82686
-
#4716 Nekem ilyen hullámvölgyek szoktak lenni...h zsinorban elvesztek 2-3meccset...akármilyen gyenge csapat ellen...aztán meg verem a legnagyobbakat is! -
#4715 következő meccsen meg 2 lövésből 2 gólt kapok -
#4714 Nekem szerencsére nincsennek ilyen problémáim,h minden 2. lövés gól lenne...de az is igaz h Howard olyanokat is kivéd amiket én már rég bent láttam...ilyen superman effektust küld a gyerek,és hipp-hopp odaugrik,durva,de király a csávó! -
#4713 baz, marha jó ez az Itandje kapus, épp most kapott egy 10-es osztályzatot a Metz ellen, nagyon jól véd, nem kapok be minden 2. lövésnél gólt -
#4712 durván nyomod -
#4711 Egészen jól alakulnak a dolgok a bajnokságban!:)
-
#4710 nálam is atomul nyomja, most vertem meg a 3. Auxerre-t 3-0-ra az ő 2 11-es góljával is, pedig enyhén tartalékos csapattal léptem pályára utolsó 7 bajnokin 5 tizenegyest kaptam, mindet be is lőtte a brazil -
Grusi #4709 Nilmar nagyon baszo, nalam aranylabdas volt 2008-ban :) -
#4708 komoly?
-
#4707 még mindig nem kaptam ki, viszint elég gáz a szabály a franciáknál: 3 srága után 1 meccs eltiltás, én meg meccsenként 3-4-et biztos kapok ráadásul most vagy 5 játékosom meghalt egy hónapra, combos lesz kihúzni a jó formát a bajnokság végére -
#4706 sirály vagy :) -
#4705 -
#4704 maradhattam is volna a Rómánál, mert nagyon belejöttem a végén, úgy érzem meg is nyertem volna a bajnokságot, de en mbántam meg, hogy eljöttem, jó kis csapat lesz ez a Lens jövőre :) -
#4703 na, most otthagytam Rómát, Lens csapattal vagyok most, lassan 2 hónapja vagyok itt, de még nem kaptam ki sőt, amikor átvettem az irányítást, akkor 16. volt a csapat, most meg már a 8. vagyok, 7 ponttal lemaradva a 4., uefa kupát érő helyről megvertem idegenben 2-0-ra pl a listavezető Nantes-ot, előbb meg a Monacot idegenben 4-1-re, úgy, hogy kiállították az egyik csatáromat már a 10. percben (2 sárga, már múltkor is kiállították így), a kezdőcsapatom nem is rossz, viszont cserék nagyon gyengék, év végén kb 30 játékost fogok leigazolni (ingyen):P legnagyobb sztárom Nilmar, eléggé jól nyomja, 24 bajnoki 16 gól -
#4702 nálam idén (2008) hagyta el a csapatát, végülis a bayernhez ment. -
#4701 hmmm, mingyá rákeresek -
#4700 Na ez a csóka már az elején is benne van és nagyon jó.Most igazoltam, de amikor Kolumbia szövkap-ja voltam ott is nagyon jól nyomta.
-
Grusi #4699 Nalam most helyrebillent minden, meccsenkent 2-3 golt is lovok, serultem pedig egy honapja nincs egy darab sem :)
Nem ertem, mi volt az az egesz az elozo szezonban... -
nick név #4698 a perfences-ben van olyan, hogy ?edt? vagy valami hasonlo a perfences alján, alatta van egy kis négyzet, melléirva patch, ha ezt nem pipálom ki akkor nemmüködik a pecs? -
#4697 megpróbáltam a patchet megint, mióta fent van, minden meccsen garantált a sérülés, volt hogy félidőben volt egy cserélendő, meg két zöld, lecseréltem mindet, második félidőben lett még egy. SiGames monnyon le. -
#4696 szal meguntad, mi? :D -
#4695 Ezen nem is csodálkozok különösebben!:) -
Grusi #4694 Madonna eddig két 0-0-t hozott össze nekem :D
Abba kéne hagynom a szar zenék hallgatását :)
By the way TÉNYLEG vegyétek meg Hatem Ben Arfát, a csávó büntet. Meg Julio Baptistát. :) -
#4693 Bocsi leb...xtak az offér, jogosan -
#4692 ilyenkor? milyen meló? -
#4691 -
#4690 Tényleg Mágus mester a melóhely szerencsés a játék szempontjából? -
#4689 Melóhelyen vagyok :( -
nick név #4688 :DDDDD -
#4687 megérdemelted -
#4686 #4678
nem tudjuk h eredményes-e a srác...
de ha gondolod onlány liga bármikor...
télleg te nem is linkelsz semmit? pedig olyan kívánscivá tettél -
Grusi #4685 En Robbie Williamset es szetbasztak. :DD -
nick név #4684 én most tankcsapdát hallgatok és nyertem :D -
Grusi #4683 Igen, hasonló babonáim nekem is vannak, pl. ha Rage Against the Machine-t hallgatok, 50%, hogy nem nyerek. De ha Guns N' Rosest, 50%, hogy igen. :)) -
nick név #4682 -
#4681 "Az egeret én meg meccs közbe is szoktam máshova tenni :DDD" Ugye ugye ez itt a bibi, való viselkedés ez egy managgernek..... Franco/Mágus/ mit szólsz ehhez? -
#4680 nem is olyan rossz a gém
azóta 16 meccs alatt csak 1X kaptam ki,akkoris csak a bl-ben, mikor már megvolt a továbbjutás -
#4679 Ez poénos de nálam is sokszor igy van, hogy sorozatba nyerek ( még ha van 3 sérültem is). De mikor el kezdi a hülyeségét akkor a legerősebb csapatommal is kikapok. DDD ( én időpontokat nemtudok)
Az egeret én meg meccs közbe is szoktam máshova tenni :DDD -
#4678 najó,azért én is ember vagyok
-