82686
-
#4756 u20-ból nem hoztál fel játékosokat? pl marchisio, de ceglie, stb.... ezek a játékosok nálam stabil kezdők voltak a játék eleje óta, és már válogatottak is voltak (azért beszélek múlt időben, mert fél éve otthagytam a Rómát) -
#4755 Mivel eddig csak hallgattam és figyeltem a többiek élménybeszámolóit úgy döntöttem én is írok egy terjengősebb eszmefuttatást.Befejeztem 1. szezonomat a Juventus-szal,melynek eredménye a mesterhármas lett.Bajnokságban 12 ponttal előztem meg a Milant a BL döntőben a Bayernt vertem 2:1-re.Az Olasz Kupa fináléjában az Interrel csaptam össze,hazai pályán 1:0-ra győztem,majd a visszavágón 3:1-re diadalmaskodtam.
Már a játék elején megszereztem Heitingát,aki megbíható védőnek bizonyult.Mivel a vezetőség nem adott túl sok pénzt (7,25 millió font)inkább fiatal tehetségek után kezdtem kutatni.Így sikerült leigazolnom Labinot Harbuzi-t a Feyenoord-tól valamint Haris Laitinent mostnemtudomkitől.Főleg utóbbit ajánlom nagyon,mert AmRLC,és mindkét lábával kitűnően kezeli a labdát.Harbuzi és Laitinen is svéd U21-es válogatott csak úgy mellékesen.
Bíztam benne,hogy a BL megnyerésével némileg több pénzt kapok majd,de reményeim nyomban szertefoszlottak amikor megláttam,hogy kemény 7,75 millió fontot kapok játékosvásárlásra.Mivel a szezon során nem nagyon tudtam pótolni Kapot a kppálya bal oldalán ezért ingyen megszereztem Alberto Santanát a Palermo-tól.Legújabb igazolásom pedig Horacio Peralta volt mindössze 1 millió(!) fontért.Kineveztek olasz szövetségi kapitánynak is,itt jegyezném meg,hogy aki hasonló cipőben jár,mint én ne felejtse el megnézni Fernando Cavenaghit,ugyanis a srác argentin,de második állampolgársága olasz és még nem volt válogatott,tehát meg lehet hívni a válogatott keretbe.
Legeredményesebb játékosom Ibrahimovic volt,aki 41 gólt szerzett.Kicsit csalódtam Emersonban,de talán csak azért,mert sokat volt sérült így mindössze 21 meccsen játszott (csak összehasonlításként Buffon 55 mérkőzésen lépett pályára úgy, hogy 4 találkozót kihagyott sérülés miatt).Egyenlőre ennyi,ha megtanulok képet beilleszteni,akkor majd az ábrák beszélnek helyettem.
Sorry hogy ilyen terjengős lett,de mivel eddig semmit sem írtam,ezért volt mondanivalóm bőven. -
#4754 ja ilyen szar csatárt! Nálam a tarcsiba se férne be :D -
#4753 baz, lenyomtam a Lens-sal az új idény első 4 meccsét, jön a haver, mondom elmentem és kilpek, erre véletlen nem mentettem el, és úgy léptem ki... baz, pedig jól kezdtem, 4 bajnoki 8 pont, utaka és nilmar 4 meccsen 5 gól a bajnokságban, azóta nincs kedvem folytatni -
nick név #4752 hát én most a sampdoria-val jáccok, legjobb az csak 16(1) 9 :( -
#4751 De az csak egy jol kijott szezon volt a tobbi sima atlagos szezon volt -
nick név #4750 persze, pffff 49meccs 62gol, ilyenegy szar csatárt... aszittem már védönek használod -
#4749 Mostellegszar?:DDDDDDDDDDDDDD -
#4748 ja -
nick név #4747 az -
#4746 Nezzetek be a gfaleriamba van 1 kep pazzinirol jo szar. -
nick név #4745 akkor tölts a galériádba -
#4744 -
Grusi #4743 Nilmar epp ellenem lott kettot a Milanban :( -
#4742 Nekem azt irja ki hogy nemtok kepet feltolteni a http://free.srv.hu/i/a/iaro/index.php?link=upload -
#4741 15 vagy felette? huhhh...
azon gondolkozom átküldöm a keretem, nézd meg mit lehet kezdeni vele...
tegnap 1ik játékosom khagyott 1 tizit, ezért átnéztem a kezdőt, h kijelöljem ki lője, talán ha 4 játékos értéke volt 10-14 között...
-
#4740 ez is furcsa :P
-
#4739 kacifántos kis meccs volt :P
-
#4738 Hogy működik a taktikám?? Nézd meg, szerintem eléggé meggyőző.:)
Bajnoki tabella
Van pár kép a taktikámról is amit használok. A játékos beállítások pedig egyediek kell hogy legyenek.
taktika01
taktika02
Pl: Középpályásoknál, vagy csatároknál ha a bátorság, technika, döntések, kreativitás skill 15 vagy felette van, nyugodtan ki lehet pipálni a labda megtartását és akkor ha több védő közé keveredik sem foglya ész nélkül elrugdosni a labdákat. Nekem nagyon hasznosan műxik. Uez a helyzet a 'labda nélküli helyezkedés'-sel. Amelyik embernek ez magas, az általában nem szereti ha "megkötik" a kezét, nyugodtan lehet 'kötetlen poszt'-al játszatni, mégha védő is. A távoli lövéssel ugyanígy. 16-os skill vagy felette nagy gólókat akaszt a pali, a megpattanó lövésekről nem is beszélve. Meglehetősen sok gólt értem el így. Hirtelen ennyi. Összességében nekem nem volt baj a taktikámmal sem a peccs előtt, sem utána. Jaaa, még annyit, hogy uaezt használtam a DVTK-val is, de ott csak idegenben kontráztam, itt pedig mindig, ugyanis eléggé gyors játékosaim vannak. -
#4737 Jack!
új pöcs felrakása után hogy műxenek neked a taktikáid?
HT
tavaszi szezon bajnoki: 4-1-3 (o: 3-0-0. i: 1-1-3), kupa 2-0-0 (mind otthon) ez volt a counter, a def.away-t 1x vetettem be a bajnokesélyes Újpest ellen idegenben, az eredmény 0-1 (nem ide) -
nick név #4736 #4733: :D
#4734: énis csináltam hasonlot a zte-vel cm0304-be, de akkor már nagyon unatkoztam :)
#4735: :D unalomüzönek jo, 1darabig... -
#4735 izgi lehet -
Nadi #4734 Azóta már átírtam a pénzt az editorban és most a bolognyával kezdtem 1et úgy hogy csak 20 éven alúli játékosokat igazolok 133Millió euróból -
#4733 megint tombolnak a csalási hajlamok :D -
nick név #4732 hát, én még nem használtam, csak a cm0304hez, elvileg jáccol és közbe elinditod a progit, load game, és ha betöltötte akkor tudsz rákeresni játékosokra, klubbokra és tudod szerkezteni vele a tulajdonságait -
Nadi #4731 Cső!Valaki eltudná magyarázni az MCFM használatát?Kösz
-
Grusi #4730 Amúgy róla már toltam be ide képet, 18 éves volt akkor, kb. ugyanilyen értékekkel :) -
Grusi #4729 -
#4728 első 18 meccsen nem kaptam ki, végén meg 3X is, le is csúsztam a bajnokságban a 9. helyre, pedig voltam 5. is már, és lehettem volna a 3. is -
#4727 király, el is vesztettem az utolsó 3 meccsemet, nem is csoda. fél csapat bazzeg sérült, meg eltiltott, meg válogatott meccs van a kupadöntő napján, ki is kaptam 3-1-re a döntőben. csoda, hogy nem kaptam ki 8 góllal. na majd jövőre. jön vagy 30 játékos, asszem ilyen mégegyszer nem fog előfordulni -
#4726 hú de tele van megint a faszom a játékkal. ma játszom a francia kupa döntőt, és a fél csapat a válogatottal van, másik fele sérült, meg eltiltott, az 5. számú mozgássérült kapussal kell kiállnom a Bordeaux ellen. hát ez vicces lesz, nem igaz, hogy ilyen bugok előfordulnak még a játékban, hihetetlen. régebbi cmekben volt ilyen, hogy bl döntő napján voltak válogatott meccsek, és go on holidayra kellett mennem, mert nem tudtam kiállítani a csapatot. most ki tudok állni, de hát esélyem sincsen bazzeg -
#4725 nyomj be egy képet plz ingrimbelliről, thx -
Grusi #4724
Nem volt semmi meccs, ez már komolyból ment :) -
#4723 Bakker, ez meg mi???:DDDDDDDDDDD -
Grusi #4722 Johat, en is unatkozhatok :D -
#4721 te állat :D -
Grusi #4720 Csak ki akartam próbálni, menniyre hatékony a kapusom az 1az1-ben ziccerek hatástalanításában, mezőnyjátékosokat kiraktam szélre, így egy félidőn át csak ziccer volt. Sok sikerélménye nem volt szegény csávónak :D -
Rudee #4719 Ez szép :D -
#4718 :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
Grusi #4717 Most mondjátok meg, miért érdemlek én ezek utánelbocsájtást? :DD
(felhívnám a figyelmet a kapus varázslatos teljesítményére)