82686
-
#4876 Nanetúlozz vazzehhh!! -
Grusi #4875 Yep.
Te melyik 50%-hoz sorolod magad? :) -
#4874 lol, ez még csak most olvastam, de szemét vagy -
#4873 -
bazze #4872 Tiszta poén!!!!!!!!!!!!!!!
Na jóvan látom itt csak minden második ember értelmes -
#4871 18++ -
#4870 Legnépszerűbb témák
1. America's Army
2. BogyóKatica
3. Battlefield Vietnam
4. Jaccunk mi is szoláncot
5. World of Warcraft
6. Pro Evolution Soccer 4 [WE8]
7. Tibia
8. Pc tuning
9. Ki van fent legtovább?
10. Football Manager 2005
-
#4869 lehet, hogy már késő van egy kicsit -
bazze #4868 Mi van? -
#4867 -
#4866 Huhhhhhhhhhhhhhhhh!!!!!! -
Grusi #4865 Helyes, helyes :) -
Grusi #4864 Jó, átjössz, szopol? :( -
#4863 Hát csak mondjad, mondjad!:PPPPPPP Én innen szedtem le:FM2005
Hogyénmilyenvagyok!
-
bazze #4862 Rudee nak köszönöm!
Viszont Grusi!
Ha te így járnál te nem kérdeznél?
Én jelen pillanat bármit megtenneék a FM2005 vagy a TCM2005-ért! -
#4861 Csak úgy éppenhogy.:DDDDDDDDDDD -
Rudee #4860 Itt van torrent. Ha szerencséd van akkor lesz még készforrás. -
Grusi #4859 Látom azért te is keményen kiérdemelted azt a büntetőpontot :D -
nick név #4858 segitenék, ha tudnák de dc-n kivül fogalmam sincs honnan lehetne még ingyen esetleg torrent de ahhoz linket nemtudok adni -
#4857 jó -
bazze #4856 Fiuk jó a játék??
Ha igen akkor miért nem segítetek nekem hogy ha tőlem kérdik én is azt mondhassam hogy jó!
Azt se bánom ha azt mondjátok meg hogy a TCM2005-öt hol lehet letölteni INGYEN!!
ha tudni akarod miért ingyen akkor:4845 -
#4855 lol :D -
Rudee #4854 Feczesin nálam a Hajdukba jáccik.
Érdekes hogy Gera meg 30 évesen most vonult vissza. -
#4853 Feczesint vitte volna a Barca de nem adtam. 4,4 milka kevés volt érte akkora spíler lett (mielőtt gyanusitgatnátok hozzáteszem az ujpestben is az volt már épp ezért nem tudták megtartani) -
Rudee #4852 Akkor nyert a lottón, vagy sok pénze van a Vasasnak. Ha ezek a játékosok meghallanák hogy mennyit adhatok max fizetésnek, biztos megkérdeznék hogy az a heti pénz? :D -
#4851 lejárt a szerződése... amugy meg bl-ből van pénz -
#4850 ezzel vitatkoznék...Haverom kezdett a Vasassal, és Tőzsér, Éderson és WAltner is lement hozzá. -
#4849 Erdekes hogy Henao elment hozzad. -
Rudee #4848 Ezekből Szélesi, Simek, Éderson, Tőzsér, Tóth, Waltner és Feczesin biztos elérhetetlen egy kisebb csapat számára. Juhász Roland nekem a 4. szerződést fogadta el (örülök hogy a klub felét nem kellett felajánlani neki), de csak azért mer lejárt a szerződése és az MTK nem ajánlott jobbat. -
#4847 -
#4846 Jó magyar szokás ez a pályán való alvás!:D -
bazze #4845 Hi tom hogy nem szabad írni a warezről meg monden de letöltöttem a játékot és teóm ma reggel nyonott egy formázást!Ez még nem lenne propléma regisztrálok újat és lejön mégegyszer.De amikor a tlefonomból eltünt a SIM kártya akkor már kurva ideges lettem!Szal azt akarom kérdezni hogy a DC meg a torrenteken kívül máshol nem lehet letölteni?
Mondjuk valami ingyenes warez on vagy FTP-én?
Előre is THX!
Hajrá LOKI!!!!!!!! -
#4844 Így nézz ki a csapat: Henao-Szélesi,Végh,Gyepes,Böjte-Simek,Éderson,Tőzsér,Tóth N.-Waltner,Feczesin cserék: Sólyom,Juhász R.,Zavadszky,Bárányos,Habi,Szabó,Guarín -
Rudee #4843 A Fradi teljesen más. Oda le lehet igazolni jópár ismert "tehetséget", de más magyar capatokhoz a kutya se jön el. -
#4842 nem feltétlenül :D nekem idén ilyen eredményeim voltak bl csoportkörbe: Ajax-Fradi 1-1, Fradi-Milán 0-0, Stuttgart-Fradi 1-3, Fradi-Stuttgart 0-0,Fradi-Ajax 2-0, Milán-Fradi 3-0
2. kör: Juve-Fradi 5-1 Félidei eredmény: 2-1:( (pedig jók voltunk csak a juve pár perc alatt berámolt vagy 3-at és ott le is dölt-védőim aldutak) -
#4841 Na majd kijavíccsuk!:):) -
Grusi #4840 Úgy látszik, az utóbbi években szarul szerepeltek a spanyolok a nemzetközi kupákban :D -
#4839 Hmmmmmmmmmm??????????? -
#4838 Egyébként most lettem bajnok a Real Sociedad-al és egy selejtezőt így is kell játszanom a BL-be kerüléshez. Nem kifejezetten értem,hogy miért van ez így? -
#4837 Hol kell tehetséges játékosokat nézni?