22334
-
cyrus #276 ná :D
velkám :D -
#275 KONA
Gyárt profi CC vázakat is .. Az enyém 19.5-ös .. Mégvalami ? -
cyrus #274 kona... nem megszokott cc vázgeometriákat épít... csak abból gondoltam.. -
#273 Miért érdekes ?
Ez egy full CC bicaj .. -
cyrus #272 ez egy érdekes szet...cc-zel vagy dirt vagy mi ? -
#271 Sziasztok!
Látom még nem késtem el a fórumból .. 271 még csak :)
Én versenyszinten bicajozom.
Bringám:
KONA KULA 03, Manitou Skareb Super, XT, XTR, Nokon, Roox, FRM, Kbix, Mavic CrossMax SL, EggBeater, Michelin -
#270 Szép is, jó is, gratula hozzá -
#269 hogyé atták? tetszettős -
cyrus #268 szépséges
joak alkatrészek -
#267 kep
[örül]
elso probakor utan, szerintem csak a pedalt fogom kicserelni valami nagyobbra, mert ez kicsi es kenyelmetlen (nagyalabam :P) -
#266 Éésssss megvan a drágaszág! :)
Nem magellan lett, hanem nagykeres ismeros altal osszeallitott custom.
Ami belekerült:
Alivio hátsó váltó + váltó és fékkar, elöl acera.
ilyen tele
A kormány, ülés ZOOM - aki látta aztmondta jó ^^
a kerekek: remer- grand rock - duplafalú(eztígykellmondani?) kerék ilyen gumikkal
mindez egy montana vázon. ( ezt forgalmazzák olasz márka , eddig nemnagyon hallottam róla )
Majd csinalok rola kepet is ;) -
#265 Finoman szólva is... -
#264 mondjuk gondolom el is kérik az árát... -
#263 Csinál. Mégpedig nagyon jókat. Van két ismerősöm aki ilyet használ, és szerintük a volág legjobb villáji ezek, nem adnák semmiért. -
cyrus #262 foxtól én azért idegenkedek mert inkább durvulós villákat gyárt.... a cc piacon még nem igen tüntette ki magát... -
#261 Ezt a reális értékük az az ár dolgot nm igazán értem, ha arra gondolsz h az ár értk függvényéban reális h mennyibe kerül, akkor bizots zsír én mondjuk még nm is hallottam, h a fox is csinál villlákat -
#260 Fox villákhoz mit szóltok? Kíváncsi lennék már egyre, hzogy mit tud annyi pénzért. Állítólag reális értük az az ár. -
#259 nekm most egy rst villám van és gyak.lag meg vagyok vele elégedeve teljes mértékben szal szépen is mozog bár én mondjuk nm xc-re használom:) szal kapja rendesen meg csak első fék van a kerón szal kotyógis vmit de absolute nm vészes(ez most nm ilyen rád akarom sózni duma) télleg jól bírja, egyedül ami zavart h fagyban bekeményedett szal a szélsőséges időjárást jól bírja meg a mocskot is:)) -
#258 Én már elég sok telót próbáltam, és ez volt a legjobb. Többek közt ezért vettem Giant-et, mert azon is ilyen villa volt. -
cyrus #257 én is a manitou felé hajlok, de ezen nem gondolkozom egyelőre épp a financiális okok miatt :D
csak manitout még nem volt szerencsém próbálni soha :O :( -
#256 Más márkát esetleg?? Kicsit hazabeszélek, pl Manitou-t?? :-)
És miért nem akarsz cserélni? Ha az ember nem tud, financiális okokból, azt megértem, de hogy nem akar....
Az a Pilot xc egyébként jobb volt? -
cyrus #255 persze, próbáltam egy pilot XC-t, abban annyi a különbség hogy légrugós, de most cserélni nem akarok, meg nem is tudok...
de majd fogok :D -
#254 Á, az enyémet már nem adom senkinek :-) Legfeljebb kipróbálásra. Egyébként gondolkodtam ma azon amit irtál, mármint a teló gondjaidon, és érdekes, mert az átlag fiú bringás, az kb olyan súlyban van mint te, és erre azért nem szoktak túl sokan panaszkodni. Sajna én nem érzem át a problémád, mert egy 10 kilóval könyebb vagyok mint te, viszont elhiszem, hogy nem kellemes. Más villát próbáltál már? Én a helyedben azt csinálám. -
cyrus #253 akkor cseréljünk :D
nekem valami levegősre kell ezt cserélnem mert igy szinte mintha merevvillával mennék, és egy 60-70 kilcsi túra után már nem érzem az ujjaimat napokig :( -
#252 Öö..ezen Manitou Axel Elite teló van, 80 mm-es úttal, gond még nem volt vele, és olcsóbb is mint ami neked van, viszont a tied jobban néz ki...kollégámnak olyan van, sé ő azt mondta róla, hogy "állatkodásra nem való". -
cyrus #251 Sram - Shimano váltópáros hogy műkszik együtt ? -
cyrus #250 így van :D
giant xtc
Duke XC
az enyémen egy RS Pilot C van, de azzal nem vagyok megelégedve, igaz a hiba bennem van, 65 kilómmal nem tudom nagy mozgásra bírni, pedig az előfeszítés is tök nullára van rakva :(
-
#249 Én egy Giant xtc boldog és elégedett tulajdonosa vagyok :-)
A kormányt kivéve minden gyári rajta, és még semmi probléma nem volt vele, ezért mondom mindekinek azt, hogy ha tud, akkor fektessen be a vételnél egy kicsivel többet. -
cyrus #248 neked miened van ? :O -
cyrus #247 hát jobb mint az előző volt, de a fékeket nagyon nem bírom rajta... :(
egy egy túra alatt simán elállítódnak :((
majd nyáron ha lesz rá pénzem beruházok egy idei LX fékváltókar/fék kombóba -
#246 -
cyrus #245 egy 4900as trek (2003as)
annyi a gyári változtatás rajta hogy elsőváltó deore-ról LXre lett cserélve (+200 forint (!!!)) :D -
#244 Neked egyébként milyen bringád van? :-) -
Jena #243 Sziasztok!Vettem egy Ritchey ZED RACE WCS-t párban az egyik RACE a másik sima ZED, ez frankón igy van? -
cyrus #242 jaja, ritchey-k jók, amit én még nagyon szeretek az a BBB, de azokból inkább csak a kiegészítők...
-
#241 Hm...érdekes...előfordulhat az valakivel, hogy később azt mondja, nem érdekli a bringázás? :-))) Szerintem nem. Nálam ugy kezdődött, hogy kellett a bicaj, mert kocsira nem volt pénzem, és hogy ugye legyen mivel járni, most meg ott tartok, hogy abból, amit rá költöttem, simán lehetett volna kocsit venni :-)
Egyébként meg igazad van, később is fel lehet javítani...
Alkatrész ügyben: nekem a Ritchey a kedvencem már jó ideje. -
cyrus #240 igazad van ebben, bár azért figyelembe kell vennie hogy mi van ha később nem dönt úgy hogy őt mégis érdekli a bringázás, akkor bánni fogja a befektetett összeget :D
mellesleg egy bicaj nem olyan mint egy autó, a biciklin minden létező alkatrészt lecserélhetsz D: -
cyrus #239 dracoval nincs semmi baj, elég korrekt gép, én személy szerint mondjuk a bikepositive alkatrészeket nem kedvelem, de van egy haver aki meg esküszik rá, végülis nem rosszak, én még csak a kerekeikről hallottma rosszat, másról nem, ugyhogy szerintem a hobbinak ez a kategória megfelel, bár a shimano hobbinak Deore és felette levő kategóriákat javasol, de nekem sokáig volt egy acerás gépem, és nem volt vele semmi baj, ha szépen karbantartod akkor nem is lesz vele gondod sokezer kilóméteren át, csak a kopás....:D -
#238 Nagykerbol fogom venni, ugyhogy akkor belefér a keretbe. HA meg később akarom fejleszteni, akkor gondolom lehet hozzá kapni profibb alkatrészeket... Egyelőre megfelel visszazökenni a biciklizésbe. (a régit nekemis ellopták 2x is :D aztan most másfél éve semmi :(( ) -
#237 Később is lehet még tuningolni, alapnak szerintem ezek tök jó bicók.