22335
-
#2637 Van összefüggés. -
#2636 Földközi tenger.
-
#2635 jééé,mintha softair-re egy hasonló fickó lenne regelve :D -
#2634 khhhhhh izé többet nem szólok be P
Ez balcsi vagy..? -
#2633 A bumburnyák meg én vagyok mellette. :D
-
#2632 Hello
Outi-s kérdést ide
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1207316514
sztem a testbike-n volt róla teszt -
#2631 Akkor kérünk képet P -
#2630 Majd Breki megszakérti. :) -
kuks #2629 Hy all!
Mi a véleméynetek erről a bicajról?
Előre is kök!
Üdv.:
kuks -
#2628 jah az más -
menace #2627 Nem tudja valaki hol tudnék nézni merevvillákat. Linkeknek örülnék. -
#2626 Az 56e Ft az a Hydra alap ára, úgyhogy a 45e az jó ár volt. RST villás a Draco is, de nem ugyan az.
Ha 56e Ft volt a Draco, akkor erősen akciós volt nálatok is. Alap ára 70e Ft körül van. -
#2625 az a gond hogy Gyöngyösön nem volt akciós a draco és az 56 lett volna ott a hydra meg 45 volt de RST villa van azon is? -
#2624 Világ lenni nagyon picikeee! :D -
#2623 Basszus kár hogy nem tudtam..:D Mellette lévő utcában lakom ráadásul otthon is voltam:D Abba a boltba dolgoztam szerelőként... Na mind1:D -
#2622 1. A hátsó váltója komolyabb a Draco-nak mert azon már Acera váltó van.
2. Valamivel "komolyabb" telója van a Draco-nak.
Viszont most ugyan annyiba került mint a Hydra. -
#2621 Nem ragaszkodott a női vázhoz, sportos baba. :) -
#2620 Pestszentimre jaja. -
#2619 a hydra-től mennyire különbözik árban/teljesítményben:)? -
#2618 Hova PestImrére? Ez is Speedbike itt a sarkon.. Én meg melette lévő utcába lakom:D -
#2617 nem női biciklit akart? -
#2616 A SpeedBike-ba mentünk el, 56.900 Ft volt. -
#2615 Reméljük! -
#2614 Neki fasza lesz ez! Hol veted?
-
#2613 Üdv.
Ugy néz ki talán lesz esély egy jo bringára nekem,mert az egyik boltba az elado azt mondta,hogy megnézi,hogy egy kelly's Beast váz és telok megtartásával és olcsobb felszereltséggel 100k alá tudja szoritani az árát.Igy lenne egy jo alapom a késöbbiekre.
Remélem lesz belöle valami. -
#2612 jó választás volt tőle;) -
#2611 Csajszim kemény volt. Magellan Draco Acera-t választott kék-fehér vázzal. :)))
Ilyen ni:
-
#2610 afrenalinnarkózisos motoros gyerek ezekhez képest semmik:D -
#2609 Hát ez a kemény:D -
#2608 persze ahol veszed kérdezd majd meg,hogy rámegy-e,mert ha nem buktál jó pár ezret -
#2607 Vállalom a felelőséget:D
Köszi a gyors választ! -
#2606 ha nem túl széles,szerintem rá lehet rakni,de ha azért akarod,hogy farmert ne kapja be a lánc,szerintem inkább fogd ösze valamivel,pl fényviszaverős valami,ami rátekeredik a lábada,nem tudom mi a neve,mert ha ezen leesik a lánc,szerintem nem egy hálás feladat viszarakni:) -
#2605 freeride tökéletes zenével -
#2604 Sziasztok!
Tanácsot szeretnék kérni.
Van egy Caprine Tour Cross kerékpárom és azt szeretném kérdezni,hogy lehet e rakni rá egy ilyet ami ott az első 3 fokozatnál az a védő izé van 2.kép.
-
#2603 Jó kis tulzással! Ráadásul senkinek semmi baja veled.. De mind1. engem nem érdekel.. Csak ezt a maréknyi Bringást is 6 topikon ösztjuk szét. Tök felesleges és igy is kurva kevesen vagyunk. -
#2602 1? -
#2601 Oké ez az utolsó off!
Van Hegyikerékpár Topik is.. Tehát van két mtb topim egy ország utis, meg egy Cangás lejtők bp-n.. Van egy Kinek milyen bringája van!! Szerintem nyitni kéne még! Elég kevés!!
Komolyan vicc! Ráadásul egy ember miatt:D -
#2600 most ez minek, eddig szivesen olvastam mindent egy helyen mtb outi dirt stb erre most legyen külön...pff na mindegy -
#2599 Az, hogy minek van értelme és minek nincs, annak kitárgyalása nem ebbe a topikba való. De innentől próbáljunk ON témára térni. Köszönöm. -
#2598 Mondjuk ennek nem sok értelme volt! De te tudod! Igy sincs sok bringás.. Ráaádsul ezen a vitán 2 nap alatt ugyis túl van mindenki..
Már igy is 4 bringás topik volt. Most van 5! Remek!