82686

• HT Miskolc
    arra, h a csapat mentalitása "gung-ho" (fejetlenül)-re volt állítva, ha a játékosaid posztnak megfelelő értékei 10 felett volt, akkor az uefa kupadöntőig tuti el tudtál menni...
  • Grusi
    Bazzeg, ez gáz, az Inter 20 meccs óta veretlen, sőt, 18-at meg is nyert :( Ebből nem lesz idén se bajnoki cím, tiszta bolondok, mindenkit kivétel nélkül 3-4 góllal tömnek ki...
  • Grusi
    Szerintem ez utóbbi.
    A sexyfootball amúgy mire épült? :)
  • JackDaniels #4913
    Spanyolországban a Baszkoknál pedig az van amit a képen látsz. Ezért nem tudom leigazolni 1-2 kiszemeltemet,mert nem baszkok, holott meglehetősen nagy tehetség mindegyik.

• DeeTox
    már inkább elkezdtem egy külföldit, de azért köszi a segitséget.
  • HT Miskolc
    aha...
    kihasznál egy bugot (úgy, mint a 0304ben a sexyfootball taktika a gung-ho-t) vagy módosítja az emberek értékeit, mint az mcfm?
  • ZsilKEANE
    Ez télleg egy érdekes szabály,én is nyeltem már igy...el is ment a kedvem elég sokáig a jatektol...
  • HT Miskolc
    kezd újra, igazolj gyorsan 4 u21est, nem kell, h mind kezdő legyen...
    ez is egy oloyan hiba, amit a magyar researcher baxott javíttatni...
  • nick név
    ez van, ezt kell szeretni
  • DeeTox
    ja az lesz, de akkor is mekkora hülyeség már ez... én még életemben nem hallottam ilyen szabályról.
  • nick név
    inkább normális külföldit ajánlom :)
  • DeeTox
    Most kezdtem el a játékot egy NB1/B-s csapatnál és amikor az első bajnokit akarom játszani, kiirja, hogy nincs 9 db 21 éven aluli játékos a kezdőcsapatomban és nem enged meccset játszani. Most mi a francot csináljak,amikor összesen 5 21 év alatti játékos van az egész csapatban. Mi a francot tudok én most csinálni? Tud valaki segíteni?Vagy inkább kezdjek egy normális külföldi bajnokságban?
  • Grusi
    Hat ez ilyen csítfájl, oda is volt írva a letöltésnél a description-be.
  • HT Miskolc
    bazz ezt nem is néztem... az a tökéletes edzés, ha nem edzenek???
  • nick név
    az csalás hogy mindenhol "rest" van
  • HT Miskolc
    jaja... ezen (illetve a taktika cserélgetésen) már vitáztunk egy jót az index.hu-n...

1. sztem ha az edzésterv- taktika kölcsönzés cheat, akkor az egész futballvilág egy nagy csalóvilág (mondjuk ebben van is vmi )
    bár a magyar pro licences edző banda még ehhez is balfax... vhogy nem látszik, h mindegyiknek meg kell látogatnia egy külföldi proficsapat edzését...
    2. ha ez csalás, nem lenne megoldva az import/export lehetősége a játékban...
  • Neville04
    nem! ha jóltom Grusi a játékot :)
  • bazze
    JAck kapott egy ingyen 9600XT-ét?
  • bazze
    Szerintem MAX röhögnek majd eggyet és kész!
  • JackDaniels #4897
    Én nem haragszom, de ránk majd fognak, mert szarrá OFF-oljuk a topicot!:DD Na jóccakát!:)
  • Neville04
    ő könnyen beszél ingyen kapta :P
  • JackDaniels #4895
    30-40e között asszem.
  • bazze
    na jó
    Remélem nincs harag a beszélgetés elejéért.
  • bazze
    Szerinted mennyi most egy ABIT R9600XT?
  • JackDaniels #4892
    Figyu! Van privát üzi lehetőség, próbáld meg pár embernél hátha valakinél mákod lesz és ír egy lehetőséget. ennyi ötletem van így éjjfél után.
  • bazze
    az a bajom hogy ha valakinek megvan a játék amit akarok és le akarom tölteni akkor azt írja hogy nincs szabad slotja a csávónak akitől tölteni akarok
  • JackDaniels #4890
    Hát egy karesz sem 2Ft manapság ez igaz.
  • JackDaniels #4889
    Hmmm, ezt nem vágom.
  • bazze
    Én is spórolnék de hát videókártyát is venni kell valamiből!
  • bazze
    bazz
    na mind1 ebből értelmes beszélgetés sose lessz...
    Csak veszekedés
    amugy meg a dc-ét azért nem szeretem mert ha valakinek véletlenül megvan az amit te keresel akkor annak tuti hogy nincs üres slota
  • JackDaniels #4886
    Én sem veszek minden héten 5 játékot, de erre spóroltam cseppet!:) De télleg nem tudok letöltési lehetőséget! Sry!
  • JackDaniels #4885
    Nem én áraztam be, basszus!
  • bazze
    Figyelj én kurvára szomoru vagyok hogy most nincs egy mendszeres játékom se
    Azzal csak a kedvemen rontassz ha ilyeneket írsz hogy te innen tölötted le oszt kibasz a link oda hogy 9.990FT a game.
  • JackDaniels #4883
    Vettem!
  • bazze
    Zaki te kinek adsz igazat?
  • JackDaniels #4881
    Ettőltöbbethatakaroksem tudok segíteni. Ezek az én korlátaim. Sry!!
  • zaki
    mármint jó értelemben
  • JackDaniels #4879
  • bazze
    Én ha tudok segítek másoknak.
    Ha nem akkor sem szemétkedek
    Ebből szürd le a választ
  • zaki
    már 9.!!!!!!!!

jövünk fel, mint a büki büdösvíz