82686
-
#4916 arra, h a csapat mentalitása "gung-ho" (fejetlenül)-re volt állítva, ha a játékosaid posztnak megfelelő értékei 10 felett volt, akkor az uefa kupadöntőig tuti el tudtál menni... -
Grusi #4915 Bazzeg, ez gáz, az Inter 20 meccs óta veretlen, sőt, 18-at meg is nyert :( Ebből nem lesz idén se bajnoki cím, tiszta bolondok, mindenkit kivétel nélkül 3-4 góllal tömnek ki... -
Grusi #4914 Szerintem ez utóbbi.
A sexyfootball amúgy mire épült? :) -
#4913 Spanyolországban a Baszkoknál pedig az van amit a képen látsz. Ezért nem tudom leigazolni 1-2 kiszemeltemet,mert nem baszkok, holott meglehetősen nagy tehetség mindegyik.
-
DeeTox #4912 már inkább elkezdtem egy külföldit, de azért köszi a segitséget. -
#4911 aha...
kihasznál egy bugot (úgy, mint a 0304ben a sexyfootball taktika a gung-ho-t) vagy módosítja az emberek értékeit, mint az mcfm? -
ZsilKEANE #4910 Ez télleg egy érdekes szabály,én is nyeltem már igy...el is ment a kedvem elég sokáig a jatektol... -
#4909 kezd újra, igazolj gyorsan 4 u21est, nem kell, h mind kezdő legyen...
ez is egy oloyan hiba, amit a magyar researcher baxott javíttatni... -
nick név #4908 ez van, ezt kell szeretni -
DeeTox #4907 ja az lesz, de akkor is mekkora hülyeség már ez... én még életemben nem hallottam ilyen szabályról. -
nick név #4906 inkább normális külföldit ajánlom :) -
DeeTox #4905 Most kezdtem el a játékot egy NB1/B-s csapatnál és amikor az első bajnokit akarom játszani, kiirja, hogy nincs 9 db 21 éven aluli játékos a kezdőcsapatomban és nem enged meccset játszani. Most mi a francot csináljak,amikor összesen 5 21 év alatti játékos van az egész csapatban. Mi a francot tudok én most csinálni? Tud valaki segíteni?Vagy inkább kezdjek egy normális külföldi bajnokságban? -
Grusi #4904 Hat ez ilyen csítfájl, oda is volt írva a letöltésnél a description-be. -
#4903 bazz ezt nem is néztem... az a tökéletes edzés, ha nem edzenek??? -
nick név #4902 az csalás hogy mindenhol "rest" van -
#4901 jaja... ezen (illetve a taktika cserélgetésen) már vitáztunk egy jót az index.hu-n...
1. sztem ha az edzésterv- taktika kölcsönzés cheat, akkor az egész futballvilág egy nagy csalóvilág (mondjuk ebben van is vmi )
bár a magyar pro licences edző banda még ehhez is balfax... vhogy nem látszik, h mindegyiknek meg kell látogatnia egy külföldi proficsapat edzését...
2. ha ez csalás, nem lenne megoldva az import/export lehetősége a játékban... -
#4900 nem! ha jóltom Grusi a játékot :) -
bazze #4899 JAck kapott egy ingyen 9600XT-ét? -
bazze #4898 Szerintem MAX röhögnek majd eggyet és kész! -
#4897 Én nem haragszom, de ránk majd fognak, mert szarrá OFF-oljuk a topicot!:DD Na jóccakát!:) -
#4896 ő könnyen beszél ingyen kapta :P -
#4895 30-40e között asszem. -
bazze #4894 na jó
Remélem nincs harag a beszélgetés elejéért.
-
bazze #4893 Szerinted mennyi most egy ABIT R9600XT? -
#4892 Figyu! Van privát üzi lehetőség, próbáld meg pár embernél hátha valakinél mákod lesz és ír egy lehetőséget. ennyi ötletem van így éjjfél után. -
bazze #4891 az a bajom hogy ha valakinek megvan a játék amit akarok és le akarom tölteni akkor azt írja hogy nincs szabad slotja a csávónak akitől tölteni akarok
-
#4890 Hát egy karesz sem 2Ft manapság ez igaz. -
#4889 Hmmm, ezt nem vágom. -
bazze #4888 Én is spórolnék de hát videókártyát is venni kell valamiből! -
bazze #4887 bazz
na mind1 ebből értelmes beszélgetés sose lessz...
Csak veszekedés
amugy meg a dc-ét azért nem szeretem mert ha valakinek véletlenül megvan az amit te keresel akkor annak tuti hogy nincs üres slota -
#4886 Én sem veszek minden héten 5 játékot, de erre spóroltam cseppet!:) De télleg nem tudok letöltési lehetőséget! Sry! -
#4885 Nem én áraztam be, basszus! -
bazze #4884 Figyelj én kurvára szomoru vagyok hogy most nincs egy mendszeres játékom se
Azzal csak a kedvemen rontassz ha ilyeneket írsz hogy te innen tölötted le oszt kibasz a link oda hogy 9.990FT a game. -
#4883 Vettem! -
bazze #4882 Zaki te kinek adsz igazat?
-
#4881 Ettőltöbbethatakaroksem tudok segíteni. Ezek az én korlátaim. Sry!! -
#4880 mármint jó értelemben -
#4879 -
bazze #4878 Én ha tudok segítek másoknak.
Ha nem akkor sem szemétkedek
Ebből szürd le a választ -
#4877 már 9.!!!!!!!!
jövünk fel, mint a büki büdösvíz