82686

• JackDaniels #3676
    Nálam ilyenkor szokott tönkremenni az egér.
  • Takezó
    Ciki a 84., 86., 88., 90. percekben gólt kapni?

• JackDaniels #3674
    Szerintem ugyanúgy kellene használnod az alcoholt, mint a daemon tools-t. Virtuális meghajtóként.
  • zyndar
    Ugyanakkor Jermaine Wright (M R/L/C és winger) berakom védekező középpályásnak és hozza a 8-at. Éredekes...
  • Magic Boy
    Ilyenkor mi a baja?
    unable to mount image.File not accessable
  • Hentes Bill #3671
    hát, nálam de rossi ha dml poszton játszik, akkor szinte mindig 3-4-es osztályzatot kap, Brighi meg dmr poszton ugyanez, pedig tudniuk kéne ott is jól játszani. középpályán jól nyomják, csak ott meg túlkínálat van, nem férnek be oda
  • Magic Boy
    Van itt olyan aki tudja,hogy mit kell csinálni az Alcoholclone verzióval,hogy telepíthető legyen?
    Mert a Daemontools nemtud vele dsellit kezdeni!
  • Taibi
    És mikor jön már az a bizonyos patch?
  • robotnyk
    valszeg ennyivel gyengébb bal oldalon, de ezen javítani fognak a patchben.
  • zyndar
    Ez a Van Nistelrooy egy állat. A Leeds-el nyomom, Old Traffordon van a meccs, már 0-2 -re vezetek, erre egymaga lő 4 gólt, az egyiket kb. 30 méterről.
    Egy kérdés: ha egy full back r/l-es és csak jobblábas, miért játszik 4-es formában balszélen? Ráadásul jól passzol, szerel, fejel rendesen.
  • robotnyk
    3657
  • benyo87
    Ti hány edzőt meg gyúrót szoktatok alkalmazni?
    És az számít valamit h edzésen melyik gyakorlat következik a másik után?vagy a sorrend az mind1?és az is hogy egy bizonyos gyakorlatot reggelre teszek v délutánra?
  • Hentes Bill #3664
  • Uly
    derley

Köszi a segítséget most már magyar minden Tök király!
  • nick név
    ha jol tévedek csak 1el maradok el gubátol :)
    öö
  • Rudee
    Edző nélkül 2 pontot szereztek, majd az új tréner első meccsén meg lett a 3 pont. Így csúsztak vissza, azt nem figyeltem hogy mikor hol álltak. Most eladták a fél csapatot is, nemtom mi lesz ebből.
  • Takezó
    és hány forduló alatt estek vissza majdnem kieső helyre? :)
  • Rudee
    Szerintem nem volt beégés, 2. helyen álltam 2 pont hátránnyal mikor fölmondtam. A hátralévő meccseket edző nélkül jáccották le, majd az utolsó forduló előtt kineveztek egy mókust.
  • Takezó
    Nekem 17 van összesen a Vasasnál
  • robotnyk
    csapattól függ. kis csapatnál amennyit elbír a kassza, 3-4et, nagyobbaknál 7-8.
    a többire: szvsz tökmindegy.
  • Takezó
    Sok sikert :) Mondjuk Fradival látom beégtél :P
  • Rudee
    *sikerül
  • Rudee
    Rég írtam ide hogy mi is történt mostanság

2. szezon telén Fradinál nem akartak semmit se fejleszteni a vezetők, pénzt se adtak igazolásra. A végén berágtam és fölmondtam. Aztán megkeresett a Honvéd, elfogadtam az ajánlatot. A bentmaradás volt a cél.
    Volt még hátra 14 forduló, ezeken 5 győzelem 3 döntetlen és 6 vereség jött össze. A bentmaradás végül sikerült (tabella).

Az új szezonra aztán igazoltam párat. Jött egy fiatal uruguay-i csatár, valamint Bertalan G. (Dunaújváros), Helesfalvy R. (Pécs), Mikhárdi S. (Debrecen), Juhász R. (MTK), Horváth R. (Győr), Janetka Z. (Ferencváros), Máj N. (Dunaújváros), Hadarics Z. (Mosonmagyaróvár), Tarcsa B. (Ferencváros), Kőhalmi A. (Újpest), Buzsáky Á. (Porto), Hercegfalvi Z. (Fehérvár) és Varga Z. (Győr).

A felkészülései meccseken mutatott játékkal eddig meg vagyok elégedve, bár még lesz 4 meccs ahol megváltozhat a véleményem :D

Honvéd-Royn (feröeri) 5-0
    Honvéd-Primorje (szlovén) 2-2
    Honvéd-Binéfar (spanyol) 3-0
    Lootus (észt)-Honvéd 0-2

Remélem sikerült túlszárnyalni a vezetőség idei célját (középmezőny).
  • Takezó
    Pedig jóak nagyon :) Bár idáig BL-be nem jutottam és UEFA-ban is a legjobban a 32-eddöntő volt :DD Lámulok nagyon :(
  • nick név
    VASAS!!!!! énis kezdetm 1et vasas al csak nincs most idöm
  • Takezó
    Amúgy 2009 július 7-én felvettek magyar szövkapnak, 4 meccs volt még hátra a VB-selejtezőkből: mind a 4et meg kellett nyerni ahhoz, hogy bejussunk. Nos, be kell látnom, hogy csúfosan beégtem :( Először hazai pályán Észtországot (a csoport utolsó helyezettjét) vertük 1:0-ra, majd idegenben hasonló arányban Andorrát, ami mind2 cikinek nevezhető, de később kikaptunk 4:0-ra Olaszországban, majd 2:0-ra Dániától hazai pályán, szal maradt a csúfos harmadik hely. Azóta három barátságos meccset játszottunk. Magyarország - Albánia 1:1, viszont az Egyesült Arab Emírségeket idegenben 5:1-re, majd Andorrát hazai pályán 4:0-ra vertük, ez a 2 kicsit bíztató a jövőre nézve, de meglátjuk. Így magyar szövkapként a statisztikám:
    7 - 4 - 1 - 2 - 12:8...
    Az EB-selejtezőkben majd Albániával, Andorrával, Azerbajdzsánnal, Szerbia és Montenegróval és Spanyolországgal kell megküzdenünk :)
  • Takezó
    de már öreg, 21 éves...
  • DONGUBA
    fejlodokepes azert biztos
  • Takezó
    Ez meg minek kell a cselzinek??? :|
  • benyo87
    Ti hány edzőt meg gyúrót szoktatok alkalmazni?
    És az számít valamit h edzésen melyik gyakorlat következik a másik után?vagy a sorrend az mind1?és az is hogy egy bizonyos gyakorlatot reggelre teszek v délutánra?
  • derley
    Amikor elindítod a játékot ott az options utána preferences(vagy valami hasonló) és utána a languagénél átállítod magyarra.
  • Neville04
    attól még nem kell a bl-ről lemondanod mert szövkap leszel :)
  • Magic Boy
    A játék élethű akkor miért lepődsz meg rajta?
  • Grusi
    És komolyan mondom, ez kb. a tizedik kép, amin Gyepes öngólt lőtt. Tényleg ez is be lenne valahogy kódolva a játékba? :D
  • Uly
    Még mindig szeretném a segítségeteket kérni. Data editorban átállítom a nyevet és ott már magyarul is írja a dolgokat, de a játékot elindítva még mindig angol. Mi a probléma?
  • Clement
    Én két éve nyomom a Vasassal, tavaly csak a kupa, idén a bajnokság is megvolt és rögtön felajánlották a válogatott kispadját.Furcsálottam mert azt olvastam néhányatoktól hogy 10 év kemény munka/BL...stb/ után sem kaptatok ajánlatot.Mindenesetre még nem fogadom el, jobban érdekel a BL kihívása.
    Ja és a múltkor valaki velem együtt problémázott a magyar logók miatt hogy nem működnek. http://fmhun.uw.hu.Innen kell leszedni és bemásolni mert ez a verzió azt a config fájlt is tartalmazza aminek a hiányában nem jelentek meg a logók.A nemzeti ligalogóval szintén ez a helyzet.Így már minden tökéletes.A játékról csak annyit, mióta megismertem más szóba sem kerül, láthatjátok az időpontból is hogy aludni is vcsak igen keveset alszom,minden egyéb játék, még a Pes4 is pihen, pedig azt alig vártam.Egyszóval überkirály...alig várom a patchet mert azzal biztosan még jobb lesz, bár nekem így is a mindenem:))
  • Clement
    a gaméban a beállításoknál állítsd át a nyelvet.
  • Takezó
    1) Gyepó, mint az életben :)
    2) Félidőben 0:0, végén 1:5 :P

• Uly
    Sziasztok!
    Én most töltöttem le a programot. Próbálom a magyarítást. Átmásolgatom a doksikat, de mégsem működik. Valaki segítsen nekem, mert szeretném magyarul játszani. Kell még valamit csinálni azon kívül, hogy felürírok pár dok-ot?
    Köszi szépen a segítséget!
  • DONGUBA
    Pofad lapos putana:DDD