETE UTÁN CSAK LESS VOLT :) -
#3190 Ez hülyeség, gyerekek!
Szögletnél a les fizikai képtelenség!!!
Szögletnél az első érintésig nincs les, utána már van. -
#3189 pl kisszögletnél :)
A linket nem tudom, olvass vissza, vagy nézegesd az index fórumát :) -
darazs24 #3188 Hogy lehetséges a les szögletnél amikor a labda visszafelé mozog? Lényegtelen végülis. Köszi.
Tudsz adni egy linket vagy címet ahol megtalálom a facepack-ot??? -
darazs24 #3187 Koma nem azért kezdtem el a lilákkal mert akkora Ujpest fan vagyok hidd el. Elmodom hogy fél csapat exfradista. Nem szurkolok konkrétan egy csapatnak sem. Ha viszont nem tetszik hogy felírtam akkor elnézést kérek.
Sportbaráti üdvözletem. -
#3186 csak a Fradi! -
#3185 szögletnél van les.
Facepack az nb1-hez, vagy a PM-hez van (többek között:) -
darazs24 #3184 Jah
Polonkai-> braziliába
Vanczák-> FC Köbenhavn -
darazs24 #3183 Sziasztok.
Állandó olvasója vagyok ennek a topicnak, és nálam és történnek furcsa dolgok az nb1-ben. Újpesttel kezdtem el de még csak 1 szezont húztam le. Bajnoki cím lett a vége ennek ellenére sem Vlaszák, Polonkai, Vanczák nem akart szerződést hosszabítani. Na akkor erősítés kapus poszton: Szűcs és Vlaszák helyet cserélt aminek örültem mert nagyon jó kapusnak tartom. Irányítóba hazahoztam Dvérit. Bal hátvéd pedig még kérdéses.
Kupagyőztes: Fradi
UEFA: Juve
BL: Milan
NB1 golkirály: Rajczi 31
Aranycipő: Hasselbaink
Egy valami szurta a szemem egy szezon alatt (vagy nem tudom jól a szabályokat): Szögletnél van-e les? Mert volt gólom amit nem adtak meg ez végett.
Összeségében tetszik, a transfereken lehetett volna még dolgozni de sztem jó ez a game.
Aztán majd meglátjuk mit hoznak a patch-ek.
Magyar facepakk esetleg már van? -
#3182 o gyengebb joval sajna -
#3181 És Robinho milyen? -
#3180 köszi! -
#3179 tevez nagyon szarul nyomja
-
Takezó #3178 hehehe -
#3177 szep robo -
#3176 nekem is
-
#3175 na ez is kipipalva:))))
-
Grusi #3174 de kell, engem pl. erdekel.
Szanics, nyugodtan jöhet még, szeretem a képeket :D -
Takezó #3173 áh, nekem ez drága... -
Takezó #3172 mingyá megnézem :) -
#3171 Na bazz mit talaltam------vilakazi nevu jatekos kurva jooooooooo -
#3170 -
Takezó #3169 semmi gond nem volt a képpel, nekem is tetszett, csak Pámerkának be kellett szólnia... -
Takezó #3168 Te meg kussolsz, amíg orrba nem nyomlak :) -
Takezó #3167 Hmmm, épp pompás vita volt a napokban a "Helyesírás? Minek?" c. topikban :) A lényeg, hogy megértsd, mire utal a másik ;) -
#3166 Picit focizgattunk a bl-ben:DDD
-
#3165 Elnézést kérek R9-től és minden debreceni kötődéssel rendelkező fórumozótól, de mit csináljak, ha ez engem mosolyra fakaszt?
Majd ha az Intert csapjuk ugyanígy, ígérem, nem rakok be képet! Az nem lenne érdekes... -
donpedro #3164 Off
Mi a halálnak vitatkozunk ezen, amikor az összes fórum tele van "muszály"-jal, meg hasonlókkal?! Aki akar, az úgyis megtanulja, aki nem akar, azt meg csak felbosszantjuk, aztán megindul a flame, mint ahogy az alábbi példa is igazolja...
On -
R9 #3163 most ez miért érdekes?nem kell berakni ilyenért képet... -
#3162 Miért érzem úgy, hogy szeretnek az Üllői úton?
-
#3161 MAGYARÍTÁS ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ -
#3160 jajj mélységesen sajnálom hogy magyarOSításnak hívtam a magyarOSítást
de én magyarOSítással játszok :)
most megölsz? mert akkor mondom az utcát meg a házszámot -
Takezó #3159 ötletem sincs... -
Grenzjager #3158 reginalliga jó...naon jó -
Grenzjager #3157 a pontlevonásról senkinek sincs ötlete hogy miért történt ? (kép #3067) /bunda,fizetés elmaradás?/ mindegyik amúgy 20-30 fős a kerete + nem Reserve hanem II-es csapat van 10-20 játékossal, amelyek fel is juthatnak a II-be /mint a reginalliga-ban a németeknél HSV és ott a HSV(A)..etc/ szal az sem lehetett hogy nem tudtak kiállni. Ráadásul nem is az első szezonban volt (CM-ben a Fradi is -6 kezdte a patch előttiben)
amugy azért lett betöltve a román liga is mert egy erdélyi csapattal leszek én még BLben, meg gondoltam hogy legyen "ócsó" játékosok akiket majd lehet venni. Mondanom se kell hogy a jók nem jönnek, a gázost meg minek... -
#3156 Attól egy kicsit rosszabb:-))