82686

• Rudee
    Meg, csak pénz nincs rájuk. Most is csak 200000 €-t kaptam, azt meg nem fogm 1 emberre költeni.
  • nick név
    jah az igaz, de nembajö, a minöségnek megvan az ára :)
  • Rudee
    A normálisabb fiatalokért sokat kérnek.
  • Terminátor14
    benne van a magyar bajnokság ;-)
  • QCa
    nah ez megvan, koszi :)
    Viszont lattam h a magyar bajnoksag nincs benne! Honnan lehet letolteni ezt a kiegeszitest?
  • Terminátor14
    rossz kommentátor magyarítást szedtél le...
  • QCa
    haho :) valaki??!
  • DONGUBA
    uhh ilyen lámát
  • nick név
    mert kilépett és nem volt mentés csak majdnem az elejétöl
  • DONGUBA
    Miert kezdtetek ujra 2-szer?
  • nick név
    teljesen mind1 szvsz ezt soha nem fogjuk akár fél évig is elvinni... csütörtökön jáccottunk utoljárra és akkor is kb egy orát, jah és kb 2x -er majdnem teljesen az elejétöl ujrakezdtük
  • QCa
    megvan, feltelepitettem mind a 3 filet, mikor uj jatekot akarok kezdeni folyamatosan hibajelzeseket ad, hogy "error in match events configuration file on line XXXX, ahol a az XXXX egy szam, de ahogy OK-t nyomok, jon a kovetkezo! Ez mi??
  • DONGUBA
    es miert nem szoiltatok nekem is???Feltek gyalazok mi???
  • nick név
    igazojj magyar fiatalokat!! ha magyar csapattal vagyok, fiatalokbol csak magyartot veszek :)
  • nick név
    magyaritás

nem pamer a szerver
  • QCa
    Sracok, magyaritast honnan tudok letolteni a Football manager 2005hoz? Esetleg ajanlotok valami kiegeszitot mindenkepp? Most kezdenek bele a jatekba :)
  • Rudee
    Ezt a csatárt most igazoltam, szerintem belőle egy jó kis pléjer lehet:
  • DONGUBA
    Ha pamer akko no comment:DDDDDDDD
  • tepi5
    és ki a szerver? amugy tudja vki hogy melyik portot használja az fm
  • Neville04
    hát a szervertől kell megkérdezni
  • tepi5
    és lehet csatlakozni?
  • Neville04
    persze! asszem 5. fordulóba járunk!
  • tepi5
    szerintem bárki lehet a szerver csak hozzá kell csatlakozni
  • DONGUBA
    es ki a szerver?jatszottatok mar?
  • JackDaniels #3732
    Így néz ki a 2008-2009-es szezonra a játékos keretem. Kíváncsi vagyok, mire is lesz elég ez a "banda".
  • tepi5
    van az fmhun-on az a mecskommentár magyarositás én leszedtem de nekem nem müködik.
  • nick név
    nemtom

pont ezaz a host nem ér rá vagy mittomén :)
  • tepi5
    én is csatlakoznék ha játszotok
  • tepi5
    és melyik portot használja?
  • DONGUBA
    fogjuk rá????mikor jatszotok?:DD
  • nick név
    hát jah fogjuk rá hogy "jáccunk" :)
  • Hentes Bill #3725
    én nem
  • tepi5
    interneten szoktatok játszani????
  • Rudee
    Én normál adatbázissal nem találom.
  • gkeeper
    Utána Nézne valaki aki elég messze jár a játékban, hogy milyen játékos lesz Milan Stegnaic?Nálam most az OFK Beogradban játszik, 14 éves és nem rossz.Hozzájuthatok úgy, hogy csak a nevelési kötséget kell kifizetni a klubjának.
  • BlackHawks
    Nálam csak úgy működik, ha van akkora átigazolási kereted, mikor megveszed a játékost (pl. van 80.000.- átigazolási keret, megveszel 1játékost 10.000 -ért + 40.000 -ért részletre). Utána nem tudom mi lesz, ha még veszel közben valakit
  • BlackHawks
    Nálam is Hercegfalvi lett a gólkirály 19-el, az első évadban, a másodikban sokat volt sérült 14-el, csak a 4. lett. Nem is engedem el a Viditől:))
    Sajna a csapat már nem volt ilyen fényes , mind2x 4. lettünk, de majd idén:))
  • Zandrew
    Hi

Valaki tudna segiteni abban, hogy hogyan mukodik a reszletfizetes a jatekban?
    Ha pl 20k-t kell fizetnem egybol, es mondjuk 12 honap alatt meg 60k-t, akkor mennyi penzemnek kell lennie, hogy ne azt irja ki, hogy nincs eleg penzem? :) Mert mindig azt irja...
    A havi reszleteket mibol fizetem? Vagy hogy van ez az egesz, mert meg 1 jatekost sem sikerult igy igazolnom.

Koszi
  • DONGUBA
    kicsit rovid volt a meccs nem???:DDD

• szanics
    Jöhetne már egy peccs. Senkinek semmi híre?