22347
11330766891279474906.jpg
  • cyrus #289
    beszteszt :D

nekem mindig elmegy a pénz minden szarra, mire odajutok hogy fejlesszem a bringát :D
    de most van egy ötvenes pedálra meg cipőre :D

[ha el nem megy pólóra :D:D:D]
  • RaST
    Persze. A stopli teljesen különálló a cipőtől ..
    Nekem is SHIMANO van. Carbon verzió ..
  • cyrus #287
    de shimano cipőbe belemegy az egbbeater stopli jól tudom ugye ?
  • cyrus #286
    aha akkor jó, kösz.
  • RaST
    Fogalmam sincs. Én 2.0-ás Tubelesses Michelin gumit használok. 10e/DB az ára ennek ..
  • RaST
    Én egyértelmüen az Eggbeatert javaslom. Volt Shimanom is.. Nem tul jó véleményen van róla.
  • Raho
    Milyen árba vannak a Michelin gumik és 2.5, 2.65, körüli méretben vannak???
  • cyrus #282
    akkor szerinted eggbeater :D
  • cyrus #281
    ha már itt vagyok titeket is megkérdezlek : mit javasolnátok :

eggbeater vagy spd ?

én az eggbeater felé hajlok, de hallottam az spdről is sok jót, meg rosszat is :OO
  • RaST
    Régi cuccokkal:
    Sid villa helyett, Skareb Super Platinum + XT hajtómü,középrésszel..

Ez a kép tavalyi. Amennyiben módomban áll, csinálok majd új fotót..

• RaST
    De tudok ..
  • Raho
    Szevasztok!!!

Én hobby szinten bicózom.
    Matrix AirBorne, Zoom force1000 teló, Shimano cuccokal, MAXXIS 2.5 gumik,....
  • criminal law
    Képet nem tudsz betenni róla esetleg? Kíváncsi lennék rá.
  • cyrus #276
    ná :D

velkám :D
  • RaST
    KONA
    Gyárt profi CC vázakat is .. Az enyém 19.5-ös .. Mégvalami ?
  • cyrus #274
    kona... nem megszokott cc vázgeometriákat épít... csak abból gondoltam..
  • RaST
    Miért érdekes ?

Ez egy full CC bicaj ..
  • cyrus #272
    ez egy érdekes szet...cc-zel vagy dirt vagy mi ?
  • RaST
    Sziasztok!
    Látom még nem késtem el a fórumból .. 271 még csak :)

Én versenyszinten bicajozom.
    Bringám:
    KONA KULA 03, Manitou Skareb Super, XT, XTR, Nokon, Roox, FRM, Kbix, Mavic CrossMax SL, EggBeater, Michelin
  • criminal law
    Szép is, jó is, gratula hozzá
  • Gladiator
    hogyé atták? tetszettős
  • cyrus #268
    szépséges

joak alkatrészek
  • The Garrett
    kep

[örül]

elso probakor utan, szerintem csak a pedalt fogom kicserelni valami nagyobbra, mert ez kicsi es kenyelmetlen (nagyalabam :P)
  • The Garrett
    Éésssss megvan a drágaszág! :)
    Nem magellan lett, hanem nagykeres ismeros altal osszeallitott custom.

Ami belekerült:
    Alivio hátsó váltó + váltó és fékkar, elöl acera.
    ilyen tele
    A kormány, ülés ZOOM - aki látta aztmondta jó ^^
    a kerekek: remer- grand rock - duplafalú(eztígykellmondani?) kerék ilyen gumikkal
    mindez egy montana vázon. ( ezt forgalmazzák olasz márka , eddig nemnagyon hallottam róla )

Majd csinalok rola kepet is ;)
  • criminal law
    Finoman szólva is...
  • bld
    mondjuk gondolom el is kérik az árát...
  • criminal law
    Csinál. Mégpedig nagyon jókat. Van két ismerősöm aki ilyet használ, és szerintük a volág legjobb villáji ezek, nem adnák semmiért.
  • cyrus #262
    foxtól én azért idegenkedek mert inkább durvulós villákat gyárt.... a cc piacon még nem igen tüntette ki magát...
  • bld
    Ezt a reális értékük az az ár dolgot nm igazán értem, ha arra gondolsz h az ár értk függvényéban reális h mennyibe kerül, akkor bizots zsír én mondjuk még nm is hallottam, h a fox is csinál villlákat
  • criminal law
    Fox villákhoz mit szóltok? Kíváncsi lennék már egyre, hzogy mit tud annyi pénzért. Állítólag reális értük az az ár.
  • bld
    nekm most egy rst villám van és gyak.lag meg vagyok vele elégedeve teljes mértékben szal szépen is mozog bár én mondjuk nm xc-re használom:) szal kapja rendesen meg csak első fék van a kerón szal kotyógis vmit de absolute nm vészes(ez most nm ilyen rád akarom sózni duma) télleg jól bírja, egyedül ami zavart h fagyban bekeményedett szal a szélsőséges időjárást jól bírja meg a mocskot is:))
  • criminal law
    Én már elég sok telót próbáltam, és ez volt a legjobb. Többek közt ezért vettem Giant-et, mert azon is ilyen villa volt.
  • cyrus #257
    én is a manitou felé hajlok, de ezen nem gondolkozom egyelőre épp a financiális okok miatt :D

csak manitout még nem volt szerencsém próbálni soha :O :(
  • criminal law
    Más márkát esetleg?? Kicsit hazabeszélek, pl Manitou-t?? :-)
    És miért nem akarsz cserélni? Ha az ember nem tud, financiális okokból, azt megértem, de hogy nem akar....
    Az a Pilot xc egyébként jobb volt?
  • cyrus #255
    persze, próbáltam egy pilot XC-t, abban annyi a különbség hogy légrugós, de most cserélni nem akarok, meg nem is tudok...

de majd fogok :D
  • criminal law
    Á, az enyémet már nem adom senkinek :-) Legfeljebb kipróbálásra. Egyébként gondolkodtam ma azon amit irtál, mármint a teló gondjaidon, és érdekes, mert az átlag fiú bringás, az kb olyan súlyban van mint te, és erre azért nem szoktak túl sokan panaszkodni. Sajna én nem érzem át a problémád, mert egy 10 kilóval könyebb vagyok mint te, viszont elhiszem, hogy nem kellemes. Más villát próbáltál már? Én a helyedben azt csinálám.
  • cyrus #253
    akkor cseréljünk :D

nekem valami levegősre kell ezt cserélnem mert igy szinte mintha merevvillával mennék, és egy 60-70 kilcsi túra után már nem érzem az ujjaimat napokig :(
  • criminal law
    Öö..ezen Manitou Axel Elite teló van, 80 mm-es úttal, gond még nem volt vele, és olcsóbb is mint ami neked van, viszont a tied jobban néz ki...kollégámnak olyan van, sé ő azt mondta róla, hogy "állatkodásra nem való".
  • cyrus #251
    Sram - Shimano váltópáros hogy műkszik együtt ?
  • cyrus #250
    így van :D

giant xtc

Duke XC

az enyémen egy RS Pilot C van, de azzal nem vagyok megelégedve, igaz a hiba bennem van, 65 kilómmal nem tudom nagy mozgásra bírni, pedig az előfeszítés is tök nullára van rakva :(