22334
11330766891279474906.jpg
  • RelakSfromhome
    Néztétek most a retekklubot?

Bicikliút felfestve, de úgy, hogy a jobb oldali, egyébként is 50 centis sáv közepén egy komplett lámpaoszlop volt
  • RaST
    Ja még valami .. A képen látható villámat eladnám ..
    Friss olaj~ rugócserével ..
  • RaST
    Na .. A kép konataliról ..

Mi:

• Gabo
    Köszönöm!
  • cyrus #392
    HBD Gabo
  • bld
    ilyen velem is volt már sztem kb 1millió az 1-hez: ))
    nekm egy fáról repült egy eréb v vmi hasonlóan kistermetű jószág, érdekes volt
    sztem soha nm fog megismétlődni...: ))
  • RaST
    Konatali
  • The Garrett
    lefejeltem 1 madarat oO pontosabban nekemjött biciklizés közben. Ennek kb mennyi az esélye? :P
  • Gabo
    Wow! Egész megélénkült az élet ezen a topikon.
    Szenvedek az elvonási tünetektől. Már egy jó hónapja nem tudtam bringára ülni. Egyszerűen minden "összejött". Kiadós megfázás, rossz időjárás, műszaki gondok (a váltó bowdenezést ki kellett cseréltetnem), hétvégi munka.
    És ezek után még csodálkozom azon, hogy morózus a hangulatom...
  • bld
    nekm egy bmx es ülésem van sztem a szélesebb kialakítás mindenképpen kényelmesebb és mivel lapos gyak.latilag teljesen ezért nm is nyom sehol, monsjuk olyan ülés sztem nincsen ami hosszú órákon át kényelmes: )
  • The Garrett
    hmm akkor csak az én nyergem Y alaku? :D szvsz kényelmesebb=> nem töri a seggem^^
  • [Walaki]D`Lair
    Ilyenem van csak szürkésfeketében

• [Walaki]D`Lair
    Hogyé'? :)
  • cyrus #383
    náá bontrager drágábbab tuti :D

eladó :D
  • [Walaki]D`Lair
    SRAM hátsó váltóm lett...
  • [Walaki]D`Lair
    Nekem a keménytől fáj a seggem:D

Cserélünk? :)))))
  • cyrus #380
    az én első ülésem az kőkemény volt, imádtam, aztán most a gyári Bontragert használom, az puhább és fáj tőle a seggem :(

• cyrus #379
    náülés, nyereg ! :D
  • [Walaki]D`Lair
    zsír lett nagyon...bár az ülés kicsit kemény, szokni kell...
  • [Walaki]D`Lair
    Ja még az ülés is ki lett cserélve rajta...:DDDDDDD
  • [Walaki]D`Lair
    kész a bicóm HUÁÁÁÁÁ
  • criminal law
    Hm, megnézzük.
  • RaST
    Jessz .. A gép szervizbe .. Telo kaki ..

Meg kellett ez élnem ?
  • The Garrett
    Fenn a kilátónál koncertek, rendezvények, aztan sok ember bicajjal ment le a dombról. 2 oldalt körbe meg cigánygyerekek GYÁNÉZZEDMÁHE kiálltásokkal. :DA célnál pedig szintén koncertek, nagy tömeg.

Assszem akkor a földnapja rendezvényekkel volt együtt.
  • criminal law
    Na és milyen volt? Én most hallottam róla először.
  • [Walaki]D`Lair
    Jesz oké, lassan lesz telóm...:P
  • The Garrett
    Akkor messze se kell mennem.
    [avasi]

Eszembejutott, volt tavaly is ilyen rendezvény, akkor a pálya a kilátótól a Templomig tartott végig a macskakövön.

• criminal law
    Avason lesz, az még nem a világ vége, csak félig.

Miskolc topikban találsz infót.
    Amugy lehet én is kinézek, ha odaérek időben, de ha nem, akkor majd mutatsz képeket róla :-)
  • The Garrett
    HMm ez a környéken lesz valahol? Mert ha nem a világvégén akkor kinezek fotózni/nyálatcsorgatni. :)
  • criminal law
    A legjobb az, hogy jövő héten lesz valami downhill megmozdulás, amire menni akartam vona, de persze akkor meg már dolgozom....:-)
  • bld
    EWz téleg nagyon idelgelő, de legjobban engem is akkor idegel ha beújítok vmi alkatréz és télleg már nagyon várom h ki tudjam próbálni és akkor jön közbe ilyen vacak iodőjárás...
  • criminal law
    Ugyanez van nálam is. E hétre szabadságot vettem ki, gondoltam eljárok majd minden nap bringázni, erre esik. Egész héten.
  • [Walaki]D`Lair
    ÉS ESIK AZ ESŐ!!! HÁT ESIK!!! HOGY A KURVA ÉLETBE MÁR!!!!
  • criminal law
    Helyes.
  • [Walaki]D`Lair
    Na ma végre elmegyek a bicómért...de már gyilkolok ha még mindig nincs kész...:DDDDD
  • bld
    nekm is mavic-om van bár csak a hátsó felnim (ilyen ceramic cuccos) és nagyon meg vok vele elégedve mondjuk kicsit más stílusban biciklizünk: )800 ft egy küllő: )) nekm majdnem az egész sor (dtvel) került annyiba.... hát igen ez mondjuk télleg nonszensz, bár ha versenyszinten bicózol akkor nyilván más megközelítésbe kerül a dolog, bár sztem a cc azért annyira nm kapa szét a kerót inkább a por és a sár jelenthet problémát
  • RaST
    Bár én nem vacilálok 5-6e. HUF-on. Bár nem mindenki teheti meg sajnos ..
    Igaz nekem az agyam ipari csapágyas, nem véletlenül kerül annyiba amennyi ..
    Azaz külön nem is kapni nagyon. Buzi Mavicosok ..

Csoda, hogy kapok küllöket. 800 HUF/DB áron ..
  • bld
    az igaz:) ebben egyetértünk de akkor már inkább agyra költenék annyit h iparis legyen, hobbi célra csk nm baxik szét az ember fija egy 5 rongyos pedált:) nm hinném h ide ennyire komoyl dolog kéne
  • RaST
    Csak 1× kell megvenni ..
  • bld
    csak azok drágáér' vannak..:)