82686
-
#4796 képet nyomjál be plz arról a 16 éves kölökről, thx -
Grenzjager #4795 na próbaképpen megnéztem, bár sejteni lehetett hogy nem fog változni
peccsel sem megy...
csak az fm nem fut..
-
#4794 Sneijder jó nagyon -
#4793 Ja igen, most látom csak Grusinál. Ingrimbelli is nálam van már. Hosszú távon ezek az emberkék beválnak? Próbálta már őket valaki?
Mondhatnátok nekem 10 misi környékén egy jó AMR-t, vagy Sneijder jó lesz? -
#4792 Hát én azért pár dolgot hiányolok a játékból. Most már jó ideje nyomom, de vannak gondok.
Nem csinálták meg a bemutató screenshotokban baromira beharangozott, kalapos BL-sorsolást, meg ez a rohadt sok gól...
Tudom, ezen a patch segít, de...
Amúgy a Rómával első szezon végefelé járok most, és izgi lesz a hajrá.
1-3. Milan, Juve, Roma 49-49 pont
4. Inter 48 pont
De sajnos csináltam télen egy hülyeséget, eladtam Mancinit a Barcának 30 M fontért...
Nem kellett volna, bár jött Sneijder, de ő első meccsén 10-est kapott, azóta nagyon sz@r.
Meg vettem még 4-5 fiatalt: De Nigris, Grosso, de hát ők még a jövő zenéi. Úgyhogy most a jobb oldali középpályásom Sarno az U20-ból. 16 éves, de ő jól nyomja.
-
Takezó #4791 -
#4790 Szerintem próbáld meg a peccsel..elvégre semmit sem veszíthetsz..és szerintem a peccs nem is szar,nekem reálisabb lett a játék!! -
#4789 -
Grusi #4788
Ez ma egy ilyen nap :D -
#4787 még nem kezdtem el tegnap azé mert késő volt, ma meg jön a haver és mással játszunk
-
Grenzjager #4786 úgy volt, nem a c:\prog-ban...
áááá
csak dühítő h eddig oks volt és most meg hirtelen,.....grrrr -
#4785 telepitsd mashova ne oda ahova o ajanlja -
Grenzjager #4784 inditás után, b*szkurál 3 percet mire nagy nehezen kiirja, addig mintha nem is futna a prog.
wint meg hótziher hogy nemtom ujrainst, mert se cd se semmi -
#4783 passz... ilyen hülyeségeket, hogy win reinstall nem akarok mondani, de az vaslzeg megoldaná a problemádat :) -
Grusi #4782 Rögtön inditas utan? -
Grenzjager #4781 na de most mitévő legyek?
most tettem fel 3.szorra és uaz -
#4780 bárcsak nekem is ilyen hibát írna ki a játék :P -
Grenzjager #4779 én még peccsel nem is babráltam. mert kihagytam 1-2 hónapot gammázási szempontból, gondoltam nyomom egy picit, erre kiirja,
tegyem fel a peccset? akkor hátha mükődik???? jó az a patch? eddig sokan szidták...
csak hát fura hogy pont patch nélkül nem megy, DE EDDIG MENT...és nincs virus a gépen, nem történt új telepítés sem (1db csak,az 1848demója) -
nick név #4778 nekem is uezt irta ki, fent volt a peccs és uninstalláltam, aztán felraktam megint, de a peccset nem, ekkor irta ki, feltettem a peccset és müködött -
Grenzjager #4777 hööööö
felteszem újra a gammát a gépre és....
"A(z) fm2005.exe hibát észlelt, ezért leáll. A kellemetlenségekért elnézését kérjük."
öhömm
abszolút nem vágom,
leszedtem, feltettem úrja és megint
van tippetek hogyan tovább?
köszi -
#4776 Chester,vagy AC Wimbledon. -
#4775 Kezdjel a B.city vel vagy a Sevillaval ket kurva jo csapat. -
Takezó #4774 :D -
#4773 ezeken a képeken tök szép sima a kép... ez milyen skin? -
#4772 huh még nemtom :P -
nick név #4771 nah kivel kezdesz/kezdtél? -
#4770 haha :) -
nick név #4769 kezdj unemployed-t és megvan oldva, majd örülsz ha felvesznek valahova :P -
#4768 huh de nehéz döntés :D -
#4767 nyomjad a Middlesbroughal. jó kis csapat -
#4766 :DDDDDDDDDDDDDDDD -
nick név #4765 én a crystal-al kezdenék, már csak azért is mert több magyar van -
#4764 én is rájuk gondoltam. noda melyik? -
nick név #4763 persze :D
crystal v west bro -
#4762 nem arra gondoltam! :D Hanem hogy melyik csapattal legyek! -
nick név #4761 mcfm -
#4760 én akarok majd kezdeni 1 játékot valami angol közép v kiscsapattal. Tippek? -
Grusi #4759 Pazzini nalam szornyen nyomja, mar vagy egy eve nem lepett palyara, valamint még az én felügyeletem alatt, az Atalantában sem alkotott nagyon maradandót. Mondjuk egy Milannal lehet, hogy más tészta a játék... -
#4758 vedd meg Jankulovskit, őt is le lehet igazolni egy kisebb összegért, és nagyonnagyonjó játékos -
nick név #4757 ide tudsz feltölteni képeket, vagy akár a galériádba is és csak simán belinkeled ide.