82686
-
#5036 Sneijder nálatok hol játszatva jó? Mert nálam AMR, MC-nek botrány, AMC-ből meg nehezen fogja kiszorítani Tottit a Rómából.
Viszont a Valencia elleni BL-nyolcaddöntőben (1. szezon), idegenben betettem a Corvia-De Nigris csatársort, és az ő góljaikkal 2-0-ra nyertem. Jók a kölkök -
#5035 jóvan na :D -
nick név #5034 hát szvsz inkább angol kiscsapat, mint roma -
#5033 hát még nem kezdtem semmit :) -
nick név #5032 nemugy volt hogy angolt kezdesz? :) -
#5031 lehet én is kezdek egyet a romával... -
#5030 régen én is így csináltam (meg az ifi válogatottakat néztem), de mivel mostanában kisebb csapatokkal játszom, ezért nincsen rájuk keret :) -
#5029 jah... kezdésnél a nagyobb csapatok u20-asát mindig végignézem, és ha van olyan játékos, akiben látok vmi tehetséget, azt megpróbálom leigazolni :) és egy nem egy ilyen képességű játékost elpasszoltam, mert nem fértek volna be úgysem a csapatba... -
#5028 huhhh, bazz :D
Van egy-két tehetséged :) -
nick név #5027 bazz -
#5026 megy a szabadrúgás vb, nézitek? :) -
#5025 na, nézegessed őket -
-
#5023 hmmm....nb1 szintű játékos tudja semlegesíteni Franca-t? -
nick név #5022 kemény emberfogás azon a gyereken ? -
#5021 közben szerkesztettem az üzit :)
Lenne egy kérdésem:
Mit ajánlotok, ha van egy erősebb csapat, de nem tudnak felülkerekedni rajtunk, kivéve egy játékosukat..a csapatuk szarul játszik, de ez az egy spíler beakszt 3 gólt.. -
#5020 -
#5019 megpróbálom -
#5018 nincs mit. mingyá mutatom a képeket :) -
rumos #5017 köszi az infókat, nekilátok a játszásnak :) -
#5016 utolsó előtti linket copyzd be úgy, ahogy :)
Hotlink a clickable thumbnail on a forum or message board! (Use this link first) ez az -
#5015 hogy is lehet így belinkelni a képeket?
nem akarom teleszpemmelni a képeimmel a fórumot -
#5014 így néz ki a csapatom 2010-ben -
#5013 nyomok be pár képet mingyá a fiatal játékosokról, akiket mondtam, hogy lássad őket milyen spílerek lesznek :) -
#5012 Montellát eladtam kezdésnél az Udinesenek, nem kellett nekem...
Corviát meg 1 év után a Lazionak, de nem kellett volna elengednem, mert nagyon jó játékos lesz belőle :( Cercivel ugyanez a helyzet. ő volt az 1ik legnagyobb játékos a cm03/04-ben, meg Simonetta, benyomtam 16, ill. 18 éves fejjel őket a kezdőbe (a 20 éves romás elmentésemben, amit már mondtam), és kb olyan 0.8-0.7 lehetett a gólátlaguk :)
itt meg eléggé gyengék voltak, eladtam őket, azóta Cerci olasz válogatott, szal őt se engedd el. Simonettát meg nem tudom, nálam itt nem lett belőle semmi. -
#5011 kb 50%-on tudod csak eladni, de addig se kell fizetni őket. cercit meg corviát pedig el ne add! -
rumos #5010 zaki: milyen felálással játszottál a romával? montellával mi lett?
akiket ifiket igazoltál, az életben nem hallottam róluk.
corvia, cerci, de martino, meg a többi roma ifik, lett belőlük vmi? -
#5009 használd a válasz gombot :) vagy operával nyomod? -
#5008 csak nyomtam 5 évig. cm 03/04-ben meg kb 20 évig :) Tommasi, Sartor ingyen ment el szezont végén (senkinek nem kellettek), Candela-t a helyedben megtartanám, amíg nem jön Grosso, Delvecchiot el tudtam passzolni, de csak egy zacskó szotyiért a Palermonak. Mido-Cassano-Totti csatársor elég jól muzsikált nálam is... Mancinit el ne add!!! nagyon brutálisan nyomja a jobbszélen. én kezdésnél vagy fél tucat ifit igazoltam (de ceglie, marchisio, di gennaro, ivan esposito. na ezere a játékosokra lehet építeni a jövő csapatát. pl Candela-t elcseréltem 4 fiatal (18-20 éves) játékosra. abból 3 néhány év múlva már válogatott volt (olasz) -
#5007 5ká, grat -
rumos #5006 és mire számítsak, mennyiért lehet majd eladni? meghaladja a value-ban feltüntetett értéket? -
#5005 szerintem teljesen mind1, ilyen értékkel úgysem veszik el tőle a labdát, max 20 perc mire eljut a kapuig :) -
#5004 Ez igaz, de azért ne legyen már 11 alat a gyorsaság skillje, pláne ha még brazil is.:) -
#5003 irányítónak nem kell Speedy Gonzales...:) -
#5002 Én ismerem, csak annyi vele a gond, hogy lassú, pedig még nincs 30éves. -
#5001 sokan a szabadrúgásVB-ről is hiányoljuk... -
rumos #5000 hát ja, az öreg csurinnyó elég jól nyomja, de már kicsit koros. -
#4999 Úgy lehet játékosokat könnyen elpasszolni hogy transfer listre teszed,aztán az asking price-ot 1000 fontra rakod. 2-3 continue után lesz egy rakás érdeklődő. Mohamed Zidan meg télleg egy állat szélen gung-ho felfogással az átlaga majdnem 9 -
(nagyobb képért klikk rá)
huhh, ezt az emberkét ismeritek? Nem rég vettem észre... -
rumos #4997 te is a Romával nyomod?
segíccs lécci hogy ki nyomja jól, ki béndzsa, és sikerült-e neked elpasszolni játékosokat (tommasi, sartor, candela, delvecchio stb.)
nálam eddig mido teljesít elég jól (ellentétben a valósággal)