22347
-
Próbálj meg nyugodt maradni, lehetne rosszabb is.:-)) Pl nekem egyszer a szervízben elveszett a bicajom. Azzal fogadott a srác mikor mentem érte, hogy figyelj, van egy kis gond, nincs meg a kerékpárod. Később persze meglett, annyi volt, hogy a szervízből egy másik üzletbe vitték vissza mikor kész lett, de kb másfél napig mindenki azt hitte, hogy eltűnt. Ami elég vicces, mert egy bringa hogy tűnhet el, de hát ilyen is van. -
ok köszi, akkor jövőhéten bevonul a szervízbe mivel még garis, bütyköljenek ők rajta. -
Én is a középrészre gyanakszom .. -
cyrus #326 vagy a középrésszel van valami, vagy a pedál csapágyas....
elviekben :o -
kinek milyen ötlete, van, mikor hajtok, apró kattogás hallatszik a bringából, egyenlőre nem tudtam pontosítani a helyet, de a pedál környékére tippelek, csak akkor hallatszik, ha hajtok, ilyen apró fémes kattogás, mint mikor szeget kopogtatunk a vázon, mi lehet a gondja? -
[Walaki]D`Lair #324 Remek, visszamegyek érte délután, azt hoznak egy nem belevaló villát...szal mehetek vissza érte hétfőn... -
Áh, enyém rendszeresen. -
Én nem utálom ..
Mert az enyém sosincs ott .. Csak ha olajcserés a villa .. -
Mondom, vegyél újat :-)
Egyébként legszarabb mikor szervízben van a bringa, utálom. -
[Walaki]D`Lair #320 Na fasza, ma mentem érte, erre kiderült, hogy első villát is cserélni kell, kormánycsapágyat is, meg stucnit is...zsír....:/ -
Jaaa....úgy már más. :-)) -
[Walaki]D`Lair #318 mondom nem kerül sokba, újszerű állapotban levő használt cuccokat veszek...:) -
Első/hátsó fék csere
Fogaskoszorú csere
hátsó váltó csere
váltókarok csere
fékkarok csere
pedál csere
lánc csere
fékmerevítő
bowdenek csere
Valószínűleg tényleg nem fog sokba kerülni...
Vehetnél már ennyi erővel új bringát is. :-)) -
[Walaki]D`Lair #316 Nem drága...:) -
Hm, de jó neki... -
Ahol van pénz .. -
Ez mind egyszerre??
-
[Walaki]D`Lair #312 Tervbe véve még:
Ülés csere
RST Capa T5 első teló
előre-hátra dupla falú felnik
DH belsők
2.35-2.5-ös terepgumik
új kerékagyak -
[Walaki]D`Lair #311 Első/hátsó fék csere
Fogaskoszorú csere
hátsó váltó csere
váltókarok csere
fékkarok csere
pedál csere
lánc csere
fékmerevítő
bowdenek csere
-
Háááát ? -
[Walaki]D`Lair #309 ŐŐŐ...nem...
-
Új belső ?
-
[Walaki]D`Lair #307 Nekem most van szervízben felujítás alatt, holnap megyek érte...:) -
cyrus #306 figy tapasztalatból mondom hogy nem érdemes más útvonalát követni.
az a legjobb ha te találsz magadnak olyat ami az erőnlétednek meg a pillanatnyi kedvednek is megfelel. -
zambrotta #305 csak gondoltam hátha van vmi bevált útvonala vkinek -
nm tom ferikét kéne megkérdezni, azóta biztosan megvan neki a montembájkja oszt ott fehérvárott már vágja is sztem a témát: ))
-
Én is ezt javaslom. Mész, amerre jön, egyébként meg bringás fórumokban (pl bikemag.hu) találhatsz ilyen topikokat :-) -
cyrus #302 turistatérkép ?
vagy a beált taktika, hogy mész amerre kedved van :D -
zambrotta #301 Fehérvár környékén tudtok valami jó hegyi útvonalat -
cyrus #300 szervusz ! -
zambrotta #299 Helló mindenki!
Hobbi szintem bringázok, bár most nyáron készülünk amatőr versenyekre is!
Peugeot Galabier bringám van, Shimano 600-as szettel -
Én úgy gondolom stabilabb mint a 32 vagy a 36 küllős kivitel. Nem véletlen 1000 ft körüli a küllők ára. Én használtam sok féle kereket, ez a crossmax, nem hogy könnyü, de nagyon jól kanyarodik.. Ennyi pénzért profi :) -
cyrus #297 tök stabil, erősek a küllők.... -
érdekes ez a kevés küllős megoldás.... ez mennyire stabil? -
Fekete .. -
Jó ez a bringa. :-) Egyébként fekete vagy sötétkék a váz? Nem tudom eldönteni...
Cyrus: eggbeater, egyértelmű. -
Nekem az S verzió van..
29.900 HUF a bolti ára. Én dobozban vettem meg. Nem használta a srác. 25e. HUF-ért.
-
Nem tudom. Én sem újjan vettem .. -
cyrus #291 Melyik van neked ?
én ugy vagyok vele hogy sztem nem kell túlbonyolítani, sima Chrome elég nekem :P -
cyrus #290 És azt nem tudod hol lehet kapni ? mert a boltok árlistáiban mindenhol csak SPD-t látok :(