22334
-
cyrus #196 mire akarod használni ? -
#195 na, itt a tavasz.
jön a bicó tuning. Van rá kb. 40.000-em.
kéne:
-lánc
-hátsóváltó
-első hátsó fék
-fogaskerekek
-kormány
-stucni
-teló
mondjuk egy normálisabb teló többe kerül, mint 40 papír, sal azt majd nyáron.
Viszont a Sram az egész olcsó. 8500-ér már elméletileg K jó hátsó váltót lehet venni.
Érdemes plusz 10 papírt kiadnom a sram x-9-re, vagy elég az x-7?
meg esetleg tanácsok, hogy milyet is vegyek. nagyjából olyan sorrendben akaro megvenni a cuccokat, mint ahogy felsoroltam. -
cyrus #194 xc powra :D -
ZsirosKenyer #193 nemsokára jön a tavasz!
FREERIDE4LIFE! -
#192 -
zambrotta #191 országúti kerékpár? -
cyrus #190 van egy topik, a címe : Mi kellene az sg-nek.
bemész és ott St-t keresd. Ő megmondja.
-
wazzup #189 onnan nem tudtam letölteni
nem tudtok vmi warez oldalt ahonnan le lehet tölteni a new world disorder 5-öt? -
cyrus #188 talán dc++ -
wazzup #187 az 5-öt
-
wazzup #186 nem tudja hogy honnan lehet letölteni a new world disordert?? -
Gabo #185 Szia! Neked is, meg persze mindenki másnak is BUÉK! Vagy inkább bringázásban gazdag újévet mondjak? Végül is csak nézőpont kérdése az egész.
Magamnak két célt tűztem ki erre az évre bringás szemponttól. Összehozni legalább 2000 km-et éves szinten, és megdönteni a 100 km-es álomhatárt a napi távban. Sajnos különféle okok miatt ez nem jött össze 2004-re, pedig szerettem volna, de talán idén sikerül.
No meg persze jó lenne minél több szép helyet bejárni, felfedezni. -
cyrus #184 hey gabo, buék.... -
Gabo #183 Lehet, hogy behaltnak tűnik, de azért akadnak még itt bringások.
Ilyenkor a téli időszakban azért be-be nézek ide is. Ha a hideg miatt már nem lehet tekerni, legalább olvasgatással csillapítom a hiányát.
Csak akkor van baj, ha feltévedek valamelyik gyártó oldalára... Utána nem győzőm törölgetni a nyálamat a billentyűzetről némelyik gép láttán.
No de mindegy, lesz még tavasz.
Addig meg legalább el lehet intézni az esedékes alkatrész beszerzéseket, szereléseket. Ma meg is leptem magam egy pár új pedállal (Shimano SPD M520), remélem jobbak lesznek, mint a régi Wellgo SPD-im voltak. -
PGA #182 Ja csak behalt. -
ZsirosKenyer #181 hejj, bringás topik! 3 év esgézés után legalább kiszúrom
LoL... -
PGA #180 Ha már itt tartunk valakit nem érdekel egy magellan crater? 2001es.
Tök jo állapotban van. ha valakit érdekel irjon! [email protected]
tudom hogy ez nem elados vevős forum de ha már témaban vagyunk leirtam én is.
ja és majd elfelejtettem,hogy 20000ért. -
#179 Nekem meg van egy nem eladó 2002-es Magellan Pyxis Team-em. 50 ft-ért bármikor megtekinthető! -
#178 nézdd meg dc-n vagy keress rá ilyenekre h monkey style I-II a chain reaction-ökben is vannak komoly Aaron Chase-es részek vagy a cranked, new world disorder(csak abban sok a dh-xc..) ja és a eastern standard(ha jól írtam:) abban pl van egy walltap tailwhip montival
Amúgy én is streetelek bár nálunk nm is igazán lehet mást(Debrecen) vannak még triálosok, bmx-esek+ flatland van egy-két dirt pálya meg néhány hely a városban de jó a csapat, jófejek az emberkék
Nekem egy saját építésű bicóm van apránként lett összerakva egy magellan polarX(méregzöld) egy rst telóval(az újak nagyon jól mozognak és sztem olcsók is hátul mammut felni deore aggyal(DTküllősor) váltó deore de single speedben nyomom így csak láncfeszítőnek van:) sokkal jobb h nincsen hangja leérkezéskor ja és fékem is csak egy van(első) részben az anyagi részben a technikai feltételek nm adottak:) -
G_ArchAngel #177 Srácok, ha vkit érdekel van egy eladó Merida Matts Speed-em - nagyon ár alatt... - info az aláírásomban
(sajnos kell a pénz az új élethez) -
#176 Tud valaki oldalt, ahonnan street-es videót lehet letölteni? -
Braveheart #175 Én meg most vettem ezt a bringát sztem tök jó :)
A régit ellopták ugyanis...
-
#174 1.
2. eszt is csekkold -
#173 micsoda egy kornyezetrombolo nepseg vagytok! most lebuktatok!!! :))))))))) -
cyrus #172 1. re mindenki :P
2. Aki nem tud feltekerni az haljon meg ! :D -
#171 1. akkor puszi
2. majd megnézem -
G_ArchAngel #170 táposok! nekünk fel kell vinni a hátunkon, aztán had szóljon ami belefér:)
(ajánlom a bazaltpályát eső után, jobb, mint a jég:D) -
#168 1. akkor szent a béke?
2. az király! utálok mászni. és hol van ilyen? -
#166 1. elhiszem, nem azzal van a probléme, csak megjegyeztem, hogy mellesleg nem látszik
2. nemtom' -
#164 1. a képen nem látszik a fogaskereke
2. bicigliseknek mi közük hozzá? -
#162 az mi? -
cyrus #160 képetképetképet -
#159 Koszi a velemenyeket, kozben vettem egy bicajt, markolatvaltosat :)), igaz azert, mert jobbra nem volt penzem... -
cyrus #158 PLusz énnekem szokásom, hogy mindig a féken tartom az ujjam.... anélkül meg elég nehéz azért egy ien váltón tekerni.... -
#157 egyetértek. nekem volt is. jobb a "pöckölgetős" mert nem tekered el véletlenül pl egy ugrásnál,illetve nem tekered ki a csuklód,ha 1-ről 8ra váltassz...sztem -
cyrus #156 markolatváltónak hívják. Van akinek ez jön be, mert nagy cégek például a SRAM is gyárt ilyeneket, de én még gépeken nem sokat láttam belőlük.
Én személy szerint nem szeretem őket, mert nehézkesebb velük a váltás (nekem) mint a pöckölgetősökkel.
plusz, a pöckölgetősökkel nem fordulhat elő hogy véletlenül lekapcsolod. (mert ugye a váltás az egyik irányba könnyű, mert ejteni kell a láncot.)
Ezzel nem azt akarom mondani hogy nem jók, csak azt hogy az én véleményem az hogy a kétkarúak jobbak. -
#155 Sziasztok, mi a velemenyetek arrol a "valtokarrol", amit tekergetni kell, hasonloan mint a motoron a gazkart (nemtudom a nevet)? -
cyrus #154 Szerintem a Nella is jó (Ők a magyar TREK dealerek :))
Velük semvolt eddig soha gondom, mindent nagyon korrektül megcsinálnak, adnak tanácsokat, és nem várnak és kérnek érte pénzt, az árakban is nagyon korrektek
(vettem náluk egy cratoni xenon sisakot 10ért (máshol 15-17) bár ez pont akció volt de akkoris ! )
Kálmán Imre u 23ban vannak ... -
Gabo #153 Előtte azért hívd fel őket, hogy árban mire számíthatsz. -
#152 Köszi, akkor valszeg betolom oda a gépet :).