22334
-
#71 hogyhaegyszersokpénzemlesz kap egy 7sebességes agyváltót, akkor igazi citybike lesz belőle :) -
#70 hát, vagy csepel, vagy caprine :) mind2 nagyon kellemes, nekem egy caprine-om van, városi használatra felkészítve - city gumik, vastagított felni padkázni, soksok lámpák, stb. :) budapesten elég jól el lehet vele menni bármerre (és morogni amiatt, hogy már megint a bicikliútra parkoltak :o) ) - hosszabb kirándulásra még nem vittem
nem pont ilyen az enyim, mert 1 évvel korábbi modell, a hátsó táskatartó más felfüggesztésű, marokváltós és más a színezése :) -
#69 Schwinn-Csepel rulz! Már csak azért is mert azt forgalmazom :) -
#68 Itt az enyim:
Atala X-Bike, kellemes, könnyed darab, nem kifejezetten terepbinyó, de jól bírja a durvább helyeket is. Városban ideális.
-
Chaos Mad #67 na haggyuk abba.. nem érted a chaos féle poénokat. :)lapozzunk! -
cyrus #66 chaos, ezt nem érzem beszopásnak, csak nincs sok kedvem most elkezdeni anyázgatni mert semmi értelmét nem látom... -
cyrus #65 Mé puttóztam ? csak mondtam h én a magellant nem szeretem... te mondd hogy te meg az epres fagyit nem szereted , és akkor mivan ? én meg szeretem... most akkor puttózol ? -
Chaos Mad #64 "de mivel 2 kereke van ezért bicikli! és még pedál is van rajta! képzeld el!!! attol hogy te mántinbájkozol még nem kell leszolni a bmx-et! :) <- látod ezt, na ezért! / :) / _____"ne kapjad mán fel a vizet, viccelek.. Csak azt mondom h nekem bmx mint olyan nem nyujt élvezetet ;)" <- a magyarázat.. hehe... -
Penta #63 cyrus, kicsit erős a véleményed.
"BMX nem bicikli", én meg berakom a bringámat, te egyből elkezded puttózni... -
cyrus #62 mé szoptam volna be ? -
Chaos Mad #61 látom ezt beszoptad! hehe.. na, komolyra forditva a szot nekem is van mántinbájkom, és szoktam is vele tekerni. terepen! :) -
cyrus #60 ne kapjad mán fel a vizet, viccelek.. Csak azt mondom h nekem bmx mint olyan nem nyujt élvezetet ;) -
Chaos Mad #59 de mivel 2 kereke van ezért bicikli! és még pedál is van rajta! képzeld el!!! attol hogy te mántinbájkozol még nem kell leszolni a bmx-et! :) -
cyrus #58 BMX nem bicikli !!!!! Csak me van két kereke még nem lesz bicaj, láttad a képet a trekről ? na az bicikli :) A DH szörnyek még határesetek :) -
Chaos Mad #57 na akkor mondjad! :)) -
cyrus #56 hááááát, erről beszélhetnénk :)) -
Chaos Mad #55 "biciklizés és vállfajai, ki mit hogyan mennyit és ha nem akkor miért talán ?" ezt olvastam ott fent. a bmx nem bicikli?
-
cyrus #54 ez monti topic :)) BMX nem gut..... -
Chaos Mad #53 senki sem bmx-ezik? -
#52 Nekem ilyen Crater cangám van, csak nincs benne első teló, meg aszfaltgumikkal, mert terepen nem használom:
-
#51 Miért az én bringámat raktad be...nem akarok vele arcolni! -
cyrus #50 érted, vannak akik a bikepozokat is dicsérik, nekem ez csak személyes ellenszenv..... de mi a véleményetek az előbb irt heavytools bicajról ? -
Penta #49 Hát nem tudom, eléggé dícsérik. -
#48 VAGY Ő!! -
cyrus #47 jajah, többek közt a Bikepoz cuccok és a mozo teló miatt nem veszek magellant :) -
#46 NA EZ A KIRÁLYKA -
cyrus #45 Nekem most egy ilyet kinálnak 85ért : 19"os HeavyTools XC Pro váz 7005 alu, RS Judy SL telo, LX átdobó, fékek, fékkarok, váltókarok, agyak, hajtómű, XT váltó, Ritchey kormány, kormányvég, stucni, nyeregcső, felni, Swalbe Skinny Jimmy 1.9 külsők, B+ kulacstartó.
szerintem ez elég korrekt ennyiért nem ? -
Penta #44
-
#43 ÉN a dh-T JOBBAN SZERETEM -
cyrus #42 ezis cc;) -
#41 Ez csak 460 000 FT -
cyrus #40 dh suxxos :) az igazi a cc : http://www.trekbikes.com/images/bikes/2004/mountain/large/elite98.jpg -
#39 LOL -
#38 akkor februárban mán inkább nem veszek ilyent,megvárom a márciusi fizut ;) -
#37 Eladom a Suzukinkat,a gépemet meg a diszkóspultomat és megvan a bringa...fele! -
#36 JA JA DE NEM KELL FÉLNED NEM FENYEGET SZERINTEM SENKIT AZ HOGY EGY ILYET VEGYEN MIVEL KÖZEL 2000000 FT -
#35 nem rossz,nem rossz ;) csak lehetne szebb a váz..(sztem:)) -
#34 EZ BIKE!!! -
#33 én pl. azért, mert van, hogy nem jó a kocsim
-
#32 nekem is,mert télire nem épp a legpengébb állapotban tettem el,de mostmár itt az ideje rendbehoznom.