22334
-
#516 rábuknál, mi? :DD -
[Walaki]D`Lair #515 az neked való kis kancsó...:PPPPPPPPPPPPPPPPPPPPP -
#514 kéne vennem vmi hosszú gatyát, de azzal meg az a baj, hogy széles az alja, szívja a vizet
most vegyék egész alkatrészt kiemelő biciklis gatyeszt? -
[Walaki]D`Lair #513 Nem akartam egyedül menni... -
#512 én ma is bicajjal jöttem melóba, de nem tudom, hogy lesz később, mert rohatt hideg van már ehhez -
#511 mongyuk az a baj, hogy nemtom hogy nézel ki, sazl lehet, hogy le is fotóztalak -
#510 akkormeg? bőven tudtál volna jönni -
cyrus #509 pedig éne is kerestelek :D :C -
cyrus #508 ittvan movie, kurvajó alatta a zene :D -
[Walaki]D`Lair #507 rohaggyá' el akkó' :D:D:D -
#506 énizs
de nem láttalak -
[Walaki]D`Lair #505 'nyáád:D -
[Walaki]D`Lair #504 18:00-kor kezdődött, én 18:40-kor végeztem...:(( -
cyrus #503 igenkemény ysybe jár állítólag :D -
cyrus #502 vótam :D -
#501 este? -
[Walaki]D`Lair #500 Jó vót...állítólag...én sajna suliban ültem...:(((( -
cyrus #499 UP :D
-
#498 én naponta úgy 20-km-tert tudnák
-
cyrus #497 matricára :@
-
#496 Kösz -
#495 Jaja, hajrá ha belevágsz, és télleg, index.hu
-
#494 nem gyalogoltam le volna 130 km-t se
szvsz próbálkozzatok az index.hu-n
ott több bicós van, profik is -
#493 figyelj, szerintem itt senki nem akr fikázni
minden tiszteltem a tied, hogy ezt igy be mered válalni, én nem tudnék napi 200 km-t megtenni,5 napon át, mtb-vel meg pláne nem
és jelen esetben az mtb nem corabike, de akkor sem -
#492 Hát igyekszem majd. De legyen 20 akkor mi van. Nem a fikázásért jöttem ide hanem azért mert bíztam abban , hogy akadnak itt olyan emberek akik szeretik a kihívásokat.
Gurubefree-ről meg annyit , hogy elég volt neki 3 nap legyalogolni 130 km-t.
Azt hiszem nem lesz gond ha 1000 km leteker.
Jó fejek vagytok ............ -
#491 gurubefreenek erre elég lesz 13 nap :) -
#490 hanem 10-et
amig szét nem esik a lánc, meg ki tudja milyen műszaki probléma nem áll elő
arról nem beszélve, hogy nem hiszem, hogy napi 10 órát tud menni az átlagember átlag 20 km/h-val
mert t9bb nem lesz szvsz, mert az út nem tök visszintes, nem tök egyenes, és nincs egy darab kereszteződés,. lámpa, smmi sem -
#489 hát ennek így nem sok értelme van
legalábbis részemre
sok sikert azért -
#488 De ahhoz meg elég komoly rákészülés kell. Magamból indulok ki, elég régóta bringázom, elég sokat, de azt nem birnám. Persze nem vagyunk egyformák.
Csak egy példa: a profi országutisok egy nagy háromhetes versenyen letekernek pl 2500 kilmométert, és ők is meg vannak halva a végén, pedig egész évben erre készülnek.
-
#487 100 km kevés , nem 4 órát fogunk tekerni naponta / kb. 8 óra kell naponta / -
#486 napi 200 km ,2-3 kocsival számolunk , lesz szerelő is . 5 nap oda , 4 nap ott , 5 nap vissza ez 2 hét. -
#485 en mondjuk biztosito kocsi nelkul el sem indulnek
ami minimum egy furgon, amiben elfer egy csomo felszereles -
#484 mondjuk mentek naponta 100 km-t atlagban
az 10 nap
oda vissza 20
es akkor meg ott vannak a defektek, a meghibasodasok
szal minimum 1 honapos tura -
#483 Na sebaj , csak lesznek rátermett emberek.
De azért arra megkérhetlek benneteket , hogy mondjátok másoknak is talánakad pár ember a környezetetekben akit érdekel a dolog.
Köszi -
cyrus #482 aza májk volt :D -
[Walaki]D`Lair #481 loál...mike-al meg taranov-al most voltunk szentendrén 1 hete, és mike-nak meg nekem zsír széles terepgumi van...azt csak a zúgást lehetett hallani egész végig...:DDDD -
#480 Ezért kell sok ember. Ha van érdeklődés , sok helyre lehet fordulni. Ilyen még nem volt , legálábbis Görögbe még nem. Ott a média , ha meg jön a média jön a sponzor is. De nagy része önköltséges lesz / szállás , kaja stb. /Úgy kell ezt felfogni mint egy nyaralást . -
#479 Talán csinálunk valami amire van igény . Talán , utánna minden évben fogunk találkozni.
Van a Franciáknak , legyen nekünk is .Ha nem is akkora , de a milyénk -
cyrus #478 szponzorok ? :D
nekem tuti elhasználódna a telóm, szívesen venném ha menetközben kapnék egy Duke Xc-t :D -
#477 Ki beszél itt 40 km/h átlagról , ez nem a Tour de Greece.
Ha tényleg úgy kennénk 2-3 nap utánna gatya.
Normál temporól beszélek , csapat munkáról. Azért abban nem igazán értenék veled egyet , hogy "országútival simán tudod tartani a 40km/h-s átlegsebességet" hosszú távon képtelenség , csak csapatban.
Minden nap lenne egy cél amit el kell érni / pihenő hely ahol az éjszakát töltjük / és persze menet közben is lenne pihenő hely ahol fel lehet egy kicsit frissülni.
Elég mazohistának tűnik ez a táv , de utánna ha végig csináltuk , persze oda-vissza elmondhatjuk : -ez valami , csinálják utánnunk.