82686

• gkeeper
    Tudtok olyan oldalt ahol kiegészítőket(pl:skineket)lehet az FM2005-höz letölteni?
  • szanics
    Nyugi, Grusi, nekem is alakul az üldözési mániám.
    Ilyet még nem láttam, pedig CM2 óta nyomom.
    2. év, a nagy álom, a 2 év, 2 BL teljesítése előtt egy lépéssel a Ferencvárossal.
    2. selejtezőkörben APOEL ellen 3-1, 5-1, sima liba, sorsolás - Anderlecht.
    Király, gondoltam, első meccs ráadásul kint 1-1, nem is játszottunk rosszul. Visszavágó két hét múlva. De ami addig történt...
    Megsérült a kezdőtizenegyből 8 (!!!) játékosom, ráadásul több mint a fele több hétre/hónapra. Edzésen nem változtattam tavaly óta semmit, az nem lehet a baj, csak agép g.cizhet.
    Rósa, Huszti, Penksa, Tőzsér, Éger, Waltner, Alva, Gyepes. EGYSZERŰEN NEM HITTEM EL!
    A meccsen aztán kénytelen voltam olyan összeállításban kiállni, amivel a Makó ellen sem lennék nyugodt (Hajdu - Bognár, Lipcsei, Botis, Balog - Zavadszky, Bárányos, Füzi - Károlyi - Sowunmi, Bajevski...), erre végig nyomunk, és egy rohadt megpattanó szabadrúgással kiesünk, mert 1-0-ra nyer az Anderlecht. Lövések: 25/2, Kapura: 12/1.
    Úgyhogy most nagyon felb..ta az agyamat a game, egy darabig most nem játszom, az tuti.
  • vensz1
    akkor nem vágom, hogy mi van!!
    Nálam Angliából csak 3 csapat ment, de a táblázat szerint 4nek kellett volna!!
    na, mind1! Akkor megnyerem az UEFA-t!!!!!:D
  • robotnyk
    köfi
  • Rudee
    A BL-nél van.
  • robotnyk
    a 4dik bl-selejtezős hely, meg kéne nézni az uefa együtthatót, lehet hogy már kisebb a te játékodban, de most hirtelen az istennek sem találom, valami okos mondja már meg merre van.
  • vensz1
    Lehet, hogy hülye vagyok, de valami nem stimmel! 4. lettem a Tottenhammel az angol bajnokságban, és csak az UEFA kupában indulhatok! 1-4 nem a BL-ben indulnak a csapatok az angol bajnokságban?

ez mitől lehet?
  • Grusi
    Basszus, ennyit az ordenáré fizetésekről, az apró stadionból befolyó jegybevétel nem tudott fedezni ekkora kiadást, ha jól látom, egy hónap múlva 0 alatt lesz az egyenlegem. Kíváncsi leszek, mi lesz akkor :( Remélem nem csőd.
  • Hentes Bill #3347
  • Grusi
    Imént AlbinoLeffe ellen 35 kapu felé menő lövésem volt, 0 ment célra... Nekik 1/1, gól is lett belőle.
    Egyszerűen el vagyok keseredve.
  • AMDFan
    Hát persze... :))
  • Rudee
    Én azt vettem észre, hogy az én játékosaimnak 10ből 9szer egyből sárgát ad a bíró reklamálás meg beugatás után, az ellenfélnek viszont sokkal ritkábban.
  • Solid Snake
    Szuszá,szuszá
  • Neville04
    góóóóóóóóóóóóóóóóóóóóól!!! Etoooooooooooooo!!!
  • nick név
    tapasztalatot :P
  • Hentes Bill #3340
    és a győztes kap vmi zajándékot? egy kulcstartót, frizbit, vagy mittomén :P
  • Grusi
    Utóbbit biztos nem :( Sokszor változik, főleg, ha észreveszem, hogy kiismerték.
  • Neville04
    következők lehetlenk: pechszéria(ez nekem is volt, szidtam is itt a gamet),kiismerték a taktikádat
  • Grusi
    Bazzeg, tényleg nem értem, mi van... Lecce imént csupa 4-5-ös értékekkel rendelkező játkosokkal (24 meccs alatt 6 pontot szereztek a bajnokságban) úgy passzolta, cselezte és futotta le a 20as tacklinggel rendelkező védőimet, hogy csak néztem... Mi a francot csinálok rosszul??? Hihetetlen, hogy eddig nagyon jól ment a szekér, most pedig az utolsó helyezett is szanaszét ver, bármennyire támadok vagy védekezek...
  • R9
    de megvan határozva hogy hány órától meddig,pl. hétfőn-kedden-szerdán 8-10,csütörtök 7-9 vasárnap 5-10 ig
    ez csak egy példa volt,majd ha meglesz a létszám,akkor még ellesz döntve.olyan 10 ember jöhet max.de ha több van akkor két csoport lesz és lesz egy másik szerver!
  • R9
    valószínű hogy én!
  • Grusi
    Basszus, iszonyatosmód dühítő, hogy a játék mennyire nem azt veszi figyelembe, hogy milyen erős vagy te vagy az ellenfél, hanem hogy mekkora csapat az aktuális játszótárs... A papíron ezerszer gyengébb Lazio 6-0ra vert meg itthon... Nevetséges, ilyenkor komolyan elmegy a kedvem az egésztől.
  • Hentes Bill #3333
    én is az lettem a Rómával, kicsit csalódott is voltam. 2. évemben meg 4. lettem, most kezdem a harmadikat
  • szoltan
    én is örülnék egy hatodik helynek
  • szoltan
    nem rossz...
  • DONGUBA
    Es ki a szerver???Pamer te?:)
  • R9
    hi emberek!Kérlek gyertek ide és aki szeretne online-t játszani,szavazzon!!!Az első 10 szavazat dönt!thx
  • Grusi
    Hatodik, nagy küzdelmek árán.
  • nick név
    jah erre nemis gondoltam... köcc
  • szoltan
    Én is kezdtem egy szezont Atalantával, velük már tavaj is nagy sikereket értem el,10 forduló után 7. vagyok.
    Grusi, te 1. évedbe hanyadik lettél?
  • Grusi
    Mivel 1024x768-as képrenyőméretnél nem tudod ablakba játszani :) 1280x1024 vagy efféléknél már igen.
  • nick név
    mit csináljak hogy ablakba fusson a fm? mert kicsekkolom a full screen-t aztán hiba nemtutta átálitani vagy mi és minden marad a régi
  • Hentes Bill #3323
    jó ez
  • Takezó
    Zaki, cseréld már le ezt a logót... olyan... pff... randa
  • Hentes Bill #3321
    helyes
  • Rudee
    68,3%-os magyarítás (nov. 19.)
  • M.A.D.
    Ja, ez olyam, mint amikor besz@rok, de mégsem?

-bárcsak ilyen lenne az élet-

• Grusi
    Nem is azt mondtam, hogy faszok, akik nagycsapattal játszanak. Csak elszalasztják a legjobb részét a játéknak (feljutás, stb) :)
  • DONGUBA
    Nem....tobb mentesem van.
  • M.A.D.
    több csapattal? egy szezonban?