22334
11330766891279474906.jpg
  • Dzsini
    hogyhaegyszersokpénzemlesz kap egy 7sebességes agyváltót, akkor igazi citybike lesz belőle :)
  • Dzsini
    hát, vagy csepel, vagy caprine :) mind2 nagyon kellemes, nekem egy caprine-om van, városi használatra felkészítve - city gumik, vastagított felni padkázni, soksok lámpák, stb. :) budapesten elég jól el lehet vele menni bármerre (és morogni amiatt, hogy már megint a bicikliútra parkoltak :o) ) - hosszabb kirándulásra még nem vittem
    nem pont ilyen az enyim, mert 1 évvel korábbi modell, a hátsó táskatartó más felfüggesztésű, marokváltós és más a színezése :)
  • wEEn
    Schwinn-Csepel rulz! Már csak azért is mert azt forgalmazom :)
  • cenobite
    Itt az enyim:

Atala X-Bike, kellemes, könnyed darab, nem kifejezetten terepbinyó, de jól bírja a durvább helyeket is. Városban ideális.
  • Chaos Mad
    na haggyuk abba.. nem érted a chaos féle poénokat. :)lapozzunk!
  • cyrus #66
    chaos, ezt nem érzem beszopásnak, csak nincs sok kedvem most elkezdeni anyázgatni mert semmi értelmét nem látom...
  • cyrus #65
    Mé puttóztam ? csak mondtam h én a magellant nem szeretem... te mondd hogy te meg az epres fagyit nem szereted , és akkor mivan ? én meg szeretem... most akkor puttózol ?
  • Chaos Mad
    "de mivel 2 kereke van ezért bicikli! és még pedál is van rajta! képzeld el!!! attol hogy te mántinbájkozol még nem kell leszolni a bmx-et! :) <- látod ezt, na ezért! / :) / _____"ne kapjad mán fel a vizet, viccelek.. Csak azt mondom h nekem bmx mint olyan nem nyujt élvezetet ;)" <- a magyarázat.. hehe...
  • Penta
    cyrus, kicsit erős a véleményed.

"BMX nem bicikli", én meg berakom a bringámat, te egyből elkezded puttózni...
  • cyrus #62
    mé szoptam volna be ?
  • Chaos Mad
    látom ezt beszoptad! hehe.. na, komolyra forditva a szot nekem is van mántinbájkom, és szoktam is vele tekerni. terepen! :)
  • cyrus #60
    ne kapjad mán fel a vizet, viccelek.. Csak azt mondom h nekem bmx mint olyan nem nyujt élvezetet ;)
  • Chaos Mad
    de mivel 2 kereke van ezért bicikli! és még pedál is van rajta! képzeld el!!! attol hogy te mántinbájkozol még nem kell leszolni a bmx-et! :)
  • cyrus #58
    BMX nem bicikli !!!!! Csak me van két kereke még nem lesz bicaj, láttad a képet a trekről ? na az bicikli :) A DH szörnyek még határesetek :)
  • Chaos Mad
    na akkor mondjad! :))
  • cyrus #56
    hááááát, erről beszélhetnénk :))
  • Chaos Mad
    "biciklizés és vállfajai, ki mit hogyan mennyit és ha nem akkor miért talán ?" ezt olvastam ott fent. a bmx nem bicikli?
  • cyrus #54
    ez monti topic :)) BMX nem gut.....
  • Chaos Mad
    senki sem bmx-ezik?
  • CybearBoy
    Nekem ilyen Crater cangám van, csak nincs benne első teló, meg aszfaltgumikkal, mert terepen nem használom:
  • seAke
    Miért az én bringámat raktad be...nem akarok vele arcolni!
  • cyrus #50
    érted, vannak akik a bikepozokat is dicsérik, nekem ez csak személyes ellenszenv..... de mi a véleményetek az előbb irt heavytools bicajról ?
  • Penta
    Hát nem tudom, eléggé dícsérik.
  • DaveMoto
    VAGY Ő!!
  • cyrus #47
    jajah, többek közt a Bikepoz cuccok és a mozo teló miatt nem veszek magellant :)
  • DaveMoto
    NA EZ A KIRÁLYKA
  • cyrus #45
    Nekem most egy ilyet kinálnak 85ért : 19"os HeavyTools XC Pro váz 7005 alu, RS Judy SL telo, LX átdobó, fékek, fékkarok, váltókarok, agyak, hajtómű, XT váltó, Ritchey kormány, kormányvég, stucni, nyeregcső, felni, Swalbe Skinny Jimmy 1.9 külsők, B+ kulacstartó.

szerintem ez elég korrekt ennyiért nem ?
  • Penta

• DaveMoto
    ÉN a dh-T JOBBAN SZERETEM
  • cyrus #42
    ezis cc;)
  • DaveMoto
    Ez csak 460 000 FT
  • cyrus #40
    dh suxxos :) az igazi a cc : http://www.trekbikes.com/images/bikes/2004/mountain/large/elite98.jpg
  • DaveMoto
    LOL
  • fm
    akkor februárban mán inkább nem veszek ilyent,megvárom a márciusi fizut ;)
  • seAke
    Eladom a Suzukinkat,a gépemet meg a diszkóspultomat és megvan a bringa...fele!
  • DaveMoto
    JA JA DE NEM KELL FÉLNED NEM FENYEGET SZERINTEM SENKIT AZ HOGY EGY ILYET VEGYEN MIVEL KÖZEL 2000000 FT
  • fm
    nem rossz,nem rossz ;) csak lehetne szebb a váz..(sztem:))
  • DaveMoto
    EZ BIKE!!!
  • mikike
    én pl. azért, mert van, hogy nem jó a kocsim
  • fm
    nekem is,mert télire nem épp a legpengébb állapotban tettem el,de mostmár itt az ideje rendbehoznom.