82686
-
#3355 Tudtok olyan oldalt ahol kiegészítőket(pl:skineket)lehet az FM2005-höz letölteni? -
#3354 Nyugi, Grusi, nekem is alakul az üldözési mániám.
Ilyet még nem láttam, pedig CM2 óta nyomom.
2. év, a nagy álom, a 2 év, 2 BL teljesítése előtt egy lépéssel a Ferencvárossal.
2. selejtezőkörben APOEL ellen 3-1, 5-1, sima liba, sorsolás - Anderlecht.
Király, gondoltam, első meccs ráadásul kint 1-1, nem is játszottunk rosszul. Visszavágó két hét múlva. De ami addig történt...
Megsérült a kezdőtizenegyből 8 (!!!) játékosom, ráadásul több mint a fele több hétre/hónapra. Edzésen nem változtattam tavaly óta semmit, az nem lehet a baj, csak agép g.cizhet.
Rósa, Huszti, Penksa, Tőzsér, Éger, Waltner, Alva, Gyepes. EGYSZERŰEN NEM HITTEM EL!
A meccsen aztán kénytelen voltam olyan összeállításban kiállni, amivel a Makó ellen sem lennék nyugodt (Hajdu - Bognár, Lipcsei, Botis, Balog - Zavadszky, Bárányos, Füzi - Károlyi - Sowunmi, Bajevski...), erre végig nyomunk, és egy rohadt megpattanó szabadrúgással kiesünk, mert 1-0-ra nyer az Anderlecht. Lövések: 25/2, Kapura: 12/1.
Úgyhogy most nagyon felb..ta az agyamat a game, egy darabig most nem játszom, az tuti. -
vensz1 #3353 akkor nem vágom, hogy mi van!!
Nálam Angliából csak 3 csapat ment, de a táblázat szerint 4nek kellett volna!!
na, mind1! Akkor megnyerem az UEFA-t!!!!!:D -
#3352 köfi -
Rudee #3351 A BL-nél van.
-
#3350 a 4dik bl-selejtezős hely, meg kéne nézni az uefa együtthatót, lehet hogy már kisebb a te játékodban, de most hirtelen az istennek sem találom, valami okos mondja már meg merre van. -
vensz1 #3349 Lehet, hogy hülye vagyok, de valami nem stimmel! 4. lettem a Tottenhammel az angol bajnokságban, és csak az UEFA kupában indulhatok! 1-4 nem a BL-ben indulnak a csapatok az angol bajnokságban?
ez mitől lehet? -
Grusi #3348 Basszus, ennyit az ordenáré fizetésekről, az apró stadionból befolyó jegybevétel nem tudott fedezni ekkora kiadást, ha jól látom, egy hónap múlva 0 alatt lesz az egyenlegem. Kíváncsi leszek, mi lesz akkor :( Remélem nem csőd. -
#3347 -
Grusi #3346 Imént AlbinoLeffe ellen 35 kapu felé menő lövésem volt, 0 ment célra... Nekik 1/1, gól is lett belőle.
Egyszerűen el vagyok keseredve. -
AMDFan #3345 Hát persze... :)) -
Rudee #3344 Én azt vettem észre, hogy az én játékosaimnak 10ből 9szer egyből sárgát ad a bíró reklamálás meg beugatás után, az ellenfélnek viszont sokkal ritkábban. -
#3343 Szuszá,szuszá -
#3342 góóóóóóóóóóóóóóóóóóóóól!!! Etoooooooooooooo!!! -
nick név #3341 tapasztalatot :P -
#3340 és a győztes kap vmi zajándékot? egy kulcstartót, frizbit, vagy mittomén :P -
Grusi #3339 Utóbbit biztos nem :( Sokszor változik, főleg, ha észreveszem, hogy kiismerték. -
#3338 következők lehetlenk: pechszéria(ez nekem is volt, szidtam is itt a gamet),kiismerték a taktikádat -
Grusi #3337 Bazzeg, tényleg nem értem, mi van... Lecce imént csupa 4-5-ös értékekkel rendelkező játkosokkal (24 meccs alatt 6 pontot szereztek a bajnokságban) úgy passzolta, cselezte és futotta le a 20as tacklinggel rendelkező védőimet, hogy csak néztem... Mi a francot csinálok rosszul??? Hihetetlen, hogy eddig nagyon jól ment a szekér, most pedig az utolsó helyezett is szanaszét ver, bármennyire támadok vagy védekezek... -
R9 #3336 de megvan határozva hogy hány órától meddig,pl. hétfőn-kedden-szerdán 8-10,csütörtök 7-9 vasárnap 5-10 ig
ez csak egy példa volt,majd ha meglesz a létszám,akkor még ellesz döntve.olyan 10 ember jöhet max.de ha több van akkor két csoport lesz és lesz egy másik szerver! -
R9 #3335 valószínű hogy én! -
Grusi #3334 Basszus, iszonyatosmód dühítő, hogy a játék mennyire nem azt veszi figyelembe, hogy milyen erős vagy te vagy az ellenfél, hanem hogy mekkora csapat az aktuális játszótárs... A papíron ezerszer gyengébb Lazio 6-0ra vert meg itthon... Nevetséges, ilyenkor komolyan elmegy a kedvem az egésztől. -
#3333 én is az lettem a Rómával, kicsit csalódott is voltam. 2. évemben meg 4. lettem, most kezdem a harmadikat -
#3332 én is örülnék egy hatodik helynek -
#3331 nem rossz... -
#3330 Es ki a szerver???Pamer te?:) -
R9 #3329 hi emberek!Kérlek gyertek ide és aki szeretne online-t játszani,szavazzon!!!Az első 10 szavazat dönt!thx -
Grusi #3328 Hatodik, nagy küzdelmek árán. -
nick név #3327 jah erre nemis gondoltam... köcc -
#3326 Én is kezdtem egy szezont Atalantával, velük már tavaj is nagy sikereket értem el,10 forduló után 7. vagyok.
Grusi, te 1. évedbe hanyadik lettél? -
Grusi #3325 Mivel 1024x768-as képrenyőméretnél nem tudod ablakba játszani :) 1280x1024 vagy efféléknél már igen. -
nick név #3324 mit csináljak hogy ablakba fusson a fm? mert kicsekkolom a full screen-t aztán hiba nemtutta átálitani vagy mi és minden marad a régi -
#3323 jó ez -
Takezó #3322 Zaki, cseréld már le ezt a logót... olyan... pff... randa -
#3321 helyes -
Rudee #3320 68,3%-os magyarítás (nov. 19.) -
M.A.D. #3319 Ja, ez olyam, mint amikor besz@rok, de mégsem?
-bárcsak ilyen lenne az élet-
-
Grusi #3318 Nem is azt mondtam, hogy faszok, akik nagycsapattal játszanak. Csak elszalasztják a legjobb részét a játéknak (feljutás, stb) :) -
#3317 Nem....tobb mentesem van. -
M.A.D. #3316 több csapattal? egy szezonban?