82686
-
#4596 Na,kreáltam magamnak egy képecskét.:) Nem egy remekmű, de nekem teccik!:) -
#4595 késő :) -
nick név #4594 kömöly??? ha már van vip legalább javitsd ki bazz :) -
#4593 sztem tök kömöly :) -
#4592 THX. Majd próbálkozok.:) -
Grusi #4591 Nagyon komoly ez a VIP cucc, kb. annyi értelme van, mint a datolyáknak a tétova teve clubnál :) -
nick név #4590 feltölteni pedig: forum menü -> beállitások -> nick kép, tallozod és feltöltöd -
nick név #4589 sokféleképpenlehet pl. én paintbe megrajzolom, konkrétan animagic progival animáltam és feltöltöm... -
#4588 KÖssssssz, ezzel lényegesen beljebb vaok. -
#4587 :) -
nick név #4586 rajzol feltölt -
#4585 Hogyan lehet nickképet csinálni?? Valaki hozzáértő help. -
Costa #4584 minek kezdeni nagy csapattal?
az nem izgalmas... -
Grusi #4583 Olivera :) -
#4582 CAMONARESI -
nick név #4581 forum menü -> · VIP jogok felvétele -
#4580 Off
hol tudom megnézni,hogy milyen előnyei vannak a VIP-ségnek?
ON
Aki kezdett a Juventus-szal játékot,melyikük a jobb Camoranesi vagy Olivera? -
nick név #4579 énnem szenvettem és nemis fireworksal... -
#4578 Elhiszem, nekem is ami mostvan ugy szenvedtem :DDD ( Nem is lett a legjobb) -
#4577 Hogyan lehetne ilyen nickképet csinálni?? -
#4576 jóez. nincs kedvem szenvedni a fireworksal :D -
nick név #4575 -
#4574 Jo szar ez a nikk....vedd ki belole hogy the -
Grusi #4573 :DDDD -
nick név #4572 #4568 gondolom igen
#4569 grat
#4570 de
#4571 nem
-
#4571 na csak én látogatom ezt a fórumot? :) -
#4570 na mivan senki nem ír ide? :) -
#4569 én a 07-08 szezonba körbeverem a magyar bajnokságot. itthon nincs ellenfelem... Nemzetközi porondon is jó vagyok... most jön bl 2. kör Juve ellen (csoportból másodikként jutottam tovább a milán mögött 3. Ajax 4. Stuttgart) A válogatottat pedig eb-re vittem. sajna 1 jó balszélső kéne mert huszti távozása óta lukas azaz oldal... Tóth Norbert nem tud kiegyensúlyozottan teljesíteni sajnos... :( De hiába van meg a pénzem 1 sztárra vagy irrális fizut kér vagy szóba se áll velem :( -
#4568 most mindenki vip lett? :) -
#4567 Most leírom, hogy mi történt az első szezonomban.
Honvéddal kezdtem el egy baknokságot, igy sok pénzem nem volt igazolni. Ezért csak kölcsön játékosaim voltak. Koplárovics,Rajczi,Tisza, Bori. Össze raktam egy csapatot és ősszel a második helyen végeztem. Uefa kupából a második körbe kiestem. Aztán télen Tomicot letudtam igazolni kapuba, nagyon jó kapus.
Sikerült megtartani a 2. helyemet év végére is. A bajnokságot a ZTE nyerte. A BL -t az Arsenal, az Uefa kupát pedig a Liverpool. Aztán nyáron sikerült pár igazolás pl. Halmosi, Bárányos,Sowunmi,Zováth, Végh, Nélio ( ő már idősebb, de nem olyan rész egy két évet kibír még). Most sorsoltak az uefa kupában. Maccabi Tel-Avivot kaptam. Szerintem ki fogok esni. :((( De majd meglátjuk. Ez volt a rövid élménybeszámolom. -
#4566 Off
Télleg jó ez egy hónap ajándék :DDD -
#4565 De jo nekunk 1 honap ajandek vip:))) -
#4564 renitensek... -
#4563 OFF
Azért kaptam,mert a HL2 fórumon az egyik moderátor fitogtatni akarta a hatalmát és példát akart statuálni,de nem gondolkozott és ártatlannal tette!
ON -
Takezó #4562 baszki, mi ez a sok büntipont?? -
Takezó #4561 jah :DD -
#4560 Balog-ot nekem is adhatta volna Békéscsabára! -
Grusi #4559 De azért mekkora cigány, neki 3/3 bement :D -
Takezó #4558 Nem is rossz mesterhármas 3 percben :)
-
Takezó #4557 ha rákattintasz a VIP Státusz-ra a főoldalon, megtudod ;)