82686
-
#4996 ajánlgasd a játékosaidat az összes olasz klubnak, meg az elite csapatoknak. előte meg nyomd őket transfer listre, és not needed by the clubra. ált. ilyenkor vannak érdeklődők, majd tesznek egy ajánlatot -
#4995 Ha tudsz eladni játékost akkor az értük kapott lóvé hozzáadódik az igazolási keretedhez. Ha a játék elején jársz, akkor ajánloma figyelmedbe Evandro Roncatto-t. Baloldali támadó és rohadt gyorsan fejlődik. Nekem nagyon bevált. -
#4994 mondom -
#4993 De Rossi nálam csak a középpályán nyomta jól, ha beraktam DML-be, állandóan 3-4-5-ös osztályzatot kapott :/ -
rumos #4992 grosso jó ötlet! -
#4991 Ez a visszatöltögetés is elég nagy faszság. Ezzel nagyon valósághű lesz a gamma. Meg egyébként is a francnak sincs annyi ideje,hogy 5x visszatöltsek egy meccset. Arról meg nemis beszélve, hogy sokszor elfelejtek menteni!:):) -
#4990 Grossot le lehet igazolni az 1. szezon végén ingyér. mondom, nálam nagyon nyomta :) -
rumos #4989 huszti LOL...
3-4-1-2-t játszom (mint amit most is játszik a Roma), szóval vmi védekezőbb balszélső kellene, candela helyett. de rossi-t raktam oda egyelőre, de ő a valóságban középső középpályás, na mindegy.
fabio aurelio-t prónáltam megvenni, de csak 4.75 M euróm van vásárlásra. tényleg, ezt a keretet nem is lehet túllépni? eladnám egy csomó játékosomat, de a kutya sem jelentkezik értük...
mondom, kezdő vagyok még -
#4988 :DDD -
#4987 Grossot ajánlom. nálam kegyetlen durván nyomta. de jó néhány évig Candela is -
#4986 Szabály szerint 14 év a korhatár. Alatta nem játszhat az első csapatban még akkor sem, ha már 12 évesen szőrös a töke és pl. Kolompár Dezsőnek híjják.:DD -
#4985 A bajnokság elején nem lett benevezve. Nálam a spanyol bajnokságban is ilyen van. -
#4984 D'Agostino nem jó?
Amúgy montolivo,ben arfa,mohamed zidan,mitea -
#4983 Huszti? :D
-
rumos #4982 As Roma-val jáccik itt vki?
akarok venni vmi jó baloldali középpályást, legyen óccsó de jó. -
#4981 neve alapján lehetett volna vmi koreai is :P -
#4980 boszniai :P -
#4979 "Siroki Brijeg"
ez meg milyen csapat? -
#4978 nagyon jól teszed -
#4977 Nah, a 2. selejtező körben 5-1-es összesítéssel búcsúztattuk a Siroki Brijeg-et, a 3. körben a Leverkusen lesz az ellenfél :-/ -
#4976 hehe, BL selejtezőn most lőtt nekem gólt Abramovic :D -
Rudee #4975 Juhász Roland mellett remélem ragad rá valami.
UEFA-kupa első fordulóba a grúz Lokomotivi Tbilisi-t kaptam, ellenük pont nem jácchatnak az új játékosok, mer a nevezés után 2 nappal fogadták el a szerződést. -
#4974 Zaki en valaszra se meltatom pamert ha nem latnatok:)) -
#4973 Éljen.Nálam is előjött ez a hiba,hogy nem akar elindulni a game.Aki találkozott már vele,annak sikerült valahogy megoldania? -
#4972 lassu,lassu,lassu -
#4971 ezt akartam írni :) Nb1-ben még biztos elfoicizgat, de ha esetleg nemzetközi porondra jutsz :) Mondjuk nem féltelek...
Sok sikert!
Én most kezdtem újra a Fradival, mert ugye nekem is odalett az 5-6 éves mentésem. -
Rudee #4970 Jött még egy horvát utánpótlás válogatott + a tarcsiba is vannak páran akiket be lehet vetni.
Magyar bajnokságba csak jó lesz ez a bosnyák is. -
#4969 majd drukkolok, hogy jó legyen -
#4968 én max akkor töltök vissza, ha betöltés utáni meccsen kikapok (meccs napján mentem el a gémet ált.). de ez nem gyakori, ritkán csinálok ilyet -
#4967 nem túl acélos...
A helyedben azért keresnék még valakit, ha nem válik be. -
Rudee #4966 A védelmem kezd kiöregedni, Vámosi a szezon végén visszavoul. Ő lesz az egyik új védőm, remélem beválik.
-
#4965 Nekem is van egy haverom, nálam szokott játszani a játékkal. Bayern München-nel nyomja..ha otthon elér egy döntetlen, visszatölt, ha idegenben kikap, visszatölt, szóval elég durva :) Aztán erre veri magát (képletesen) -
#4964 Hát az újratöltőkön énis mosolygok...
Egy rokon 01/02-ben 25x(!!!) töltötte vissza a BL-döntőt és nem tudta megnyerni. Gondolom sejtitek ki ellen.
Fm scout is csalás kivéve talán ha kinéztél már egy konkrét játékost és csak az ő sale value-ja érdekel. A valóságban is leülünk az asztalhoz és szépen megkérdezzük az árát -
#4963 nem ismerlek, csak következtetek...
SZvsz azt tartjuk csalásnak, ami csalás...
pl az az edzésterv, editor használata (pénz varázsolás, játékosk értéeinek módosítása), meg tudom is én...jaa, újratöltés.
Meg egyesek az fm-scout-ot is... -
#4962 olasz bajnokság, freddy adu, január 1-jén jött és nem játszhat csak az u20-ban, ha a felnőttekhez rakom, mellette egy nem gomb van és nem játszhat -
#4961 Jó neked hogy így ismersz látatlanban...
De ha már itt tartunk, mire gondolsz konkrétan? Mi az amit ti csítnek tartotok? -
#4960 figyelmesen fórumozom, de ha ott használtad...
No meg aki ilyen csítet használ, az mást is szokott. -
#4959 ha figyelmesen fórumozol akkor láthatod hogy az egy hsv-s mentésből volt... -
#4958 ha nem láttam volna az edzéstervedet, akkor most gratulálnék... -
#4957 amiatt sem. nem vágom mi lehet a bibi... melyik bajnokság? magyar? mert ott bármi előfordul6 :)