82686
-
Rudee #4676 Lassan én is kezdem megunni a játékot.
Nálam is szinte minden meccsen előjön hogy a gép minden kapura tartó lövése gól lesz.
Legutóbbi bajnokin 12 lövésemből 7 ment kapura, abból egy gól lett. Az ellenfélnél 1 lövésből 1 gól. Ráadásul a 86. percben...
Most volt a MK döntő, itt is hasonló volt a helyzet. 3x vezettem, de a Pécs 3x eltalálta a kaput.
-
nick név #4675 de kituggya... -
#4674 Mágus taníts minket! -
#4673 egyébként lehet kicsit babonás vaok de 2 dologban hiszek:
1. nem mindegy mikor játszol. mintha vm szerencsefaktort sorsolna a gép elindulásából kiindulva (ált. 20h után 90%nyerek)
2. nem mindegy hol pihentetem az egeret amikor pörög a meccs -
#4672 Fotoshoppal se sokkal nehezebb...... -
Grusi #4671 Mi a...
Bazzeg, ezt hogy csináltad? :DDDD
Ilyet BÁRMILYEN csapattal kunszt :) -
#4670 Beállításoknál állitsd be magyar nyelvre és voila :) -
sylas #4669 Halistok!én is betettem a magyarítást ahova kellett:data\db meg data\languages de nem müxik!most hogy van ez?
hogy kell csinálni? -
#4668 jó vétel volt. talán az egyik legjobb védő a világon a játékban, és a valóságban is :) -
#4667 unprotected volt uh jó mélyen zsebbenyúltam...
Milannal? Soha... -
#4666 az igen, grat :)
Ferdinandot hogy sikerült leigazolnod? :) vagy te vagy a Milannal? -
#4665 -
#4664 bár erre mondhatjátok hogy ilyen csapattal nem kunszt... -
#4663 Vagy kicsit rágyúrni angolra...kis túlzással 01/02 nyelvvizsgához segített
ha nem unjátok még a képeket:
3 gól 3 assziszt 1 meccsen nempite... -
#4662 Csak egy cseppet kellene visszasasolni a magyarításból kifolyólag,oszt meglelné!!!Fakkkkkk!:(:) -
#4661 Csak a segítőkész fórumosok emá igen :) -
#4660 http://fmhun.uw.hu pl. -
#4659 itt -
sylas #4658 Halistok!tud vki magyarítást hozzá? -
#4657 Kezdtem egy bajnokságot a Fradival. Íme a végleges keret:
FTC 2004
-
Grenzjager #4656 No megkésve de mindenkinek boldog Karácsonyt!!
végre van időm gammázni is :D -
#4655 lol :) ez jó...
Zaki: Szerintem jó ötlet ez a kisebb csapat, sokkal jobb a gém úgy :) Legalább tudsz örülni a kisebbb sikereknek is. -
#4654 legalább ott tudok örülni egy kupás helyezésnek. bajnokságban így végeztem:
kupát sem nyertem még, csak két olasz kupaezüst van, meg egy olasz szuperkupa ezüst -
nick név #4653 akkor majd idegeskedhecc a kiesés miatt -
#4652 lehet, hogy inkább elmegyek máshova managernek, vmi olyan csapatba, ahol nem a bajnoki cím az elvárás, és nem idegeskedem minden ilyen #4649-es meccs után -
#4651 ja, és töröltem is a huszonvalamennyi éves Rómás elmentésemet -
nick név #4650 uninstall volt cm 03/04-el nem?
1ébként nekem is voltak hasonlo meccseim :(( -
#4649 na most lett elegem a játékból. állandóan ilyen meccseket játszom:
ezt a szezont még legyűröm, és a büdös életbe nem fogok játszani többet ezzel a játékkal, inkább játszom a cm03/04-el, tavalyi adatbázissal, mint ezzel a rakás szarral -
#4648 "...(persze győztes fél vagyok)..."
Ez csak természetes!:) -
#4647 jack danielsnek 2 jó meccsem (persze győztes fél vagyok)
meccs1
meccs2
-
#4646 A fiatalok igen, de azért van aki a játék elején is elérhető. Én most azokból kimaradtam, mivel a Diósgyőrhöz(velük kezdtem) a kutya sem akart igazolni.:) -
#4645 Igyekszik az ember.:) -
#4644 Jankulovski is marha jó vétel a játék elején, max 15 millió márkáért le lehet igazolni, és marha jó játékos. én is meg akartam venni, de lenyúlta előlem a Milan -
#4643 jé,őt én is leigazoltam 2. realos évemben -
#4642 hú baz, nagyon nyomod -
#4641 baz, fele ezeknek a játékosoknak csak évekkel később generálódtak :P -
#4640 -
#4639 Na ezen a meccsen egy fabatkát sem adtam volna a győzelmemért, különösen az első 20 percben. Nem semmi meccs volt! :) Ha érdekel valakit teljes egészében, szívesen elküldöm neki. Ha másnak is van elmentve nagyon jó meccse, szívesen megnézném.
Betis - Real Sociedad -
#4638 En elso szezonban 3. lettem sevillaval igaz 16 pontra a masodiktol de ez is jo kis eredmenyazert. -
#4637 Így néz ki a Spanyol bajnokaság 2011 decemberében. Első teljes szezonom a Real Sociedad-al. Remélem kitart a lendület a szezon végéig. Jaaa, és még a Király Kupában is állok!:):)
Tabella 2011 dec. 08
BL csoportkör vége
Legutolsó bajnokim