82686

• dartonita
    ugyesgyerek,de sosem adnek ki senkiert ennyit :)
  • Grusi
    Itt is van :) Már letol 3 meccset, egész jól nyomja, csak a csapatomnak borzasztóan nem megy :(
  • dartonita
    nyomjad pal :)
  • Terminátor14
    érdekel :) (szvsz nem csak engem :))
  • Grusi
    vazzeg, megvan Horacio Peralta! :D
    27 millio eurót pengettem ki érte, de valami elképesztően durva értékei vannak. Majd mindjárt kaptok képet, ha érdekel :)
  • Takezó
    :)
  • dartonita

Juhos Attila szeret foszereplo lenni.Kb minden altala vezetett meccs ilyen,vagy nagyon hasonlo :)
  • dartonita
    cm03-04ben azert nem 1x elofordult hogy (igaz nagycsapattol) de kineveztek HUN managernek.kiiiiiiba varom mar h ittis.nemcsitelek azerse.ecce kikell nyitni a szemuket a szovetseg vezetoinek :)
  • nick név
    pl paint
  • JackDaniels #3226
    Hogy tudom lekicsinyíteni a kélpet?
  • JackDaniels #3225
    Csatlakozom!! :-) Én a Diósgyőrrel tolom, de az első idényben éppenhogy bennmaradtam! Volt pár szerencsés free igazolásom és apró finomhangolások a kitalált taktikán, ami túl támadónak bizonyult, de már jól műxik és én lepődtem meg a legjobban, hogy az idén (2005-2006) sikerült bajnoknak lenni. 2006 nyarán is lesz pár, általam jónak vélt igazolásom, természetesen mind free. Ha sikerül, majd szúrok be képeket.
  • donpedro
    Jó, hogy mondod, már el is felejtettem, hogy van ez a megoldás. Ezzel együtt szerencsésebb lenne, ha ezt a bugot (mert szerintem ez az) cégen belül megoldaná az SI.
  • BlackHawks
    Próbálj meg kisebb csapattal. Én a Vidivel, ahol pénz nuku, 3. évben lettem csak bajnok, sok ügyes igazolás után. Az első évben 1 ponttal maradtam le a Debrecen mögött, a másodikban csak 3. lettem 9 pont hátránnyal, az Újpest nyert , második az MTK lett, akitől 4 pontra voltam lemaradva. Szal' nálam izgalmasak a hajrák, most 7 ponttal én nyertem, reszkess BL :))
  • BlackHawks
    Nálam a CM 03/04-ben 2012.-ben lettem a válogatott kapitánya 3BL győzelmet kovetően :))

Csak kitartás:)
  • Grusi
    Erre az a megoldás, hogy nyomsz egy add managert, kijelölöd a magyar válogatottat menedzselésre, átveszed, majd azonnal nyugdíjba mész, így a poszt megüresedik, és te pályázhatsz rá. Tudom, csalás, de teljesen irreális, hogy Gellei 10 éven át vereséget vereségre halmozzon, és ezt el is nézzék neki...
  • donpedro
    "a valogatotthoz hozzanott mr.gelei"

Pont ezt utálom én is a legjobban a játékban. Anno a CM03-04-el több 7-8 éves turnust is lenyomtam, de a magyar válogatottnál egyszer sem kerülhettem szóba, mert Gellei kirúghatatlan volt. Pedig néha kimondottan szarul szerepeltek a fiúk...
  • dartonita
    2008ban jarok a fradival es kisse tul konnyunek talalom az nb1-et.vagy Istenaldotta tehetseg vagyok(ketlem),vagy tenyleg pusztan 'rendezett,kovetheto penzmozgassal,gazdasagi management'-el par ev alatt total kilehet noni a magyar elso ligat.ertem ezt arra hogy visszatoltes nelkul mostleszek 4.x bajnok es valszeg kupagyoztes is.egyenlegem olyan 5-6m euro(nemnagyon van kire kolteni,az utanpotlasnevelesem tokeletesnek tunik,evente adok el egy-egy kiugro tehetseget kulfoldre,javitando a penzugyi helyzetemet es erositendo a valogatottat).namarmost eddig sem nagyon tudtak megszoritani,altalaban 4-5 ponttal nyertem a vegen,de iden kb 20 pontos elonyom van es meg kozel sincs vege a bajnoksagnak...es hiaba a szuperlativuszok,folyamatos ev edzoje titulus,a valogatotthoz hozzanott mr.gelei,eselyem sincs hogy en vezessem a fiukat valami vilagversenyen :/
  • szanics
    És igen, újabb esély!!!
    Az APOEL ellen 3-1-re nyertem itthon, remélem, idegenben kiharcoljuk a továbbjutást, és aztán megismételjük a tavalyi, Rangers elleni bravúrt, ezúttal az Anderlecht ellen!
    Én megelégszem a 95-ös oda-visszavágó eredményeivel is

• szanics
    Elkezdődött a 2. szezon (Ferencvárossal nyomom továbbra is), szünetbeli tapasztalataimat szeretném Veletek megosztani, hátha segít valakinek, vagy esetleg Ti tudtok nekem.
    1.1 millió fontot kaptam igazolásra (BL-szereplés nagyban belejátszik ebbe, gondolom én), amit igyekeztem beosztani, de végül persze nem sikerült... :)

Távoztak a csapattól: Kiss György (év végére meghülyült, ezért eladtam a HJK-nak 100k-ért, úgysem játszattam sokat), Szűcs Lajos (ez senkit nem lep meg, gondolom), Dragan Vukmir (nem kellett, nem játszott, nem hosszabbított, elment a Hajduk Rodicba), Szkukalek Igor (nem kellett, free).

Érkezett: Szekeres Tamás, Hajdu Attila, Bárányos Zsolt, Szűcs Roland, Kovács Zoltán (MTK kapus természetesen), Vlaszák Géza (free-k) + Füzi Ákos (600k MTK-ból).

Ezen kívül jött még sok-sok ifi, a legnagyobb szerzemény Mkhanyiseli Siwahla az Ajaxtól, remélem, lesz belőle valaki.

Hát ez a csapat, ami nem rossz, legalábbis annak tudatában, hogy a lényeg a DL, MR és GK posztok megerősítése volt (mindenhova legyen 2 ember). Remélem, sikerült, de ez majd úgyis csak szezon közben derül ki.

Még valami! Továbbra is mindenkinek ajánlom figyelmébe a perui Piero Alva-t, akit én a téli szünetben igazoltam ingyen, és tavasszal 14 meccsen 12 gól, 5 gólpassz lett a mérlege, és teljesen jól kiegészítik egymást Waltnerrel.

Jó játékot, további sportsikereket!
  • Rudee
    Most meg Albacete - Real kupa elődöntő megy, 32. mp-be kaptam büntetőt
  • Rudee
    2. szezonba BL 4eddöntő: Real - Milan
    Eléggé megszenvedtem, de továbbjutottam.

• R9
    elfelejtettem mondani hogy pakoltam fel pár uj cuccot a http://fmhungary.atw.hu oldalra!Pl. labda pack,meg pár skin! ;-)
  • JackDaniels #3213
    Szabira?? Nálunk kemény munka folyik, max. táppénz!:-))
  • AMDFan
    Én nem vettem észre. Inkább pihentetek télen... Meg én is szabira megyek :)
  • JackDaniels #3211
    Visszatérve egy kissé régebbi témához, télleg zavaró, hogy a magyar bajnokságban a téli szünetben nem lehet edzőmeccset lekötni. Én úgy kezeltem ezt a bugot, hogy mindenkit leküldtem a tarcsiba és így volt 2-3 meccs, mert a tarcsi bajnokság nem szünetel.
    Mondjuk ez is eléggé érdekes. Asszem ideje lenne már egy pecsnek!!
  • donpedro
    itt megtalálod
  • gkeeper
    pontosabban aacenc32.dll.Légyszi.Somebody.
  • Magic Boy
    17 év alatt nem adhatsz nekik profi szerződést és így nem lessz védett a szerződésük,de ne aggódj nem ingyen viszik el őket(kiszúrják pár fillérrel a szemed)!
  • gkeeper
    Valaki oda tudná adni nekem az aacen32.dll fájl-t?Szükségem lenne rá.
  • Rossi1
    Csaó!

Lenne egy kérdésem. Ha szerződésnél kiírja, hogy 'not protected', akkor azt hol tudom bebiztosítani, mert ha kötök a játékossal egy új szerződést attól még nem változik semmi. Csak azért mert egy csomó fiatalomnál így van és állati jók a srácok, nem nagyon szeretném ha ingyen elvinnék őket...:) Köszi
  • AMDFan
  • AMDFan
    Á bazz Guba ne legyél már szőke. a kisszöglet is szöglet de miután odagurítják a lasztit az embernek és az visszapasszolja a szögletrúgónak az már egy sima passzolás, ugyanazok a szabályok vonatkoznak rá mintha 40 méteres indítás lenne.
  • Grenzjager
    és a kisles is les
  • DONGUBA
    Nalam a kisszoglet is szoglet
  • donpedro
    Úgy tűnik, hogy valóban elbeszéltünk egymás mellett. Nekem ugyanis természetes volt, hogy a kisszöglet is szöglet, és azt hittem, hogy te általában a szögletről beszélsz, nem pedig egy konkrét (a játékban tapasztalt) hibáról. Szóval bocs, félreértettelek. Ez így tényleg bug.
  • darazs24
    Ebből a 11 playerből 4 stabil kezdő van az én Ujpestemben.
    Most kezdtem el a második szezonomat és a BL 3 sel. a Liverpool az ellenfél. Az első randi itthon volt, 3-1 ide de sztem kevés lesz.
  • szanics
    No de ami ennél sokkal fontosabb: véget ért a 2004/2005-ös szezon.

A bajnokságot sikerült megnyerni, a táblázatra pillantva szerintem nagyjából reálisra sikerült a szezon.
    Miénk lett a kupa is, a döntőben a Kecskemétet sikerült megverni.
    BL-ben csoportkörbe jutottam, igaz, ott 1gy, 1d, 4v-gel kiestem 4. helyen, de ez belefér.

Bajnoki statisztikák:
    Gólkirály - Waltner és Kovács Z. (17-17 gól)
    Legjobb játékos - 1. Rósa Dénes, 2. Zavadszky Gábor, 3. Sándor Tamás
    Legjobb fiatal - Juhász Roland

Uraim! Alant pedig az Év Csapata látható:

• szanics
    Esküszöm, kezdem úgy érezni, hogy szórakoztok velem.
    Amiről Te beszélsz, donpedro, az a KISSZÖGLET!!!
    Ha figyelmesen elolvasod 3192-t, akkor láthatod, hogy ott írtam le, hogy ELSŐ ÉRINTÉSIG NINCS LES! Ha a szögletrúgón kívül bárki hozzáér (pl. a kisszöglethez jövő játékos megállítja a labdát), abban a pillanatban van les. Ez teljesen világos, de mi nem erről kezdtünk el beszélni, hanem arról, hogy közvetlenül szöglet után nem lehet les, mert nem értelmezhető a lesszabály, tekintettel arra, hogy a labda az alapvonalon van, vagyis csak és kizárólag visszafelé mozdulhat.
    Úgyhogy itt olyasmiről vitatkozunk, amit (nagyjából) mindenki tud, csak mindenki máshogy próbálja megmagyarázni.
    A lényeget JackDaniels barátom fogalmazta meg, vagyis EBBEN A JÁTÉKBAN A KIRÚGÁS ÉS SZÖGLET UTÁN KÖZVETLENÜL BEFÚJT LES NEM MÁS? MINT OLTÁRI NAGY BUG!!!!!
  • JackDaniels #3197
    Tehát maradjunk annyiban, hogy szögletből, közvetlenül, első labdaérintésig nincs les.
  • JackDaniels #3196
    Ebben teljesen igazad van, én szintén jó pár éve játékvezetősködök. De egy előbbi hozzászólásomoban írtam, hogy kapukirúgásból sincs les a szabályok szerint, de a játékban van! A szögletböl-les is csak ebben a játékban van, nekem is nem egyszer volt már.
    donpedrónak is igaza van#3194, mert amit mond azt úgy is mondják, hogy: "lesről jött vissza". Ez a szögletes les is bug, szerintem.