82686
-
#5076 Neked is ombre. -
Nadi #5075 Kösz.Viszont -
Grusi #5074 Nahat sracok, mivel valoszinuleg holnaputanig mar nem leszek emberhez melto allapotban, hadd kivanjak nektek most boldog uj evet, es hogy minel elobb sikeruljon "lejonnotok" az FM-rol :)))
-
#5073 Pénzügyekhez talán annyit, hogy minél jobban kell szerepelni. Ennyi. Ha ez nem megy akkor hiába fogsz rimánkodni fizetési keret emelésért, vagy stadion bővítésért mindig a pénzhiány lesz a kifogás. -
#5072 Felnőtt csapathoz a 'mezőnyjátékosok edzése', 'taktikai ismeretek', 'fegyelmezettség' az edzőnél, az assziszt. menedzs.-nél ehhez még a a 'képességek megítélése' amiket figyelembe veszek főleg, de nem baj ha a többi skill is minél magasabb.Ezt már mind az adott csapat határozza meg. Magyar csapathoz Q*va nehéz volt tuti edzőket keríteni. Kapusokhoz értelemszerűen a 'kapusok edzése' tarcsikhoz pedig a 'munka a fiatalokkal' skill a mérvadó nálam. Én minden edzéshez hozzárendelek min. 2db gyúrót is,mert úgy vettem észre, hogy ezáltal jelentősen csökken a sérülésveszély, vagy a sérülés időtartama.
A taktikámat az edzőmeccseken igyekszem normalizálni, de természetesen az egyéni beállítások módosulnak minden egyes játékos esetében.Néha apró finomításokra van szükség szezon közben is, én arra ügyelek, hogy szezon közben ne nyúljak bele drasztikusan a taktikába, mert egy esetleges új taktika sikeres alkalmazásához(sorozatban) kell 5-6 meccs mire ráállnak a fiúk. -
#5071 én is az eddigi összeg 17,5 szeresét kaptam a Diósgyőrnél... nem is tudom kire költsek ekkora összeget... 35000€-t...
-
Nadi #5070 Nekem a régi 01/02-ben volt ilyen meg a kérésemre az Old Trafford-ot kibővítették 78000 férőhelyesre -
#5069 hehe, nekem is adtak annó a Fradinál + pénzt...2009-ben jártunk és mivel továbbmentem a BL csoportból, 1,5 millió fontról 7,5 millióra emelték a a keretet..jó nagyot néztem :) -
Nadi #5068 Örülj neki!
-
#5067 Milyen rendes elnöke van a klubomnak!:)
-
Nadi #5066 -
#5065 mitől lettem én itt hirtelen százados? -
#5064 és az edzőket hogy választod ki, melyikhez milyen értéket veszel figyelembe a hozzárendelésnél?
és a taktikád egy meccsen alakítod ki (többször lejátszva), vagy mint IRL, edzőmeccs, bajnokság kupa... -
#5063 -
#5062 szerinted? -
Nadi #5061 A Man Utd a best
-
#5060 én még egy ujjal sem nyúltam az edzéshez soha, mivel fingom sincs hozzá, elb*szni mewg nem akarom, így az assistant manager csinálja. -
#5059 -
#5058 Isten ments!
Hajrá Manchester United!!!!! -
#5057 Én pedig 9. éve a gép által beállított kapusok, védők, középpályások, támadók, alapozáshoz pedig a szezon előtti tréninget használom semmilyen változtatással és nagyon jól műxik. Szerintem inkább az edzők minőségén múlik a dolog. -
#5056 Isten ments!!:) Hajrá Diósgyőr!!!!!! -
#5055 Szerintem a tréninget semmiképp nem bízd a gépre...egyszer megpróbáltam,és majdnem elúszott a szezonom...szerintem nem szabad!
Pénzügyek?Mit értesz ez alatt?-szerintem ezzel is neked kell kalkulálni! -
#5054 Jelentem én Man United fan vagyok! -
#5053 Én is legigazoltam Sneijdert!Nálam a széleken nem vált be,nem hozta azt az átlagot amit vártam tőle,de AMC-ben igazán jo a gyerek!Középen tud érvényesülni!Ott próbáld,talán Tottival együtt... -
rumos #5052 lenne még pár kérdésem:
-tréning: ezt rá lehet hagyni a gépre hogy ő intézze?
-pénzügyek: dettó
-ifik toborzása: ez hogy megy? -
rumos #5051 itt mindenki AS Roma fan? -
#5050 Deffenzív, a saját térfélen kemény letámadás(erőnlét igényes), kontrákkal,ha elég gyorsak a támadóid. -
#5049 Ti min szoktatok állitani ha vesztésre álltok? 4-4-2-vel játszok ha támadóbbra állitom a csapatot általában bekapok mégegy gólt és akkor úszik a meccs.
Real Madrid tipusú nagycsapatok ellen milyen taktika a nyerő?? -
#5048 -
#5047 http://fmhun.uw.hu -
#5046 Hali mindenkinek!
Mi a magyar FM fan weblap címe? -
#5045 De Rossi attól függetlenül, hogy szarul nyomja, ,nálam még mindig a keretben van :) -
#5044 Sartor eddig egy meccsen játszott
Montella elején óriási volt, most a végére pokoli szar
Delvecchio nálam elég megbízható (habár általában Totti helyettese kiscsapatok ellen AMC-ben)
Tommasi nagyon gáz volt, rég nem játszik
A csapatom első szezonban általában: Pelizzoli - Panucci, Mexes, Chivu, Cufre - Dacourt - Mancini (mióta eladtam én hülye Sneijder vagy Sarno), De Rossi - Totti - Montella (Corvia), Cassano.
Hát közülük szeretném kicserélni De Rossit, Montellát, Cufrét és Panuccit minimum... -
#5043 helyes
Sartor, Montella, Delvecchio, Tommassi, meg ilyeneket el is kell zavarni a francba -
#5042 Hát nem tudom, nekem a jobb szélen 5 meccsen kemény 6.00-s átlag, 1 gólpassz. De még adok neki időt, hátha belejön. Sokakkal jártam már úgy, hogy egy ideig pokoli rosszul játszottak, aztán egyszer csak megtáltosodtak és kettesével rúgták a gólokat / adták a zsugákat. -
#5041 Pedig elég penge a gyermek, jól nyomja. Kíváncsi leszek, milyen lesz a csapat jövőre. Az idei bajnokság sajnos elúszni látszik, habár csak 4 pont a hátrány 8 fordulóval a vége előtt, meg a gép mindig kifullad a végére (ezt más is megfigyelte már? nekem az a tapasztalatom, hogy ha sokáig együtt is halad velem egy csapat az élen, ha én végig bírom és nem tud nagyon meglépni, a végén kipukkad).
De azt hiszem, nekem is most jön a hullámvölgy, meg aztán inkább a BL-re koncentrálunk.
Jövőre viszont (2. szezon lesz) ultra-fiatalítás, legalább 3-4 20 éves játékos beépítése a csapatba. Tuti nem lesz zökkenőmentes, de muszáj. -
#5040 De Nigris? őt nem ismerem
viszont folytatom a rómás elmentésemet -
nick név #5039 nekem a madridba mindenhol nagyon jol jáccott -
#5038 A Crystal palace-al igy kezdtunk aztan visszaestunk
[img=http://img155.exs.cx/img155/3394/johelyezes4eh.th.jpg] -
vensz1 #5037 a balszélen
Ajánlom mindenkinek a játék első évében potom pénzért lehet megfvenni Scott Parkert és nagyon jó játékos!
Én a Tottenhammel nyomom, 2006-ban UEFA-t nyertem! Ja, és Defoeért a United 40 millát adott!