22335
-
menace #2757 Kormánycsapit mivel tudom beerőszakolni a helyére? HELP ME -
#2756 Tényleg nagyon sokan voltak. Én is voltam aztán mi már a városligetbe értünk 1 orával emelés elött és inkább elindultunk haza de még akkor is rengetegen jöttek szembe.
Amugy Critical mass-es polot lehet még vhol beszerezni? -
#2755 hátul középen voltunk, tényleg rengetegen voltak... indulásnál főleg, kerültünk az astoriánál, és később mentünk föl a hídra, onnantól egész tűrhető tempó volt -
#2754 80 ezren.. iszonyat. Amikor a városligetben már 10 perce feküdtem a fűben (ott volt a útvonal vége), az uccsó emberek még csak akkor hagyták el a Deák teret!!! -
#2753 én csak láttam buszról hazafelemenet:) kár hogy nem tudtam kimenni,jó sokan voltak azt láttam:D -
#2752 Na ki volt masson? Mi az élmezőnyben tekertünk végig :) -
#2751 én is estem vele,de enyémet inkább jól át kéne zsírozni,majd amikor haverom megveszi az ő monoblokkját elmegyek vele és ezt is megcsinákjuk,átkenem teflonos cuccal,sajna itthon nincsenek szerszámok amivel szétszedheném -
#2750 nekem is a vadiúj bicómon, mondjuk egy esés után kezdett el
viszem is szervizbe majd cm után :) -
#2749 nekem is szokott kattogni,de csak ah az egyik lábam van elöl,és keményebben tekerek -
#2748 Nem kattoghat!
2 dologtól lehet!
1 nincs meghuzva rendesen és azért "kattog" ami igazából nem kattogás hanem mocorog!
2 nem monoblokkot kaptál hanem valami mást és az kattog.
A monoblokk nem bontható azért blokk! Ha most rakták bele és szar vidd vissza és cseréltesd ki! -
PGA #2747 Nem tudja valaki, hogy a monoblokkot szét lehet e szedni? (lehet hülye kérdés) Most raktak bele egy újat (legalábbis a szervizben azt mondták) és kattog mint a nyavaja. Az mitől lehet? Szóval kattog elől a hajtásnál. Egy friss monoblokk tud kattogni? Érdekes mód az előző magellánom is kattogot elől. MÁsnak hasonló tapasztalata?
HAJRÁ CM! -
#2746 naszép,ha tdnám hol van és nem lenne holnapra programom tuti mennék rally-ra:D
szinte minden évben 13 éve folyamatosan járnk budapest rally prológra:-) -
#2745 Na sajna ugy néz ki kihagyom mégis!
Holnap lesz táborfalván asszem a Central Europa Rally első gyorsaságia, oda mek inkább! -
balrog20 #2744 hát én sztem holnap lepötyögök unokatesómmal aztán meglátom mi lesz :D -
#2743 jó lesz airsoftozni :D -
gettobuxa #2742 úgy néz ki eső lesz holnap, legalább is záporok várhatók... -
#2741 jó de 100km-re lakok és haverok meg nem akarnak jönni meg anyámék sem ugyhogy egyedül meg nincs kedvem(meg sztem anyumék 1edül nem is engednének:P) -
#2740 pedig a 13 éves már elég nagy gyerek -
#2739 Én mennék,csak nagyon messze lakom.... -
#2738 Én nem meek mert 13 éves vok és anyámék nem akarnak menni és am. nem is lakunk közel:P:P -
#2737 valld be, hogy élvezted :))))))))) -
#2736 akkor valszeg az volt a baj, hogy mindig hátul mentünk, sarkunkban a zsrukkal -
#2735 gyere már! dehogy tolod: az elején kell lenni nagyjából, szóval az élbojban. ők még rendesen tekernek :) -
#2734 nemtom megyek-e
sok értelmét nem látom ugyanis
nagy tömegben tolom a biciklit, télleg szuper -
#2733 köszi a szervíztippeket. öcsém bringája, én azzal megyek holnapután CM-re. Amúgy gondolkozom saját bicajon, de nemigazán tudok mást minthogy bemászok a decathlonba azt kinézek valamit, szóval ha tudtok tanácsot adni, milyen bringát érdemes venni. Szimplán városban, haverokkal kirándulni, ilyesmire használnám, nem downhill, meg egyéb extrém dolgok...
Tehát egy városi, kirándulós bringát tudtok ajánlani? -
#2732 én is megyek :) -
#2731 Draco
-
menace #2730 Draco: 63900==> A Speedbike-ban
-
szgyuri007 #2729 bocsi, de megnéztem újonan 70000Ft, úgyh sztem maradok a Caprine-nel -
Gabo #2728 Ha az időjárás engedi, valahol ott leszek a tömegben. :o) -
#2727 én meg nem tudok,vagy másnapos leszek,vagy megyek airsoftozni -
#2726 Ha olyan idő lesz! Én mek az szinte biztos! -
#2725 ki megy criticalmass-ra? -
#2724 Már csak két nap -
#2723 Ennyiért a Magellan Draco jobb választás. Ha szerencsés vagy 55 környékén meg tudod venni. Azon hátul Acera váltó van, ami komolyabb az Altus-nál. -
szgyuri007 #2722 Hello!
Bickli vásárlás elött állok és ezért szeretném a véleményeteket kérni. Kb. 50000-60000 Ft környékén gondolkozom, mivel nem mennék vele olyan sokat ezért nem is szeretnék annyit rászánni. A Caprine Greenway-re http://www.caprine.hu/hun/modell.php?modellname=greenway vagy a Forestre http://www.caprine.hu/hun/modell.php?modellname=forest gondoltam. Légyszi írjatok! -
#2721 van jútúbon haogy 170-ről elesik a csávó a hegyen(ami nem havas)mert kitört az első villa:/durva de túlélte szerencsére -
#2720 Ez milyen bringa? Mert úgy tudom boltban kapható! Szóval nem egyedi bringa! Meg hát most úgyis sok feles pénzem van:p -
#2719 fú,az csúnya -
#2718 Igen meg!! Az egyik ilyen kisérletben emberünk elesett csuszott a hasán meg minden megállt! Majd több mint egy évig korházba volt mire összerakták:D