22334
-
cyrus #476 nagyon nem mindegy, elég ha csak azt nézed hogy országútival simán tudod tartani a 40km/h-s átlegsebességet, montin ugyanezért vért izzadsz, és nem is bírod sokáig. -
#475 nekem országúti van , de szerintem mindegy milyen cajga.
Ez nem verseny lesz , itt mindenki győztes lesz ha vigig csinálja. -
cyrus #474 országutival vagy montival ?
-
#473 Nem mi visszük a csomagot . Lesznek kocsival is akik kisérnek. Akik cajgával jönnek azoknak csak tekerni kell.
Lesz oyan aki szerel ha gond van , minden meg lesz szervezve a szállás a kaja minden csak ember kellene aki bevállal ilyet. -
cyrus #472 25 km-es átlagot full menetfelszerelésben nem fogsz tudni menni, most mondom.
max 15-20 között valahol. -
#471 Én belevágok.
Nem légvonalban annyi. Az a 100-150 km nem sok egy napra 25 km/h átlaggal 4-6 óra . / és az nagyon kényelmes , csak a segge bírja az embernek /
Amúgy a legtöbb amit mentem egy nap 210 km volt és másnap biciklire ültem / az tény hogy ez egy egész nap volt , szünetekkel /
Van 10 hónap készülni rá !!!!!
Mindenkinek nagyon örülnénk , minél többen vagyunk annál jobb . -
#470 légvonalban?
amúgy naponta olyan 100-150 km-t meg lehet tenni, csak másnapra olyan izomlázad lesz, hogy fel se tudsz majd ülni a cangára. meg ha nem szoktál naponta 100-150 km-t tekerni, akkor 3. nap már meg leszel halva. -
#469 voltál már ilyen hosszú túrán? ha nem akkor szentem előszőr menny horvátba. -
[Walaki]D`Lair #468 Há ja...szentendre is sok volt, nemhogy görögország...:DDD -
#467 Mintha kicsit messze lenne...
-
#466 Thessaloniki a cél ami 1010 km . -
#465 Most számolunk , hogy normál tempóban milyen is lenne. -
#464 Ezt szerintem elég kevesen fogják bevállalni, görög messze van.
-
#463 az halál -
#462 Ez a lényeg !!!!!!
Csináljunk valami olyat ami nem mindennapos.
Ennek a megszervezése se lesz semmi de ha lesz elég jelentkező akkor menni fog. -
[Walaki]D`Lair #461 Görögbe? biciklivel???? nem vagy normális...:DDDD -
#460 Sziasztok
Jövőre szerevernénk egy túrát.
Le szeretnénk tekerni Görögbe , és ehhez szeretnénk jó társaságot össze szedni.
Ha valakinek van hozzá kedve és ideje , kérem jelezze : [email protected]
Van még idő az tény de szeretnénk felmérni a bevállalósak táborát
thx -
#459 up -
#458 en mar voltam tabasszal, es megyek most is -
[Walaki]D`Lair #457 hű tavaly majdnem elbasztak...:DDD
Na idén lehet én is kimegyek riogatni...:DDDDDDDD -
cyrus #456 it iz -
[Walaki]D`Lair #455 mi lesz ez? -
cyrus #454 tavalyvoltam :C
idén nem torzulok ki megint :C -
#453 szept 22 critical mass
Hosok 1800
gyertek! -
#452 :-l
-
#451 a viszontreakció álljon arányban az okozott sérelemmel -
#450 Igazából ezen nem szoktam gondolkodni :-))))
-
#449 ok, de azért nem kell legalább félmilliós kárt csinálni -
#448 Nem, mert nekem még jogosítványom sincs. Hidd el, idegesitő, mikor nem férek el egy kocsi miatt.
-
#447 mint ahogy olyan szabály sincs, hogy tilos lenne a járdán kerékpározni -
#446 nincs ilyen szabály -
#445 van egy nagyon téves elképzelés biciklis kötrökben, hogy a kerkpárút csakis a bickiliseké -
#444 tudod mennyibe kerül, ha meghúzod? örülnél ha a kocsidat meghúznák? szerinted mindeki lopja a pénzt? -
#443 a probléma megoldását abban látom, ha kedves autóvezető társak keréppároznának is
de ez igaz a gyalogosokra
ha jársz autóval, kerékpározol, tömegközlekedsz és még gyalogolsz is, pontosan tudhatod kiben mikor mi játszódik le
meg persze egy kis tolerancia is segíthetne
hogy nem én vagyok egyedül, és nem enyém minden -
Gabo #442 Skaccok!
Azért Én inkább az javasolnám, hogy legyetek óvatosabbak!
Lehet, hogy meghúzod a kocsi, lehet hogy letöröd a tükrét, de lehet hogy az autós legközelebb pont ezért fogja ráhúzni a kormányt egy másik, esetleg vétlen bringásra.
A matricás megoldás jó. Csak ne olyan helyre ragasszátok, ahol zavarja a kilátást. Ugyanis ha így tesztek, az szándékos veszélyeztetésnek minősülhet!
Egy másik fórumon olvastam, egy montis sráctól. Egy alkalommal ment előtte egy dirt bicos fickó. Kihajtott eléjük egy kocsi. Az előtte haladó srác erre a világ legtermészetesebb módján felugratott a kocsi motorháztetőjére és végig gurult rajta. Persze a sofőr köpni-nyelni sem tudott. Ez is lehet egy jó megoldás.
Egyébként számomra a kedvenc szöveg, amit egy autóstól kaptam válaszként arra a kérdésre, hogy miért parkol a kero útra azt volt, hogy "Mert itt van árnyék.". Kíváncsi lennék, hogy mit szólnának ahhoz, ha Én meg az út közepén kezdenék defektet javítani, mondván ott van hely...
A gyalogok ellen meg ott a csengő. Persze csikorgó kerekkel fékezni mögötte szintén hatásos lehet. -
#441 egyszer a városból menet a nagyerdő felé véletlenül letörtem egy visszapillantót, mert a kocsik leszorítottak az útról... ez van: )
-
#440 haveromnak van a keróján a hátsótengelyen egy kis "folytatás"()
ő azzal szokta nyomni, egy kicsit kipakolja a seggét és szépen odarak:) -
#439 Két okból is meghuzhatom. Egyrészt mert a járdán parkolni a legtöbb helyen alapból tilos. Másik, ha meg van normális parkoló, akkor a faszér kell rállnái a járdára? Ez egyszerű köcsögség. Meg még mondjuk én kikerülöm, de mi van egy anyuka megy arra a babakocsival, akkor az ugorja át, vagy mi?
-
[Walaki]D`Lair #438 Nem kell kicentizni...:) -
#437 igen ezt enis szeretem kiccsalad a bicikliuton setaltatja a babakocsit, a kutyajat aztan nekem szolnak be amikor kicentizve megyek el mellettük... :(