82686

• gabber_saviola
    nem akartalak megbántani vele, én bocsika :)
  • donpedro
    Elmagyarázom. A szögletrúgó legurítja a labdát a társnak, aki azt megállítja (ez az a bizonyos első érintés, ami után már lehet les - a labda pedig egyáltalán nem mozog). Ha ebben a pillanatban nem áll védő a gólvonalon, akkor a szögletrúgó lesen van!!
  • donpedro
    Ha nem áll védő a gólvonalon, akkor lehet les. A Fradi-Feyenoord meccsen is volt rá példa. A szögletrúgó volt lesen.
  • szanics
    Szögletnél hogy a tökömbe lehetne les? A labda visszafelé jön mindenképpen, úgyhogy eleve NEM LEHET LES!!!
    De hogy megnyugodj: megkérdeztem egy játékvezetőt, szögletnél AZ ELSŐ ÉRINTÉS UTÁN (KISSZÖGLET, CSÚSZTATÁS, STB.) VAN CSAK LES!!!!
  • Neville04
    PEDIG VAN LES SZÖGLETNÉL HIDD EL!! PL HA NEM ÁLL SENKI (A VÉDEKEZŐ CSAPATBÓL) A GÓLVONALON. A ZTE SE NYERT VOLNA A MU ELLEN HA NINCS ÍGY! VAN NISTELROOY VÁGOTT 1-ET BECHKHAM SZÖGLETE UTÁN CSAK LESS VOLT :)
  • szanics
    Ez hülyeség, gyerekek!
    Szögletnél a les fizikai képtelenség!!!
    Szögletnél az első érintésig nincs les, utána már van.
  • Terminátor14
    pl kisszögletnél :)
    A linket nem tudom, olvass vissza, vagy nézegesd az index fórumát :)
  • darazs24
    Hogy lehetséges a les szögletnél amikor a labda visszafelé mozog? Lényegtelen végülis. Köszi.

Tudsz adni egy linket vagy címet ahol megtalálom a facepack-ot???
  • darazs24
    Koma nem azért kezdtem el a lilákkal mert akkora Ujpest fan vagyok hidd el. Elmodom hogy fél csapat exfradista. Nem szurkolok konkrétan egy csapatnak sem. Ha viszont nem tetszik hogy felírtam akkor elnézést kérek.

Sportbaráti üdvözletem.
  • gabber_saviola
    csak a Fradi!
  • Terminátor14
    szögletnél van les.
    Facepack az nb1-hez, vagy a PM-hez van (többek között:)
  • darazs24
    Jah

Polonkai-> braziliába
    Vanczák-> FC Köbenhavn
  • darazs24
    Sziasztok.

Állandó olvasója vagyok ennek a topicnak, és nálam és történnek furcsa dolgok az nb1-ben. Újpesttel kezdtem el de még csak 1 szezont húztam le. Bajnoki cím lett a vége ennek ellenére sem Vlaszák, Polonkai, Vanczák nem akart szerződést hosszabítani. Na akkor erősítés kapus poszton: Szűcs és Vlaszák helyet cserélt aminek örültem mert nagyon jó kapusnak tartom. Irányítóba hazahoztam Dvérit. Bal hátvéd pedig még kérdéses.

Kupagyőztes: Fradi
    UEFA: Juve
    BL: Milan
    NB1 golkirály: Rajczi 31
    Aranycipő: Hasselbaink

Egy valami szurta a szemem egy szezon alatt (vagy nem tudom jól a szabályokat): Szögletnél van-e les? Mert volt gólom amit nem adtak meg ez végett.
    Összeségében tetszik, a transfereken lehetett volna még dolgozni de sztem jó ez a game.
    Aztán majd meglátjuk mit hoznak a patch-ek.

Magyar facepakk esetleg már van?
  • DONGUBA
    o gyengebb joval sajna
  • Shotogan
    És Robinho milyen?
  • Zolcsi01
    köszi!
  • DONGUBA
    tevez nagyon szarul nyomja

• Takezó
    hehehe
  • DONGUBA
    szep robo
  • robotnyk
    nekem is

• DONGUBA
    na ez is kipipalva:))))

• Grusi
    de kell, engem pl. erdekel.
    Szanics, nyugodtan jöhet még, szeretem a képeket :D
  • Takezó
    áh, nekem ez drága...
  • Takezó
    mingyá megnézem :)
  • DONGUBA
    Na bazz mit talaltam------vilakazi nevu jatekos kurva jooooooooo
  • DONGUBA
  • Takezó
    semmi gond nem volt a képpel, nekem is tetszett, csak Pámerkának be kellett szólnia...
  • Takezó
    Te meg kussolsz, amíg orrba nem nyomlak :)
  • Takezó
    Hmmm, épp pompás vita volt a napokban a "Helyesírás? Minek?" c. topikban :) A lényeg, hogy megértsd, mire utal a másik ;)
  • DONGUBA
    Picit focizgattunk a bl-ben:DDD

• szanics
    Elnézést kérek R9-től és minden debreceni kötődéssel rendelkező fórumozótól, de mit csináljak, ha ez engem mosolyra fakaszt?
    Majd ha az Intert csapjuk ugyanígy, ígérem, nem rakok be képet! Az nem lenne érdekes...
  • donpedro
    Off

Mi a halálnak vitatkozunk ezen, amikor az összes fórum tele van "muszály"-jal, meg hasonlókkal?! Aki akar, az úgyis megtanulja, aki nem akar, azt meg csak felbosszantjuk, aztán megindul a flame, mint ahogy az alábbi példa is igazolja...

On
  • R9
    most ez miért érdekes?nem kell berakni ilyenért képet...
  • szanics
    Miért érzem úgy, hogy szeretnek az Üllői úton?

• Solid Snake
    MAGYARÍTÁS ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
  • 9csöves9
    jajj mélységesen sajnálom hogy magyarOSításnak hívtam a magyarOSítást
    de én magyarOSítással játszok :)
    most megölsz? mert akkor mondom az utcát meg a házszámot
  • Takezó
    ötletem sincs...
  • Grenzjager
    reginalliga jó...naon jó
  • Grenzjager
    a pontlevonásról senkinek sincs ötlete hogy miért történt ? (kép #3067) /bunda,fizetés elmaradás?/ mindegyik amúgy 20-30 fős a kerete + nem Reserve hanem II-es csapat van 10-20 játékossal, amelyek fel is juthatnak a II-be /mint a reginalliga-ban a németeknél HSV és ott a HSV(A)..etc/ szal az sem lehetett hogy nem tudtak kiállni. Ráadásul nem is az első szezonban volt (CM-ben a Fradi is -6 kezdte a patch előttiben)

amugy azért lett betöltve a román liga is mert egy erdélyi csapattal leszek én még BLben, meg gondoltam hogy legyen "ócsó" játékosok akiket majd lehet venni. Mondanom se kell hogy a jók nem jönnek, a gázost meg minek...
  • JackDaniels #3156
    Attól egy kicsit rosszabb:-))