82686
-
#4836 A Diósgyőrrel nekem is szerencsém volt sokszor, mert hát magyar csapattal az is kell(sorsolás) a BL-be kerüléshez, de nem lehetetlen. Szurkolok neked! -
Rudee #4835 Figyelem a fórumot, láttam is a sikereidet. De nekem a BLbe jutás eddig nem jött össze, ezér is lenne jó legalább az UEFA kupába mentelni egy kicsit. Nemzetközi eredmények nélkül nem sokra jutok. -
#4834 Majd jön, nekem 6 év után jött a manna!:DD Ha visszakacsintasz akkor láthatod.:DD -
Rudee #4833 Még csak 3 éve várok egy külföldi szerződésre :D -
#4832 Gyűjtsd a lóvét, úgysem fogod tudni elkölteni!:PP
Hamár elértél valamit és jön majd egy komolyabb külföldi ajánlat, rögtön fogadd el!!:DD (Tapasztalat) A magyar bajnokság csak ugródeszkának jó!!! ......(sajnos) -
Rudee #4831 Na befejeztem a 2008-09-es szezont is (tabella). Az utolsó bajnoki az Újpest ellen volt. A fiatal Suri parádézott, remélem jó kis csatár lesz belőle. Hercegfalvi idén nem lett gólkirály, de néhány játékos fölzárkózott mellé. Eddigi talán legjobb idéynén van túl Buzsáky. Lehet hogy ez az utolsó idénye, mert állandóan nagyobb csapathoz akar menni (a Szpartak Moszkva az egyedüli érdeklődő).
Két bajnoki cím után idén "csak" ezüst jutott a kupában és a bajnokságban is. Remélem az UEFA-kupa csoportköréig sikerül eljutni, kéne egy kis bevétel a klubnak. -
nick név #4830 énsem ezt használom :) assistant végzi, lusta vagyok beállitani :D -
Grusi #4829 Ez tökjó, csak a piros is messze túlvan a vonalon, ami azt jelenti, baromi megterhelő és sérülésveszélyes. Inkább maradok a sajátomnál :) -
#4828 Ha néha kikapok, én is a játékot szidom!:DDDDDDDDD -
#4827 Senki sem haragszik az "érdekességért", de van ettől jobb is. -
#4826 -
nick név #4825 a csiter! :D -
#4824 megtennéd, h elküldöd mélben? [email protected] -
mindenki úgy játszik ahogy akar.
amúgy elnézést mindenkitől hogy egy kis érdekességet mertem beszúrni... -
Nadi #4822 Nevetséges ez a játék.4-2 re vezetek a man utd-val a porstmouths ellen 9 emberrel játszanak és kiegyenlítenek 4-4re.Megyek is nézem inkább a meccset -
nick név #4821 ezt valahonnan töltöttem, asszem cmfrenzy.com-rol, eléggé hasonlit #4807-re :)
[IMG]http://iaro.srv.hu/kep/sampdoria training.JPG[/IMG] -
#4820 szerintem a srácnál a csalás nem egyenlő a jó-val... -
#4819 Mi a fasznak jáccik az ilyen ha arra nem képes, hogy kikísérletezzen magának egy jobbfajta edzéstervet, mikoris egyáltalán nem kell sokat kínlódni ezzel, mert a játékban alapból meglévő edzések is nagyon hasznosak, csak okosan kell használni őket. -
#4818 a srác keresett egy JÓ kis edzéstervet... -
#4817 -
nick név #4816 valami szar csapat nemis ismerem -
#4815 ki lett a bajnok? na ki? -
nick név #4814 nah közben befejeztem elsö szezonom a sampdoria-val... elsö 7-ben mindenképp beakartam kerülni uefa miatt, de nem jött össze :((( .A vezetöség elvárását igy is felülmúltam valamivel, kurva sok meccset elvesztettem hülyeségek miatt, nah mind1 majd következö szezonban...
-
#4813 hát ja -
#4812 semmi extra gond nincs vele. amint látod a physical csík nem túl magas. persze azért nálam egy world class phsyio befigyel... -
nick név #4811 kicsit sokat sérülnek a játékosok, vagy nem? -
#4810 Ügyes kis csalás.Ilyet ha lehet, ne nagyon reklámozz légyszíves, legalábbis ne itt! -
nick név #4809 jah ez aza cheat file vagy mi? -
Piko888 #4808 Én 888 vagyok, nem tudom honnan ismersz, lehet hogy onnan hogy régóta hozzá szólogatok dolgokhoz.Egyébként Sopronból. -
#4807 ez elég jó sztem. annak idején asszem cmfaq-ról szedtem:
ha érdekel feltöltöm valahova -
Nadi #4806 Piko honnan vagy mert én ismerek egy Pikót és ő is 88-as -
Piko888 #4805 Hali!
Nincs valakinem jó edzés terve, már régóta keresek, de nem találok sehol ( vagy rosszul keresek :-)).Ja és az edzőket és játékos keresöket mi alapján válogatjátok?
Kösz -
#4804 Én egy valamit nem értek. Minek ajánlgatni egy nagy csapathoz embereket,amikoris azt igazolsz,akit akarsz. Én amikor a Diósgyőrrel nyomtam, volt olyan gondom, hogy a kutya sem akart hozzám igazolni, de egy nagy csapatnál????? Amióta a Real Sociedad-al vagyok, nincs ilyen gondom, egyedül a fizetésre kell figyelnem, valamint a saját döntéseimre hagyatkazom, nem igazán bízok a megfigyelőimben. Nem is alkalmazok csak kettőt.:) De szerintem ez is sok. Nekem is meg van a saját listám és egész jól szerepeltem a mostani bajnokságban.:)
Íme a bizonyíték.
-
Nadi #4803 Kösz -
#4802 Tsigalko (Yury) -
Nadi #4801 Tud valaki ajánlani egy jó,fiatal és nem drága kapust aki már az első évben használható? -
Nadi #4800 Valaki leigazolta már Maniche-t?? -
#4799 Mások már szóltak, azóta megjelent egy patch is.
Képet benyomok a gyerekről, ha hazaérek.
Amúgy sokat panaszkodtatok, hogy rengeteg lövésből nem rúgtok gólt, a gép meg rúg egyet és azzal nyer / kihúzza döntetlenre.
Hát akkor nézzétek meg a Soccerneten a ManCity-West Bromwich meccs GameCast-ját, naggggyon érdekes... -
nick név #4798 :DDDDD -
Grusi #4797 Ha akár egy szót is mersz szólni az SI Games-nek a "SOK" gól miatt, saját kezüleg metéllek körbe :D