82686
-
#3636 kutyának meg tessék :P -
#3635 nesze -
#3634 És átadólistára tetted? -
#3633 Figy betudnád linkelni. hogy honnan szedtl ilyen kék "témát".
THX -
#3632 ezt nálam Zidane is eljátszotta. -
Rudee #3631 Én játékosaim meg megőrültek. Egyik nemrég kérte hogy rakjam átadólistára, majd 3 héttel később meggondolta magát -
#3630 Basszus!!!!!!!
Megnyertem a meccsemet 3-1-re erre a gép miután megnyomtam a folytatást azt írta ki, hogy 4-2-re nyertem egész más gólszerzőkkel!!!!
Rámentem, hogy mutassa meg a gólokat erre az eredeti gólokat mutatta!
De, az eredmény ugyanúgy kamu!!!! -
#3629 Nem, a huncm-enmár frissebb van! -
#3628 Magyarosítást INNEN érdemes leszedni,mert itt frissül a leggyakrabban! -
Rudee #3627 A 2 hozászólással lejjebb lévő képen láthatod hogy van. -
atibacsi1977 #3626 Hi! Van már magyarositás a játékhoz? Ha van akkor lécci valaki a cimet adja már meg!
Elöre is köszi! -
Grusi #3625 Tizenhét year old. :D -
#3624 Csak én is nézek nagyokat, hogy mik történnek a gammában!
-
#3623 Kizárólag jobboldali támadó középpályásként (4-4-2). A góljai 70%-át 11-esől érte el, viszont nagyon jól irányított, kiválóan szervezett. -
Grusi #3622 25 meccsen 5 gól kicsit kevés, ha csatár volt :) -
#3621 vagy kapus -
BlackHawks #3620 Szerintem középhátvéd, teljesen visszavonva, emberfogóban -
#3619 gondolom en kis naiv hogy csatarkent:D -
Grusi #3618 Kiss Zoli igy jatszik? Az kemeny, milyen poszton jatszattad? -
#3617 Wow -
#3616 img-t ne írd má be a képhez baz -
Grusi #3615 Bazzeg, Feczesint az Arsenal és a Rennes hívta próbajátékra... Mármint a való életben :) Beszarás! -
#3614 Itt van neked egy emberke. Nekem jó volt, csak elszállt magától és nem tudtam vele szerződést hosszabbítani:
[IMG][/IMG] -
#3613 Köszi,így már működik, de nem lehet benne nagy betű sem.:-) -
#3612 Ezen is van még mit javítani:
[IMG][/IMG] -
#3611 A francba. Pedig kicsinyítette, de nem eléggé ezek szerinte. Valaki törölje, ha zavaró. -
#3610 [IMG][/IMG] -
#3609 Iyen az én szerencsém:
-
#3608 Aaron Lennon? A Leeds-i gyerek? Nem rosszak az adatai! Nekem az a bajom, hogy nem tudok külföldit igazolni, szarba sem nézik a Diósgyőrt! :-(( -
Gomez #3607 én még mindig várok a segítségre...ti még nem voltatok magyar szövkap???nem tapasztaltátok ezt a hibát? -
#3606 mindenki a FM2005-zik?semmi vélemény nyilvánítás, játékosok ajánlgatása? -
#3605 no comment -
#3604 Pintér Dániel a ZTE-ben elég jó.Fejlődő képes Aaron Lennon-al egyetemben. -
#3603 passz -
Gomez #3602 segítsetek légyszi!#3597 -
#3601 Ne rakj bele ékezetet és jpg-ben rakd fel! -
#3600 Ezt mondom, hogy nekem ide nem megy fel!! -
#3599 Rakd IDE a képet! -
Gomez #3598 Ja és természetesen ha lemondok sem történik semmi... -
Gomez #3597 Halihó!Egy érdekes bugot vettem észre.Nem emlékszem, hogy lett volna már.Szóval:Egy évet nyomtam a Barcelonával, elég jól szerepeltünk.Köv.szezonban gondoltam kicsit dolgoznék itthon is, ígyhát elvállaltam a magyar szövkapi posztot.Minden jó is volt, kb.1 hónapig.Kijelöltem a kereteket a barátságos meccsekre is.Aztán egyszercsak nézem a híreket, Egervárit kinevezték szövkapnak...Na mondom az érdekes.Egyből beugrott ez a Gellei-Matthaus bug.Szóval most ott tartok hogy a személyzetlistán nem vagyok ott, viszont mindent tudok szervezni, meccset azonban már nem tudok játszani...Mindenesetre érdekes...Valami megoldás esetleg?