22334
-
#356 Ha már pedál, akkor mindenféleképpen, ipari csapágyast .. -
#355 javaslatom: rpm hajtókar (3300ft)+ bikepositive pedál, fekete, nagy és szegecses (4700ft) sztem elég olcsó és strapabíró, nekm is iylen van most egy ideje és még nm volt vele problémám a pedál nagyon állat de ha egyszer leesik róla a lábad akkor azt már varrhatják is mindent kitép: ) -
#354 akkor viszont nem 100 körülről beszélünk :D annyi csak a tárcsafék lesz. -
#353 Én is ezt mondom mindig, aki egyszer már pénzt fektet bele, az inkább kicsit többet, hogy sokáig jó legyen... -
#352 hááát, nem tom, 60 bol nem hiszem azert... ha most vennek egy ujat, olyat vennek ami hosszabb ideig jo lenne, es estleg lehetne menni vele hegyre. tarcsafek+elso telo es jo vaz, azzal azer mar lehet -
#351 csak pedált szeretnék, használat még mindig erdei túrák, terepen fel - le :)
Amiert pedig szeretném, az egyrész mert műanyag, másrészt kicsi a felülete(és nagy a talpam). -
cyrus #350 megint előjön az alapkérdés : attól függ mire akarod használni...
nagyon kell figyelni mert a különböző márkájú hajtókarok (sőt akár márkán belül is) különböző középrészekkel működhetnek.
ezért is kellene tudni előszöris hogy most csak pedált vagy hajtókart, vagy netán egész hajtóművet akarsz cserélni. -
#349 - Kerdes - Ha pedalt, ?hajtokart? szeretnek cserelni, mire ügyeljek, milyen legyen?
(anyag, tipus ,márka ,egyéb amiről nemtudok mint lelkes amatőr :) ) -
#348 60-70 böl össze lehet hozni egy egész jó biciklit, (én a mostanival 99.9%ig meg vagyok elégedve) De hobbicelokra a 40-50 is megfelel. gondolom nemakarsz elsőemeletröl ugrálni vele meg ilyenek :)
-
[Walaki]D`Lair #347 De az olyan, hogy a hátsó fék semmit se fog, az első is alig, de az meg útközben elszakadt,az első váltó nem veszi be a 3.-at, a fogaskoszorú csattog, ja és az ülést nem lehet rendesen meghúzni és mindig visszasüllyed...:DDDD
Viszont nem lötyög a kormánya mint a mostaninak... -
#346 ismrem az érzést:) de jó egy kis retro néha: )) -
[Walaki]D`Lair #345 hát ma már nem bírtam, elmentem egyet tekerni a régi bringámmal...hát egy élmény volt...azon MINDEN szar...:D:D:D:D:D -
#344 hát, most hogy előszedtem, rájöttem h bizony ez a bringa mar kicsi... maxig kihuzott ulessel is teljesen eloredolok, es hat nem surun van 100k-m egy normalis bringara -
#343 Persze persze, de a bringásokra gondoltam.
Városi topikok a Fiúk, lányok, kapcsolatok nevű helyen. -
#342 A város topicokat hol találom ? -
#341 ottvan elvileg a miskolcz topik tele miskolciakkal :) -
#340 Végre valaki :-) Már azt hittem senki nincs. -
#339 hatjah :) -
[Walaki]D`Lair #338 De má' egész elérhető közelségbe került a teló előre:) -
[Walaki]D`Lair #337 De nem lehet, mert alkatrész nincs hozzá, az meg sajna nem tőlük függ... -
#336 Sürgesd meg őket .. -
[Walaki]D`Lair #335 kurva eget...mondtam egyik haveromnak hogy nézzen ma el a szaromért hátha kész van, mert én nyelvvizsgázni voltam...azt hétfő...lassan 1 kibaszott hete van a szervízben...kezd kurvára elegem lenni... -
#334 Miskolci vagy te is?????? :-))) -
#333 En meg kaptam 1 jó kis defektet ma miskolc-tapolcán fenn, az egyik kedvelt erdei biciklis uton... valami jokedvu gyerek felszorta üveggel >< -
#332 na majd eldől, de nem nyúlok, hozzá, mert a multkor megtettem, azt jól letoltak a szervízben, hogy amíg garis addig nem kéne, mert aztán gondok lesznek, hát mondom jó akkor akármi van viszem be, elvégre ezért vannak, egyúttal lehet beletetek egy teleszkópot is, legalább a kezemet ne rázza szét az a szar út amin járok. -
#331 sztem csak meg kell húzni a hajtókarodat vagy a pedált..:)
-
[Walaki]D`Lair #330 Jó, de már 4x (!!!) voltam érte feleslegesen és a Moszkánál van a szervíz én meg a sportcasrnoknál lakom...egy fél óra az út... -
#329 Próbálj meg nyugodt maradni, lehetne rosszabb is.:-)) Pl nekem egyszer a szervízben elveszett a bicajom. Azzal fogadott a srác mikor mentem érte, hogy figyelj, van egy kis gond, nincs meg a kerékpárod. Később persze meglett, annyi volt, hogy a szervízből egy másik üzletbe vitték vissza mikor kész lett, de kb másfél napig mindenki azt hitte, hogy eltűnt. Ami elég vicces, mert egy bringa hogy tűnhet el, de hát ilyen is van. -
#328 ok köszi, akkor jövőhéten bevonul a szervízbe mivel még garis, bütyköljenek ők rajta. -
#327 Én is a középrészre gyanakszom .. -
cyrus #326 vagy a középrésszel van valami, vagy a pedál csapágyas....
elviekben :o -
#325 kinek milyen ötlete, van, mikor hajtok, apró kattogás hallatszik a bringából, egyenlőre nem tudtam pontosítani a helyet, de a pedál környékére tippelek, csak akkor hallatszik, ha hajtok, ilyen apró fémes kattogás, mint mikor szeget kopogtatunk a vázon, mi lehet a gondja? -
[Walaki]D`Lair #324 Remek, visszamegyek érte délután, azt hoznak egy nem belevaló villát...szal mehetek vissza érte hétfőn... -
#323 Áh, enyém rendszeresen. -
#322 Én nem utálom ..
Mert az enyém sosincs ott .. Csak ha olajcserés a villa .. -
#321 Mondom, vegyél újat :-)
Egyébként legszarabb mikor szervízben van a bringa, utálom. -
[Walaki]D`Lair #320 Na fasza, ma mentem érte, erre kiderült, hogy első villát is cserélni kell, kormánycsapágyat is, meg stucnit is...zsír....:/ -
#319 Jaaa....úgy már más. :-)) -
[Walaki]D`Lair #318 mondom nem kerül sokba, újszerű állapotban levő használt cuccokat veszek...:) -
#317 Első/hátsó fék csere
Fogaskoszorú csere
hátsó váltó csere
váltókarok csere
fékkarok csere
pedál csere
lánc csere
fékmerevítő
bowdenek csere
Valószínűleg tényleg nem fog sokba kerülni...
Vehetnél már ennyi erővel új bringát is. :-))