82686

• JackDaniels #4636
    Itt van neked pár player, így hirtelenjében:)
    Evandro Roncatto
    Edixon Perea
    José
    Roberto
    [URL=http://iaro.srv.hu/kep/player05.jpg]Pedro "csodagyerek" titulussal[/URL]
    Mario
  • franco
    nem sűrűn ajánlgattok játékosokat megvételre. hát parancsoljatok:

[reméli sikerült]
  • Rudee
    Érdekes hogy a Fradi csak 5 gólt kapott. Annak idején még én igazoltam Bardit az Üllői útra, most meg parádézik. Az ötből kettőt én lőttem, Honvéd-Fradi 2-1 volt.
    A Vác 2 pontjából ellenem szerezte az egyiket, Vác-Honvéd 1-1.

Házi góllövőlistám: Buzsáky 7, Hercegfalvi és Suri 5-5, Cosme 3 gólos

15 bajnokiból eddig kb 3 volt, amikor nem volt kettőnél több sérültem.
  • Rudee
    A 3. Honvédos szezonom felénél így áll a bajnokság:
  • franco
    mivel eleve olaszba voltam így ancelottit váltottam akinek egyébként favoured personja vagyok. meghát így a fél parma válogatott
  • Grusi
    En az olaszokra szavazok :)
  • nick név
    grat, sztem a spanyolt fogadd el :)
  • franco
    upsz...láma-e vatyok. nembaj akit érdekel meg tudja nézni
  • franco
    megérte várnom:

az addictedness ratinget olvasgatjátok?
    kinek mi a max?
  • franco
    Hello mindenkinek!
    Gondoltam itt a karácsony ugyhogy hozzászólok egyik kedvenc topigomhoz, meghát ugy veszem észre egész normális társaság verődött itt össze ugyhogy amit mondok nem falra hányt borsó. Dícséretnek is vehetitek!
    01/02 óta tolom a gammát és az én (nagyonszerény) véleményem hogy ez az eddigi legjobb (patch nélküli francia verzió)! Amiket itt írtok problémákat nálam nem jött elő egyik se. És kellőképpen nehéz legalábbis nekem. Ja és nem értem mért szenvedtek a magyar bajnoksággal végülis a jófajta seftekről maradtok le.
  • Hentes Bill #4626
    nekem kb 9-re jön a jézuska, szal még nem tom :D

illetve azt igen, hgoy fatertól zsét kapok, amiből veszek majd ps2-őt
  • JackDaniels #4625
    Egyébként kinek mit hozott a Jézuska?:)
    Én elsőként jutottam tovább a BL csoportomból.:)
    Amióta elvállaltam a Real Sociedad managelését meglehetősen szárnyal a csapat. Ilyen jót tett volna nekem az a 6 év a Diósgyőrrel??? Ha igen, akkor jó tanuló időszak volt. Majd rakok be képeket.
  • JackDaniels #4624
    "...megfigyeltem hogy mióta nem kell első fordulót játszanom a BL-ben..."
    Figyelmesen elolvastátok?? Mert ha nem kell csak 2 kanyart lehúzni, akkora ha a 2. körben esel ki akkoris indulni kellene az UEFA-ban!!!
  • robotnyk
    most esett le :D
  • Grusi
    :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
  • Terminátor14
    Egyetértek...
    De Uefa-ban csak a 3. bl selejtező után indulhatasz (természetesen ha kiesel a bl-ből)
  • Clement
    Az igazat megvallva tényleg vannak furcsa történések a patchelt verzióban , de engem még annyira azért nem idegelt fel.Azt már megfigyeltem hogy-főként kupameccsek alkalmával-amikor már az esetleges hosszabításban kiállítanak egy játékost az ellenfél csapatából akkor gondolom ama megfontolásból hogy véletlenül se származzon ebből semmilyen előnyöm, szinte azonnal megsérül egy emberem.Persze ilyenkorra már hármat cseréltem és nincs lehetőségem a sérültet pótolni.Volt olyan eset amikor még meg is koronázta ezt a teljesítményét a gép azzal hogy ráadásképpen még egy mandró mondta be az unalmast.Volt olyan kupameccs amit heten fejeztünk be és így is csak a tizenegyesekben buktam el.De ennek meg én voltam az oka, már rájöttem hogy az edzéstervből kimaradt a büntetők gyakorlása így hát nem csoda hogy gyengén rúgták.Ajánlom mindenkinek hogy erre is figyeljen.Egyébként a vasassal tolom, 2010-ben járunk, már kétszer nyertem bajnokságot, egyszer kupát de viszont azt is megfigyeltem hogy mióta nem kell első fordulót játszanom a BL-ben azóta egyfolytában szívat a gép.Az első alkalommal a Brugge volt az ellenfelem,persze sinma bukta volt, idén pedig a Crvena Zvezdát kaptuk, itt már szorosabb eredménnyel, de kiestem.Meglepő módon a második kör beli búcsú után még UEFA kupa szereplésre sincs lehetőség, nem tudom ez a valóságban is így van-e?
    Na, befejeztem, megyek enni!:)
    Kellemes Karácsonyt Mindenkinek és azért ne hanyagoljátok a játékot!
  • nick név
    :DDD
  • Terminátor14
    Bakker, hát ez kész :-/

(klikk rá a nagyob képért)

Egyébként boldog karácsonyt mindenkinek!
  • ZsilKEANE
    BOLDOG KARÁCSONYT ;]]
  • Neville04
    boldog karit!
  • benyo87
    mindenkinek boldog karácsonyt!
  • nick név
    jaja boldog karit
  • DONGUBA
    Nektek is
  • Grusi
    Bizony hogy boldogat :)
  • Hentes Bill #4611
    boldog karácsonyt (majdnem) minden cm, és fm fannak
  • Hentes Bill #4610
    nem
  • benyo87
    Nekem sincsennek ilyen gondjaim...nálam is fent van a patch,és tök jol megy a gamma!Nálam kiegyensúlyozott...Lehet h nekem is dobozos kalózverzióm van?!
  • JackDaniels #4608
    Nekem a peccs előtt sem volt ennyire durva, bár csinált érdekes dolgokat, de azóta, hogy felraktam egész jó lett a gamma, persze még így is vannak benne hibák, de attól szerintem játszható. De lehet, hogy csak nekem van dobozos kalózverzióm, amiben kevés a hiba???:)
  • robotnyk
    te feltetted a patchet?
  • nick név
    csak nyugodtan, legalább van élet a topicban :)
  • Hentes Bill #4605
    :D
  • Hentes Bill #4604
    másik, hogy pl De Rossi DML poston miért kap állandóan 3-as, meg 4-es osztályzatot? elvileg az (is), középpályán még elmegy a játéka, de előző verziókban akit a posztján játszattál csak nagyon ritkán kaptak 3-as, vagy 4-es osztályzatot.jobb szélen ugyanez a helyzet, eladtam Mancinit (aki egyébként kegyetlen jól nyomta a jobboldalt), aztán egy normális játékost nem találtam arra a posztra, vmi hollandot igazoltam le ingyér, vmi 7.6-on zárta a szezont, de gólt nem lőtt, meg volt 1, vagy 2 asszisztja. szerencsére azóta legazoltam egy zacskó szotyiért Oddo-t, ő meg Mancininél is jobban tolja a jobbon. balon meg Grosso van (Candela helyett), ő is nagyon brutálisan nyomja, előző 2 szezonban is ő lett a legjobb hátvéd. ja, hogy fogjam már be a pofámat? ok :)
  • nick név
    addig cm01/02-t nyomom :) nosztalgia rulez
  • Hentes Bill #4602
    na ja. az 5. évemben talán a 2., vagy a 3. 10-est kapta a kapusom. 2-0-ra vezetett már a 10. percben ellenem otthon a Milan, ráadásul lesérült Frey, aztán a cserekapusom lett a meccs legjobbja 10-est kapott, a meccs 2-2 lett. ugyanez a kapus a következő meccsen otthon az Arezzo ellen kapott 2 kapura tartó lövésből 2 gólt, szal érdekes. kb 4-5 kapura tartó lövésből 2 gólt tuti, amit kapok. aztán otthon nem bírok elverni egy Sampdoriat, 30 lövés 12 eltalálja a kaput, ellenfél kapusa megfogja mindet, és ilyenkor általában lőnek egyet kapura, ami persze be is megy, és így kapok ki általában. no comment. cm3 óta nyomom a gémet, de ha ilyenek történtek volna az előző verziókban, már rég otthagytam volna a faszba a játékot
  • Grusi
    Pontosan igy van, ellenem minden kapus hozza a 8-9-est... :)
  • Hentes Bill #4600
    na ja, de az tavasz, mire kijön
  • nick név
    szerintemis sokkal jobb volt a cm03/04 uh én inkábbb megvárom a cm5 -t...
  • Hentes Bill #4598
    na jó, elegem van ebből a szánalmas játékból. majdnem minden kapuralövése az ellennek gól, ellenem meg parádéznak a kapusok, elmegy a faszomba ez a gusztustalanfaszlámacsíterai, undorító egyszerűen. cm03/04 volt a király, de ez... faszomat, a készítők szájába, hogy lehet így elbaszni egy játékot
  • nick név
    grat :)